Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Most már 2 napi "tesztelgetés" után kijelenthetem, hogy az "új" 1.0.6. semmiben nem jobb az 1.0.1-nél.
A gps-t próbálgattam. Miután kicseréltem néhány fájlt és lett végre működő epo-m. Gyorsan van fix, de ugyan úgy nagyon pontatlan gps tracker programokkal, mint 1.0.8 vagy az 1.0.1. Igazság szerint ebben vártam csodát, mert télen sokat használtam endomondot futáshoz és az akkori 1.0.3/4/5 romokkal egészen tűrhető volt, de az azóta felrakott romokkal valami nem klappol nekem.
Az üzemidő szerint pont olyan mint az 1.0.1-el. Bár ez két nap után még nem tuti meg nyomkodtam is eleget, de nekem pl a color OS rommal mintha többet bírt volna.
A telenorral természetesen nincs gond, csakúgy mint az 1.0.1-ben.Más eltérést sem vettem észre, hacsak azt nem, hogy nekem régi bugok előjöttek, mint a dátum, idő crash és a random képernyő felvillanás. Mindkettőre megoldás a gravitybox, de azért fura, hogy egy elvileg frissebb romban olyan bugok vannak, amik már 1.0.8 felett javítva vannak.
Szerintem visszarakom a color-os portot, bár az szarul kezeli a belső tárhelyet, de jobb az üzemidő, meg jobban is tetszik. A gps tracking ugyan olyan használhatatlan, a telenor meg ugyanúgy működik.
Vagy az ősrégi lewát kéne visszaraknom, abban még jó volt a gps is, csak a home gomb vol kuka meg persze nem ment a telenor
Rohadtul ki kellene már deríteni a telenor gondra a megoldást, mert így az 1.1.1/4/5-el sem tudok játszani

Új hozzászólás Aktív témák
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest