- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord #8345 üzenetére
Üdv!
90%-os valószínűséggel így már csak a kijelzőcsere fog segíteni, mivel sérülhetett a szalagkábeled. Egy próbát megér megnézni az alaplapon a kijelző csatlakozását, hogy nem ott van-e valami érintkezési probléma csak, de ennek kicsi az esélye. Ha mégis ott fő hiba oka, akkor azt megigazítod, majd szépen megcsinálod a ragasztást.
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord #2726 üzenetére
Mivel postai nyitvatartási időben mindig dolgozok, így nem én veszem át a csomagot. A 85 éves öreglány még jó, hogy beszámítható állapotban van, és örülök, hogy át tudja venni a csomagot. 50e Ft felett már bűncselekmény, így a feljelentés meglesz, ha a csomagban lévő hiányos dobozokon lesz egyező ujjnyomat a kézbesítő ujjnyomatával, akkor túl sok apelláta nincs. Csak ez mind-mind idő, nekem meg bukta.
Na mindegy, megpróbálok lenyugodni, holnapra összeszedem a gondolataimat, és intézem a megérkezett telók szétküldését, meg valahonnan lóvét a visszautalásra a két kimaradó embernek.
Rend van, és Magyarország jobban teljesít.... Köszönöm szépen! -
RVR400
veterán
válasz
byrolord #2705 üzenetére
A nem tudom arra vonatkozott, hogy honnan kerítsek elő a "rendkívül magas" közalkalmazotti fizetésemből majd' 1 havit, amiből most azt a két embert kártalanítom, amíg nem lesz meg, hogy melyik köcsög volt az. Ha egyáltalán meg is lesz, mert lassan tényleg csak az önbíráskodás vezet valahová (természetesen ezzel nem biztatok senkit semmire). Mindegy, holnap viszem magammal a csomagot meg a két dobozt, ami hiányzik, és meg is teszem bent a feljelentést. Ha szerencsém van, akkor a két bent levő dobozon rajta lesz az ujjnyomata a görénynek.
Egy kedves levelet már írtam közben a postának. -
mathews37
tag
válasz
byrolord #2678 üzenetére
Nem biztos hogy segít de amikor rádugod a telót a gépre a föképernyőre felülre kirak egy usb "jelet " arra rákatintva felhoz egy menüt ahol ki lehet vállasztani hogy milyen modan akarod használni a telefont pl . usb tároló , kamera . csak töltés ,média lejátszó stb lehet hogy ott kéne büvészkedni de ez csak egy tipp
nekem médiaeszköz beállitásnál látja a gép de csak a szajátgép mappában a totál commander nem látja pontosabban látja csak azt irja ki nincs ilyen meghajtó. -
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest