Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
oké, akkor nem bas*tatom most már a telómat. Kipihenem ezt a kemény két napot, most gyerekfektetés, vörösbor, asszonysimogatás, alvás.
Kösz a tanácsokat, jóéjt.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
A tapadókorongos megoldás nem oldotta meg? Akár éjszakára is úgy hagyhatod, hogy felakaszto a tapadókorongnál fogva. Jah, ha tudsz 3e Ft-ért hozzá OGS-t, akkor szólj, mert előre rendelek belőle vagy 10-et.

-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
az van, de a vodás kártya egy csíkkal kisebb térerőt mutat, és ha jól emlékszem, az 1.0.9-ben megoldották, vagy az 1.0.5-ben, már elfelejtettem. Látod, ez a hatalmaz tudás még nem ülepedett le!
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Gondolod, én nem tudtam?
Csak tesztelni akartalak, mert ez a beugró a tanfolyamomra

-
byrolord
csendes tag
Amúgy köszönet minden fórumozónak
, legalább 1500 hozzászólást átolvastam, így kellőképpen zsong az agyam a sok tudástól. Miattatok választottam az iNew V3 mellet, nem bántam meg, sokat okosodtam, de egy romcserét még nem vállalnék be 
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Ha gondolod, én indítok egy tanfolyamot, arról, amit tudok. Tök rövid lesz

Azt nem tudod, hogy fent az akksikijelzőt hogy lehet átállítani százalékra? Már egyszer megvolt, de ugye a faktori reset törölte az én memóriámat is. Bár így közel a 90 felé nem csodálkozom magamon... -
-
vontod
tag
válasz
integrated
üzenetére
Lila folt? Ráfeküdtél vagy hogy nyomtad meg?
-
mathews37
tag
válasz
byrolord
üzenetére
Nem biztos hogy segít de amikor rádugod a telót a gépre a föképernyőre felülre kirak egy usb "jelet " arra rákatintva felhoz egy menüt ahol ki lehet vállasztani hogy milyen modan akarod használni a telefont pl . usb tároló , kamera . csak töltés ,média lejátszó stb lehet hogy ott kéne büvészkedni de ez csak egy tipp
nekem médiaeszköz beállitásnál látja a gép de csak a szajátgép mappában a totál commander nem látja pontosabban látja csak azt irja ki nincs ilyen meghajtó. -
barany75
csendes tag
Nem értem a GPS problémákat. Barátnőmnek HTC ONE mini van, szinte tökéletesen ezeket a pozíciókat hozza mint a V3. Most akkor mi a baj vele?
2 hónapja azt látom, hogy sokan GPS problémákkal küzdenek, miért nem külditek vissza ha ennyire gáz mint leírjátok.
Ja 1.08 rom -ról beszélek. -
junkpod
nagyúr
Szenvedek a gps-sel, de nem akarja a jót. Egyértelműen gyenge jelet fog. Levettem a hátulját és oda van írva melyik a gps antenna, hátulról nézve a jobb oldalon felül.
Ha hozzáérek sokkal erősebb lesz a vétel, sőt még csukott állapotban is ha előlről a bal felső sarkához érek az is javít.
Próbaltam alufoliát de csak rosszabb lett.
A hátlapi nfc antennanak semmi köze a gpshez. -
byrolord
csendes tag
Nem tudom, hogy valakinek segítek-e, de leírom a vásárlásom rövid történetét:
A MiniDeal-nál rendeltem meg, 172,99 USD volt. DHL-es szállítást választottam, ez 15,99 USD volt. 3 nap alatt adták át a DHL-nek, 5 nap alatt leszállították, vám nem volt, csak ÁFA, 11600 FT. Ennyit megért, hogy gyorsan itt legyen. Filóztam, hogy kínaposttal hozatom, de nem volt kedvem 30-40-50-60+X napot várni, pláne, hogy addig elavul a teló. Talán átcsúszik a vámon, akkor spórolok 11600 Ft-ot, de ahogy olvastam, 5-10% az esély erre.
Hát ennyi. -
Laza...
addikt
válasz
Secretknight
üzenetére
A romról csinálhatnál egy mentést, mindenki örömére

-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megjött
900/2100-as 1,0,1 szoft. verzió. Nagyon szép és jó.A GPS az első pozi után 4 azaz négy másodperc alatt talált jelet. Google szink.,play minden megy 3G hibátlan wifi gyors,én nem találok benne hibát...ez egy k..va jó telefon.
Természetesem minden tudást,amit itt szereztem -és ezért köszönet az itt fórumozóknak- felhasználtam.Tehát gyári visszaállítás,utánna fejlesztővé válás,aztán rootolás(framaroot) A sy..c-et raktam navinak,elképesztően rendben van.
Kamera gyönyörű képeket csinál,telefonhoz képest.Kijelző hibátlan,a szilikontokot raktam rá,azzal tetszik.A fehér műanyag tok kissé gagyi hatású. -
byrolord
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Köszönöm a választ, erősen megfontolom, hogy fejlesztő legyek

Viszont ha rádugom a pc-re, még mindig nem látja a belső 16 gigát. Két gépen próbáltam, nem jó.
Root joggal elállítottam az USB kezelését, mint ahogy írtam.
Nincs valamilyen progi, ami tudja root joggal kezelni a beállításokat? -
eJeti
csendes tag
Esetleg valaki próbálta már innen a szilikon tokot?
http://www.concorde.hu/index.php?fk=mobiltel&csz=01-02-71936
..mintha ez a típus...
Akár passzolhat is, -
RVR400
veterán
-
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Vettem egy iNew v3-at, 1.0.8-as, rootolva kértem, mert még nem csináltam ilyeneket, azaz nem értek hozzá.
Aztán valamelyik programban matattam a beállításokban, csak már nem tudom, hogy melyikben, itt hirtelen ötlettől fogva az USB beállításokban kiválasztottam a „Windows XP mód”- ot. Ezt nem kellet volna tennem, mert azóta Pc-re dugva nem látja a belső 16Gb-os memóriát Win7 alatt. De már zsongott a fejem, mert egész nap nyomogattam a programokat, így abszolúte nem emlékszem, melyik programmal kapcsoltam át az USB működést. Az SD-kártyát látja.
Aztán jött az újabb ötlet, a telót visszaállítottam gyári beállításokra (logikus, nem?
) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.
Kérdéseim: Melyik programmal tudom az USB-t beállítani, hogy ne WinXP módban működjön? Hogy tudom elővarázsolni a Fejlesztői menüpontot?
Valaki segítsen, mert leteszem a hajamat!
Előre is köszönöm. -
vontod
tag
Szilikon tokot nem rendel mostanában valaki?
-
vontod
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Lehet, hogy arra gondolok, de az ilyen rövidítéseket én alapból nem vágom. Szóval a probléma az az, hogy a telót akarom tükrözni tv-re, elsősorban fénykép és filmnézési céllal, másodlagos szempont a játék, mert nem igazán játszom a telóval. Szóval ezt kellene valahogy megoldani. A lényeg, hogy jó legyen és ha lehet akkor ne túl drága.Ja és nem smart a tévém.
-
vontod
tag
Üdv népek!
Új vagyok az Inew V3 felhasználók táborában. A következő problémában kérném a segítségeteket. Korábban Sony Xperia P-m volt. Azon található egy microHDMI kimenet, amivel szuperül össze tudtam kötni a telót a TV-vel. A V+-n sajnos nincs ilyen lehetőség. Ötleteket kérnék arra, hogy hogyan tudnám a teló képét HDMI bemenetes TV készülékekre juttatni. Ha lehetne olyan kérésem, hogy konkrét eszközöket jelöljetek már meg ne pedig általánosságban. Annak külön örülnék, ha olyan valaki is volna itt aki használ ilyet és megosztaná a tapasztalatokat. Köszönöm szépen!
-
slezakimi
senior tag
Ha valakit érdekel.
Good News: The EUEXP1 with batter service is ok now , welcome order.
Lehet megint rendelni EUEXP1.-l akksival.Üdv
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Nekem ez az üzenet akkor jön fel, ha basztatom MUT-ban a GPS-t, de akkor minden esetben, és amúgy semmi haszna nincs az állítgatásnak. De mondjuk ilyenkor tutira szarabbul is működik a GPS (ezt csak MTK6589-s telókon próbáltam, de mivel eredménye nem volt, sőt talán még rosszabb is lett, így a 6582-eseken már nem is próbálkozok vele)
-
junkpod
nagyúr
helló, próbálgatom még mindig a GPS beállításokat, de nehezen jutok előrébb. volna pár kérdésem/kérésem:
1. nektek is folyamatosan feljön rendszeres időközönként az alábbi üzenet működő GPS közben?
"SI request received for UP session"2. akinek most tökéletes a GPS beállítása és nem ugrál navigáció közben, ha lenne kedves feltölteni pár képernyő fotót a MUT-ban lévő beállításokból, főleg AGPS rész lehet érdekes.
köszi
-
Teote
csendes tag
Volt ez a hang beállítási problémám, mármint, hogy hol kell. tovább mentem egy picit és létrehoztam egy új beállítási struktúrát.
...kmarci25: új profil felvételével be lehet állítani mindent, a hangerőt állítani, rezgéseket kikapcsolni, bekapcsolóhangot
Ez nekem új.ellenben lenne egy kérdésem, hol tudom 3g-ről 2g-re állítani a dolgokat, mert nem találom. Ez az első androidos telefonom, eddig csak tabletben használtam. Köszi bárkinek is.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Videót vett már fel valaki ezzel a telóval?
Nálam lehet halkan hallani egy kis sustorgást, ha csendes helyen készült a felvétel. -
RVR400
veterán
válasz
slezakimi
üzenetére
Jah, azt írták, hogy vagy rendeljem meg DHL-lel, és kisebb értéket írnak rá (na ennek semmi értelme), vagy elküldik EUEXP-pel akksi nélkül, az akskikat meg külön DHL-lel.
Ha nincs is papírom róla, az szerintem nem gond. Leírom, hogy mi van benne, írok rá egy árat, aztán annyi. ha nem fogadják el, akkor bontsák ki, és állapítsák meg ugyanazt az árat, igazából ennek sok jelentősége nincs. -
-
Teote
csendes tag
Szép Jó reggelt mindenkinek
RVR400 írtam privátban. T -
Vjankovics82
senior tag
Valaki nem tudja ezt hol tudnám letölteni: [link]
-
-
iamdoki
tag
válasz
integrated
üzenetére
Próbáld meg a Lucid, vagy az Inspire launchert.
Nekem bejött mind a kettő, de az Inspire kicsit szebb, kicsit több.
Egyik sem eszi az akksit, és nagyon jól testreszabhatóak. -
junkpod
nagyúr
Egyre jobban alakul a teló. Egyelőre a gps-el vagyok elégedetlen, van gyors fix meg5-6 hold, de gyenge a vétel és ugrál össze vissza... Javaslat?
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Alapvető rendszerszolgáltatás letiltása után nem árt újraindítani a telót.
Más kérdés, hogy a helyére nem tudsz feltenni más widgetet utána sem. 
-
nash13
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a legnagyobb akksizabáló. Még a G3 sem bírja max 1 nap.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Én Next Launchert használok.
-
integrated
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor leszdem a GO launchert. Az magyar

