Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Ezt most nem értem. Azt hittem eddig, hogy fájlmásolgatással nem lehet megoldani a telenor bugot.
Amúgy linkeltél egy THL T11 MT 6592 communication modult (nyilván ezt te is tudod, hisz te linkelted
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?(#4819) Keeperv85 válasza raulicio (#4817) üzenetére
Én voltam az első aki azt mondta, hogy ez valószínűleg ugyan úgy gyári rom mint a többi. Pusztán csak arra utaltam, hogy mivel nem hivatalos forrásból érkeznek a romok, a számozás sem teljesen egyértelmű + még van 900-as vonal is, elég nehéz megmondani, hogy ma melyik a legfrissebb. (ugye van már kint 1.1.5. is).
(#4820) mrgymisi válasza raulicio (#4817) üzenetére
Elhiszem, hogy neked így volt, de látatlanban nem tudok találgatni, lévén nem tudom, hogy melyik verzió a tiéd és milyen rom volt/van rajta

Majd hamarsan meglátod, hogy működik-e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?