Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adams55
tag
válasz
junkpod
üzenetére
@ RVR400 : Meg kell érdeklődni, milyen verziójú készüléket küldenek , mielőtt megveszed. Én megkérdeztem, megnéztem.
@ Junkpod :
Az is érdekes , hogy te mint hozzáértő szenvedsz a telefonoddal, akárhogy töltöd fel a romokat, mindíg nyűglődsz vele. Más kérdés, hogy a gsm modult azt csak egy rom felrakásával meg tudod változtatni anélkül, hogy semmi probléma nem adódna. Nem gondolkodtál még azon, hogy nem véletlen adtak ki 2 verzióval ilyen mobilt? Aki pedig lilásodással küszködött, azután következett be, hogy 850-es gépre egy 900-as romot tett. Amint visszatette a régit, eltűnt talán ez sem véletlenül. Biztos csak egy " szoftver " telepítése okozta ezt. Szoftver? Ez nem egy Angry Birds, hanem egy OS. Telefon beállításait tartalmazza, minden olyan adattal, ami nélkül csak egy szép műanyag / fém kijelződ lenne. Etesd a trollt, mert te olyan nagyokat mondtál eddig, inkább kérdeztél. Te vagy a szakértő, a developer mókolásokkal kigoogle-zett fájlok cserélgetésétől hozzáértő lettél. Lezártam az okoskodást. Egyébként mint láttad választ írtam NEM NEKED, megnyugtattam egy leendő tulajt, hogy megéri megvenni a telefont, mert nem fogja megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 11 64Gb-Felújított-karcmentes, új ház+kijelző+akku
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest