- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
yahi
csendes tag
Sziasztok,
Inew V3-hoz keresek hasonló tokot, mint ami a linken van, csak az S3-as tok (és az S3-hoz nekem most ilyen van): http://www.ebay.co.uk/itm/WALLET-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S4-I9500-FREE-SCREEN-PROTECTOR-/181256816817
A lényeg a bal oldali bankkártya tartó zsebes megoldás, nagyon rászoktam a használatára, viszont ilyen Inew V3-hoz (vagy hasonló 5"-os szögletes telóhoz) nem találok sehol interneten.
Köszi ha van ötletetek,
Tamás -
Emirabdul
tag
válasz
junkpod #2493 üzenetére
A teljes mentesnel a user data is benne foglaltatik?
Mert ugyanez a verzio a kedveseme is mint amit a kollega megosztott ( kiveve hogy az ove 900-as) .
Tehat a rom csattra ugyanaz.
Kis segitseget kerhetek valakitol mentes ugyileg ?
Ha meg lesz ma kozze is teszem azzan lehet probalkozni. -
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #2494 üzenetére
Keddig nekem ráér... Már nagyon várom a futárt
-
-
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #2492 üzenetére
Na akkor azonnal készíts egy teljes mentést és tedd közzé.
Ezek szerint hw független, hogy mit használ, megfelelő rommal ez befolyásolható? -
Emirabdul
tag
Nemtudom mennyire Telenoros a lista :-) Orange 2g 3g vel kezdődik. Egy Telenor 2g/3g van a listaban de azzal sem változik a helyzet sajnos.
Mai terv:
- egy teljes mentés a mostani 1.0.8 as touch recoverys romrol ha valami balul sulne el.
- asszony telojarol egy full backup.
- es meglassuk mit reagal a telo ha az asszony mukodo 1.0.1 es gyari backupjat felturom az enyemre.
Mondjuk lesz baj mert ugye kulonbozo a particio, de majd szepen vissza lepegetek az enyemen amig el nem fogadja a kedvesem romjat.
Beszamolok remelhetoleg nem egy teglarol :-) ( bar mtk-t nehez kinyirni )
Koszi az eddigi tippeket sracok !
- -
RVR400
veterán
De gondolom az 5005 még továbbra sem az Inew V3 készülék szerintük.
Olvastam egy ilyet:
"Én voltam az egyik reklamáló és engem a pannongsm lepattintott.
A Concorde szervizes kolléga nagyon kedves volt és megmutatta különféle sim kártyákkal a müködést.
Ezután ismét elmentem a telenor-pannongsmhez és az élvonalnál vertem az asztal.
Érdekes ki tudták cserélni olyanra amit kértem!
128k-s sim kártya, és müködik.
Köszönöm a Concorde segítségét és ígértem a szervizes kollégának, hogy ezt be is írom ide."(#2482) maalls: 850-es 1.0.7 és 900-as 1.0.1 között hibátlanul működik az NFC-s kép és videóküldés.
-
maalls
csendes tag
Hali NFC nálatok normálisan müködik ?
-
xdgauo
újonc
Kedves Telenoros bajtársak!
Amint már az előző hozzászólásokban is említettem, nekem a Concorde Smartphone 5005 NFC típusú készülékkel volt hasonló 3G gondom.
Kipróbáltam több telenoros kártyával, cserélgettem a telenornál minden fajtára. Kpribáltam a következő simekkel:
- Régi fajta 5V-os,
- Újabb fajta 5V-os,
- Mégújabb nem 5V-os,
- Vadonat új (tegnap előtt kicserélt) 64kB-os micros sim,
- Vadonat új (tegnap kicserélt) 128kB-os normál sim...Egyikkel sem működött... A telenoros technikussal is beszéltem vagy 2 órát és ő sem tudott segíteni, pedig valóban segítőkész volt.
Ezért fogtam magam és mivel 3 napon belül voltam, vissza vittem az Extreme Digitalba, ahol vissza kaptam a vételárat és beruháztam egy Concorde Smartphone 5000-be, amivel tökéletesen működik a 3g!
További jó próbálkozást,
Üdv,
XDGAUO
-
erikkire
csendes tag
Ha kikapcsolom a 3G-t, akkor nem fog olyan hamar merülni a telefonom? De a 3G csak a gyorsabb mobilnetért felel? Mert ismim azt mondta, hogy a hívás minőségét is javítja a 3G
-
mathews37
tag
válasz
integrated #2475 üzenetére
Helló . a 3g -ről 2 g re átállitás annyit tesz hogy kapcsoljam ki az adatforgalmat és kapcsoljam ki a 3g-t ? A képernyő fényerő levételén kívül milyen aksi időt megnyújtó lehetőségek vannak még ?
-
mathews37
tag
Telenor problémára tudtok már valami megoldást ? (olvastam a hozzászólásokat hogy most erre keresitek a megoldást )
-
erikkire
csendes tag
Gyerekek, olvastam a a dolgokat most a Telenoros nem működik dolgokkal kapcsolatban
És nem bírom ki, hogy ne cáfoljalak meg titeket
Nekem 850/2100-as a kicsike, és 1.0.1-es gyári ROM és tökéketesen mükszik. Mobilnetem nincs. Hívni még egyszer sem hívtam mert nincs pénz a kártyámon
viszont engem hívtak már nem egyszer, és semmi gondom nem volt
és elvileg Telenor 3G-n vagyok
-
adams55
tag
válasz
Mecy_Lacee #2463 üzenetére
Szintúgy!
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ha véletlen valaki rendelne szilikon tokot, beszállnék...
-
Lampard19
tag
-
adams55
tag
válasz
woteska #2291 üzenetére
@ Vjankovics82 : Csak a mindenhol okoskodókat nem bírom, ezért összegeztem ezt a telefont saját részről úgy, hogy nekem a kezemben van ez a készülék, nem csak olvasgatok róla.
@ gr8tjoey : Ezt már nem is akartam hozzá írni , mert akkor megintcsak támadásoknak adnék alapot, hogy másoknak milyen jó a szervíz.
@ woteska : Nem kellett garanciáztatnom a készüléket, pöpec minden. Az eladó készülék a barátnőmé, mert neki a c5-00 jobban tetszik.
Teljesen rendben a teló mindent össze vetve. Érdemes leszedni a romot mielőtt mókolod, sose lehet tudni. Várok én is valami stock jó romot, de nem kapkodnak vele az Úriemberek.
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
integrated #2415 üzenetére
Helló!
Aliexpressen van rengeteg forgalmazó, akitől lehet rendelni szilikon tokot.
[Aliexpress link]Én mondjuk a telefonhoz kaptam egyet free, de vettem egy másikat is az antelife oldalán
( ott jelenleg SOLD OUT ).
Lehet, hogy beragasztom abba a botrányos flip tokba. :-) -
RVR400
veterán
válasz
Emirabdul #2440 üzenetére
Amikor keresel hálózzatot, akkor kiírja a Telenor 2G és Telenor 3G hálózatot is? Ha manuálisan csatlakozol akkor a 3G-re, akkor is szar?
Az APN beállításokat kijavítottad?Mondjuk ez így elég súlyos... Még jó, hogy nem vagyok telenoros.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2435 üzenetére
Akkor még ezt néztem. Leellenőriznéd, hogy a Telenoros APN jól szerepel-e a telóban?
-
-
Laza...
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2422 üzenetére
Csak a működőképességet tudom ellenőrizni, a Telenoros dolgot nem, úgyhogy abszolút nem jó.
(#2423) junkpod: Az is egy megoldás. Majd Te is lementheted a sajátodról.
Most intézem a futárt.
Viszont, akinél van 900-as verzió, az amúgy tényleg lementhetné. Vagy majd a szomszédéról lelopom.
(#2425) Laza... : 850-esek is jelezték már, hogy jól működik nekik.
-
junkpod
veterán
na de volt itt pár ember akinek jól működik telenoros kártyával, miért nem kérjük meg őket, hogy másolják ki a modem.img fájlt és töltsék fel valahova?
Ha többen is feltöltik akkor lehet tesztelni, csak figyeljünk, hog yminden feltöltéshez megfelelő infók legyenek:
- GSM verzió (850 v. 900)
- milyen foglalatban milyen kártyával tesztelve és melyik volt az adat forgalmi
- esetleg melyik ROM verzió
- teló sorozatszáma
... -
Laza...
addikt
Köszi, végre valaki felfogta mit kérdezek
szerk.: Ha kicserélted, és működik, akkor még lehet jó akár telenoroshoz is
Vagy egyáltalán nem müxik?
Pedig tuti egy másik modem drivver jó lehet - más baja nemigen van(lehet)
Nem baj, hamarosan lesz itt egy kismillió db, majd elszórakozok vele
-
Emirabdul
tag
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f781/recover-network-issue-mtk-android-all-mtk-phone-solution-1761173/
én elakadtam...valami szaki ?
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2410 üzenetére
Nem jó. Lenovo S750 topicban találtam egy hasonló problémát egy szoftververziónál, szóval mindenképpen másik 6582-es teló baseband fájljait kell kipróbálni. Ezen az úton érdemes indulni. Mondjuk nekem vodás kártyám van, így cserénél csak azt tudom kipróbálni, hogy egyáltalán jó-e a telóra, de azt nem, hogy megoldotta-e a gondot.
-
mathews37
tag
válasz
integrated #2415 üzenetére
a hátlapot éa a széleit a jack dugót és a töltő nyillást (bele megy egy kis gumi dugó ezekbe úgy van kialakítva a tok ) a mixeshop-ról rendeltem a telefonnal együtt kb 2 dollár volt
-
Laza...
addikt
válasz
integrated #2409 üzenetére
Olvasd el a linkelt hozzászólást, minek idézzem be ide az egészet? Neked is egyszerűbb lett volna megnézni mint megkérdezni mi van oda írva
-
integrated
tag
válasz
woteska #2407 üzenetére
Az NVRAM partíció tartalma (ez tárolja az eszközspecifikus beállításokat, pl. az IMEI számot is), bármikor törlődhet, hiába figyel oda az ember. Érvénytelent írt, mert nem volt. Törlődött. Ezért kellett, újra megadni neki.
A userdata és cache megint egy másik dolog, ha a scatter fájlok között nincs különbség akkor nem kell bepipálnod,(Download only-mód)#Laza2048# Mit nézzünk rajta?
-
Laza...
addikt
Ezt megnézné valaki? Nekem jelenleg nincs készleten (de hamarosan lesz), különben már kipróbáltam volna
-
woteska
csendes tag
Ez nem buzdítás volt. Szerinted mit tehettem még volna a saját helyzetemben? Kifejezetten így írtam le, amit leírtam, saját példámra. Téglanew v3. A formázás oldotta meg csak. Én úgy tudom, hogy azzal a formázással nem törlődik az IMEI, az IMEI-m egyébként sem törölt volt a *#06# parancs alapján, hanem érvénytelen. Nem passzolt az IMEI szám, volt, csak nem a telefoné, ez volt a baj. USRDATA és CACHE valóban nem kell pipálval egyen, ezt jól mondom?
-
didros
senior tag
Csak a statisztika miatt megemlítem, hogy nálam sem sem megy egyszerre a 3G és a telefonos kapcsolat.
1.0.5-ös rommal sem ment és most az 1.0.8-al sem. Kártyát még nem cseréltem, mert különösebben nem zavar a dolog, szinte sohasem használom az adatkapcsolatot. Azért egy jó angolos tényleg összefoglalhatná a problémát és a fórum nevében elküldhetné az igényt a gyártó felé. Hátha lenne valami foganatja.. -
yozks
csendes tag
válasz
iamdoki #2388 üzenetére
Közben sikerült megoldanom. Úgyhogy akinek rakoncátlankodik 1.0.8 alatt a MAC címe, az itt talál rá megoldást: http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/
Nálam az írásban említett WIFI fájl első sorának 4-9 oszlopa csupa nulla volt. Oda írtam be egy MAC címet azok közül amiket korábban random generált. Azok mind 00:08:22 kezdetűek voltak ami elvileg az MTK wifi chip gyártójához tartoznak, szóval jónak ítéltem. Miután felülírtam az eredeti fájlt onnantól a beírt MAC címmel működik fixen. -
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #2399 üzenetére
Hát akkor zavarodjon meg az elméjük.
-
törölt tag
Ez meg milyen olcsó
Micsoda ár! Na ne már!
Majd ha kiderül mit tud Telenoron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest