Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
balaaa88 #3399 üzenetére
Jól hangzik, reményt keltő
"I noticed a better optimization, 17333 points in AnTuTu,
WCDMA-GSM-900 band active but do not know if it's real 3G test goes well in closed spaces
firmwere online update function unlocked
optimized many applications "Persze a puding próbája az evés
-
-
rokarudi
aktív tag
Próbálta már valaki a Thl W8-as akkut a V3-ban? Azt olvastam, hogy csak külső töltés után működik rendesen, a telefon nem tudja rendesen feltölteni. Viszont ha állandóan cserélgetni kell, akkor a hátlap azért nem hiszem, hogy túl sokáig bírja.
-
petiteto31
újonc
válasz
tepimartin #3391 üzenetére
Én a cseh féle 1.0.8-as GPS fixet raktam fel, alapból így sem működött. De sikerült lelket lehelni belé
Először felraktam a FasterGPS nevű alkalmazást és itt beállítottam az NTP szervert értelemszerűen Európára és Magyarországra.
Ezután felraktam a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást.
Ezen belül Engineer Mode/EngineerMode (MTK) menüpont. Itt a fülek között átbaktattam az utolsó "Location" fülre, majd a "Location Based Service" menüpontba beléptem. Itt van egy olyan rész, hogy "A-GPS Mode". Nekem itt alapértelmezetten az "MSA" opció volt kiválasztva, úgyhogy ezt átraktam "MSB"-re.
Majd vissza az alkalmazás főmenüjébe és a "Power GPS Search" menüpontban kiválasztottam a "GPS Set" menüpontot.
Utolsó lépésként letöltöttem a a GPS Fix alkalmazást és kivártam azt a 15 percnyi ténykedését (szabad ég alatt!!! fedett helyen (még ablakban sem) lókakit sem értem el).Ezen lépések után nagy meglepődésemre magához tért a GPS és azóta is tökéletesen működik
Viszont a Telenor problémát még sehogy sem sikerült megoldanom. Már voltam a Telenorban is, ahol ketten próbáltak 1 órán keresztül megbirkózni ezzel a jelenséggel, nem sok sikerrel
-
RVR400
veterán
válasz
tepimartin #3391 üzenetére
Volt nálam valamelyik nap egy Mpie MP707 teló. 20 perc után elkönyveltem, hogy szar a GPS-e, de dolgom volt, és otthagytam a telót az ablak előtt. Mire visszaértem, már javában sárgák voltak a csíkok, 45 perc kellett neki az első fixáláshoz. Újraindítottam, kipróbáltam megint, akkor már 2 percen belül ment az egész. SIM nem volt benne, csak wifire csatlakoztam.
-
tepimartin
tag
Üdv.
Ma próbálkoztam a telóval hátha életre tudom kelteni a GPS-t. Nem ment. Eddig 1.0.8 GPS fix volt fent, ma felraktam a német 1.0.8-as gps fixes romot és most felflasheltem az 1.0.1-et. Mindegyiknél megvannak a műholdak de nem tud velük mit kezdeni.
Mit kéne tennem? Egyszerűen nem tudok mit csinálni pedig már rengeteg mindent megpróbáltam. Szerintetek ez elképzelhető, hogy hardveres hiba lesz már nálam? -
joni1700
csendes tag
Mások is nyúlják a designt
http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2014/04/ZTE-Star1.jpg -
Atomgeszi
nagyúr
Hát kipróbáltam ezt a V Root-ot, gondoltam akkor az adblock-ot is egyből kipróbálom(mert ugye ahhoz root kell), de nem látom az alkalmazásoknál a SuperSU-ba.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #3382 üzenetére
Kipróbáltam, de a SuperSU egy alkalmazást sem lát. Miért nem?
-
mhmpista
aktív tag
Telenorral jutottatok valamire?
Semmi új hír? -
Gaabe
tag
Végül is létezik fekete készülék vagy még mindig urban legend?
-
junkpod
veterán
válasz
barrique #3376 üzenetére
Vicces. Írtam régebben, hogy mágnesesen zavarta az autós töltő a telefont. Azóta ráraktam egy vasmagot és bár akkor még nem volt hatása, ma teszteltem wazevel és bedugva is folyamatosan pontosan navigált. Hurrá!
Amúgy munkatársam zopo980-asa is forog álló helyzetben...
-
junkpod
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #3371 üzenetére
V Root 1 perc alatt rootolja a telefont...
-
Andarte
csendes tag
Ha valakinek volna energiája letölteni gplay-ről az SvsEngRunner->Others->RGT_DeviceInfo-t és kiírná a hátsó kamera tipusát, megköszönném
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #3369 üzenetére
Úgy néz ki mégis összejött. Win 8.1 64 biten átállítva 7-es kompatibilitás módba rendszergazdaként indítva jó lett. kb. 10 perc volt mire végzett..
-
junkpod
veterán
gomb világításra én is a Soft Button light-ot ajánlom vagy a gravitybox-ot.
rootolásra a V3 root eddig nekem jól működött (érdekes, hogy most kínaiul beszél, pár rommal ezelőtt még angolul karattyolt)
GPS: teszteltem most már többet és azt kell mondjam, teljesen kielégítő lett a GPS-es navigáció, mind google, mind waze navikkal. kb 1 percen belül mindig van első fix és 2-3 percen belül stabilizálódik is. Menet közben semmi gondja nincsen, útvonal letéréskor is gyorsan vált. Egyedül álló helyzetben hajlamos szédülni egy kicsit, forog körbe és emiatt néha arréb is ugrik kicsit, de nem vészes, ha elindulok beáll a helyére és ez se túl gyakori. Szerintem a kompasz lett túl érzékeny és azonnal reagál minden mágneses változásra. Teszteltem BP belvárosban is, ott is jól működött.
szoftveres GPS tweak amiket alkalmaztam: gpsconf a régi ZTE-mből, ahol time servernek magyar cím van megadva, gravity sebesség fix (szerintem ez javítja a buildprop-os dalvik beírást, modem fájl csere (101-es modem fájl 108-as ROMon) CDSinfo.apk csere, ril csere.
hardveres tweak: alufólia rásegítés az antennára (sok kísérlet alapján a jó térerejű holdakon 3-5 SNR javulást hoz, illetve több holdat tart fogásban és kevésbé ugrál.Persze lehet ezek mind placebo tweak-ek, de mivel most jól működik ezek maradnak
-
FіkuszKukіsz
őstag
A Concorde változatot mivel lehet rootolni? Shuame nem akar működni. De lehet, hogy csak a 64 bitet nem szereti?
-
dkekesi
tag
Sziasztok!
Olvasva a fórumot nem találtam választ arra a kérdésre, hogy miként lehet megoldani, hogy a fizikai gombok addig világítsanak, amíg a képernyő is világít? Páromnak vetem egy V3-at, eddig minden nagyon jó (wifi, akksi, home gomb), de zavarja, hogy a vaksötét alsó részt kell tapogatnia a home vagy vissza gomb eléréséhez. Egy idő után megszokja, hogy melyik gomb hol van, de addig is jó lenne, ha nem 3 mp-ig világítanának a gombok.
Előre is köszönöm az ötleteket. -
simanp
újonc
Ha esetleg valakit érdekel van egy eladó, új 2000mAh teljesítményű akkumulátorom THL W8 / iNew V3 okostelefonhoz. Kis módosítással (borító fólia levételével) iNew V3 készülékbe is helyezhető. Youtube-on "THL W8 battery conversion to fit in iNEW V3" rákeresve első találatnál megtekinthető, az átalakítás rendkívül egyszerű. A tesztek alapján az iNew gyári akkumulátoránál jelentősen tovább bírja a működést.
Új, bontatlan csomagolásban, Budapesten azonnal átvehető 3500 Ft ellenében. Akit érdekel, kérem privibe írjon. -
Mecy_Lacee
senior tag
Teljes terület: 13,53 gb. Nyertem?
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3362 üzenetére
Nekem most is 12,7gb az elérhető!