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Használj másik launchert.
-
integrated
tag
Skacok, hogy tudom eltüntetni a szürke google csíkot? Ha letiltom a google keresőt a szürke sáv ott marad, ötlet?
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
jól elbeszélgetek magammal

nyomtam egy FR-t és most van automatikus idó és dátum, illetve most megy a playstore is H+-on keresztül
viszont feljön egy ilyen figyelmeztetés, hogy "hiányzó összetevő, Google Play szükséges. Érintse meg a javításhoz".
rányomtam bejött a play villant egyet és kilépet, de a play újabb felülete jön már be, viszont megint kiírja... Na most meg a Google Play szolgáltatásokat tölti le, de legalább csinál valamit...jól leszívja az időmet ez a kis csodatelo

-
Teote
csendes tag
Köszönöm még egyszer, módosítottam ahogy le lett írva

-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
na, azt hittem jobban értek ezekhez, de nem...
- 3G esetében nincs google elérésem, minden más rendben van csak google nincs... (email, web ok), ha wifire kapcsolok akkor jó a google és működik a play is. na itt mi a gond?
- dátum idő továbbra sem automatikus, lehet nyomok lassan egy factory resetet (lehet? nem lesz boot loop?)
- most egy párszor elkezdett vibrálni a kijelző, elég durván, ez mitől lehet? -
kmarci25
veterán
junkpod: ha teszel bele sim kártyát, akkor frissíti a dátumot, időt a szolgáltató alapján, úgyhogy ne aggódj, rendben lesz az.

Mozgó karika zárképernyőn: ahogy Laza kollega is írta az az adathasználat. kikapcsolása: redőnyt lehúzod két ujjal (vagy egy ujjal és a jobb fölső sarokba pöccintesz), Adarhasználat, felül kiválasztod a szolgáltatót és a Megjelenítés a zárolt képernyőn opciót kikapcsolod.
Milyen rezgést szeretnél kikapcsolni? Ha a rezgő visszajelzést (érintéskor rezeg), akkor Beállítások, Audió profilok, és az egyes profilok melletti kis ikonra kattintasz (ha nem csináltál sajátot, akkor csak az általános mellett lesz), és kiveszed a pipát az Érintéskor rezegjen opció után. (értelemszerűen a kültéri profilban nem tudod módosítani.) Megjegyzem ez az audió profil dolog eléggé béna: a redőnyről egy klikkel lehet módosítani, de csak a gyári négy közül, és ebből a négyből csak egy konfigurálható szabadon... (Pl. a kültéri profil jó lenne, mert azzal utcán is hallani, ha csörög, de pl. a képernyőzár hangja nem kapcsolható ki, azt meg idétlennek tartom. - Ez legyen mondjuk a legnagyobb bajom, de akkor is...)
-
Teote
csendes tag
Sziasztok! A tegnapi naptól én is az Inew V3 készülék boldog tulajdonosa vagyok. Hála RVR400 segítőkészségének
. Pöpec készülék, kiváló az adatkapcsolat, a gps még nem annyira jó kalibrálom, továbbá egyszer kétszer telefonálásnál egy kis zúgás keletkezik a tárcsázásnál és jó fotókat készít
A készülék ezektől függetlenül frankón működik. Build szám: cxq_v3_inew_v1.0.8-as és 850/2100. Az akkumulátort felvitte 100% az első 10 órás töltésnél, de 85%-ra nagyon hamar lecsökkent. Azóta is zuhan, már 40%-nál tart. Persze még többször meg kell formázni, hogy optimálisra beálljon.
A fórum rendszeres olvasója vagyok, és ami felmerült vagy érdekes volt, azt ki is jegyzeteltem, de egyenlőre nem szóltam hozzá. A jegyzeteimet átolvasva kettő problémám van, amire nem találtam választ. Az első hogy a feloldás alatt van egy mozgó karika, valamikor volt erről szó, de nem találom? A másik, hogy miképpen lehet kikapcsolni a rezgést?
Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm. Üdvözlettel, Tamás -
mathews37
tag
No hali azért csak sikerült "megcsinálni" a gps -t hiába israeli
az volt a baj hogy ki volt kapcsolva az adat forgalom azt vissza kapcsoltam és kb 10 perc alatt talált holdakat , utánna kikapcsoltam az adatforgalmat és 1-2perc alatt ujra felállt a gps tehát jó ! Még valami közben föltettem két gps test programot is de valami gebasz lehetet velük mert elkezdett a telefon újraindulgatni de kb 5 percenként pedig előtte nem csinálta sosem (kb 1hete van meg ) leszedtem őket és azóta még nem indult ujra (kb 1 órája ) -
RVR400
veterán
válasz
karikusz
üzenetére
Tehát másnak nem ajánlod őket, meg itt is leírod, hogy kamuznak, de Te onnan rendelsz, utána meg háborogsz? Aztán meg ilyen hangot engedsz meg Magadnak... Kifejteném a véleményemet, de nem lenne értelme, mert már a sajátoddal is összeütközésbe kerültél.
-
karikusz
tag
Aki visszakéri a mixeshoptól a pénzét az ne feledje, hogy +4%-kal többet kell kérnie mert a paypal-nál annyi a kezelési költség, ha le akarja venni a paypal-os számláról!
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Alapból automatikuson van, azért mutat pontosan.

(#2621) karikusz: Akkor most küldjem nekik vissza az összes telefont?

(#2623) karikusz: Ha a számládról vonja le a pénzt a paypal, és refund van, akkor pontosan ugyanannyit utal vissza is a számládra, persze valutában számolva.
-
karikusz
tag
B@ssza meg magát a Mixeshop. Mi 2 hete rendeltük meg tőlük a 2 telefont. Előre egyeztettünk velük, azt mondták, hogy másnap már feladják. 2 naponta mindig rákérdezünk, hogy mi van már. Ma kiderült akksival nem tudják szállítani...bla...bla...bla...
Senki ne rendeljen a MIXESHOP-tól, mert megbízhatatlanok!
-
Vanek25
tag
RVR400 nagyon megbízható és segítőkész, ha valaki gondolkodik INEW beszerzésén, őt ajánlom abszolút!
-
junkpod
nagyúr
hali, megkaptam RVR400 közreműködésével a telót, rövid áttekintéssel nagyon király, viszont mivel kifagy a dátumidő és melóhelyen vagyok, jó lenne ezt az automata dátumidőt bekapcsolni, azt hol lehet?
köszi
-
RVR400
veterán
válasz
üzenetére
Azt nekem is írta, hogy kérjem DHL-lel vagy normál postával, de a kérdésre, hogy elküldenék-e külön az akksikat, ha a telókat EUEXP-pel rendelem, még nem válaszoltak... Mit írtak pontosan Neked? Jó lenne összehozni még közös rendelést, így örülnék, ha nem szarakodnának.
-
batortigris
csendes tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy hogy lehet a kamera zárhangot ki-be kapcsolni? -
-
mathews37
tag
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni ? igo-t szeretnék rakni a telóra ami már meg is történt fut a program de nem talál műholdat amit a kolléga leirt egy pár hozászólásal ez előtt azt megcsináltam (helyhozzáférés gps engedélyezés stb ) rá van kattintva a hátlap a kameránál , ezt raktam föl : iGO primo isr FREE v9.6.29.383117 - [3. Apr. 2014] mobilnetem nincs (mert ez egy flottás kártya ) wifi van elvileg rá tud kapcsolódni a netre ha kell hozzá esetleg .
-
törölt tag
5 db. telefont rendeltem. Azt írták telefonok esetében már nem vállalja a cég a szállítást.
Úgy látom más vonalat kell keresni. Mivel az 5-ből csak 2 lett volna az enyém, így ekkora összegnél nem valószínű, hogy bevállalom a DHL-t. Esetleg megkérdezem tőlük, hogy megy-e az eredeti árban, ha feladja EUEXP-el akku nélkül, azt meg küldi olyan szállítóval, aki elhozza. -
Laza...
addikt
Most írt mixeshop, nem szállítanak iNEW v3-at euexpel.
we are so sorry friend, but the euexp can not accept the mobile phone order now.
can we refund you the price difference xxxUSD , and send you by dhl ?
i will send you some gift for the problem, sorry friend.we will write low custom value for you for dhl shipping .
Az ajándékát, meg a kis összeg ráírást meg dugják fel maguknak

Csak azt nem tudom, ehhez miért kellett a rendelésemen 8 napot ülniük
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy jelenleg mi az árban legjobb megbízható beszerzési forrás iNew V3 telóra? Mixeshop-nál van egy rendelésem, EUEXP1-el kértem és ma írták, hogy ez a szállítási mód már nem működik, némi árkedvezménnyel fel tudnak ajánlani DHL-es szállítást, de hát ugye az nem ugyanaz a "járulékos" költségek miatt. Ez már a 2. rendelésem amúgy náluk, az 1. kört korrektül és gyorsan küldték.
Közben levelemre ezt válaszolták:
we are sorry for the problem
but dhl is cheaper 52usd , we can refund you 60usd for the problem.
and for custom invoice we can write for you about 180usd , so even 30% tax , it is about 54usd.Már csak az a kérdés érdemes-e ezzel kockáztatnom

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, legalább 1500 hozzászólást átolvastam, így kellőképpen zsong az agyam a sok tudástól. Miattatok választottam az iNew V3 mellet, nem bántam meg, sokat okosodtam, de egy romcserét még nem vállalnék be

) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.

Más kérdés, hogy a helyére nem tudsz feltenni más widgetet utána sem.
Állandóan a sz@rakodás van