Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Ez még olcsóbb mint a 4magos, ami annyit jelent, hogy sikerülni fog még rosszabbra. Valójában az a legnagyobb gond, hogy szerintem a telók 30%-a alapból el van szabva a kijelzőnél. Ami annyit jelent, hogy gazdasági totálkár, ha kijelzőcsere van. Vontod kolléga telóján a véletlen repedés is ugyanúgy a ragasztási hiba miatt következett be. Szóval már egy ideje én sem rendelek V3-at senkinek. Amilyen jó lehetne a teló, annyira sikerült az összeszereléssel elrontani az egészet, pedid a hasonló telók közül még mindig a V3 a legszebb.
-
-
mrgymisi
tag
Így néz ki az enyém. Amúgy ezen az oldalon amit küldtem, a legolcsóbb a kijelző. Mindenhol szétnéztem már és ilyen 100 dollár környéke mindenhol. Ez a 60 dolcsi a legolcsóbb. Néztem hogy az EUban lehet-e kapni hogy ne kelljen rá várni egy hónapot.. De sajnos nem. Úgy hogy kell várni egy hónapot sajnos és 12ezer az új kijelző. Addig meg üzembe helyezve a régi samsung ..
-
mrgymisi
tag
Szia!!
Nekem tegnap még kiakart esni a kijelzőm mert elengedte a ragasztó, aztán hajszárítóval visszaragasztottam és tökéletesen megjavult. Erre 15 percre elejtettem a telefont és ripityára tört a kijelzőm.
DDD
Sorsszerűség..D pofám leszakad. a kis samut meg még direkt is földhöz vágtam és még most is telefon.. de hát.. az nincs is ilyen szép mint ez ( volt )
Nézd csak ezt: http://androidcarts.com/lcd-display-screen-touch-screen-assembly-replacement-for-inew-v3-p-1041.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest