- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord #8345 üzenetére
Üdv!
90%-os valószínűséggel így már csak a kijelzőcsere fog segíteni, mivel sérülhetett a szalagkábeled. Egy próbát megér megnézni az alaplapon a kijelző csatlakozását, hogy nem ott van-e valami érintkezési probléma csak, de ennek kicsi az esélye. Ha mégis ott fő hiba oka, akkor azt megigazítod, majd szépen megcsinálod a ragasztást.
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord #2726 üzenetére
Mivel postai nyitvatartási időben mindig dolgozok, így nem én veszem át a csomagot. A 85 éves öreglány még jó, hogy beszámítható állapotban van, és örülök, hogy át tudja venni a csomagot. 50e Ft felett már bűncselekmény, így a feljelentés meglesz, ha a csomagban lévő hiányos dobozokon lesz egyező ujjnyomat a kézbesítő ujjnyomatával, akkor túl sok apelláta nincs. Csak ez mind-mind idő, nekem meg bukta.
Na mindegy, megpróbálok lenyugodni, holnapra összeszedem a gondolataimat, és intézem a megérkezett telók szétküldését, meg valahonnan lóvét a visszautalásra a két kimaradó embernek.
Rend van, és Magyarország jobban teljesít.... Köszönöm szépen! -
RVR400
veterán
válasz
byrolord #2705 üzenetére
A nem tudom arra vonatkozott, hogy honnan kerítsek elő a "rendkívül magas" közalkalmazotti fizetésemből majd' 1 havit, amiből most azt a két embert kártalanítom, amíg nem lesz meg, hogy melyik köcsög volt az. Ha egyáltalán meg is lesz, mert lassan tényleg csak az önbíráskodás vezet valahová (természetesen ezzel nem biztatok senkit semmire). Mindegy, holnap viszem magammal a csomagot meg a két dobozt, ami hiányzik, és meg is teszem bent a feljelentést. Ha szerencsém van, akkor a két bent levő dobozon rajta lesz az ujjnyomata a görénynek.
Egy kedves levelet már írtam közben a postának. -
mathews37
tag
válasz
byrolord #2678 üzenetére
Nem biztos hogy segít de amikor rádugod a telót a gépre a föképernyőre felülre kirak egy usb "jelet " arra rákatintva felhoz egy menüt ahol ki lehet vállasztani hogy milyen modan akarod használni a telefont pl . usb tároló , kamera . csak töltés ,média lejátszó stb lehet hogy ott kéne büvészkedni de ez csak egy tipp
nekem médiaeszköz beállitásnál látja a gép de csak a szajátgép mappában a totál commander nem látja pontosabban látja csak azt irja ki nincs ilyen meghajtó. -
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 007 First Light - Egy új karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest