- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Amikor megvettem a telefonomat akkor nem tudtam vele telefonalni ha be volt kapcsplva a 3g. Ugy ertem ha nem csak 2g-re volt szabyozva. Aztan csonaltam vele egy visszaallitast es 3g mellett telefonaltam vele. Ezert furcsaltam erted ? Mert nalam jott ment. Ceges elofizetesem van. Nem tudok szolgaltatot valtani egy telefon miatt. Ezert n ertem hogy hogyan lehet az hogy 4honapig hasznaltam ugy hogy 3g mellett telefonaltam. Nem tudom Keeperv melyik romot tette fel. Azt tette fel amelyikkel megy az uj kijelzo. Fogalmam sincs melyi az..
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest