Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok, akár én is írhattam volna ezt a hozzászólást. Csak azt tudnám, hogy akkor mi a szarnak csinálnak hozzá ablakos tokot. Most azon fugizok, hogy az elejét óvatosan leszedem, így marad egy fasza hátsó védő tokom, ami szép áttetsző füst szinü. -
soundman1
senior tag
Próbálok opciókat adni a tapasztalataim alapján. Van értelme a toknak, csak nem amennyit kellene, hogy tudjon: védi a telót, nem kell a power gombot koptatni, nem kenem össza a képernyőt a fejemmel, DE nem amoled és nem lehet felvenni az ablakon keresztül a hívást (4.2.2 alatt 10-ből 1-szer sikerült)! Csak ezért nem akartam kivágni az ablakot. 4.4.2 óta nincs ablakos felvételi lehetőségem, úgyhogy ha felrakod a legújabb romot megoldódik véglegesen ez a gondod 😃. Ha kinyitottam a flipet mindig átváltott a tárcsázóra, nem késlekedett. Nálad a közelségérzékelő hibája vagy egy 3. alkalmazás zavarhatja meg a működést. Ha nem általad felrakott progi, vagy esetleg egy mágneses tok az okozó, akkor egy 4.2.2 rom felrakása a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi