Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Totarpad
üzenetére
Korlátos és bazidrága Elhiszem, hogy akkor nem 2 másodperc alatt tölt be egy oldalt, hanem csak 1 alatt.

-
sylverfox
újonc
Sziasztok!
Honnan és mennyiért lehet legkedvezőbben most beszerezni ezt a telefont? Mennyi idő mire megérkezik?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
janek69
senior tag
válasz
Andarte
üzenetére
A nagy igazság az,hogy eddig én is csak szemeztem vele és tegnap rendeltem meg,de a hivatalos iNew [link] oldalon leírják,hogy Sony 13M pixel camera with dual Philips LED flash,Sony Exmor RS series photosensitive components. Tehát Sony kamera van benne,legalábbis a cmos sensor,de remélem a lencsék is. Nem egy carl-zeiss mint a Nokiában,de a kínai telók közt ez a császár. Ezért döntöttem mellette,amúgy Lenovo P780-at vettem volna 4000mAh-s aksival,de abban csak egy 8Mpx-es akármilyen kamera van.
-
balaaa88
aktív tag
Tudtátok, hogy az értesítés LED kétszínű?

-
asprey
tag
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni! Szeretnék feltenni frissebb romot a készülékre de nem tudom melyik a legfrissebb.
Itt nézem : http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/
Úgy látom ez: INEW V3-E - V1.14.
Ezt jó nekem? Még egy pár infó kellene.
Ki kell ezeket a romokat csomagolni? és valami driver kell a flashez?
Nagyon köszönöm előre is az információkat. -
janek69
senior tag
Jajj Nemár,nem felvilágosítás akart lenni,hanem azért írtam így,mert én is nagyon belefutottam,már megírtam az ismerősnek a levelet,hogy rendelnék neki a Németországi lakhelyére és hozza már el,full boldog voltam az emailt elküldtem,amikor rábukkantam,hogy mi van.120 eur nagyon jó lett volna.Nem tudok németül,a google fordítóval bogarásztam.
-
janek69
senior tag
Ha egy kicsit figyelmesebben elolvasod és görgted lefele a képekig,akkor rájössz,hogy a 119 eurós kínából jön és a képek felett van egy [link],hogy from germany és ott már mindjárt 169.99 euro.
Én is belefutottam ezért tudom.RVR400 Én még csak olvasgatok,így nem tudom megnézni. Tök logikus,hogy ha nem 4:3-on van akkor nem tud 13MPx lenni,ez az N8-nál is így volt,hisz a cmos 4:3-as.
-
tokyo2
tag
http://www.efox-shop.com/inew-v3-mtk6582-13ghz-quad-core-50-zoll-hd-bildschirm-android422-3g-smartphone-g-291486
119 Euro
Németből??Erről vélemény??
Köszönöm
-
RVR400
veterán
válasz
janek69
üzenetére
Nincs semmi különbség hardveresen a két telefon között. Nem kell ezen gondolkozni. A 850-esre felmegy a 900-as szoftvere, és ugyanúgy működik. 160-ért még szerintem lett volna geeken, ráadásul nagyon akciós DHL-es szállításuk is van, ráadásul ez így majdnem 50K lesz, annyiért találtál volna rögtön eladó példányt.
-
janek69
senior tag
Sajnos 170 lett az.Már mindegy,így jártam.
Most olvasgatom a chinaphonearenan,hogy valaki vett egy 900/2100 matricával ellátott telefont és a kameránál csak 13Mp-elt lehet kiválasztani,nincs 18Mp interpolált. Lehet,hogy már csak 8Mp-es kamerát tesznek bele és a 13 az interpolált? Akkor tuti megesz a fene ha nem a sony kamera lesz benne. -
kmarci25
veterán
Linkeljetek már egy letölthető CWM-et lécci!
Próbálom letölteni: broken link, file is removed, stb. 
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
A kedvesem ráunt a V3-ra igen hamar. Emiatt bekerülési áron, két hónaposan, etalon állapotban eladó, 39 pénzért. Felraktam hirdetésbe is, de ha valakit érdekel keressen meg privátban.

-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nekem így meg fel:
xposed installer .apk telepítése
az appon belül framework, ott install/update
restart
utána újra az installer appon belül a dowload, megkeresed a Gravitybox [JB]-t, letöltöd
nekem restart
az appon belül a gravityboxnál pipa be
restartinnentől kezdve működik a gravitybox.
Próbáltam már úgy is, hogy nem restartolok minden egyes apró lépés után, de nekem úgy nem hajlandó működni.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Semmi extra nincs benne.
Xposed keretrendszert feltelepíted (az apk-t). Elindítod, majd az alkalmazáson belül is aktiválnod / telepítened kell. Telefon újraindítása. Telepíted a GravityBox-ot. Belépsz az Xposed-ba, majd a moduloknál bepipálod a GraviyBox-ot. Telefon újraindítása. GravityBox elindítása menüből és beállítod ahogy akarod. -
ctibor
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Valaki írta, hogy a képernyő néha minden értelmes ok nélkül bekapcsol, erre nekem megoldást jelentett a gravitybox
Igen, csak az a probléma, hogy a Gravity Box-hoz újra rootolni kellene, mert amikor feltettem az 1.0.8-at, akkor elveszítettem a rootot. És nem tudom, ez nem tenné-e nehezebbé az 1.1.4-es felrakását, amit annyian várunk.
Ja, gondolom a fentiekből kiderül: néha nekem is bekapcsol magától a képernyő... Más gond egyébként nincs a telefonnal, jelenleg ez az egyetlen bug, nekem a GPS is megy.
-
vittorio7
őstag
Szép telefon.
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ha megnézed a needromon az az általatok"fake"-nek titulált rom nem csak egy db rom, hanem majdnem az összes megjelent hivatalos inew v3 romot tartalmazza a link vagyis folyamatosan frissítve lett az aktuális új verziókkal. Tehát a 37 ezer megtekintés az hónapok alatt jött össze és nem konkrétan ez a legújabb rom kapta.
Amúgy könnyen meglehet, hogy kamu, bár azért kíváncsi leszek arra, amit az inew "hivatalosan" kiad, miben különbözik majd. Láthattunk már ennél cifrább dolgokat is...
MÁS:
Valaki írta, hogy a képernyő néha minden értelmes ok nélkül bekapcsol, erre nekem megoldást jelentett a gravitybox. 2 fix is van ezzel kapcsolatban én mindkettőt bekapcsoltam és azóta nem vettem észre, hogy csinálná a telefon.
-
junkpod
nagyúr
válasz
balaaa88
üzenetére
sőt! a rom kész de még nem kompatibilis a régi modellekkel (sem 850, sem 900) és most heggesztik, hogy kompatibilis legyen, ehhez kell még nekik 2-3 nap.
Ez viszont bizonyíték a különböző HW kiépítések létezésére!
vicces, hogy a needromos fake 114 már 37.000 megtekintésnél jár, egy v3 rom se kapott még ekkora megtekintés számot, jó sok ideges V3 user lehet a nagyvilágban

-
balaaa88
aktív tag
Nah. Bréking Nyúz. Inew visszaírt "A Nagykövet"
üzenetére. Lövésük sincs, hogy ki tette fel needrom-ra a fake 114-es ROM-ot. Azt írják, hogy elvileg jön újabb ROM, de idő kell még nekik. Megnyugodtam. 
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a partíció méretek eltérése miatt jön elő ez a hiba, persze ezt én is csak olvastam, szóval ki tudja...
Próbáld meg régebbi sp flashtools-al v3xxxxx. Nekem sokszor dobott már ilyen hibát a v5, de eddig mindig sikerült megoldani. Ha a régebbi flashtools sem segít, akkor módosított vagy másik scatter fájlra van szükség, de ilyesmiért még véletlenül sem vállalok semmi felelősséget. Ha nem tudod pontosan mit kell tenned, akkor javaslom, hogy kérdezz meg egy tőlem okosabbat, mert én fejből tuti nem tudom neked lépésről lépésre leírni.
-
junkpod
nagyúr
a Chinaphone arenan is hitetlenkedik mindenki a needromos 114 kapcsán, többség azon a véleményen van, hogy várjuk meg az inew-sok által beígért google drive-os (figyelem, nem Baidu
) feltöltést és majd használjuk azt.
Senki nem tudja ki rakta fel needromra azt a fura romot, egy valaki írta, hogy felrakta már és az eddig nem működő gps-e most se működik, illetve visszarakott valami régebbi nvram mentést és azzal most működik. Ez alapján okoskodnak, hogy ha most működik a gps-ed akkor mindenképpen ments nvramot mielőtt új romot raksz fel, mert lehet vissza kell állítani az nvramot...szóval kusza a helyzet
(érdekes, hogy az inew-s levelezésben írták, hogy sok fórumot olvasgatnak és habár nem válaszolnak a felvetett hibákra rögtön ráugranak fejleszteni és elnézést kérnek de nem nagy nemzetközi cég de megtesznek mindent amit tudnak...)
-
balaaa88
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Naigen, csak szeretnék hinni.
Hogy valamelyest javul a helyzet. Például észrevettem én is, hogy nagyon ritkán naponta / több naponta (amikor látom) minden ok nélkül bekapcsol a telefon kijelzője úgy, hogy alvásban volt (nem használom a flip tokot). Elvileg GravityBox-ban van rá megoldás, de nem pipáltam be. -
RVR400
veterán
-
Laza...
addikt
Nincs valakinek egy akksija eladó?
-
rokarudi
aktív tag
Szerintem a gyári 1.0.8 romra próbáljátok feltenni, ha jól tudom akkor ír ki ilyesmit, ha a rompartíciók mérete nem egyezik meg a két romban. De biztos lesz valaki, aki ezt nálam jobban tudja

-
barany75
csendes tag
Hali srácok,
Mi újság az új rom-al (1.1.4) tud már valaki, valamit róla?
Thunderbolt-rom ra rámehet? Vagy hivatalos 1.08-ra csak? Ha van információtok róla osszátok?
Köszi. -
Matyi 2
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
mindent a megfelelően tettem fel de még se engedi
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Matyi 2
üzenetére
Ebben talán többek között junkpod kolléga talán tud segíteni. Ő (is) tett fel már romot, én még nem. Csak azért kérdeztem,hogy a többiek lássák a téma részleteit.
Mindent a leírásnak megfelelően csinálsz?
Install ROM:
- Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe
- Select a the MT6582_Android_scatter_emmc.txt in ROM
- Wait file to be added into Flash Tool
- choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
- Turn off your phone, remove the battery.
- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "
- and connect your phone into the computer via USB data cable.
- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.
- And green circles display
- Finish !
- You can now safely disconnect your phone and turn it on.Kiemelt rész is rendben?
-
Matyi 2
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szia ezt a ROM ot szeretném lecserélni Thunderbolt Stock v.1.2.0 Rom az újra de próbáltam régit és azt sem engedi feltenni
-
Matyi 2
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kéne mert nem tudom telepíteni a Flashtoolsal mert a következő üzenetet kapom "invalid Rom or PMT address segítségeteket előre is köszönöm
-
balaaa88
aktív tag
Amúgy needrom-on elvileg letölthető az 1.1.4-es (1.14) Official ROM. Nem tudom, mennyire Official, mert nem telepítettem. A fileok 03.36-i dátumozásúak. Valaki próbálta?
-
kmarci25
veterán
válasz
ElektromosV8
üzenetére
Én a minideal-től rendeltem, DHL-lel, Péntek este rendeltem, kifizettem, szerdán átadták a DHL-nek, kedden hozta a futár, azaz cirka másfél hét.
-
ElektromosV8
csendes tag
Üdv mindenkinek most szemezgetek ezzel a telefonnal az igényeimnek tökéletesen megfelel.
Egy kis tanácsot kérnek honnan érdemes rendelni és mennyi idő alatt érkezik meg?
Előre is köszönöm. -
balaaa88
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Gondolom mielőtt használnátok a telefon iránytűjét, "kalibráljátok" is. Ugye? link De lehet "csuklózni" is.
Ekkor telefon kézbe fog, majd elkezded forgatni a csuklódat. Meg persze ne vezeték / fémlemez felett / alatt / mellett iránytűzzetek. Ha a GPS-t is bekapcsolod mellette (és működik is), akkor a kalibráció után mutatja a GPS és a mágneses iránytű által mutatott É-i irány különbségét (deklinációt (jelenleg 4°)), így fogod tudni, hogy jó irányba mutat a készülék. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én is egy ilyen újra beállítást próbálnék magamnak, viszont a fő gond az nálam,hogy az iránytű is meggajdult mára. Jó pár fokkal félremutatja északot, holott eddig ez jó volt. Az nálad jól működik?
-
Mecy_Lacee
senior tag
A GPS beállításait hogy lehet resetelni? Beállítanám újra.
A történet lényege, hogy amikor még új volt a készülék, akkor kipróbáltam a hárombetűs navival, valamint a WAZE-val is. Akkor jól ment. Azóta nem nagyon használtam. Viszont a múlt héten újra kipróbáltam, s egyszerűen elkezdett össze-vissza navigálni. Először az időjárási körülményekre fogtam: erősen felhős idő, olykor esett is, vagy szakadt, jéggel kombinálva. Bármelyik progival próbáltam. De a tünetek tiszta időben is ugyanazok maradtak.
Ezért gondoltam egy GPS resetre, ha van ilyen. Vagy csak simán állítsam újra a leírásnak megfelelően? -
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ha van mentésed akkor megér egy próbát, csak a systemben cserél néhány filet.
Egyébként majdnem tuti, hogy az 108 rom 101-es modem fájlal teszi jóvá a gpst. Tegnap tesztelgettem és mikor szétcsúszott az egész gps totál nullára, akkor visszamásoltam az 108-as fájlokat a firmware mappába, a modemet meghagytam 101-re és azonnal 33mp lett a ttff! -
asprey
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszönöm!
-
asprey
tag
Sziasztok! Kicsi segitség kellene! Szóval van egy játék a neve Carx drift racing, sajnos nem hajlandó elindulni (SGS3 elindult) valami "sajnálom" szöveggel leáll. Megnézné valaki, hogy egyedi hiba vagy ezen a készüléken nem fog futni?
A második nagy problémám a micro sd kártya! Nem tudom a fényképező beállitásnál kiválasztani a mentés helyét, nincs ilyen menü pont. Csak belső memoriára lehet menteni? Ha felcsatolom a micro sd kártyát akkor minden addig feltelepitett appot ujra akar installálni. Nemértem! Kérlek valakit magyarázza el mit csinálok rosszul. Előre is nagyon köszönöm. -
balaaa88
aktív tag
Valami mégis fog történni? link
-
barrique
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Igen,zolipapa,holnap is megkérdeztem volna,mert segítséget kértem,nem pedig kommentet,de mástól megkaptam,így legnagyobb örömödre,holnap nem fogom megkérdezni...
-
janek69
senior tag
válasz
barrique
üzenetére
Minden attól függ mire kell. Ez a Nibiru nagyobb teljesítményű.Ha játszani akarsz mindenképpen ezt, Az akksi ebben sem túl nagy.Ha csak netezel vele wifin vagy bármin,akkor szinte mindegy.Az iNew jelenleg elterjedtebbnek tűnik,de hozzáteszem lehet,hogy csak nekem ismeretlen a niburu,ha valami gondod van több fórumot találsz a kérdéseiddel.A 195 dollár nem jó ár érte,olcsóbban is megkapod.
-
barrique
tag
Sziasztok!
Erről hallott már valaki?http://www.fastcardtech.com/Nibiru-H1-android-phone.html
Az lenne a kérdésem,hogy ha soha nem mobilnetezem,akkor szerintetek melyik éri meg jobban?
a Nibiru H1 220$-ért vagy az iNew v3 195$-ért?
http://www.nbru.cn/product -
janek69
senior tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Én több nokiát hoztam vissza az életbe,mert a haverjaim vízbe potyogtatták.Általában tiszta alkohollal és egy kis ecsettel átmostam a panelt,majd szárítottam. A Javítás 100%-os hatásfokú volt,pedig az egyik 20-30percet úszott.
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
lejárt idő...
szóval belenéztem a zipbe, gyakorlatilag ő is hasoló dolgokkal játszadozik mint mi:
- lecseréli az etc/firmware mappa tartalmát modem fájlostul
- módosítja a gpsconf fájlt egy olasz ntp szerverre (én ezt magyarra állítottam az enyémben és az XTRA szervereket is beírja
- pluszban kicsrél egy library file-t és egy nlp (network location provider) fájlt is -
junkpod
nagyúr
A CZ GPS fixes rom készítője közzé tette a GPS beállításokat javító patch-et, így rom csere nélkül is fel lehet tenni.
[CZ GPS fix mega upload serverenTalán concordosoknak is érhet egy próbát. Én nem próbáltam csak találtam.
(Forrás: [chinaphone arena] -
janek69
senior tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Mindenképpen szét kell szedni és rendesen kitakarítani,kiszárítani és utána bekapcsolni. Lehet,hogy az égvilágon semmi baja sem lesz.
Ezek 1,5m-ig vízállóak, annál közelebb nem érdemes velük a vízhez menni.
-
junkpod
nagyúr
válasz
miklosandras
üzenetére
akkut már kivetted ugye?
-
andrasxx
tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Hát... keress mobil szervízt és ultrangos tisztítást... hátha...

-
miklosandras
csendes tag
Basszus, tóba esett a telefonom, és egy fél percet benne is volt... Valakinek valami ötlet? Még nem kapcsoltam be...
-
gabor#
tag
Az app permissions (gondolom a com.mediatek.security) beledumál minden engedélyezésbe de nem találom hol is lehet kezelni vagy kikapcsolni. Segitsetek lécci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Xposed keretrendszert feltelepíted (az apk-t). Elindítod, majd az alkalmazáson belül is aktiválnod / telepítened kell. Telefon újraindítása. Telepíted a GravityBox-ot. Belépsz az Xposed-ba, majd a moduloknál bepipálod a GraviyBox-ot. Telefon újraindítása. GravityBox elindítása menüből és beállítod ahogy akarod.