- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy aki használja a Vibert, a hívott fél jól hall?
(milyen a mikrofon viber alatt) többi telefonhoz képest.Sajna járt már nálam olyan telefon aminek a mikrofonja nagyon halk volt, de csak vibernél,
és hiába állítgattam a MobileUncle MTK Tools-ba, nem lett használható. -
balaaa88
aktív tag
Na most valami történt... :-) Délután feltelepítettem a gyári 1.0.8-as ROM-ot. Nem csináltam vele semmi mást csak rootoltam. Most GPS Státusz alkalmazással rendesen fogott pozíciót. Ilyet előtte gyári ROM nekem nem csinált... De örülök. Lehet, hogy mégiscsak lesz teszt...
-
Hajmási01
csendes tag
Köszönöm RVR400 Jol el dugták (elölem)
Te könnyen megtaláltad? -
Hajmási01
csendes tag
Üdv mindenkinek. Elárulja nekem valaki hogy lehet beállitani a telon (iNew v3) a saját szám kijelzését -máshol inkognitó- sehol sem találom.Már 5x átnéztem de biztosan elkerülte a figyelmemet.
Elöre is köszönöm. -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #3190 üzenetére
Nekem is régi Voda kártya van a telóban, nagy ritkán nekem is felvillan a kijelző (hetente kb 2-3 alkalommal látom, és heti egyszer töltés közben csinálja), meg eddig kétszer csinálta azt, hogy lezárja a képernyőt.
Jelentem a W8 akksimod kész, remekül befér a telóba, eredményt majd 2-3 töltési ciklus után írok.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
raulicio #3183 üzenetére
Nincs mit!
igen próbáltam én is most és csak ha a 3G van bekapcsolva nem tudnak hívni és én se!
De amúgy tényleg jó sokkal gyorsabb és lassabban merül le 100%-ról 87%-ra ha észrevetted!
amúgy csak ezt kellett megvennem és a másik romot már csak úgy ingyen küldték tegnap este rálehet frissíteni erre! azt írták hogy most már küldik automatikusan nem kell fizetnem érte mert már így tag vagyok!
a másik frissítésbe is van egy két javítás meg több a program választás a telepítésnél is! -
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3149 üzenetére
Köszi szépen a megosztást!
Kicsit tartottam ettől a smartdigi romtól, mert az első változatok elég kaotikusak voltak + senki nem tud közülük angolul + az, hogy előre kérnek donation-t elég gáz, viszont ez a rom jó!
Gyors, eddig nem találkoztam komolyabb buggal, a gps jó, kb annyira mint az 1.0.8 előtti romokban volt nekem.
A telenor buggal viszont semmit sem csinál. Ha a 3G a telenoros kártyámra van állítva, akkor nem lehet telefonálni függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva az adatkapcsolat vagy sem.Ezt leszámítva tetszik a rom, bár akkor nyugodnék meg teljesen ha ezt a telenoros problémát bármelyik romnál meg lehetne oldani fájdalommentesen.
(#3182) kmarci25 válasza junkpod (#3180) üzenetére
Elvileg mágnes kapcsolgatja a flip toknál a kijelzőt, szóval van logika a dologban, bár elég furán hangzik. -
simanp
újonc
Sziasztok. Ha valakit érdekel van egy eladó fehér inew v3-am. Vadi új, csak kipróbálva volt, tökéletesen karcmentes. Sajnos nekem túl nagy a mérete, ezért válok meg tőle. Gyárilag 1.0.8 ROM van rajta. A home gomb jo helyen működik, a kijelző hibátlan, rootolt. Eredeti dobozában, csomagolásban, töltővel headsettel, usb kábellel, műbőr flip tokkal és kijelzővédő fóliával, Budapesten azonnal átvehető. Pandawill-től jött, 53 ezerben volt nekem, kb annyiért is szeretném továbbadni. Kérem akit érdekel privibe írjon.
-
junkpod
veterán
Nos mivel szörnyen idegesítő volt ez a képernyő ki-be kapcsolgatás ezért elkezdtem a csatlakoztatott hardver elemeket ki/be rakosgatni. Első lépés SD kártya, semmi változás. Második lépés SIM kártyák cserélgetése.
Csodák csodája, amint kikerül a telefonból a Telenor SIM, semmi baja nincs a telefonnak, itt ül mellettem már fél órája (töltés közbeni állandó bekapcsolt képernyővel) és egy darab ki-bekapcsolást nem csinált. Semmi baja.
Amint a Telenor kártya volt bent akár egyedül, bármelyik foglalatban, akkor rögtön villogtatta magát.Ha már kivettem a kártyákat megnézegettem és ezt tapasztaltam:
Mintha lennének jelentős különbségek az érintkezők méretében és elhelyezkedésében. Nem tudom mi a szabvány, de ha ez szabványos, akkor baromi nagy tűrése van a szabványnak. Megyek szerzek új kártyát...
-
balaaa88
aktív tag
válasz
kmarci25 #3177 üzenetére
Így igaz. Vállalom is.
De: utána próbálgattam még és úgy döntöttem, hogy mivel ez így nekem gyenge, hogy ennyi időbe telik a dolog, mivel pl. A-GPS adatok nélkül már kell neki vagy 5 perc és mobilnetem nincs, ezért pl. kiránduláskor, vagy amikor nincs net, már nem annyira vidám a dolog. Szóval működni működik a benne levő cucc, de inkább nem használnám.
-
kmarci25
veterán
válasz
balaaa88 #3176 üzenetére
Most akkor hogy is??? Tegnap még ezt írtad...
-
balaaa88
aktív tag
Meguntam ezt a GPS-es tökölést... Úgyhogy gyári 1.0.8-at felraktam + root és kész. GPS-en kívül megy minden. Mobilnetet nem használok (mivel napi két óra kivételével WiFi-m van). Ezek a GPS-fix-es ROM-ok sem hoztak igazán megváltást, így inkább hagyom az egészet / megoldom Bluetooth vevővel / várok valami - tényleg - normális megoldásra.
-
Emirabdul
tag
válasz
Vjankovics82 #3173 üzenetére
Így csináltam. Viszont valamiért touch recovery volt a romhoz.
Egy másik recoveryvel felmet rendesen.
Szép, gyors, stb...
Viszont a Telenor bug megmaradt. -
Vjankovics82
senior tag
Rakd vissza az 1.0.4- flashtollal úgy jó lesz minden! Mert csak utána tudod felrakni a aroma installert!
-
Emirabdul
tag
Ki akartam próbálni ezt az új romot.
Aroma installer végig megy( mondjuk elég gyorsan)
Utána kiírja hogy sikeres.
Az utsó mondat hogy installer status 0.Majd reboot és ugyanúgy a 1.0.4 van telón...
Help?Köszi
-
Vjankovics82
senior tag
Új rom új javìtások smartdigi:[link]
-
junkpod
veterán
letöltöttem ezt a gold-ot, látom ez update zip. Lehet ezt telepíteni az e3 recovery alól is 108-on?
vagy csak CWM-re?közben volt egy időszak amikor a ki-be kapcsolgatás megszűnt, már azt hittem megoldottam, erre visszajött magától és most már szinte használhatatlan, már pinkód beírás közben is ki-be kapcsol...
asszem beszélek RVR400-al és visszaküldöm HW hibával... -
nash13
aktív tag
-
Unsign
tag
válasz
Vjankovics82 #3141 üzenetére
Szilikontokban nekem már pont ilyen custom
Sárgul, koszolodik a tok.
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3157 üzenetére
Alakul ez lassan. Telefon infonál a baseband milyen verziót ír ki? MUT band mit ír ki?
-
Vjankovics82
senior tag
4.2x van ìrva akkor mit jelent? Viszont az jó hìr hogy tudnak hìvni a 20 -on adatkapcsolatnál és 3G- nél egyszerre bevan kapcsolva!
a másik meg hogy sokkal gyorsabb! 1.0.4- es rom után lehet fölrakni és szabadon lehet választani progikat és rootolt is! Szóval nem bántam meg hogy megvettem 2 dollárèrt legjobb! Amúgy letudjátok tölteni mert nekem kód kellett hozzá? A gps nem próbáltam!!!
-
RVR400
veterán
válasz
Lentebb a OS résznél az Android SDK milyen verziójú?
-
Atomgeszi
nagyúr
Igazából szerintem a telefonhoz kapcsolódik a kérdés, szóval valakinek van tapasztalata Xiaomi’s 10,400mAh Power Bank-jával kapcsolatban? 30 dollár az ára.. gondolkodok rajta. Egyszer kétszer jól jött volna, hogyha kéznél van egy telep...
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
!!!Respect a megosztásért!!!....
Milyenek a tapasztalataid? Müködik rendesen?
Telenor problémát javítja ("new modem driver")? ;-)
Mégegyszer THX!!! -
tepimartin
tag
válasz
kmarci25 #3151 üzenetére
Állítólag jobb a teljesítmény és a RAM felhasználása alacsonyabb így az akksi akár többet is bírhat. Emellett fejlesztettek az NFC-n is. Például nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a Vodafone Mobiltárca alkalmazása nem kompatibilis az eszközzel és nem is engedi telepíteni. Pedig szívesen kipróbálnám a fizetést ezzel meg akkor a Supershop kártyával se kéne szórakozni csak odaraknám a telót aztán már jön is a pont.
Szerk.: Bocsi most látom, hogy már nem is lehet letölteni ezt a teszt alkalmazást, mert már nem kérnek tesztelőket, szóval nem a telefonnal van a gond.
-
kmarci25
veterán
válasz
tepimartin #3150 üzenetére
Már így is alig vártam a 4.4-et.
Nem kötekedés, tényleg érdekel: miért? Miben tud többet a 4.2-höz képest?
-
tepimartin
tag
válasz
Mik a tapasztalataid vele? Tényleg a 4.4.2-es android fut rajta? GPS könnyen talál jelet? Akku időbe többet vagy kevesebbet bír? Vannak ismert hibái a rendszernek? Ha meggyőző akkor én tuti felrakom. Már így is alig vártam a 4.4-et.
-
Vjankovics82
senior tag
-
raulicio
senior tag
Nem tudom biztosan, de valószínűleg a scatter fájl a ludas és a particiók nem stimmelnek. Próbáld meg úgy, hogy annak a romnak a scatter fájlját használod, ami a telefonon van, betallózod a recovery részbe a cwm-et és csak azt flasheled.
Nem annyira vagyok otthon mostanság az ilyesmiben, szóval nem akarok hülyeséget javasolni.
Vagy ha alternatít módon rootolod, akkor Mobile Uncle Tools-al tudod cserélni a recoveryt.(#3145) balaaa88 válasza raulicio (#3143) üzenetére
Ez jó hír! Ezt a programot nem ismertem.
-
junkpod
veterán
Köszi, felment rendben. De sajnos nincs benne flipcase zárás kikapcsolás...
Viszont a gps egyre jobb, addig nyomogattam mire beált arra hogy simán fog 5-9 holdat és stabilan tartja is őket, sőt a dalvik beállítás a buildpropban minimalizálta a sebesség anomáliákból adódó ugrálást és kanyar túlfutást is, waze lassan kezd magára találni.DE ez a folyamatos screenlock használhatatlanná teszi a telót. Tényleg fontos lenne erre valami fix. Másnak nincs ilyen gondja? Mert ha egyedül xopok ezzel az valamelyik szoftver lehet hibás.
-
Vjankovics82
senior tag
iNew V3 Limited Edition in Gold: [link]
-
RVR400
veterán
Végre már pozitívum:
Hajnalban még azt írta a mixeshop, hogy elküld két telefont pluszban kárpótlásul a kilopott telefonokért. Erre most jött az e-mail a paypaltól, hogy elfogadták a visszatérítésemet, úgyhogy visszakapom a pénzt. Arra a kérdésemre, hogy mit sikerült megtudniuk a helyi postától a csomaggal kapcsolatban rutinosan nem adtak választ egyszer sem, tehát gyanús, hogy már ott kint történt a susmus. Most már csak a postát kell megvárnom, hogy milyen választ tudnak adni a tudakozványra, meg jó lenne minél hamarabb, mert addig ott állnak a telók náluk. -
diego65
csendes tag
Sziasztok, ilyet találtam (más egyebek mellett) a gyári 1.08. ROM csomagjában:
1 Query external version number: *983*32#
2 Check the build number: *789*1#
3 Single test list: *983*0#
4 Function self-test: *086*#
5 Check the calibration flag and plate number: *983*7#
6 Query No. IMEI: *#06#
7 Engineering mode: *2366*#
8 SN number is displayed as 16 -
-
RVR400
veterán
Én már nem aggódok annyira. Egyik kollégám jött most, hogy valami nem jó a telójával, mert volt olyan, hogy össze-vissza ugrált, lerakta az útról, nem jól mutatta a sebességet, ő még a kanyar előtt volt, de a telón már rég a kanyar után járt. Mindez egy Xperia M-mel.
-
balaaa88
aktív tag
Kipróbáltam én is a német GPS-fix-es ROM-ot (is, a cseh GPS-fix-es ROM után). A leírtak szerint feltelepítve van pozíció épületen belül, ablaknál megint és normálisan tartotta is (igaz, nem volt mozgás közben tesztelve).
Kipróbáltam úgy is ezt a ROM-ot, hogy WiFi-t & mobilnetet kikapcsoltam, a telefont újraindítottam (ilyenkor az Android törli az A-GPS adatokat (igen nagy valószínűséggel)) majd MTK Engineer Mode-ban YGPS-nél klikk: full + cold + A-GPS restart történt. Ekkor mivel minden előző és megjegyzett adatot töröl a készülék, kb. 5 perc volt, mire megint lett pozíció. Természetesen utána az újabb műhold-lock és pozíciószerzés már gyorsan ment. Szóval működik ez a GPS nagyjából ahogy kell, csak Kínában valamit nagyon eltoltak benne... -
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki le tudná írni nekem, hogy mit hogyan kellene és főleg mivel, ezt az új romot felvarázsolni a telefonomra, pontról pontra, beleértve a teljes mentéssel kezdve. Annyi információ van fenn, hogy azt se tudom, hol kezdjem. Bárkinek is köszi.
-
diego65
csendes tag
Nagy nehezen rászántam magam a ROM frissítésre, felraktam a needrom-on található V3-E GPS-Fix Deutsch rooted verziót és láss csodát, jó! Előtte baromi nehezen talált jelet, és akkor is 20-30-50méteres ugrálásokat csinált, illetve piros lámpánál keringett a környező utcákban, mint a mérgezett egér, és folyamatos haladást jelzett, 5-10Km/ó sebességgel. Ennél a verziónál 5-10 másodperc alatt fog jelet, és nem ugrál, sőt, a jelenlegi helyem is pontosan hozza. (Az előzőleg feltöltött fotókon be volt kapcsolva a geotag, de röhej, hogy milyen helyekre pakolt... Szóval, ajánlom mindenkinek, akinek GPS kínja van. A rom rootolt, ez nem a vroot-ot tartalmazza, hanem a Supersu nevű csodát.
Frissítéskor nekem az USB eszközzel kínlódott a windows, kb a felénél megállt a töltés, de harmadszorra végigment hiba nélkül. -
nash13
aktív tag
Próbáltam cwm-et flesselni Sptool-al, de erre a hibára fut. Mi lehet a gond?
PMT changed for the rom, it must be downloaded -
junkpod
veterán
Vendégem egy sörre aki megmondja mit állítsak/fagyasszak/töröljek, hogy ez a flipes becsukás érzékelő soha többé ne működjön. Pin kódos képernyőzárnál ez nagyon nem vicces.
-
iamdoki
tag
Az 1.0.8-as GPS fixes rom van fent, az MNShop-os verzió. Azon kívül rootoltam, és AndroidTweaker 2-vel adtam hozzá egy-két dolgot. Auto Tweaket lefuttattam rajta, illetve rávarázsoltam a Bravia Engine v3-at. Viper4Androiddal fel van javítva a hang, és ennyi. A telefon így teljesen jól működik, hiba nélkül.
A GPS-t használtam gyalogosan Szeged belvárosában, illetve Pécsen, nem volt vele gond szerencsére. Az is hozzátartozik, hogy Sygic, Waze, meg ilyen balgaságok nem fognak meg engem annyira, hogy ezekkel szívjak. Fent van a full EU-s hárombetűs, és teszi a dolgát. Epo-hoz, meg hasonlókhoz nem nyúltam hozzá.
Autóban, borús időben is vette az akadályt a kütyürü, Bonyhád-Kaposvár útirányon most hétvégén oda-vissza. Előtte Bonyhád-Szeged, illetve Bonyhád-Keszthely.Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ezekben megegyeznek-e a GPS modulok, mert öcsém barátnője nem rég vett egy ilyet, neki is végigzongoráztam mindezt, és a GPS neki is ugrál néha, de csak akkor, ha nem tiszta az ég...nem tudom mit pakolnak bele ezek a kis kínaiak.
Nagyon nem piszkáltam bele, főleg azzal az újdonság kínai csodával nem, nem akarom téglázni a telefont, főleg, hogy jól működik eddig minden.
Ami még fontos lehet, hogy nekem még 1.0.4-el jött kínából, a csajé már 1.0.5-el. Én az 1.0.4-re download onlyval raktam fel a sima 1.0.8-at, majd arra szintén download only-val raktam fel a mostanit.
Remélem válaszoltam mindenre
-
balaaa88
aktív tag
Van-e esetleg más mód a VRoot-on kívül az 1.0.8-ast rootolni?
-
Laza...
addikt
-
RVR400
veterán
-
nash13
aktív tag
Valaki fel tudná tenni a Vroot progit? Nem akar lejönni az eredeti helyről, a Farmaroot meg nem megy az 1.0.8-on. köszi
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #3111 üzenetére
Érdemes a sebesség pontatlan mérése miatt ezt a megoldást kipróbálni.
Nekem annak idején az MTK6589 mellett volt olyan az Endomondo-ban, hogy a majd' 30 éves Ikarus busz hazafelé 950-nel ment.
Visszatérve a pontos vagy nem pontos kérdésre. Elhiszem, hogy egy jobbféle cucc annyiba kerül, mint ez a telefon maga. De a Mediatek tudtommal annak idején elég jónevű GPS-chipgyártó volt, valamint egy Tesco-ban kapható Lark cucc pontosabb, aminek az ára töredéke a telefonnak, így szerintem nem feltétlenül kellene úgy kezelni a dolgot, hogy mindenki tudja be azt, hogy a GPS használhatatlan, mert ?olcsó? volt a telefon. Nem véletlenül tettem kérdőjelet, mivel MTK6582 5"-ban már van 110 dollártól kezdődően is... -
kmarci25
veterán
válasz
raulicio #3110 üzenetére
Akkor többen is vagytok szerencsések.
Elhiszem, nem arról van szó, de az enyém is, meg a bátyámé is úgy félremegy néha, hogy csak na.
Bátyám mutatta Trackerrel felvette azt a 20 perces utat, amit a két póni által húzott kocsin tett meg. Csak egy példa: maximális sebesség 91 km/h.A pónikkal... 1.0.6-os build, mókolás nélkül. Persze faster gps megvolt. Ha van mellete aktív mobilnet, meg a wifi is be van kapcsolva, akkor kicsit stabilabb, de ugrál, akkor is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest