- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Főleg RVR400 fórumtársnak tenném fel a kérdést, de ha valaki tud rá valami okosat, megköszönném:
iNew V3-ról van szó, elmegy róla a kép, becsíkozódik, és ha az előlapi kamera alatt kicsit megnyomkodom, pár próbálkozás után visszajön a képernyő egy ideig. Oldalról nézve az üveg is kezd felválni. Kérdezném, hogy mi ezzel a teendő, szétszedjem, megragasszam, vagy kijelzőcserére szorul?
A válaszokat előre is köszönöm! -
byrolord
csendes tag
válasz
Laza... #3717 üzenetére
Bocsi, elfelejtettem megköszönni a választ, most pótolom: köszönöm.
Viszont nem segített, az audió beállításokkal variáltam, de sistereg. Olyan, mintha túl érzékenyre lenne állítva a mikrofon. Nincs valami rendszerállítási lehetőség, ahol az érzékenységét lehet mókulni? Mondjuk a Mobileuncle toolsban? -
byrolord
csendes tag
Ahogy ígértem:
Nem tud valaki véletlenül a sistergésre megoldást (videófelvételnél jelentkezik) -
byrolord
csendes tag
Videófelvételnél sistereg a hang!!!
Harmadszor kérdezem ezt a problémát. Namostakkor ultimátum: ha meghatározott időn belül nem kapok választ, naponta megismétlem a kérdést!
(a meghatározott idő egyenlőre nincs meghatározva) -
byrolord
csendes tag
-
byrolord
csendes tag
Nem tud valaki megoldást a videófelvétel közbeni sistergésre? Sima hangfelvételnél is sistereg. Ez már rettentően idegesítő!
Ha hívást rögzítek, akkor nem csinálja, tehát tuti a mikrofonnal van baj.
Előre is köszönöm. -
byrolord
csendes tag
Itt egy lehetséges akksinövelés, THL W8-as aksi párosítása iNew-val
[link] 2000 mA-re lehet növelni az 1830-at.
Ez a 9,28%-os növekedés érzésből fél-egy órát jelenthet használat közben.A töltés gondot (100%-ról lezuhan 85%-ra) a W8-nál is tapasztalták, ebből arra következtetek, hogy akik tervezték az MTK csipet, azok qrták el. Ha ők nem javítják, akkor a brandelők sem fogják.
-
byrolord
csendes tag
Ma buheráltam a GPS-t [link] alapján. 15-20 perc után látott 12 holdat, és nyolchoz kapcsolódott, a pontosság 3 méter volt, de néha 2 méter. Hárombetűs progival sűrűn kanyarogtam, kereszteződés előtt 80-ról vészfék, bekanyarodás, ilyenkor egy kicsit ment tovább, de gyorsan észbe kapott, ő is kanyarodott. Hangsúlyozom, hogy házmentes környéken teszteltem, tiszta égboltnál. Aztán rendesen beborult délután, vihar stb. Házak között indítottam el a GPS vételt, majd a naviprogit. Siralmas volt, kb 3 perc után kezdett navigálni. Sűrűn kanyarogtam, nem bírt követni. Ha pedig én követem, akkor sosem találok haza, max, ha gyalog megyek.
Úgy látom, maradok a Way*ek-nél. Három éve vettem, tökéletes.
Minek teszik bele a telóba a GPS-t?
Ennek nem lehet a GPS antennáját buherálni? Más telóknál rézdróttal növelték az érzékenységet [link] -
byrolord
csendes tag
Hm, ez igaz. Most tényleg nem akarok okoskodni, de én felvettem az egészet attól kezdve, hogy kimentem a futárhoz, aláírtam, bebaktattam, kiabáltam az asszonynak, hogy segítsen már, DHL-es múanyag zacsi felvágása, dobozon sárga ragasztószalag felvágása, teló kiszedés, összerakás, bekapcs, stb. Ha erre azt mondja valaki, hogy manipulált videó, akkor leszo*om magam.
Bár, ha belegondolok, ez csak pereskedésen lehet döntő, azt meg tudjuk, hogy ez nem nagy volumenű ügy, érdemes-e belemenni ebbe a fél - egy éves rituáléba.
Cseszdmeg, nem tudok okosat mondani, amivel bíztathatnálak. -
byrolord
csendes tag
Mit lehet csinálni most, hogy mindenkinek jó legyen? (a postásnak már jó, az tuti, rohadjon meg...)
Akikkel együtt rendeltél, a következőket gondolhatják:
1: a postás lopta el
2: az átvevő lopta el (nagyi)
3: te loptad el (ha így volt, kéne egy, húszezret adok értebocsi, vicc volt, nem tudtam kihagyni)
4: osszuk szét a veszteséget egyenlő arányban, így drágább lesz mindenkinek
5: a megrendelő fizessen, mert ő k*rta el, nekem kell a teló!
6: megverek egy postástSzóval nem lesz egyszerű a megoldás, a többieken múlik a végeredmény.
-
byrolord
csendes tag
Banyek ez nagy szívás! Részvétem!
Jogilag sztem semmit nem tehetsz, mert át lett véve a csomag, alá lett írva a papír. Ha videófelvételt készítettél a felbontásról, azzal tehetsz valamit. Én ezt megcsináltam, pedig DHL hozta a csomit. Fő a bizalom
Kérdezem, hogy több telónál mennyi a fuvardíj pl. DHL-el, vagy EUEXP-vel? Ha szétosztod a fuvardíjat, nem lehet valami sok egy telóra. Gondold át.Esetleg az MPL-es futárt alkalomadtán 4-5 -ször szájba verdesheted. Ha nem ő volt, akkor végigmehetsz sorba a vonalon.
-
byrolord
csendes tag
Bocs, még két kérdés: nem formáztam az akksit, csak először töltöttem fel 100%-ra, utána USB-re dugdosás, néha töltőre dugás, onnan lekapkodás. Rendelhetek új akksit?
A Sony x10 töltője 5V 700 mA, ennek a töltője 5,5V 500 mA, a Sonyéval tölthetem? Lassúbb lesz, gyorsabb lesz a töltés, vagy robban? -
byrolord
csendes tag
válasz
integrated #2698 üzenetére
oké, akkor nem bas*tatom most már a telómat. Kipihenem ezt a kemény két napot, most gyerekfektetés, vörösbor, asszonysimogatás, alvás.
Kösz a tanácsokat, jóéjt.
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated #2694 üzenetére
az van, de a vodás kártya egy csíkkal kisebb térerőt mutat, és ha jól emlékszem, az 1.0.9-ben megoldották, vagy az 1.0.5-ben, már elfelejtettem. Látod, ez a hatalmaz tudás még nem ülepedett le!
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated #2692 üzenetére
Gondolod, én nem tudtam?
Csak tesztelni akartalak, mert ez a beugró a tanfolyamomra
-
byrolord
csendes tag
Amúgy köszönet minden fórumozónak
, legalább 1500 hozzászólást átolvastam, így kellőképpen zsong az agyam a sok tudástól. Miattatok választottam az iNew V3 mellet, nem bántam meg, sokat okosodtam, de egy romcserét még nem vállalnék be
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated #2687 üzenetére
Ha gondolod, én indítok egy tanfolyamot, arról, amit tudok. Tök rövid lesz
Azt nem tudod, hogy fent az akksikijelzőt hogy lehet átállítani százalékra? Már egyszer megvolt, de ugye a faktori reset törölte az én memóriámat is. Bár így közel a 90 felé nem csodálkozom magamon... -
byrolord
csendes tag
Nem tudom, hogy valakinek segítek-e, de leírom a vásárlásom rövid történetét:
A MiniDeal-nál rendeltem meg, 172,99 USD volt. DHL-es szállítást választottam, ez 15,99 USD volt. 3 nap alatt adták át a DHL-nek, 5 nap alatt leszállították, vám nem volt, csak ÁFA, 11600 FT. Ennyit megért, hogy gyorsan itt legyen. Filóztam, hogy kínaposttal hozatom, de nem volt kedvem 30-40-50-60+X napot várni, pláne, hogy addig elavul a teló. Talán átcsúszik a vámon, akkor spórolok 11600 Ft-ot, de ahogy olvastam, 5-10% az esély erre.
Hát ennyi. -
byrolord
csendes tag
válasz
junkpod #2672 üzenetére
Köszönöm a választ, erősen megfontolom, hogy fejlesztő legyek
Viszont ha rádugom a pc-re, még mindig nem látja a belső 16 gigát. Két gépen próbáltam, nem jó.
Root joggal elállítottam az USB kezelését, mint ahogy írtam.
Nincs valamilyen progi, ami tudja root joggal kezelni a beállításokat? -
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Vettem egy iNew v3-at, 1.0.8-as, rootolva kértem, mert még nem csináltam ilyeneket, azaz nem értek hozzá.
Aztán valamelyik programban matattam a beállításokban, csak már nem tudom, hogy melyikben, itt hirtelen ötlettől fogva az USB beállításokban kiválasztottam a „Windows XP mód”- ot. Ezt nem kellet volna tennem, mert azóta Pc-re dugva nem látja a belső 16Gb-os memóriát Win7 alatt. De már zsongott a fejem, mert egész nap nyomogattam a programokat, így abszolúte nem emlékszem, melyik programmal kapcsoltam át az USB működést. Az SD-kártyát látja.
Aztán jött az újabb ötlet, a telót visszaállítottam gyári beállításokra (logikus, nem?) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.
Kérdéseim: Melyik programmal tudom az USB-t beállítani, hogy ne WinXP módban működjön? Hogy tudom elővarázsolni a Fejlesztői menüpontot?
Valaki segítsen, mert leteszem a hajamat!
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest