Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Szerinted melyik Exmorral szerelt telefon tud ilyen képet csinálni? Reklám... Az elefánt is képes Pug 206-ost csinálni...
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.(#4893) janek69: Szerinte egy sokkal rosszabb kamera van benne, mint amit írnak. Ezért írtam a korrekt összehasonlításképpen, hogy az SP-ben és az L-ben is Exmor RS van. Ha összehasonlítja ezekkel, akkor valós képet kaphat arról, hogy mit tud az Exmor egy Sony telóban, és mit tud a V3-ban, aminek a minőségét lenézi azokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.