- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
Sajnos nem tudom
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött
Az újrarakásban közben profi lettem: audió profilban idegesítő hangok kikapcsolása, képernyő autobrightness, 2 google fiók telepítés, 1 exchange fiók telepítés, google+ telepítés, chrome telepítés, gmail telepítés, szinkronizálási beállítások, névjegy megjelenítési beállítások mindösszesen 15 perc

(ha idegesít a boot anim hangja, akkor újra indítás előtt tedd némára a telefont, megjegyzi és nem zenél...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött