Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babykukac
újonc
Sziasztok!!!Nekem olyan gondom van az Inew telefonommal,h három napja leállt az idő és dátum beállítás,ki be kapcsoltam sim-et cseréltem,de semmi.Minden belépésnél azt írja,h A beállítások alkalmazás sajnos leáll.Tudtok segíteni,mit csináljak vele???Nagyon idegesítő!!!!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Secretknight
üzenetére
Kifutottam már a szerk időből.
De azt is nézd,hogy neked 1 óra kijelző időd sincs.. Azért az sokat rá tesz
-
miafrancvan
újonc
Nos az gáz,mert akkor nem tölt fel teljesen,mert fél nap(jo nyomogatva) ès lemerült
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Gondolom kicsit sem zavar hogy ez warez, ugye?

-
Vjankovics82
senior tag
valaki nem tudja hol tudom letölteni ezt KOT49Hv9.1 Multirom Premium Aroma romot ingyen: [link]
-
Secretknight
aktív tag
válasz
miafrancvan
üzenetére
hát nem.Kb. több mint két óra a töltés.
-
miafrancvan
újonc
2 napja került hozzám a telefon.a töltès 15%-ròl 100%-ra fèl óra alatt feltöltődött.ez normális?
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
zsír új needromról: [needrom v108 német gpsfix]
viszont itt már kiemelik az LCD drivert, ezek szerint erre is figyelni kell, nem véletlen, hogy hibás lett a kijelzőm az 101-essel: LCD Driver IC : 1-nt35512_HD_dsi_vdo_truly
-
junkpod
nagyúr
válasz
Laza...
üzenetére
[chinaphone forum 900-850-900 varázslat]
most próbálom letölteni azt a nyavajás mtkdroidtools-t de mindig beleszakad...
-
junkpod
nagyúr
na most olvastam egy érdekeset: valaki az 101-es (900-as 3G) telójáról (gyárilag így kapta) lementette az NVRAM-ot, majd felrakta az 108-at, ekkor a telója ismét 850-es lett, ekkor visszarakta a mentett NVRAM-ot és lett egy 108-as de 900MHz-s telója.
sounds good.vjankovics: hw gonddal szerintem egy általánosabb topikban keresgélj, itt senkinek nincs ilyen tapasztalat...
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok csinálni a telóval már itt egyszer megírtam hogy 2 hete hogy kicsúszott a fliptokból mert már alig ragadt poros volt! sajna a kijelzője mozog a működést nem befolyásolja de úgy látom egyre jobban felválik már be is látok a kijelző alá! szerintetek pillanat ragasztóval visszatudom ragasztani? úgy látom két üveg van összeragasztva és elvált tőle vagy 2 cm-en! a sötétébe még a fény is látszik végig szélen! az első kamerába már por is van!!!
-
Secretknight
aktív tag
csatlakozom,1.0.1 rom. Egyszer tette inverzbe (bordóba) a beállításokba a bluetooth-ot pár másodpercre ,de más bug nem volt.Igaz ,nem vagyok extrém felhasználó.Itthon wi-fi ,ha kilépek a lakásból mobilnet (ezek éjjel nappal a mail-ek miatt) napi 2-3-4 hívás néhány sms, kb .10 perc játék ,úgy 10x megnézem az időt ,időjárást,napi ébresztés.
Raktam fel egy network signal erősítő app.-ot,úgy néz ki bevált ,mert nekem a gsm jel gyenge volt,most full-on van.
És igaz,hogy 100%-ról pár óra alatt lemegy 85%-ra ,de ezzel együtt is elmegy 2 és fél napot .
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
hát fura ez a telefon, talán amíg újabb rom nem jön ki addig csak a sok kompromisszum között választhatunk.
Azt csináltam, hogy kipróbáltam az 108-at mindkét paraméter fájllal és csak az E jelűvel voltak holdak.
Ezután felraktam az 105-öt. Rá pedig a patchet. Érdekes, hogy a gps test most inview-ban 20 holdat mutat, eddig mindig max 15 volt de az oszlopok szerint alig fog be 2-4 holdat, míg végig 4 méteres pontosságot ír, de gyakran hibázik a magasság és a sebesség is ugrál. Viszont gmaps és waze szinte rögtön jelet fog és ugrálás nélkül tartja a pozíciót.
Ki érti ezt?
(ja és az 105-ben is előjött a kérenyő-kontraszt hiba, de viszonylag gyorsan visszajavul. a flip-es screen lock itt is gyakran önállósítja magát)Szóval kell az a rom, akármilyen patch is ki van adva. Kíváncsi vagyok mert a Concorde hó végére ígért új romot (szvsz felmegy a miénkre is majd). De mindenki szenved itthoni inew-sok, concorde, külföldi inew-sok...)
-
rokarudi
aktív tag
Sajnos akárhogy bűvészkedtem, akárhogy próbálkoztam és akármennyit vártam, a sima 1.0.8 a paraméter frissitéssel is döglött gps-t produkált. Most a gpsfix-es rendszer van fenn, annál viszont szintén kinyírja a gps-t a kínai trükközés. Sajnos az én telefonom nem volt partner a gps peccselésében.

-
junkpod
nagyúr
válasz
diego65
üzenetére
Az nvram nem a systemben van, a data alá csatolja be a droid, de alapvetően egy külön partíció.
Viszont egyre gyanusabb nekem, hogy nem is az nvramtól vagy a basebandtól függ a 900 mhz képesség és a telenorbug hanem valóban acsytemben lévő ril-től. Valahogy meg kellene találni melyik bin-so-... fájlok felelőssek a ril működéséért.
Ráadásul a mostani paraméter fájlban is van 900mhz. De egyre inkább úgy gondolom, hogy a 900mhz és a telenor bug között nincs összefüggés. -
raulicio
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
rakj fel korábbi romot pl:1.0.5. és jó lesz a gps. Nekem az 1.0.8. semmilyen verziójával sem megy a gps....
Érdekes módon az összes korábbival hibátlan volt... (1.0.7 rossz a touchscreen szóval azt azért nem ajánlom.) -
junkpod
nagyúr
Bárki aki 900-as telefont használ menthetne egyet az nvram paraméter fájlból. Előre is köszi.
-
adams55
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Állítólag van benne nyomásérzékelő, "barométer"
De én nem találtam. Ha megnézitek az 1 hsz-ben lévő képet, oda van írva, hogy Nyomásérzékelő 
-
Matyi 2
csendes tag
IMEI javítás kis segítség http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.html
-
joni1700
csendes tag
Szerintem ugyan az a két telefon, hiszen ott is ugyan ezek a problémák vannak.
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=445.msg22494#msg22494
Lehet már valaki linkelte, de lehet még valaki nem látta
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
? Valaki erre tud megoldást?
-
rokarudi
aktív tag
Úgy látom más is járt így:
-
rokarudi
aktív tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Na, így jártam én is. Én felraktam mindhárom init (az e-set és a w-set is a második körben), és nekem sem nagyon látja a műholdakat. Ilyenkor ha az ember factory resetet csinál és felpakolja a gyári 1.0.8-at, akkor ezek a paraméterek is nullázódnak, és újra kell bütykölni, vagy megmaradnak?
-
tepimartin
tag
Üdv.!
Tegnap felraktam az 1.0.8-as GPS fixes ROM-ot plusz megcsináltam az Inew féle javítást. Azóta a térerőm ereje stabilabb, jobban jön a 3G is talán. Viszont a GPS-em még mindig nem működik. EPO és A-GPS is be van kapcsolva, FasterGPS-t is beállítottam. Mostmár addig eljutok, hogy megvannak a műholdak, hogy hol vannak de nem tud velük mit kezdeni. Kiraktam negyed órára a szabad ég alá a telót és semelyik nem váltott zöldre. Viszont ezzel a ROM-mal mintha az akksim lassabban merülne. De ez úgyis majd csak pár nap múlva fog kiderülni.
Szerintetek mit csináljak a GPS-el, hogy működjön?
Illetve amikor csináltam az inew frissítését akkor csak a V3-WG.ini és a V3-TD.ini fájlt használtuk fel. A V3-E-vel nem kell semmit csinálni? -
WOT-H-A-C
veterán
Ezt olvasd el![imei helyre hozás by cappa72]
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok csinálni a telóval már itt egyszer megírtam hogy 2 hete hogy kicsúszott a fliptokból mert már alig ragadt poros volt! sajna a kijelzője mozog a működést nem befolyásolja de úgy látom egyre jobban felválik már be is látok a kijelző alá! szerintetek pillanat ragasztóval visszatudom ragasztani? úgy látom két üveg van összeragasztva és elvált tőle vagy 2 cm-en! a sötétébe még a fény is látszik végig szélen! az első kamerába már por is van!!!

-
I.papi
tag
Üdv!
Mi az a service menü amiben újra meg lehet adni az IMEI számokat?
Természetesen elveszett mindkettő...
Csak végigjárom az összes buktatót...
Tudom,hogy volt róla szó de nem találom.. -
junkpod
nagyúr
-
nandozo
tag
Szia,
Nekem volt már egy telefonom amin behalt a töltés (nem iNew).
Ekkor vettem egy telefon akku töltőt, akku feltölt...
(bár az iNew akkuja már nem fér bele)Valami ilyet:
"multipurpose phone battery charger"
http://www.ebay.com/itm/3G-Portable-Commerce-Multi-purpose-Battery-Charger-USB-Output-For-Mobile-Phone-W-/150885871546?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item23217fafbaDe javasolom, hogy pár kábellel próbáld ki mielőtt visszaküldöd!
Az iNew saját kábelje például nálam már nem kattan be. -
I.papi
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az 1.08-as stock nekem csak download onlyval ment fel,de igen..
Hozzáteszem az összes romot feltettem szinte ma ami elérhető és STOCK,formattal kezdve mindig..De a hiba 1.01 alatt keletkezett ma reggelre..felraktam tölteni este,ma meg pislogtam reggel ahogy nullára ment és kikapcsolt..
Elég sok dolgot kipróbáltam ma elhiheted..
Van ötleted?
-
balaaa88
aktív tag
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy teljes lemerítés után tölti 13%-ig, aztán felugrik 60%-ra? (v 1.0.8 stock ROM)
-
junkpod
nagyúr
inkább azt mond meg, hogy az üres, frissen telepített rom esetén is így merült vagy már a belakott, appokkal telerakott romnál?
Az aksit durván fogyasztó dolgok szerintem (telefon függetlenül)
- képernyő/fényerő
- wifi
- bluetooth
- 3G, főleg rossz térerő esetén, az odavissza kapcsolgatás iszonyat gyorsan merít
- facebook
- wake-lock-ot okozó applikáció nem hagyja aludni a telefont -
I.papi
tag
Srácok,
a mai napom már ráment,még egy kérdésem lenne...
Nekem ugye a 850/2100 1,01-es szoftom volt..
Feltettem az 1.0.8-at a gps fix-est..
Akksi ugyanúgy 1%-ot esik kb. percenként...
Gondolom innentől kizárható a szoftveres hiba..
Kedden kapok elvileg egy másik akksit,azzal is letesztelem,de már ezzel a rommal..
Ha ugyanez a jelenség fennáll,akkor csak a teló mondta be az unalmast.. -
iamdoki
tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Win 8 64 biten nekem sem ment a dolog, felraktam a win 7-et, azzal ment minden baj nélkül.
-
tepimartin
tag
Nekem áll az Inew felirat fehér háttér mellett és nem talál drivert az istenért sem. Eszközkezelőben MT65xx Android Phone mellett van felkiáltójel. Windows 8.1 x64 van a gépemen. Megpróbáltam mappából telepíteni a de egyszerűen nem találja meg azt írja a Windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz. Pedig úgy van elindítva a windows speciális módba a driver aláírásos F7-es menüvel. Hogy telepítsem a drivert?
-
rokarudi
aktív tag
Hm, a meta azt írja, hogy "enumerate COM port failed", és nem engedi kiválasztani az USB com opciót. Jajnemár.
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm a zenelejátszásra adott válaszokat, elkezdem próbálgatni..

Egyébként valaki használja 32 GB Sandisk Ultra kártyával a telót? -
rokarudi
aktív tag
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
Nem kell semmit újra telepíteni. Viszont én egy új 108 official ROM-mal kezdtem bele, nem tudom a mod-okkal hogyan viselkedik, de elméletileg nem lesz gond.
Elkészült a magyar leírás használjátok bátran, de csak ha biztos vagy a dolgodban:
[MAUI META tool használata iNew V3 NVRAM flasheléshez]Ez a szoftver komolyan beavatkozik a telefonba, ezért ha már az SPFlash Tool-al gondjaid akadtak vagy bármi kétséged van, akkor el se olvasd a leírást

Mindenki csak saját felelősségére végezzen módosításokat a telefonján! -
tepimartin
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Le tudnátok írni a mókolás teljes folyamatát? Hogyan álljak neki stb? Mindenképp meg szeretném én is csinálni, na de a kínai szoftverekhez nem értek.
Illetve melyik ROM-ot érdemes most felrakni? Megjött nekem az 1.0.8-as gyári rommal a teló. Ez majdnem tökéletes viszont a GPS egyáltalán nem működik meg az akksim szerintem nagyon durván merül. Láttam ezt az 1.1.1-est ez jobb mint az 1.0.8. GPS fixes?
A harmadik kérdésem pedig az lenne, hogy van olyan recovery amelyben megtalálható a wipe battery stats menüpont? Mert ami most fent van nekem abba nincs benne. Pedig ehhez a menüponthoz kapcsolódik egy leírás amivel lehet valamennyit nyerni az akksival.
Előre is köszi!
-
slezakimi
senior tag
Tudom a történetedet.

Sajnálom is nagyon, és felháborít mélységesen.Rajtad nem segít,de remélem az egy egyedi eset volt.
A plusz ÁFA részt eldönti a vevő.Olyat nem mondtam, nem müködik a garancia.
Mindenkinek magának kell eldönteni mit szeretne.
Most további szép napot, Kellemes Ünnepeket !Üdv
-
RVR400
veterán
válasz
slezakimi
üzenetére
Akkor ezzel az erővel hozzá lehet úgy is állni, hogy kínai cuccra nincs gari, viszont akkor innentől kezdve nincs is értelme megvenni semmilyen szempontból. Nyilván mindenre van ellenpélda, hiszen ez Magyarország, és leírtam a postás történetemet, aminek egy normálisan működő jogállamban még a felmerülő gondolata is durva lett volna. Itt pedig megtörtént...
Másrészt legrosszabb esetben is még mindig olcsóbb egy plusz ÁFA-részt kifizetni, mint venni egy másik telót. Egyébként pedig, ha vettem itthon egy terméket, amit kint megjavítanak garanciában, akkor megint nem stimmel a dolog, ha ezért valaki ÁFA-t akar velem fizettetni, mert ez még csúnyább lenne.
Szóval a legrosszabb eset is sokkal jobb, mint a felvázolt leszarom jellegű dolog. Persze kinek mit bír el a pénztárcája... -
RVR400
veterán
válasz
slezakimi
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy kiküldéskor ki kell tölteni egy CN22-es nyomtatványt, amivel igazolod, hogy innen ment ki a termék, és mivel az EUEXP sem arról szól, hogy nem fizetsz semmit, hanem máshol fizeted meg a költségeket, így semmilyen szinten nem működik úgy a dolog, hogy még egyszer kelljen fizetni.
-
Laza...
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
The UMTS frequency bands are radio frequencies used by third generation (3G) wireless Universal Mobile Telecommunications System networks. They were allocated by delegate to the World Administrative Radio Conference (WARC-92) held in Málaga-Torremolinos, Spain between February 3, 1992 and March 3, 1992.[1] Resolution 212 (Rev.WRC-97), adopted at the World Radiocommunication Conference held in Geneva, Switzerland in 1997, endorsed the bands specifically for the International Mobile Telecommunications-2000 (IMT-2000) specification by referring to S5.388, which states "The bands 1,885-2,025 MHz and 2,110-2,200 MHz are intended for use, on a worldwide basis, by administrations wishing to implement International Mobile Telecommunications 2000 (IMT-2000).
(#3022) I.papi: Nem értem az összefüggést, hogy mi köze a csoportos rendelésnek a vámhoz? Ha nem akar vele bajlódni, akkor adja meg a rendelés adatait, és intézd el Magadnak a dolgot. De Te tudod, hogy mennyi pénzt akarsz kidobni az ablakon...
-
I.papi
tag
Egy fórumtárs segítségét kérném utolsó próbára..
Aki találkozna velem és megnéznénk az ő akksijával ugyanez a jelenség-e..
Mert ha igen akkor van egy eladó hibás telóm alkatrésznek..
Felvettem a kapcsolatot az eladóval,de csoportos rendelés volt,nekem annyit már nem ér,hogy vissza,meg még vám is a cserénél..
Ezt kipróbálnám még,nem csak az akksi adta-e meg magát..
-
-
junkpod
nagyúr
Véletlenül nem 850/2000-es az a teló. Folyamatosan mindenki 2100-ról beszél de szvsz 2000-es.
Más, új nvram tapasztalatok:
Gps test szerint folyamatosan 5-6 hold viszonylag stabilan tartva, 2 mindig 30 felett, egy mindig 37 felett, többi 25-30 között. M5 pályán lefele végig tartotta 3-4m pontossággal. De a nyavalyás waze ezt nem érti, fent jelzi az ikon a gpsfix-et, de waze szerint nincs gps jel...
Mobil térerő nagyon jó, alagsori vasbeton mélygarázsban is maxon edgen volt a telefon.
Most az inewV3-e paraméter file van ráflashalve. -
I.papi
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Boldog vagyok,itt vettem,kéz alól...
A teló is meghalt nálad vagy csak nem töltött?
Mert most fabrikáltam egy külső töltőt,most töltöm az akksit..
Mert ha jó lesz így beszerzek 2 db THL-W8 akksit,marad a külső töltés,a garival nem tudok élni...
-
I.papi
tag
Sziasztok,
Hozzáértők segítségét kérném.
Használok egy ilyen telót egy ideje,850/2100-es 1.01-es rommal.
Mai hibajelenség:
Éjjel feltettem töltőre,jelezte a töltést,led,szoftveresen is,erre lemerült nullára..
Hiába dugom fel,töltés megindul de már bekapcsolni sem tudom 1%-ot ír és nem mozdul..
Mi lehet vele?!
Elég vicces csak nem tudok perpillanat nevetni...
Most már ha töltőre rakom,se led visszajelzés,semmi töltés jelzés..
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
ha már mentés, akinek 101-es 900Mhz van fent attól kérem, hogy készítsen egy mentést a W üzemmódú modem paraméterekről és azt dobja fel valahová.
Illetve ha már ott jár akkor örülnék két screenshotnak a maui-meta fő ablakáról a zöld adatmezőkkel is ami a modem üzemmódokat mutatja mindkét W/T üzemmód esetén. -
junkpod
nagyúr
válasz
diego65
üzenetére
Kicsit zavaros a leirás, majd megcsinálom a fordítását.
A lényeg: td üzemmódban indul, itt először upload majd save as, így lesz mentésed, ezután load paraméter fájl, nvram database fájl, download to flash.
Ezután factory mode, ot átváltasz az 1-es modemre és ugyanez mint az előbb csak a w fájlokkal.
Érdemes az ini fájlokból kitörölni a kínai kisházikókat. -
diego65
csendes tag
A driver probléma megoldódott, valamiért a Win7 ragaszkodott az "MT65xx Android Phone" eszközhöz, és ehhez keresett drivert, de a jónak az sp-flash tools mellé csomagolt Mediatek USB VCOM driver lett. Ezután már csatlakozott a telefonhoz, a TD kalibráció beolvasása még ment, de a következő lépésnél már timeout hiba jött, és itt megállt a tudomány...

-
diego65
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nálam nincs különbség, ha nyomom a gombot, ha nem, bejön a bootloader kép, és ott megáll. Drivert legelőször telepített, de balga fejjel, nem néztem meg, hogy mit. Videokon láttam, hogy aksi ki-be, és úgy konnekt, de az sem működik. Elvileg nagy változást nem kellene tapasztalj, mivel itt nem ROM frissítés van, csak paraméterek változtatása (nézz bele az ini-kbe!) Én az összes file nevet is lefordítottam, mert a win7 nem komálta. (Crome + google translate) Még próbálkozok, nem tudom, nem e valamelyik driver akad össze...
GPS-nél van változás? Én arra számítok csak...
Root? Nálam a VROOT is működött, nem volt vele gond. -
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
úgy néz ki mindent letöltöttem az nvramba amit kellett, de nem érzékelek változást. H+ esetén továbbra sincs telenor.
most próbálom root-olni, hogy MTUban ránézhessek a sávokra, bár már nem hiszem, hogy az számít...a kínai csoda helyett van jobb root, ez nekem 22%-on áll már negyed órája...
-
junkpod
nagyúr
válasz
diego65
üzenetére
szia, közben rájöttem, hogy az 108-ból volt már modem fájl mentésem
megvannak.csatlakoztatás:
- a két jelölt menüpontot be kell pipálni
- USB-t ki kell választani
- reconnectet elindítani, ekkor jön a zöld-piros villogás
- ekkor csatlakoztasd a kikapcsolt telefont és tartsd benyomva a bekapcsoló gombot
- egyszer csak a windows elkezdi a driver telepítést, ekkor nyomjad neki, hogy nem kell windows update, hanem helyi drivert keressen, így szépen feltelepül, ezt ki fogja várni a Maui-Meta.
- ekkor átvált sárgára a jelzőlámpa és megnyitja a get-version ablakotinnentől sínen vagyunk, már csak meg kell tanulni értelmezni a kínaiból fordított angol mondatokat...
-
junkpod
nagyúr
GPS patch helyzetjelentés:
- telepítettem az NI-488.2 programot
- telepítettem a META programot
- elindítva a META-t tudok vele csatlakozni a telóra (menu paramétert beállítani, reconnect, telefon csatlakoztatni és nyomni a bekapcsolót amíg el nem indul, ekkor windows telepíti a drivert, majd ha kész akkor csatlakoztatja a telefont, eztuán be tudom tölteni az ini fájlokat de itt elakadtam, ugyanis sehol nem találom a leírásban emlegetett baseband fájlokat és itt már eléggé zavaros a leírás is, akárhogy csinálom mindig error lesz az NVRAM database feldolgozás...)örülnék ha más is eljutna idáig és esetleg tovább tudna lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sounds good.

De én nem találtam. Ha megnézitek az 1 hsz-ben lévő képet, oda van írva, hogy Nyomásérzékelő