Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
legújabb kísérlet:
(alapok: az alapsáv megnevezés mind a 900-as mind a 850-es verzió esetében ugyanaz, csak a dátumuk különbözik: a 900-as és jó telenoros 2014/02/15, a 850-es és rossz telenoros 2013/11/01. Ami furcsa viszont, hogy az 101-es ROMban nincs is ilyen baseband fájl csak a TG típusú)
Na, fogtam a teljes FIRMWARE és MDDB mappákat és a teljeset átraktam az 108-asba. Újraindítás után az alapsávom végre a 2014/02/15-ös lett, de a baseband maradt 850-es. Viszont már teljesen szétvertem szerintem a rendszert és nem tudom bekapcsolni a 3G szolgáltatást mert a phone.apk folyamat leáll.Asszem a következő egy wipe data lesz és újraindítás, azután meg 108 újraflash és mappa csere ismét, hátha.
Minden esetre már egy lépéssel előrébb jutottam.

szerk: aha, Ti is dolgoztok ezerrel, leszedem RVR400-ast és flashelem

-
RVR400
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
Lehet próbálgatni.
Az alap az 1.0.1-ből van, így 1.0.8-ra csak FW Upgrade opcióval megy fel, ugye így be kell tenni egy-egy fájlt az userdata-nak és cachne-nek valahonnan, vagy éppen csak kamufájlokat betallózni, de akkor recoveryből első indításnál kell egy factory reset.
Mondjuk, ha a GPS-e úgy működik, ahogy most az első pár perces tesztelés után, akkor inkább maradjon mindenki az 1.0.1-nél... -
RVR400
veterán
Hoppá! Lehet, hogy sikerült egy 900-as GPS fixes 1.0.8-at összehoznom.

-
Laza...
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Feltettem a szerveremre, közben látom már letöltötted, de hátha másnak jól jön majd még
-
ctibor
senior tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Van.
Esemény fajtájától függően pirosan vagy zölden villog.
-
Bojtor Peti
tag
Van ebben a gépben állapot jelző led?
-
Bojtor Peti
tag
Ma betört W450 kijelzője nézegettem már és most is nézegetem a V3-at érdemes megvenni? Milyen hibákat tapasztaltatok? Köszi!
-
rokarudi
aktív tag
Szerintem aki ilyet vett, nem biztos, hogy elfogultság nélkül tud róla véleményt mondani, én sem

Amúgy szerintem az egyik legszebb telefon mostanában, nem csak a kínaiak között. Vannak hibái (bár nem annyira egetrengetőek), mint a gyengébb akksi, a gps beállítása, a telenoros sim kezelés, de úgy tűnik, hogy az újabb romok, ezeket fokozatosan javítják.
Nekem volt egy rövid idő romcserélgetés közben, amikor az idegbaj kerülgetett, de ez az én hülyeségem volt, nem a telefoné. Úgyhogy összegzésképpen, ha az ember tisztában van vele mit várjon a telefontól (ha telenoros, akkor azért még van teendő a vásárlás után), akkor nem lesz vele gond.
-
junkpod
nagyúr
Új státusz, tesztelni kéne:
Mutban a network selecting: gsm wcdma auto, rat mode: not specified.
Ha igy tarcsazok akkor visszalép edge-re majd azt is bontja és működik a vonal.
Azt mêg nem tom hogy hívni tudnak-e. -
junkpod
nagyúr
na ennek én is nekifutok, mert az enyém is minid váltja a mac adresst, úgy vettem észre, hogy nem kapott ip-t a dhcp-től, ránéztem és teli volt a tartomány (ami nálam szűkre van véve).
egyébként milyen rom-on volt ez neked?
ui: aki még ezt nem tapasztalta, az nyugodtan nézze meg a routere dhcp listáját és szerintem meg fog lepődni... nem gondolom, hogy ez egyedi.
-
iamdoki
tag
Én egy percig sem bántam meg. Bár nekem hibátlan a készülék a rossz akksivisszajelzést leszámítva. Az 1.0.8 Gps fix rommal amúgy ez is jobb lett nekem. Működik minden rendesen, a gps tökéletesen vette pénteken a Bonyhád-Kaposvár-Keszthely túrát. Én újra megvenném ezt a készüléket, ha most akarnék telefont rendelni.
-
integrated
tag
Skacok hogy tudok kikapcsolni hogy 15% akku alatt ne villofjon a led?
-
Kowi84
aktív tag
Aki megvette nem bánta meg? Csak olyan írjon aki tud elfogultság nélkül véleményt mondani. Megvennéd újra, vagy inkább mást vennél ennyiért?
-
Kowi84
aktív tag
Erre a telóra be lehet állítani a magyar nyelvet?
-
vapega
tag
Általam ismeretlen webshopban ma és holnap 150$
-
dzsozy01
csendes tag
Probalta valaki az 1.0.8.-as romot a 900-as modem fileokkal? Ez a következő tervem,ha elkezd rosszalkodni a fón.
-
konrada
tag
Van ebben az árfekvésben jobb?
-
rokarudi
aktív tag
A 850-es telefonra a 900-as 1.0.1-es rom felrakása után némi idő múlva nekem is ugyanaz a vibrálás és fura színű képernyő lett az eredmény, mint junkpod-nak. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, most visszaraktam az eredeti 1.0.8-at, egyelőre megszűnt. A lényeg, hogy lehet, hogy nem biztos, hogy a két típusú telefon mindenben megegyezik, és hogy később nem lehetnek fura problémák az esetleg eltérő hardver miatt.
-
junkpod
nagyúr
válasz
csibepuding
üzenetére
Jobban jarsz 108 és 3g ki beállítással.
Most probalgatom mit lehet neki mutban állítgatni. Jó lenne ha akinek megy a telenor 3g és hívás egyszerre az segítene képernyő képekkel. A mutban a telephony oldalon akarom az összes beállítást tesztelni.
Azt tapasztalom hogy azert nem megy a hívás mert a telo nem engedi el az adatkapcsolatot 3g felett, így nem tud a híváshoz visszamenni gsm módba. Régen volt olyan beállítás 3g esetén higyctelefonhívás előnyben, ezt most sehol nem találom ebben a 4.2-es androidban. Továbbá gyanús a fast dormancy is, de ehhez is kéne működő érték.
Szóval, aki tudja, hogy a "telefonhívás előnyben" beállítás hova tűnt az jelezze, illetve kérek működő telenorostól képernyő mentéseket. -
adatfalo
senior tag
Hello!
EU-ból lehet valahol rendelni (vámmentesen) ezt a telót? Aprón láttam 1-2 (egyik használt másik 10k-val drágább mint a pandawill és társai) lehetőséget, de érdekelne, hogy tudtok-e valami eu-s webshopot?
Üdv,
adatfalo

-
RVR400
veterán
Nos, postai ügyintézés Level 99.
Tegnap nagy nehezen beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy 3 munkanapon belül menjek be a legközelebbi postahivatalba, vigyem magammal a csomagot, és nyugodtan jelezzem a problémát, mindenféle gond nélkül felveszik a jegyzőkönyvet...
Mivel péntek rövid munkanap, így itthon a helyi kisközség postájára bementem 15 óra után. Felvenné a hölgy a jegyzőkönyvet, ha lenne nekik példányuk, de mivel ők nem kézbesítenek csomagokat, csak a többi küldeményt, így nincs. Menjek a közeli kisvárosba. Mentem volna, de kiderült,, hogy 16-ig vannak csak, na mondom sebaj, szombaton is nyitva vannak.
Tehát reggel be is mentem fél 9-kor, hogy jegyzőkönyvezzünk. Nekem áll a nő, hogy utólag ő már nem tud mit csinálni, akkor kellett volna jegyzőkönyvezni, amikor át lett véve a csomag. Na itt már fel kellett homályosítanom, hogy 3 munkanapon belül reklamálhatok, és jegyzőkönyveztethetek. Nah odébbment, telefonálgatni kezdett, és utána csak visszajött, hogy jó akkor végülis felveszi a jegyzőkönyvet. Már majdnem örültem, hogy végre egyszer valaki rájött majdnem magától, hogy mi a munkája... Erre meglátja, hogy nem helyi a cím. Nagy felhangon közli is, hogy: dehát ez Borsodszirákon lett kézbesítve. Közöltem vele, hogy még szép, merthogy ott lakok. Aztán jön azzal, hogy de ennek az edelényi postához semmi köze. Közöltem vele, hogy ezzel tisztában vagyok, nem is azért vittem oda a csomagot, hogy ezt megvitassuk. Hajtotta tovább, hogy de ezt nem az ő kézbesítőjük vitte ki. Gondolkoztam, hogy akkor a jegyzőkönyv felvétele után ő saját hatáskörben megkérdezi a kézbesítőtől, hogy: Te, Jószsi! Figyeljmá! Kiloptál csütörtökön két telefont valami csomagból? Józsi válaszol diszkréten, hogy: Eriggymá! Dehogyis! Aztán majd kiküldi nekem válaszban, hogy sorry, de a posta nem tud mit kezdeni a dologgal?
Szóval mivel nem ők hozták ki, így ő nem is érti, hogy én miért oda viszem, és nem Borsodszirákra (ahol egyébként ugyanúgy nem látják a csomagot, mert Miskolcról közvetlenül az MPL hozza ki), ahonnan át lettem küldve Edelénybe. Azért rákérdeztem, hogy ha ő maga sem tudja, hogy ki, mit, honnan és hogyan kézbesít, akkor nekem aztán honnan kellene tudnom, mikor ő dolgozik a postán... Szóval visszakértem a csomagot, és bementem vele Miskolcra.
De itt még nincs vége a sztorinak. Mivel ott nem volt ott az egyetlen egy csomagos ügyintéző (csak érteném, hogy akkor miért nem írják ki, hogy szombaton csak pénzt vesznek át, mert kb csekkbefizetőüzemnek jó akkor ezek szerint), így egyből le lettem szabva, hogy minek viszem én be Miskolcra a Borsodszirákon kézbesített csomagot, ráadásul SZOMBATON! Persze rendes nyitvatartási idejükön belül, ezt azért nem tette hozzá. Szóval én vagyok a hibás, és úgy kell egy ilyen dolog után járkálni, hogy a utolsó senkiházi munkakerülőknek könnyebben adják meg a segélyt, minthogy én a jogaimat érvényesíthessem, és nekik alapvető kötelességük megtenni a jegyzőkönyvezést.
Tehát nagy duzzogva csak felvette a jegyzőkönyvet, de közölte velem nyomatékosan, hogy ilyenkor nem dolgoznak a központban sem, így nem tud senkit elérni, meg stb. Mondom jó, de az mivel lesz jobb, ha hétfőn megyek 16 óra után, mikor nyilván már a központban akkor sem dolgoznak...
Hab a tortán, hogy így a csomagot egyelőre ott kellett hagynom, mert a nőnek fogalma sincs, hogy most mi legyen, szóval a hétfőre megrendelt futárral is bajban leszek, mert így a nem ürített dobozok is ott vannak.
(#2757) junkpod: Nekem ezt az 1.0.1 után az 1.0.8-cal csinálta a teló, de ezt írtam priviben.
-
junkpod
nagyúr
válasz
csibepuding
üzenetére
Na, örülök, hogy nem képzelődtem, milyen romod van.
Nekem ezt 101-el csinálta, tegnap óta 108 van fent azzal eddig megszűnt ez a hiba. -
csibepuding
újonc

Köszönöm szépen srácok!
Meggondolandó, h ezért érdemes-e visszaküldenem, nem tudom mi okozhatja és h ebből később lehet-e nagyobb bajom... -
Secretknight
aktív tag
válasz
csibepuding
üzenetére
nem , ez hiba.
Anno a 30 éves autómnak kellett bemelegednie ,vagy nekem most ha bringára ülök
-
Laza...
addikt
válasz
csibepuding
üzenetére

-
csibepuding
újonc
Sziasztok!
1 hete van nálam az inew v3, szuperül működik egyelőre minden. egyetlen apróság van, amivel nem tudok mit kezdeni: ha pár órán keresztül nem használom, akkor a képernyő indításkor rettenetesen halvány, körben a szélén ki van fehéredve, a színek életlenek...nagyjából 5 perc használat után fokozatosan megszűnik a probléma, de egy picit zavaró...elképzelhető, hogy egyszerűen csak "be kell melegednie"?
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Telekom , a telefon pedig 900/2100 1.0.1 verzió
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Nem írtál szolgáltatót...
Nekem a vodáfal semmi probléma. -
Secretknight
aktív tag
Nem tudom másnál is van e..Azt vettem észre hogy ez a telefon gyengébben veszi a 2g jelet.Tehát az 1. kártyahelyen van az előfizus kártyám amin megy a 3G.A másikban egy másik kártya 2G-n. A másodlagos kártyám gyakran nulla térerős vagy éppen keresi a hálózatot.Gondolom ez növeli a fogyasztást is.
Ugyanazon helyen ,másik kínai telefonon volt/van térerő, ezen nincs. Valaki tapasztalt ilyet? -
dzsozy01
csendes tag
Nem tudom nem e történt meg, de én párhuzamosan azonnal felvenném a kapcsolatot a webshoppal, ahonnan vettem. Lehet, hogy nem ők voltak, de azért jobb azonnal jelezni!
Más:
Felraktam [EZT] a romot és nekem rendesen ment. Leszámítva a telenoros problémát, amit ez sem old meg.
Ezért töröltem és feltettem a 900-as, 1.0.1-es romot, ahogy RVR 400 kolléga is tette.
Most szépen hasít a telenor 3G! :-)
Wifi: OK;
BT: OK;
NFC: OK;
GPS: OK;
Szenzorok: OK;
Kijelző: OK;
Menü gomb: OK;
Tesztelem. Recoveryt, cache-t és az userdata fileokat beletettem az 1.0.8.GPSFix-es romból, úgy toltam fel.
Ha valaki próbálkozna itt a csomag:
[Drive link]
Remélem le tudjátok tölteni. :-)
Jó hétvégét. -
junkpod
nagyúr
Felraktam 108-ast, egyelőre nincsen kijelző anomália és működik a telenor hívás is 3g mellet.
Viszont gps jelet eddig még nem fogtam... nemhogy gyengét, de 0-át. Holnap még tesztelem. -
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Egyelőre én is itt álltam most meg, amíg ez nem derül ki, addig nem leszek nyugodt. Bár lehet, hogy akkor sem leszek az, ha kiderül. Holnap posta, remélem, hogy hamar meg tudják adni a választ. Legalábbis bízok benne, hogy nem kellenek hetek mire ezt megmondják.
A legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy már a feladásnál nem volt benne a két teló, mert akkor megy is a paypal refund. -
Kowi84
aktív tag
Sziasztok honnan érdemes manapság ilyen telefont rendelni/beszerezni?
-
RVR400
veterán
Sajnos a V3 dobozán nincs IMEI, a mixeshop nem tudja megmondani, hogy milyen IMEI számmal rendelkező telefonokat küldtek el (a garanciális ügyintézést így már nem is értem, hogy hogyan csinálják). Az IMEI-s matrica pedig a telefonkészülékkel egy zacskóba van betéve szállításkor, ami ugye ki lett lopva a csomagból. Szóval ezzel lyukra futottam.
-
vapega
tag
válasz
rokarudi
üzenetére
Sött!
A dobozon lehet rajta is van az IMEI, vagy a dobozban garipapíron.................nekünk gyám kolléga ellopott telefonját úgy találták meg a rendőrök, hogy a szolgáltató figyelte mikor bukkan fel a telefon a hálózaton és értesítette a rendőröket. Név, cím, cellainfó. -
ctibor
senior tag
válasz
batortigris
üzenetére
Pontosan.
-
RVR400
veterán
Azt hiszem, hogy itt is elfér: FELHÍVÁS
-
Laza...
addikt
válasz
batortigris
üzenetére

-
ctibor
senior tag
válasz
batortigris
üzenetére
Szerintem csak hard reset-tel.
-
batortigris
csendes tag
üdv.
Hogy tudom a fejlesztői lehetőségek menüpontot eltüntetni? -
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Ez pont az a kézbesítő volt, akivel még sosem beszéltem egy szót sem, az öreglány meg pláne nem. A posta még nem reagált az e-mailre, ha 11-ig semmi választ nem kapok, akkor felhívom őket.
A pár másodperces bekapcsolás a Gyorsindítás miatt van (Kisegítő lehetősek/Gyorsindítás). A scatter fájlnál, ha nem egyeznek a partícióméretek, akkor csak FW Upgrade opcióval tudod flashelni, ahhoz pedig mindegyik fájl kell. (ugye lehet kamufájl a cache és a userdata, de akkor elsőre recoveryben kell egy factory reset)
-
junkpod
nagyúr
nem kellett volna haverkodni a kézbesítővel, szvsz kiszedte belőled, hogy mit hozogat ő neked és a legutolsónál már nem tudott ellenállni a kísértésnek
108-as needromos gpsfix-nél a scatter által felhozott összes fájlt feltöltsem a telóra?
...mindeközben...
gondoltam, ma már mégsem megyek neki, majd holnap, megnyomom a bekapcsolást és kb 2mp alatt felállt a rendszer!!! eddig ilyet nem csinált, minden újraindítás legalább 1 percig tartott... -
RVR400
veterán
válasz
byrolord
üzenetére
Mivel postai nyitvatartási időben mindig dolgozok, így nem én veszem át a csomagot. A 85 éves öreglány még jó, hogy beszámítható állapotban van, és örülök, hogy át tudja venni a csomagot. 50e Ft felett már bűncselekmény, így a feljelentés meglesz, ha a csomagban lévő hiányos dobozokon lesz egyező ujjnyomat a kézbesítő ujjnyomatával, akkor túl sok apelláta nincs. Csak ez mind-mind idő, nekem meg bukta.
Na mindegy, megpróbálok lenyugodni, holnapra összeszedem a gondolataimat, és intézem a megérkezett telók szétküldését, meg valahonnan lóvét a visszautalásra a két kimaradó embernek.
Rend van, és Magyarország jobban teljesít.... Köszönöm szépen!
-
byrolord
csendes tag
Hm, ez igaz. Most tényleg nem akarok okoskodni, de én felvettem az egészet attól kezdve, hogy kimentem a futárhoz, aláírtam, bebaktattam, kiabáltam az asszonynak, hogy segítsen már, DHL-es múanyag zacsi felvágása, dobozon sárga ragasztószalag felvágása, teló kiszedés, összerakás, bekapcs, stb. Ha erre azt mondja valaki, hogy manipulált videó, akkor leszo*om magam.
Bár, ha belegondolok, ez csak pereskedésen lehet döntő, azt meg tudjuk, hogy ez nem nagy volumenű ügy, érdemes-e belemenni ebbe a fél - egy éves rituáléba.
Cseszdmeg, nem tudok okosat mondani, amivel bíztathatnálak. -
integrated
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Szervíz, vagy próbáld meg összenyomni, szedd szét, rakd össze.
-Nekem is nagyon csúszkál a kezemben ez a hátlap....- -
RVR400
veterán
válasz
byrolord
üzenetére
A nem tudom arra vonatkozott, hogy honnan kerítsek elő a "rendkívül magas" közalkalmazotti fizetésemből majd' 1 havit, amiből most azt a két embert kártalanítom, amíg nem lesz meg, hogy melyik köcsög volt az. Ha egyáltalán meg is lesz, mert lassan tényleg csak az önbíráskodás vezet valahová (természetesen ezzel nem biztatok senkit semmire). Mindegy, holnap viszem magammal a csomagot meg a két dobozt, ami hiányzik, és meg is teszem bent a feljelentést. Ha szerencsém van, akkor a két bent levő dobozon rajta lesz az ujjnyomata a görénynek.
Egy kedves levelet már írtam közben a postának. -
byrolord
csendes tag
Mit lehet csinálni most, hogy mindenkinek jó legyen? (a postásnak már jó, az tuti, rohadjon meg...)
Akikkel együtt rendeltél, a következőket gondolhatják:
1: a postás lopta el
2: az átvevő lopta el (nagyi)
3: te loptad el (ha így volt, kéne egy, húszezret adok értebocsi, vicc volt, nem tudtam kihagyni
)
4: osszuk szét a veszteséget egyenlő arányban, így drágább lesz mindenkinek
5: a megrendelő fizessen, mert ő k*rta el, nekem kell a teló!
6: megverek egy postástSzóval nem lesz egyszerű a megoldás, a többieken múlik a végeredmény.
-
Vjankovics82
senior tag
Na én megjártam elejtettem a telót és és felül mozog a kijelző

szerintetek mit tudok vele csinálni? a működést nem befolyásolja!!! olyan 1 cm látszik hogy nincs síkba és mikor valami sötét képet nézek két szélen világit!
-
vontod
tag
Ad. 1 Rendőrségi feljelentés. Nincs mese itt bcs történt.
Ad. 2 MPL seggszétrúgás. Bár a fene tudja mikor tűnt el a két teló. A kicikiszkínaiaknak írj már egy levelet, mert lehet, hogy ott hibáztak.
Ad. 3 Ez vámolt cucc? Mert ha igen, akkor ott még meg kellett, hogy legyen, persze az is lehet, hogy már ott sem volt meg. Náluk is érdeklődhetsz.
Ad. 4 csomag súlya nincs valahol regsiztrálva? Azon a vonalon is el lehet indulni. -
slezakimi
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Főleg, hogy erre építed a telót, valóban nem sok.
A vibrálás lehet nemcsak kijelző baj sajna. -
integrated
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nekem másfél évig volt Lg Optimus L9em és ha órákig csak facebookoztam az is bele égett a kijelzőve, fekete háttérnél tisztán okvasható volt minden. Ez az IPS átka... Szerintem ne kuld vissza vegyrl hozza kihelzot es barmelyik mobilos gsm bolt felrakja neked. Jobb ez mibtha vidzakuldened
-
slezakimi
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ebayen majd 20 000.
-
integrated
tag
16%on volt az akksim, mondom felteszem már töltőre amíg lezuhanyzok meg falok valamit. (Max 20p volt) Lám már 100%-on van az akksi!!! És tényleg annyi. XD Nevetséges mennyi nyűg van ezzel a telefonnal. Szerintem hamar beleugrottunk ebbe a vásárlásba

-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
hát egyre inkább a visszaküldésen gondolkodok... még majd feldobok egy 8-as ROM-ot.
A vibrálás mellett észrevettem egy újabb dolgot is, időnként mikor bekapcsolom minden olyan fakó színű, szaturálatlan, kivilágosodott színű. De nem a fényerő van felnyomódva, mert azt tudom fel le állítani és akkor fényerő emelkedik. Elindítom a display tester appot és ahogy váltom az egyszínes képeket, akkor a fekete kép nagyon világos szürke és ráadásul alatta látszik a szellemképe a főképernyő grafikáknak.
5-10 ki-be kapcsolás után visszajön a fekete... -
byrolord
csendes tag
Banyek ez nagy szívás! Részvétem!
Jogilag sztem semmit nem tehetsz, mert át lett véve a csomag, alá lett írva a papír. Ha videófelvételt készítettél a felbontásról, azzal tehetsz valamit. Én ezt megcsináltam, pedig DHL hozta a csomit. Fő a bizalom
Kérdezem, hogy több telónál mennyi a fuvardíj pl. DHL-el, vagy EUEXP-vel? Ha szétosztod a fuvardíjat, nem lehet valami sok egy telóra. Gondold át.Esetleg az MPL-es futárt alkalomadtán 4-5 -ször szájba verdesheted. Ha nem ő volt, akkor végigmehetsz sorba a vonalon.
-
RVR400
veterán
Nah, azt hiszem, hogy most fogok idegbajt kapni, és holnap nem leszek túl kedves a postával.
Konkrétan két telefont kiloptak a csomagból, és geci módon kihasználták, hogy az idős nagyanyám vette át itthon a csomagot. De ha találkozok az MPL-es kézbesítővel, ahhoz is lesz pár kedves szavam. És most baromira nem tudom, hogy mit csináljak, mert ez a közös rendelős akció volt...

-
byrolord
csendes tag
Bocs, még két kérdés: nem formáztam az akksit, csak először töltöttem fel 100%-ra, utána USB-re dugdosás, néha töltőre dugás, onnan lekapkodás. Rendelhetek új akksit?
A Sony x10 töltője 5V 700 mA, ennek a töltője 5,5V 500 mA, a Sonyéval tölthetem? Lassúbb lesz, gyorsabb lesz a töltés, vagy robban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mivel 900-as, így mennie kellene, mivel emiatt szarakodtam vele nektek.

)