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki tudja már hogy kell kisebb partíciót csinálni a telóra pl 3.5 gb??? szabadon felhasználható 10 gb!
-
junkpod
veterán
válasz
R46N4R0K #3356 üzenetére
Töltsd le az 108 verziót az inew oldaláról. Flasheld fel da dl opciok be, firmware upgrade móddal. Újraindítást kezdd recoveryvel: power és hangfel, ha van robot akkor elengeded, power ujra és lesz recovery menu, lehang gomb listában lépegetés, felhang gomb ok a listaelemre. Itt format data es format cache, reboot.
Ezután vroot-al rootold, telepits egy root explorert és cseréld ki a modem.img fájlokat. Újra recovery-s data és cache törlés és reboot.
Go to opensky and navigate... -
sümi
csendes tag
Sziasztok.
A to2c.comról szeretném megrendelni a V3as telót. Érdekelne, hogy hogyan érdemes megrendelni a telót, hogy az utólagos áfá-t ill. vámot elkerüljem. Van olyan lehetőség is, hogy dobozban kérem a terméket ez esetleg nagyobb rizikót jelenthet a vámon? Ill. láttam olyan hozzászólásokat is, akik külön kérték a boltot, hogy tüntessék fel a termék árát, ami 30 $ és helyezzenek rá egy Home & Garden feliratot.
Érdemesebb DHL-el elhozatni a terméket vagy ez csak a biztosabb és gyorsabb érkezést biztosítja?Köszi a válaszokat!
-
R46N4R0K
csendes tag
válasz
junkpod #3303 üzenetére
Hello junkpod,
Próbáltad a navigációt iGo-val? Esetleg tudnál csinálni egy olyan verziót, amit SPFlashTools-szal fel tudnék rakni? (Bocsi, nem vagyok egy IT zseni és nem akarok semmit elrontani).
Jelenleg 1.0.8 GPS fixes (cseh) 850/2100 verziós telóm van, 900-as WCDMA-t kipróbálnám vodás kártyámmal, hogy működik-e. -
attee21
újonc
válasz
balaaa88 #3352 üzenetére
Tulajdonképpen szinte minden megnyitott oldalnál kiírja a hibaüzenetet. Vmelyiknél elég 1x rányomni a folytatásra, máshol akár 10x is kell...
A Play Áruházba már be sem enged...A másik...rootolni nem igazán akartam ha nem muszáj, főként mert még soha nem csináltam,lövésem nincs.
Az xposed framework + gravitybox telepítést már korábban is olvastam,hogy segíthet, de akkor eddig miért működött enélkül...?(gyárilag 900/2100-as 1.0.1 van rajta)
-
balaaa88
aktív tag
-
attee21
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Az eddig hibátlanul működő, out of box használt készülékem az alábbi problémát produkálja.
Kivettem az akksit (2-3 perc), miután visszaraktam nem hajlandó a dátumot és az időt frissíteni a netről (mint eddig), a beállításokba meg ugye nem működik. A böngészés is azóta folyamatosan hibákba ütközik (gondok vannak a webhely biztonsági tanúsítványával).Mi lehet a gond? Köszi.
-
Ha a NODL opció ott van a scatter fájlban, akkor az annyit jelent, hogy flashelésnél ezekhez nem nyúl, így a Flashtool fel sem adja a listában
Igen ezzel tisztában vagyok, engem leginkább az érdekelne, hogy ez a scatter módosítás utáni Download-os flash esetén nem dob-e 8038-at.
Illetve, hogy a módosított scatter-rel törént FW upgrade módosítja-e a PMT-t. (rua1@xda írta, hogy FW upgrade-nél a PMT frissül, viszont lehet, hogy csak a kernelben lévő infók alapján, nem az esetleges módosított scatter alapján).
Köszi! -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #3348 üzenetére
Próbáltam már így flashelni, mert volt nálam olyan telefon, aminél minden mindegy alapon kipróbáltam. Ha a NODL opció ott van a scatter fájlban, akkor az annyit jelent, hogy flashelésnél ezekhez nem nyúl, így a Flashtool fel sem adja a listában. De ugyanígy megoldható pl, hogy beírod a NODL-t a cache és userdata partíciókhoz a scatter fájlban, mondjuk az FW Upgrade opció így ezek nélkül is végigmegy, mivel az összes scatter alapján flashelni való partícióhoz van fájlod.
Amint kiveszed a jelölést a scatterből, máris ott lesz a listában, és hozzá tudod adni a megfelelő fájlt. -
Áhá! Így már értem a módosított scattert. Ez esetben (ha már próbáltad) nem nyavajog a flashtool, hogy 8038-as hiba? (Merthogy a módosított scatter és a PMT infók nem egyeznek)
Én azért szeretem jobban a dd-t, mert azt élő rendszer alatt lehet használni, sokszor egy parancs után már látszik az imei (vagy az egyéb visszaállított rom-szakasz). Meg nem kell akku ki, akku be, ilyenek...
Persze hátránya, hogy kell hozzá root jogosultság, míg a flashtool-os megoldáshoz nem. -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #3342 üzenetére
Jogos, a DD-s küldésre nem gondoltam. Rájöttem, hogy a DT elsőre mindent ment, csak átalakítás után nem rakja be a NODL jelzésű részeke., Itt kellene a módosított scatter fájl, hogy a NODL jelöléseket kiveszi az ember belőle, és úgy ezeket is fel lehet tolni a Flashtools-szal, nem kell DD-zni kézzel.
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok,
milyen rommal tudnék az aksi merülésén és a ram használaton csökkenteni? -
De ahhoz kellene egy módosított scatter
Bocs, de mihez kell módosított scatter?Vagy egy readbackes full mentés.
Nem árt, de az MTKDroidTools-os mentésből is vissza lehet állítani mindent. (Bár a preloader-en kívül a Flashtool-os és dd-s mentések azonnal visszaküldhetők a telefonra, akár parancssorból is)Utólag mennyire lehet ezeket megoldani?
A 2, 3, 4, pontokat meg lehet oldani. A 4,secro pedig a flash-elhető romokban benne van. A gond az NVRAM-mal van.
Oda már tényleg valamí beíró program kell. -
-
Laza...
addikt
válasz
csabi078 #3336 üzenetére
Az a legjobb amit RVR400 ajánlott, gyorstalpalónak ezzel módszerrel is be lehet állítani az imeit
-
RVR400
veterán
-
junkpod
veterán
válasz
adams55 #3328 üzenetére
Felét sem olvastad a fórumnak vagy csak nem tudsz magyarul.
Senkinek nem lett lila a telója szoftver cserétől.
Tényleg annyira hülyének nézel, hogy ha egy rom cserével jó lenne a teló akkor variálnék itt?
Örülök ha neked jó, épp ezért felesleges ezt a topikot olvasnod, írni meg pláne... -
RVR400
veterán
válasz
adams55 #3328 üzenetére
De még most sem tudod megmondani, hogy milyen verziót kaptál, mivel annak idején a címkéről sem sikerült leolvasnod, pedig ha megkérdezted, akkor tudnod kellene kapásból.
Ugyanaz a 900-as és a 850-es teló, a lilásodásnak semmi köze hozzá, mert amiről Te beszélsz, az maximum a csíkozódás lehet, de az sem emiatt van, mivel ha 850-esre csak 850-eset flashelsz, akkor is előfordul. Szerintem előbb nézz utána dolgoknak, próbáld ki, aztán próbálj eszmecserét folytatni, mert légből kapott dolgokkal szemben érvelni nem lehet, meg persze értelme sincs.
A lilásodás a tapadókorongos megoldás után enyhült itt valakinek, ami bizony nem éppen szoftveres beavatkozás.
Azon gondolkozok, hogy Te random módszerrel olvasod a fórumot, vagy olvasod az egészet, csak éppen úgy rakod a sorokat egymás után, ahogy éppen Neked tetszik.A 900-as 1.0.1-et sokáig használtam én is a 850-es telómon lilásodás nélkül, akkor biztos én vagyok a hülye, csak kicsit idegesítő volt, hogy 5 perc után 70%-on van az akksim. Az akksimod után meg végképp zavaró volt a dolog, így feltettem a 850-es 1.0.8-at, amit utána 900-asítottam. De én is csak egy hülye vagyok, gyakorlatból szerzem a tapasztalatot és a tudást, nem pedig félreolvasásból...
-
adams55
tag
válasz
junkpod #3303 üzenetére
@ RVR400 : Meg kell érdeklődni, milyen verziójú készüléket küldenek , mielőtt megveszed. Én megkérdeztem, megnéztem.
@ Junkpod :
Az is érdekes , hogy te mint hozzáértő szenvedsz a telefonoddal, akárhogy töltöd fel a romokat, mindíg nyűglődsz vele. Más kérdés, hogy a gsm modult azt csak egy rom felrakásával meg tudod változtatni anélkül, hogy semmi probléma nem adódna. Nem gondolkodtál még azon, hogy nem véletlen adtak ki 2 verzióval ilyen mobilt? Aki pedig lilásodással küszködött, azután következett be, hogy 850-es gépre egy 900-as romot tett. Amint visszatette a régit, eltűnt talán ez sem véletlenül. Biztos csak egy " szoftver " telepítése okozta ezt. Szoftver? Ez nem egy Angry Birds, hanem egy OS. Telefon beállításait tartalmazza, minden olyan adattal, ami nélkül csak egy szép műanyag / fém kijelződ lenne. Etesd a trollt, mert te olyan nagyokat mondtál eddig, inkább kérdeztél. Te vagy a szakértő, a developer mókolásokkal kigoogle-zett fájlok cserélgetésétől hozzáértő lettél. Lezártam az okoskodást. Egyébként mint láttad választ írtam NEM NEKED, megnyugtattam egy leendő tulajt, hogy megéri megvenni a telefont, mert nem fogja megbánni.
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3325 üzenetére
Miért gondolják egyesek ha appokat pakolnak ki be az már új rom? Ráadásul a félrevezető számozás is átverés...
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki próbálta már az új romot a Needromról: [link]
-
kazan23
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #3323 üzenetére
Bocs, de csak (off) azért írtam, mert nem találtam inew-ként... de már látom is iNew-ként. Mondjuk a gyártók közt sem egyik, sem másik nem szerepel. Annyira ájnyú még?
-
csabi078
újonc
Sziasztok!
Én is rendeltem ebből a remek telefonból,de sajnos nem tudom élvezni.A sim kártyát nem akarja felismerni.Egyik szolgáltató sim kártyáját sem ismeri fel. A sim kezelésnél "please insert sim to launch sim toolkit" ír ki.
Illetve sim1 nem észlelhető sim,sim 2 nem észlelhető sim.
Állítólagosan független a készülék.Mi a probléma megoldása? -
nash13
aktív tag
Valakit nem érdekel egy új készülék azonnal?
-
rokarudi
aktív tag
Kicserélgettem a fájlokat és töröltem a modem fájlt az mddb mappából a cseh gps fixes 1.0.8-ban. Most lusta voltam teljes rendszert lepucolni, viszont csak a cache és dalvik cache törlés után nem érzékelte a sim kártyát, nem volt hálózat. Szerencsére a fájlok visszapakolása után minden a régi. Ha lesz egy kis időm, megpróbálom factory reset után is. Viszont azt vettem még észre, hogy ugyanaz a rendszer mintha több műholdat érzékelne mostanában. Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy az adatbázisukon faragtak egy kicsit a kínaiak?
-
junkpod
veterán
próbáltam weben keresgélni, beírtam googleba, hogy "can not call 3G" erre rögtön javasolta a javítást "iPhone 3gs cannot call out"-ra, elfogadtam és kaptam 2 490 000 találatot...
"cannot call 3G android"-re meg 25 000 000 találatot
Nem tűnik újdonságnak ez a probléma a 3G-vel -
junkpod
veterán
válasz
rokarudi #3305 üzenetére
Sajnos nem tudom
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött
Az újrarakásban közben profi lettem: audió profilban idegesítő hangok kikapcsolása, képernyő autobrightness, 2 google fiók telepítés, 1 exchange fiók telepítés, google+ telepítés, chrome telepítés, gmail telepítés, szinkronizálási beállítások, névjegy megjelenítési beállítások mindösszesen 15 perc
(ha idegesít a boot anim hangja, akkor újra indítás előtt tedd némára a telefont, megjegyzi és nem zenél...
)
-
rokarudi
aktív tag
-
junkpod
veterán
válasz
adams55 #3301 üzenetére
Bár nem kéne etetni a trollt, de most nem bírom ki: köszönjük a teljes hozzánemértésről tett nyilatkozatodat , ugyan áruld már el, hogy hogyan okozhat egy kis folton "lilásodást" egy szoftver telepítés? A "meghibásodásokról amiket ugye megérdemlünk" már nem is kérdezlek. Azért ha egyszer talán bármiben segítségre lesz szükséged, keress minket bátran, nem leszünk ilyen nagyképűek veled, de azért majd jusson eszedbe ez a kis szösszeneted.
ON
Beszámolok az érdekes fejleményekről. Mint írtam 108 official romon cseréltem pár fájlt:
- modem fájlok mindét mappában, mddb-ben WG fájl kiiktatva, reggel egy data/cache törléssel indítottam
- CDSinfo.apk 101-esre cserélve
- lib\mtkril.so fájlok 101-esre cserélve
(Ha mást cseréltem akkor teljesen elvesztette a telefonálási képességeit a rendszer: phone.apk, telephonyprovider.apk, cellconnservices.apk)
Eredmények:
- térerő (telenor és tcom) teljesen megfelelőek
- 900-as sáv aktívnak látszik MUT szerint, de kipróbálni nem tudom, mert nincs vodás kártyám
- Telenor bug továbbra is fennáll, ezek szerint nem a 900-as sáv hiánya zavarta meg, hanem vagy az IMT-2000-es beállítások vagy valamelyik apk a hibás az 108-asokban. További fájlcserékkel majd este tudok szórakozni.
- GPS: reggel autóban nyílt útszakaszon dugóban araszolva TTFF 48sec (!!! szűz, nem GPS-mókolt 108), kb 2-3 perc alatt 9 hold, 6-7 állandóan kapcsolatban és 25-ös vonal felett MUT szerint, 4-5 mindig 30 felett.
- Google navigáció: hihetetlen de méter pontos, egy alkalommal sem hibázott, nem ugrált, mindig fordult azonnal az autóval (Hungária krt.-Egér út kb 20 perces hol ácsorgás, hol 70-el száguldás), a telefon életében először a hídon kelt át a DunánFogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.
- képernyőzár-bug továbbra is létezik (egyelőre csak Telenor kártyával használtam, de tisztán látszik, hogy adatletöltéskor ugrik a zárás) -
RVR400
veterán
válasz
adams55 #3301 üzenetére
1. Valószínűleg 900-as verziót kaptál, ha 850-esed lett volna alapból, akkor nem örülnél ennyire.
2. Out of box volt lila pár embernek, így nem értem, hogy mi köze lenne ehhez a szoftverezésnek.
3. Remélem, hogy Te még Windows 3.1-et használsz, és sosem volt még újratelepítve a géped.
4. Neked is hasonló kedves dolgot kívánok a többiek nevében is. -
adams55
tag
Érdekes mód nekem telenor kártyákkal megy a telefon, GPS el nincs gond kB ugyan az mint egy Desire Hd. Nem kellett semmit mokolni vele, akiknek belilult a kép valószínűleg a rom pakolgatás miatt következett be mert nem ugyan az a hardver (apróbb eltérés miatt bugolt be) szóval a telefon jó, ennyi pénzért meg pláne. Mindenkinek ajánlom. Aki meg agyba főbe pakolja a romokat, megérdemelt a meghibásodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest