Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi #4892 üzenetére
Szerinted melyik Exmorral szerelt telefon tud ilyen képet csinálni? Reklám... Az elefánt is képes Pug 206-ost csinálni...
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.
(#4893) janek69: Szerinte egy sokkal rosszabb kamera van benne, mint amit írnak. Ezért írtam a korrekt összehasonlításképpen, hogy az SP-ben és az L-ben is Exmor RS van. Ha összehasonlítja ezekkel, akkor valós képet kaphat arról, hogy mit tud az Exmor egy Sony telóban, és mit tud a V3-ban, aminek a minőségét lenézi azokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest