- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
Sziasztok!
Volt egy MyAudio Blade telóm, amit 4 hónap garancia herce-hurca után visszavásárolt a BestByte.
Ha valakinek szüksége lenne egy szilikon tokra, ingyen viheti

Boráros környékén melózok. Lechner Ödön fasor 7
-
Szabaka
tag
Kicsit hanyagoltam a fórum olvasgatását. Valakitől van már megosztva MyAudio ROM? Nem vagyok root-olva... Ha leírjátok hogyan menthetem ki a telóból, akkor megosztom

-
Szabaka
tag
végre!

Bő egy hónap után megjött hozzá a tokom

egy fekete (sötét), egy átlátszó. kicsit féltettem szegényt "ruha nélkül". A kihajtós meg nem jött be annyira...

-
Szabaka
tag
Hali,
Nekem MyAudio-m van. A GPS sajna harmat... De szabad ég alatt talál jelet. Navigálni még nem teszteltem... (élesben)
Én a BestByte-ban vettem, ott 10-essel olcsóbb a MediaMarkt-nál.A váci úton még el is kértem, hogy zsebre tehessem, hogy mekkora, és szó nélkül odaadták

A képernyő néha lezárja magát, és véleményem szerint nagyon gyorsan merül. Az imént látott két napos üzemidő nagyon szépnek látszik, én örülök, ha este még nem pittyeg, hogy éhes.
Root-olni nem tudtam még... Bár nem tudom, hogy lenne-e értelme (GPS, akku stb...)
Én szeretem, és egyelőre megtartom

-
Szabaka
tag
Köszi a választ

Az enyém is bezöldült szabad ég alatt...
(nagy megkönnyebülés, de élesben még nem próbáltam. kicsit lehetne jobb a GPS... )ROOT-tal próbálkoztál? nekem nem viszi a Barahir módszer... (csak a gps miatt root-oltam volna, esetleg valami tweak, hátha kevésbbé merülne...)
-
Szabaka
tag
Sziasztok!
Nekem MyAudio név alatt fut a készülékem

GPS műholdakat lát, de fix-et nem talál. A képernyő elég gyakran lezárja magát, gondolom a Smart Cover érzékelője miatt. És elég hamar le is merül....
Eddig Facebook-on, és a hivatalos honlapjukon írtam nekik, válasz még nincs, és Firmware sem tölthető a honlapjukról...
Valahogy lehet megpróbálom lementeni a ROOT-olatlan ROM-ot, és nekiállok én is flash-elgetni a másik telók ROM-jait.
Valakinek esetleg van MyAudio-ja?

Kinek mennyit bír az akku, a GPS probléma nálatok is azt jelenti, hogy látja a holdakat, de nem fixál? Illetve a képernyő lezárási probléma jelentkezik nálatok?
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest