Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vjankovics82
senior tag
Hát halljátok olyan sok gond van ezzel a telóval én megváltam tőle!!! vettem inkább egy jiayu g2f telót sokkal jobb!
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
hát hallod nem akarlak elszomorítani de nekem már volt ilyen visszaküldés és tényleg 3 hónap volt és nem csináltak semmi a telón! szerinted miért nem küldtem még vissza? ezért! nem válaszoltak semmi emailre chatre! lehet megpróbálom szétszedni és veszek egy olyan kétoldali ragasztót!
amúgy hajszárítóval csak éppen a szélét felmelegíted és nyomod a kijelzőt és visszaragad! egy darabig!

-
Vjankovics82
senior tag
Valaki próbálta már a 13 gb-ot megfelezni? ha igen leírná hogy kell megcsinálni!
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Azt mondod hogy jó rom? 3G net? amit én használok tudod [link] ott eddig minden jó csak gps-et nem néztem! az aksi nálam úgy van reggel 7-kor 100- ról egy kis wifi netezés 95 % utána valahogy lemegy 75 %-ra de akkor ott áll vagy 2-3 óra hosszáig úgyhogy nem nyúlok hozzá! mire hazajövök este nekem is 60-65 % között van!
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
ennél a romnál működik a telenor 3G és adat bekapcsolva külön külön is srácok: [link]

nincs benne magyar menü de a morelocale 2 progival meg lehet oldani!
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
valaki nem tudja hogy kell a belső partíciót felosztani hogy 10 gb szabadon használható legyen???
-
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
???
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki tudja már hogy kell kisebb partíciót csinálni a telóra pl 3.5 gb??? szabadon felhasználható 10 gb!
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki próbálta már az új romot a Needromról: [link]

-
Vjankovics82
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nincs mit!
igen próbáltam én is most és csak ha a 3G van bekapcsolva nem tudnak hívni és én se!De amúgy tényleg jó sokkal gyorsabb és lassabban merül le 100%-ról 87%-ra ha észrevetted!
amúgy csak ezt kellett megvennem és a másik romot már csak úgy ingyen küldték tegnap este rálehet frissíteni erre! azt írták hogy most már küldik automatikusan nem kell fizetnem érte mert már így tag vagyok!
a másik frissítésbe is van egy két javítás meg több a program választás a telepítésnél is!
-
Vjankovics82
senior tag
Rakd vissza az 1.0.4- flashtollal úgy jó lesz minden! Mert csak utána tudod felrakni a aroma installert!
-
Vjankovics82
senior tag
Új rom új javìtások smartdigi:[link]

-
Vjankovics82
senior tag
4.2x van ìrva akkor mit jelent? Viszont az jó hìr hogy tudnak hìvni a 20 -on adatkapcsolatnál és 3G- nél egyszerre bevan kapcsolva!
a másik meg hogy sokkal gyorsabb! 1.0.4- es rom után lehet fölrakni és szabadon lehet választani progikat és rootolt is! Szóval nem bántam meg hogy megvettem 2 dollárèrt legjobb! Amúgy letudjátok tölteni mert nekem kód kellett hozzá? A gps nem próbáltam!!! -
Vjankovics82
senior tag
-
Vjankovics82
senior tag
iNew V3 Limited Edition in Gold: [link]

-
Vjankovics82
senior tag
valaki nem tudja hol tudom letölteni ezt KOT49Hv9.1 Multirom Premium Aroma romot ingyen: [link]
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok csinálni a telóval már itt egyszer megírtam hogy 2 hete hogy kicsúszott a fliptokból mert már alig ragadt poros volt! sajna a kijelzője mozog a működést nem befolyásolja de úgy látom egyre jobban felválik már be is látok a kijelző alá! szerintetek pillanat ragasztóval visszatudom ragasztani? úgy látom két üveg van összeragasztva és elvált tőle vagy 2 cm-en! a sötétébe még a fény is látszik végig szélen! az első kamerába már por is van!!!
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
? Valaki erre tud megoldást?
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok csinálni a telóval már itt egyszer megírtam hogy 2 hete hogy kicsúszott a fliptokból mert már alig ragadt poros volt! sajna a kijelzője mozog a működést nem befolyásolja de úgy látom egyre jobban felválik már be is látok a kijelző alá! szerintetek pillanat ragasztóval visszatudom ragasztani? úgy látom két üveg van összeragasztva és elvált tőle vagy 2 cm-en! a sötétébe még a fény is látszik végig szélen! az első kamerába már por is van!!!

-
Vjankovics82
senior tag
Megjött nekem is a concordtól a szilikontok szerda este rendeltem és most jött! fasza jól illeszkedik!

-
Vjankovics82
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
3 új romunk van: [link]
kipróbálom a 1.1.1-et!

-
Vjankovics82
senior tag
Na én megjártam elejtettem a telót és és felül mozog a kijelző

szerintetek mit tudok vele csinálni? a működést nem befolyásolja!!! olyan 1 cm látszik hogy nincs síkba és mikor valami sötét képet nézek két szélen világit!
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki nem tudja ezt hol tudnám letölteni: [link]
-
Vjankovics82
senior tag
ráraktam az 1.0.9 frissítést de a build szám 1.0.8 maradt: [link]
-
Vjankovics82
senior tag
Doogee To Copy iNew V3! koppintás: [link]
sokan próbálják lemásolni az inew v3-at!

-
Vjankovics82
senior tag
az igen hazajöttem a melóból 7%-on volt az aksi rá egy 5 percre felugrik 65 %-ra

ez most mi hogy most meg 63 % újraindítottam és ugyanazt mutatja! nem semmi ez meg bolondult!
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ami ebbe való aksi [link]
nem lenne jó inew v3-ba méretileg megegyezik meg szerintem ez az utánzata nem?
-
Vjankovics82
senior tag
igen van rajta fólia!
a másik mehet tartalékba! ma nálam felvált félig mikor a farmerzsebbe raktam tiszta buborék lett az egész így úgy döntöttem leveszem! de amúgy meg minek rá gorilla 2-es üveg karcálló meg szebb is így!lenovo a660-at is fólia nélkül használtam 3 hónapig kulcs mellett és semmi baja nem volt!
btamas92 akkor fólia nélkül használod te is mi?
-
Vjankovics82
senior tag
Milyen érdekes tegnap este fullra feltöltöttem a telót kikapcsolva reggel bekapcsolom 81%-on van! Ez nem normális! 1.0.8
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
az OTA frissítés az mit jelent? mi féle fajta?
-
Vjankovics82
senior tag
inew v3 v1.0.8(Support WCDMA 850/2100)
hivatalos oldalon!!! állítólag sok minden javítást tartalmaz! [link]kipróbálom mert az a 7 es verzió se valami jó mert eldobálja a wifit és még mindig van töltés ugrás!
-
Vjankovics82
senior tag
nem jó! és nem jó! 
még ilyet hogy kibaszott velem a 7-es rom!
valakinek van ötlete?
-
Vjankovics82
senior tag
na nekem úgy maradt a képernyő a 1.0.7 rom verziónál félre kalibrálva!
semmilyen rom nem hozza vissza!
senki ne próbálkozzon vele 
hogy a picsába állítom vissza? még a mentésem se segített rajta!
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki tudja hogy lehetne azt megcsinálni a gmail progival hogy értesítsen ha üzenet jött?
szinkronizálás is be van kapcsolva!
-
Vjankovics82
senior tag
hol találom az usb hibakeresőt? sehol nem találom!
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
lavjaman007
üzenetére
nekem is elég hamar megjött DHL!!! 5 nap!
-
Vjankovics82
senior tag
az mtkdroidtools miért nem látja a telót?
rootolás az egyből sikerült a framaroot programmal!
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
megjött ma a teló! rom csere meg ilyesmi tesztelgetés!

nagyon jól néz ki a teló meg vagyok elégedve és elég gyors is!
-
Vjankovics82
senior tag
Én innen rendeltem a telót akit érdekelne: [link]
nem először rendelek az oldalról elég komolyak!
itt elég sok mindent adnak hozzá!INEW V3 ( TF Card Solution ) MTK6582 quad core NFC OTG 5.0'' FHD Screen 1.3GHz Android 4.2 1GB 16GB 1280*720
Color
White
Packing
With Packing Box
TF Card
32GB TF Card ( Original Class 10 )
Free Gift( all )
Original Earphone, Original Leather Case, Original Scre ...
Free Gift( all )
Original Earphone, Original Leather Case, Original Screen Film
Original Leather Case(free gift)
BlackA megrendelésbe nem tudom még a választásnál 2 db Original Leather Case-t tudtam választani!
de szerintem úgy fogom csinálni mint egyik ismerősöm hogy kiszedem belőle a tokot bele van ragasztva és azt fogom használni! ja persze ha olyan!valaki nem tudja műanyagtok van benne vagy szilikontok?
Nekem is DHL-el jön most jött üzenet hogy: Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG 04:47
-
Vjankovics82
senior tag
én tegnap rendeltem meg és már fel is adták DHL!!! még egy nap se telt el!

jövőhéten biztos itt van!

-
Vjankovics82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hajszárító sokat segít 1-2 hétig bírja!
nem tudom mitől jó de működik! Sokkal gyorsabb a teló is! Antutu 17350 pont!

8 perce bontom kifele! ebbe semmi olyan nincs 2010-es fájlok akkor még nem is létezett ez a teló!

senki ne próbálkozzon vele