- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
Needrom-on le vagyon írva minden.
Én ez alapján tettem fel... -
RVR400
veterán
-
wrx555
újonc
Szia!
Köszi, nagy cégtől rendeltem az alin, csak nem tudtam, hogy működik a visszaküldés, mennyi kerül a posta költség...stb...Van ismerős Samsung szervízbe és ezért adtam oda neki, erre nem is gondoltam...
Szóval elb@sztam magyarul... Ha valakinek kell esetleg kijelzője, akkor szerintem eladom, mást ezek szerint már mást nem tudok....
-
junkpod
nagyúr
nálunk is ugyanez a felállás. Egyébként a ZP700 annyival gyengébb amennyivel olcsóbb. Szerintem. Kamerája és a kijelző felbontása nekem nem lenne elég a Zoponak, de a többiben (külsőt kivéve de az szubjektív) megegyeznek.
Talán annyi, hogy a fejlesztés gördülékenyebbnek tűnik a Zoponál, jön OTA és stabilak a romok.
De én szeretem a kihívásokat -
barrique
tag
Ezek az árak tokkal-vonóval értendők,Angliából jön,egy ezen az oldalon ismert és ajánlott ember által intézve...
Egyébként azért soha,mert otthon wifi,melóban wifi,Balcsin,nyaraláskor,ha kell wifi.Különben nem vagyok netfüggő,kibírom napokig,eddig is így volt...úgyhogy soha!
Melyik éri meg jobban? -
Secretknight
aktív tag
csatlakozom,1.0.1 rom. Egyszer tette inverzbe (bordóba) a beállításokba a bluetooth-ot pár másodpercre ,de más bug nem volt.Igaz ,nem vagyok extrém felhasználó.Itthon wi-fi ,ha kilépek a lakásból mobilnet (ezek éjjel nappal a mail-ek miatt) napi 2-3-4 hívás néhány sms, kb .10 perc játék ,úgy 10x megnézem az időt ,időjárást,napi ébresztés.
Raktam fel egy network signal erősítő app.-ot,úgy néz ki bevált ,mert nekem a gsm jel gyenge volt,most full-on van.
És igaz,hogy 100%-ról pár óra alatt lemegy 85%-ra ,de ezzel együtt is elmegy 2 és fél napot . -
Emirabdul
tag
Nemtudom mennyire Telenoros a lista :-) Orange 2g 3g vel kezdődik. Egy Telenor 2g/3g van a listaban de azzal sem változik a helyzet sajnos.
Mai terv:
- egy teljes mentés a mostani 1.0.8 as touch recoverys romrol ha valami balul sulne el.
- asszony telojarol egy full backup.
- es meglassuk mit reagal a telo ha az asszony mukodo 1.0.1 es gyari backupjat felturom az enyemre.
Mondjuk lesz baj mert ugye kulonbozo a particio, de majd szepen vissza lepegetek az enyemen amig el nem fogadja a kedvesem romjat.
Beszamolok remelhetoleg nem egy teglarol :-) ( bar mtk-t nehez kinyirni )
Koszi az eddigi tippeket sracok !
- -
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
A nem egyenletes akku merülésnek az az oka, hogy ha nem veszed le a töltőről pontban akkor amikor elérte a max töltöttséget, akkor az akku szépen elkezd merülni egy bizonyos szintig annak ellenére, hogy töltőre van dugva a teló és végig 100%-ot mutat..
Az első kb 15% így gyorsan leszalad, viszont a maradék az normálisan csökken már.Legalábbis régen ez volt, amikor figyeltem gsam-al az akku töltöttséget. Nekem este 10-11 körülre 40-50 százalékra merül általában.
-
integrated
tag
Le fogom fényképezni de nem tudom mennyire lesz látható, mindenesetre ott van nálam, én látom. A kijelző közepétől kissé jobbra és kissé lentre kb egy 3mmX3mm-es lila folt van ott, ha megnyomom kissé a telefon hátulját a nyomás ott összpontosul ahol a lila folt van, BÁRHOL nyomom meg, akkor is ott kezd el mocorogni a kijelző ahol a lila folt van, szerintem összerakásnál ott erősen megnyomták, és azóta érzékeny ott.
-
RVR400
veterán
-
soundman1
senior tag
Én a Mybackup Pro -t használom (kinek mi vált be), ezzel szoktam visszarakni a programokat (apk) és azok beállításait (data) pl. romcsere után, de már telóváltásnál is ezt használtam. Az adatok mentéséhez és visszatöltéséhez a Root verzió is jó, az free.
Az személyes adatokat is le lehet menteni, de nem ajánlott visszarakni, mert ha a google fiókból visszatöltöd a névjegyet, naptár, mailt, kezdheted elölről, mert duplikálni fogja az adatokat. Jártam úgy, hogy utána szinkronizáltam és törölhettem PC-n a naptárbejegyzéseim, mert oda visszatöltötte a duplikátumokat is. Egyébként a személyes adatok között az android beállításokat is le lehet menteni, de romfrissítés esetén nem ajánlott azt visszatölteni, mert csak bugokat fog okozni.Egyébként én sem értem, hogy ha Playen levő korábban használt progikat letöltöm újra, miért nincsenek lementve a data-k is, és akkor az apk-val együtt a telepítés során meglenne a konfigurálás is. A Drive-omban elférne az a pár MB-nyi méret.
-
mhmpista
aktív tag
Nem könnyítitek meg a helyzetem az már biztos.
Köszi Tutis! Este is dobnál esetleg ugyan így egy képet? Addig ne tedd fel tölteni plz. Este felnézek még fórumra.Nálad a fényképező jó? Mármint hozza a szintet? (van tükrös Canonom, annyira nem fontos, de utálom ha viszont használnám és semmire sem jó. szóval mégis érdekel na...)
Vagy az hogy beáll az aku az mit jelent?
A régi akukat kellett kisütni meg ilyesmi, ezeket már nem kell. Vagy mire érted? -
mhmpista
aktív tag
EZ pedig engem is érdekelne.
Mert nekem ez a félelmem ezzel a telefonnal kapcsolatban.
A gps annyira nem érdekel. Max majd akkor fog ha nagyon kéne
De ez a merülés nagyon érdekelne.
Ha nagyon durván wifivel nettel, videókkal terheljük több órán keresztül akkor mennyit bír?
Mert ha úgy kibír 6-8 órát akkor oké, de ha 3 alatt lecuppan akkor sajnos az használhatatlan.
Akkor az nálam éppen hogy kifogja húzni a 12órát ez pedig édes kevés, bármennyire is tetszik.Amúgy hogy az elején feltöltés útán 10-20%ot hamar ledob az nem jelent sok mindent, inkább nagy terhelés alatt mennyi idő alatt merül le, az a fontos.
Mert lehet a 60ról 40%ig meg tök lassan merül.
Sok ismeretlenes egyenlet ez. -
RVR400
veterán
Az lesz az. Itt tudod trackelni.
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest