Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Nekem ugyan ez volt csak drasztikusabb (70%-1% esés). Visszaküldtem.
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
És jobb lesz neki ha nem ijesztgetem? Tudod hány mediatek SOC-os készülék járt nálam aminek NEM SZOFTVERES gps hibája volt? Megszámlálhatatlanul sok.
Igen, igaz, a 80%-uknak szoftveres a hibája - írtam is, hogy A vagy B..., A-gps lokáció, beragadt helyzet adatok.. sok minden. De a nagy számok törvénye alapján sokban xar az antenna. Ez tény sajnos.
A placebós okfejtésed inkább nem kommentelném. Ha te komolyan tudod azt gondolni, hogy több száz fényképekkel és leírásokkal dokumentált antenna csere csupán "placebó" (mióta hat a placebó effektus a gépekre?
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom. -
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Nem, azt láttam, hogy minden softveres mókolás ellenére 0 holdat látott a telefon előtte, majd mókolás után fixált 6-ot...
De mint mondtam, nem kell nekem hinned...
Van a PH!-n is topicja a HW mókolásnak [link]És van az XDA deven is töménytelen, telefonspecifikus is [link]
Ha ezek után meg vagy róla győződve, hogy minden hibás GPS "szoftverhibás" akkor szíved joga.
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
de, simán
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
10-ből 9 kínai telefonnál telefonnál 2 oka van a xar vételnek:
A., Az A GPS lokáció és/vagy frissítés nincs jól beállítva
B., Xar az antennaKerni:
[link]Minden telefonnak más, rengetegen legyártották itthon is a saját antennát, elég csak belenézni a dual sim topicba. Pl. a régi jiayu G2/G3 telefonoknál nagyon jellemző hiba volt.
A V3-ról itt egy topic miként lehet berhelni:
[link]De árulnak hozzá alin is alkatrészt:
[link] -
-
sasa311
veterán
Az én telefonom már visszaért kínába - ellenben ma megjött hozzá a decemberben rendelt átlátszó szilikon tok

Ezért nem akarok hirdetni, valakinek bekerülési áron? Van benne jack és USB porvédő dugó is.
Uff
-
sasa311
veterán
Én az enyémet most meguntam és indította megy dispute-ot paypalon.
Pár napja azt kezdte el játszani, hogy nem elérhető vagy az egyik, vagy a másik vagy egyik kártya sem. Látszik is, hogy beszürkül a kártya jele, próbál újracsatlakozni és legalább 5-10 percig nem elérhető ilyenkor a telefon.
Ma reggel meg 77%-ről csippant kettőt, hogy lemerül és kikapcsolt, 10 perc töltő után lehetett újra bekapcsolni, 2%-ot mutatott.Ezzel én így nem tudok létezni

Szerintetek az én készülékem konkrétan hibás? Megérné újra ilyet venni vagy inkább hanyagoljam, mert ilyen lesz a csere is?
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Az üzemidővel nekem sem lehet gond, fizikailag 3 nap felett bírta az aksi az első töltés után (azt meg ugye nem lehet becsapni). A visszajelzéssel lehet a gond.
-
sasa311
veterán
Tegnap olyanokat csinált a telefon, hogy párszor random eldobta a telefon hálózatot menet közben a kocsiban (vagy csak az egyik kártyát vagy mindkettőt), ilyenkor felvillant a képernyő.
Ma meg 50%-ról 2%-ra merült 1 perc alatt. Ilyet más is látott már?

-
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
Olyat észlelt eddig valaki, hogy 71%-ig viszonylag gyorsan merült a telefon, de már tegnap este óta 71%-on stagnál a jelzés?
-
sasa311
veterán
Ma megérkezett a telefonom. Amikor töltőre tettem akkor világított rajta egy piros LED visszajelző fény.
De már nem világít és e-mailre sem látok rajta LED jelzést... Valaki tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- OLED TV topic
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebben kb. 30 perc beszélgetés van, kb. 50 app installálás és e-mail olvasás. Folyamatosan aktív wifi-vel.