Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nálam a KK óta nem tökéletes a proximity, a flip tokot behajtva a kijelzőtől 1 cm-re lekapcsolja kijelzőt, viszont ha teljesen becsukom, akkor újra feléled a kijelző. Ilyenkor kinyitva-becsukva csak az 1 cm-nél hajlandó jól érzékelni. Vol már rajta MIUI, majd visszament az 1.0.13, és azóta is ezt csinálja. Ha az arcommal csinálom a közelítést ott 1 cm-en belül is lezárva tartja a kijelzőt.
Ezen segít a proxi MUT-ban állítása? -
junkpod
nagyúr
Hogy lehet kalibrálni a proxy szenzort ha MUT kalibracioval mindenre azt írja Failed?
-
Xdongo567
csendes tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Szétnézek, köszi

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Hát a needrom nincs eleresztve v7 (costum) romokkal...

Ezért kell kínai telefon vásárlásakor olyat venni, amihez van legalább valamilyen támogatás...
-
Xdongo567
csendes tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Azt még nem próbáltam. Valaki esetleg tudna ajánlani egy használható ROM-ot?
-
Xdongo567
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom találkozott e már valaki hasonló problémával, nekem elég furcsa. Van egy iNew v7 telóm. (tudom hogy nem V3, de nem találtam hozzá élő topikot).
A probléma a következő. A kijelző egyszer csak fogja magát, és nem reagál az érintésekre. Factory reset után megjavul, tökéletesen működik. Viszont amint telepítek rá egy alkalmazást play storeból, hol működik, hol nem.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Előre is köszönöm
-
BBalazs92
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Arra van lehetőség, hogy valahogy kijelző nélkül lementsem a névjegyeket?
-
BBalazs92
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, csak pár oldalt olvastam vissza, így légyszíves ne kövezzetek meg, ha már megválaszolásra került a kérdés.Tehát adott egy iNew V3 telefon. (Egyébként www.etotalk.com -ról való, moddolt rommal, rootolva)
Kb. 1,5 hete utazás közben egyszer csak elszállt a kijelző. Tudomásom szerint semmilyen külső behatás nem érte.
Bekapcsolásra reagál, rezgés meg van és az alsó gombsor ledjei, illetve az állapotjelző led is világít ahogyan kell, de képet nem ad.
Halvány háttérvilágítás látható, de továbbra is sötét képernyő. Keretmentén körben finoman megnyomva, néha erős fénnyel villog a kijelző.
Szétszereltem de a szalagkábeleknél nem láttam sérülés/elváltozást.Jellemző az ilyen hiba a készülékre/más is tapasztalt már ilyet?
Ha igen, mi lehet a megoldás és ez körülbelül mennyi költséggel járna?Előre is köszönöm!

Balázs
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
S nem adod el??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beus33
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tapasztalta e már valaki azt a hibát, ami nálam jelentkezett a tegnapi napon.
Az Inew V3 ugyebár dual SIM-es, tegnap ki lett próbálva a telefon micro SIM kártyával (Telenor Hálózat).Valamiért a térerő ikon narancssárgára változott, ami azt eredményezte hogy se hívni se hívást indítani nem tudtam... gondoltam semmi gond majd valamit utána olvasok és biztos könnyen meglehet oldani.
Persze visszatettem addig a normál méretű SIM kártyámat ami szintén Telenor-os és eddig semmi baja nem volt a hálózattal... itt ugyan ezt produkálta a telefon! Hálózati APN lekérve, beállítva, de valami még se jó!
Van mobilnetem, de mégse csatlakozik pedig ott a kis H betű, Wi-Fi-n is veszi a jelet, csatlakozik a hálózathoz, de mégsincs rajta net... a dátum és az idő sajnos nem állítódik be automatikusan és ha manuálisan akarom módosítani akkor meg ezt írja ki : "A beállítások alkalmazás sajnos leállt"
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Az ajánlatom továbbra is áll...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kocs22
csendes tag
Sziasztok!
Inew V3 töltőre, illetve ha valakinek van bontott alkatrésze akkor egy fehér keretre lenne szükségem (hátlap alatt lévő keretre amiben a csavar foglalatok lennének).

Szeretnék érdeklődni hogy árul e ilyet valaki... ha igen privátba kérem jelezze

-
Leleményes
tag
Nekem volna egy hibás keszulekem, első körben meg kene próbálni feleleszteni, ha nem megy lehet alkatrésznek.
-
laci laci
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Kb. 70 dodo
-
Leleményes
tag
Kijelző mennyi a piacon?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Képernyő feloldó gombja(mikrokapcsoló) van valakinek új elfekvőben? Esetleg e mellé hangerőgombok(mikrokapcsoló)? -
RVR400
veterán
válasz
nkaroly73
üzenetére
Akkor ezt tegyük tisztába.
1. SP Flashtoolhoz nem kell USB debug, mert nincs köze a rendszerhez.
2. A drivereket rendbe kell tenni, anélkül ugye semmit nem fog csinálni, csak tölteni a teló, ha gépre dugod.
3. Teló kikapcs, akksi kivesz, majd berak, és rádugod a gépre. Fel fog ismerni egy eszközt a gép kb 3 -5 másodperce, majd lecsatlakozik, na ehhez kell egy Preloader driver, és menni fog a Flashtool.
4. Ha ez megvan, akkor a legújabb SP Flashtoollal kell felrakni a fullos gyári szoftver Firmware Upgrade módban.
5. Ha nem értesz hozzá, csak vaktában csinálod a dolgokat, akkor inkább keress valakit, aki megcsinálja Neked, mert ennek így nem lesz jó vége.Ha a Preloader drivered rendben lesz, akkor és csak akkor indulhatsz tovább, addig ha megfeszülsz sem lesz semmi.
-
nkaroly73
csendes tag
Szia! Egy üzenettel lejjebb leírtam részletesen a hibajelenséget. Annak birtokában hogyan tudom feltenni az általad javasolt TWRP-t amivel talán sd-ről tudnám a ROM-ot telepíteni. Az SPFlashtooll meg szerintem addíg felejtős, amíg nincsen fejlesztői módom, és ameddig nincsen USB driverem a gépen, és amíg nem ismeri fel a telefonomat. De ha Te tudsz egy trükköt ennek ellenére akkor nagyon hálásan megköszönném neked, mert már lassan kezdem feladni ezt a helyzetet. Köszi előre is.
-
nkaroly73
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia!
Na tehát, valószínű hogy nem fogalmazok tisztán. Rootolni nem tudtam, amikor még jó volt a készülék, mert semmivel sem engedte. Aztán automatikusan letöltött egy 7 Mb rendszer frissítést. Feltelepítette, majd kérte hogy indítsam újra. Újra indítottam, és innentől kezdve nem lép be. Vagyis hogy nem bootol be. Csak az iNew felirat olvasható, és egy idő után belép a gyári hitvány recovery menübe, de az android baba alá azt írja ki hogy hiba. Viszont sd kártyáról semmilyen gyári, sem custom romot nem tudok feltelepíteni rá. A számítógép meg sajnos nem látja, mivel ehhez a telefonhoz még nem volt időm USB drivert feltenni (nem is tudom hogy melyik lett volna jó), és mivel gyárilag nem volt benne a (beállítások/telefonról menü alatt hogy fejlesztői lehetőségek ami tartalmazta volna az USB hibajavítási lehetőséget ami ugye ahhoz kellene hogy driverként ismerje fel a telefont) így hiába dugom fel a telefonomat a gépre azt nem látja. Mivel nem látja így a kábeles SP Flash Tool rendszerrel nem tudom feltelepíteni a gyári romot, ami megoldás lenne. Tehát amíg ezt nem tudom megoldani, hogy elinduljon a telefon a gyári rommal, addig nem tudom rootolni, és majd csak utána tudom azt a fejlesztői lehetőséget levadászni valahonnan. lehet hogy ahhoz kell a root jogosultság, de az is lehet hogy gyári hibás a rom, és azért nincsen benne a fejlesztői lehetőség. Helyette távoli nyomtatás van. Na tehát első kőrben én abban kérnék nagy segítséget, hogy a fentiek tudatában hogyan tudnék a jelenleg be sem bootoló telefonomra használható romot feltenni ami működik is. És majd csak utána jöhet a többi. Tudsz ebben segíteni? Vagy valaki? Egyébként megnéztem azt a "szájbarágós" dolgot az szerintem működni fog, csak jussak el odáig. Köszi a segítséget előre is. -
RVR400
veterán
válasz
nkaroly73
üzenetére
Gyári Recoveryvel nem fog felmenni semmi, másrészt a full gyári soft mondjuk SPFlashtoollal feltehető. Amúgy, ha a halott linkes hozzászólásod megírásának idejét kereséssel töltötted volna, akkor megtaláltad volna a TWRP-t is. Ezek között ott lesz
-
RVR400
veterán
-
nkaroly73
csendes tag
Sziasztok! Bár tudom hogy ez nem az az oldal, de nem találtam sehol sem. A téma iNew V3 Plus. A csoda 8 magos. Az első gondom, hogy semmivel sem tudom rootolni. Valakinek sikerült már bármivel? Az általam összes ismert rootolo programmal próbáltam de nem ment. A másik gondom, hogy gyárilag nincsen benne a Fejlesztői lehetőségek menüpont amiben ugye az USB hibakeresés meg a többi benne van. Helyette nyomtatás van. Ezéltal nem tudom frissíteni. Aztán ami van az a gyári rendszer frissítés. Talált is frissítést amire le is frissítette magát. Na innentől kezdve nem kapcsol be. Eljut az iNew feliratig aztán semmi. majd bejön a droid baba és az van odaiírva hogy nincs parancs.Aztán a recovery menüben smmi sem működik. Mivel USB-n nem tudok frissíteni alkalmazást, gondoltam sd-ről megy de semmi. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Garancia már nincsen rajta. Köszi előre is.
-
szendo777
tag
Sziasztok, Van valakinek Concorde 5005 NFc MTKDroidtools mentése? Ha lehet szeretnék kérni, hibás preloader flash miatt kellene. Előre is köszönöm.
-
vontod
tag
válasz
industrial
üzenetére
Nekem RVR mester cserélte a komplett kijelzőt..
(meg a ;%§"5/+(= Dogee DG550-ét is, na de azt minek, már megint eltört...) -
vontod
tag
válasz
industrial
üzenetére
Tekintve hogy a legtöbbször a kijelző megy gallyra arra várhatsz egy darabig...
-
RVR400
veterán
válasz
industrial
üzenetére
-
industrial
tag
Üdv!
Keresek Inew v3 Kijelzőt megvételre vagy Csak üveget, ha azt lehet egyátalán cserélni. Sajnos sikerült meg repeszteni az üveget.
-
nandozo
tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Más telefonnal nálam is megesett és külső töltő, 2-3 akkus megoldás volt a legolcsóbb. De megbízható szervizes megfelelő alkatrész bírtokában ki tudja cserélni, de nem lesz olcsóbb megoldás.
-
nandozo
tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Írj az eladónak, és gariztasd!
-
laci laci
addikt
válasz
TimeCenter
üzenetére
Amit mondtam személyesen,ha akkura és gépre dugva sem reagál,akkor már pápá neki..
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Köszi a választ!
-
Secretknight
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
A páromé 1 évesen,a lányomé 3 évesen vált "tölthetetlenné" .Külső töltővel akksi cserélgetéssel lett megoldva.Szerintem vagy javíthatatlan,vagy nem éri meg.
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Valakinek volt már gondja a töltéssel ? Konkrétan az usb csatinál néha nem érintkezik a teló. Lehet ezzel valamit kezdeni ? Valaki javít ilyesmit ?
Köszi előre is ! -
kmarci25
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Odaírta, ugyanis ő volt az "előző kedves fórumtárs"...
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Az öcsémnek oda adtam egy concorde - ot. Csak ő telenoros és szaggat a hang.
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Qrva gyorsan küldd vissza garanciába...
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Amúgy V3 plus.... -
neprom
csendes tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Szia. Én megprobalnam akku nelkul, a 3 gombot benyomva es utanna usb radugva modszert.
-
nandozo
tag
Láttam, hogy többeket érdekel(t) a kijelzőcsere. Volt aki már vett? Esetleg összeállhatunk és lehet, hogy 2-3 db-ra már adnak kedvezményt.
-
RVR400
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Olyat nem is kell feltételezni, hogy a user töltés közben nyuzigálja a telót.

-
kmarci25
veterán
válasz
TimeCenter
üzenetére
Gondolom a másik töltőt/kábelt már próbáltad. Ha igen, akkor én arra gyanakodnék, hogy a micro usb portjánál elengedett a forrasztás. Szedd szét és nézd meg, vagy keress valakit, aki segít.
-
-
TimeCenter
tag
INEW V3 PLUS
A telefon nem indul, a töltőre téve sem világít a lámpa. A szoftvere eredeti, romcsere nem volt. A számítógépre dugva sem csinál semmit.
Februári vásárlás. A kijelző hibátlan.
Mit tehetek?
-
teo027
tag
Sziasztok, régebben írtam, hogy aksi kezelési problémáim vannak, csak 89%-ig engedi feltölteni az aksikat és elég gyorsan merül.
Ez a kisebbik baj, sajnos 1-2 hét után "kinyírja" az aksit kikapcsol és nem tölthető az adott telefonban többet, így be sem kapcsolható.
Ami érdekes, hogy a döglött aksik másik telefonba téve tölthetőek és töltött aksival az enyém ismét tökéletesen működik 1-2 hétig, amíg megint meg nem döglik.Le akartam cserélni a ROM-ot, de a számítógépen nem jelenik meg a telefon, ha rádugom csak tölt.
A telefonban sem tudom kiválasztani, hogy mi legyen az USB esetén és a PC sem látja. Próbáltam több PC-n és több zsinórral is.
Ötlet a megoldásra?köszi
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Melyik új rom lett jó a telenornak is?
-
szupermacs
veterán
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Ezek az okos telefonok!
Mindig csak összetörnek. Emlékszem amikor a régi buta telefonoknál csak az volt a gond, hogy gyengült az akksi és csak azt kellett cserélni. -
Attis Radeon
tag
Közben megoldódott a problem

Nálam marad az inew asszony meg kap egy LG-t.
Neki úgy sem kell a dual SIM. -
Attis Radeon
tag
Sziasztok!
Már rég jártam itt.
Még mindig nyúzom a V 3-at és hibátlan
A problémám a következő.Barátnőm összetörte a telefonját,és az én Inew v3 as telefonomat fogja megkapni.
Régről emléxem hogy a telenoros kártyákkal volt valami ütközése a telefonnak.
Ezt azóta sikerült megoldani?
Neki telenor karija van.
Válaszotokat előre is köszi!!
-
Leleményes
tag
Az a baj a kezemből nem szívesen adom ki a személyes adatok miatt.

-
Godem0
csendes tag
Honnan lenne érdemes kijelzőt (digitizer + lcd) rendelni hozzá? Múlt héten betont fogott, és nem igazán kedvelték meg egymást.
-
szupermacs
veterán
Ne szomorítsuk már el ennyire!
Szerintem a rom csere segítene neki. -
nandozo
tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 1db kijelző olcsón engem is érdekel..
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Ha nem megy, akkor nem megy...

Van egy ötletem: add el. Épp keresek egy ép kijelzőt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Leleményes
tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Szia!
Nem sajnos, mert ezen a csodán egy fizikai gomb működik, a bekapcsológomb!
Minden mást szoftveresen kezeltem. -
kmarci25
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Ezt az enyém rom csere nélkül is tudja.
Sajnálom, hogy neked ehhez le kellett cserélned a romot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szupermacs
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Szia. Recoverybe sem tudsz belépni? Talán rom csere ha az nem megy.
Más: Nekem egy olyan érdekességet produkál a rom csere után a telefonom, hogy amikor alkalmazást nyitok meg (játék) és le van némítva, a hangszóró sistereg. Leveszem a játékon belül is a hangot és a telefon hangerő gombjával is, de sistereg. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Leleményes
tag
Ejj mennyi gond van ezzel a foschal

Raktam vissza az akksit, bekapcsolás közben pedig kiesett, megszakatt a boot. Következménye, hogy nem tudom bekapcsolni a telefont. Ha gépre dugom, a gép jelez hanggal de 10sec múlva le is dobja. 5let? Tölteném de nem világít a led.
-
bali73
tag
Érdeklődnék hogy 5005nfc-n csak a beállításoknál tudok resetelni vagy van valami alaposabb is.A recoverybe nem tudok.Köszi
-
szur tdi
csendes tag
És az előbb lemaradt ,hogy most ,hogy az érintő nem működik tehát még a billentyűzárat se tudom feloldani igy kábelen vagy valahogy a képek kinyerhetők a telefonból ?
-
szur tdi
csendes tag
Sziasztok I new V3 telómon betört a kijelző érintő nem reagál valaki járt már igy mibe kerül a javitása és hol kivitelezhető kis hazánkban ahol postával is foglalkoznak (mivel Nyiregyháza környékén nem valószinü a javitása gondolom) .
előre is köszi.
-
szupermacs
veterán
Végre sikerült működésre bírni és visszarakni az IMEI-t, szuperül működik a telefon, végre nem dobálja el a mobilnetet.
Valaki tudna mutatni olyan "gyári" romot ahol nincs rajta saját launcher, hanem csak a stock ikonok? Nem találtam olyat, ahol a kommentek vagy leírás alapján minden működne vagy régóta tesztelné valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)