Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Nekem ugyan ez volt csak drasztikusabb (70%-1% esés). Visszaküldtem.
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
És jobb lesz neki ha nem ijesztgetem? Tudod hány mediatek SOC-os készülék járt nálam aminek NEM SZOFTVERES gps hibája volt? Megszámlálhatatlanul sok.
Igen, igaz, a 80%-uknak szoftveres a hibája - írtam is, hogy A vagy B..., A-gps lokáció, beragadt helyzet adatok.. sok minden. De a nagy számok törvénye alapján sokban xar az antenna. Ez tény sajnos.
A placebós okfejtésed inkább nem kommentelném. Ha te komolyan tudod azt gondolni, hogy több száz fényképekkel és leírásokkal dokumentált antenna csere csupán "placebó" (mióta hat a placebó effektus a gépekre?
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom. -
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Nem, azt láttam, hogy minden softveres mókolás ellenére 0 holdat látott a telefon előtte, majd mókolás után fixált 6-ot...
De mint mondtam, nem kell nekem hinned...
Van a PH!-n is topicja a HW mókolásnak [link]És van az XDA deven is töménytelen, telefonspecifikus is [link]
Ha ezek után meg vagy róla győződve, hogy minden hibás GPS "szoftverhibás" akkor szíved joga.
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
de, simán
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
10-ből 9 kínai telefonnál telefonnál 2 oka van a xar vételnek:
A., Az A GPS lokáció és/vagy frissítés nincs jól beállítva
B., Xar az antennaKerni:
[link]Minden telefonnak más, rengetegen legyártották itthon is a saját antennát, elég csak belenézni a dual sim topicba. Pl. a régi jiayu G2/G3 telefonoknál nagyon jellemző hiba volt.
A V3-ról itt egy topic miként lehet berhelni:
[link]De árulnak hozzá alin is alkatrészt:
[link] -
-
sasa311
veterán
Az én telefonom már visszaért kínába - ellenben ma megjött hozzá a decemberben rendelt átlátszó szilikon tok

Ezért nem akarok hirdetni, valakinek bekerülési áron? Van benne jack és USB porvédő dugó is.
Uff
-
sasa311
veterán
Én az enyémet most meguntam és indította megy dispute-ot paypalon.
Pár napja azt kezdte el játszani, hogy nem elérhető vagy az egyik, vagy a másik vagy egyik kártya sem. Látszik is, hogy beszürkül a kártya jele, próbál újracsatlakozni és legalább 5-10 percig nem elérhető ilyenkor a telefon.
Ma reggel meg 77%-ről csippant kettőt, hogy lemerül és kikapcsolt, 10 perc töltő után lehetett újra bekapcsolni, 2%-ot mutatott.Ezzel én így nem tudok létezni

Szerintetek az én készülékem konkrétan hibás? Megérné újra ilyet venni vagy inkább hanyagoljam, mert ilyen lesz a csere is?
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Az üzemidővel nekem sem lehet gond, fizikailag 3 nap felett bírta az aksi az első töltés után (azt meg ugye nem lehet becsapni). A visszajelzéssel lehet a gond.
-
sasa311
veterán
Tegnap olyanokat csinált a telefon, hogy párszor random eldobta a telefon hálózatot menet közben a kocsiban (vagy csak az egyik kártyát vagy mindkettőt), ilyenkor felvillant a képernyő.
Ma meg 50%-ról 2%-ra merült 1 perc alatt. Ilyet más is látott már?

-
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
Olyat észlelt eddig valaki, hogy 71%-ig viszonylag gyorsan merült a telefon, de már tegnap este óta 71%-on stagnál a jelzés?
-
sasa311
veterán
Ma megérkezett a telefonom. Amikor töltőre tettem akkor világított rajta egy piros LED visszajelző fény.
De már nem világít és e-mailre sem látok rajta LED jelzést... Valaki tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch
- Hálózatokról alaposan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebben kb. 30 perc beszélgetés van, kb. 50 app installálás és e-mail olvasás. Folyamatosan aktív wifi-vel.