Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Szerinted melyik Exmorral szerelt telefon tud ilyen képet csinálni? Reklám... Az elefánt is képes Pug 206-ost csinálni...
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.(#4893) janek69: Szerinte egy sokkal rosszabb kamera van benne, mint amit írnak. Ezért írtam a korrekt összehasonlításképpen, hogy az SP-ben és az L-ben is Exmor RS van. Ha összehasonlítja ezekkel, akkor valós képet kaphat arról, hogy mit tud az Exmor egy Sony telóban, és mit tud a V3-ban, aminek a minőségét lenézi azokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.