Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
mrgymisi
üzenetére
A canon dslr sem csinál jó képet fény nélkül. Az F2.0 egy viszonyszám, nem az abszolút bejutó fénymennyiségre utal hanem a relatívra, az F2.0 a lencséken "átférő" fénymennyiséget a felére rekeszeli. Nézz rá kérlek a lencsére, épphogy nem lyukkamera van benne. Nem lehetséges fény nélkül fényképezni, max hosszú expo idővel kompenzálni, de ahhoz állvány kell.
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Próbálj ki egy Sony Xperia L-t egy SP-t, aztán megbeszéljük, hogy tényleg az lehet-e benne vagy sem. Nem Téged nem csipázlak, csak azt nem szeretem, ha valaki csodát vár egy mobil kamerájától. Nem tudom melyik képre gondolsz, de amiket látni, azok mind kicsinyített képek, bazi nagy fényekkel. Pl itt.
Viszont itt találtam egy érdekességet: Pár éjszakai kép más appokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest