Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz kchryss #67209 üzenetére
Egyetértek, olyan ránézésre 12-0-ás paladin deck ellen jöttem vissza, egy fél órás aréna gameben a hulladék mage deckemmel, hogy magam sem hiszem el, komolyan nem is értem hogy kapott ki a gyerek.
Olyan handbuff pala deckje volt, hogy szerintem azzal kb. zsebben van egy 12 wines aréna.
3 grimstreet outfitter, 4! buffolt grimstreet enforcer, a vége fele már ilyen 10/10 zoobot kb. épphogy letudtam volna szedni boardról, erre gyerek topdeck eadric!... Nagy nehezen megoldottam mindent, elkezdek visszajönni üres a boardja, ő 10hp-n, én 8-on, erre kicsattintja a 7/7-re hízott wickerflamet (második legend halló, ami alapból 2/2 ugye ), amibe bele kellett ütnöm az egész boardom, back-to-full hp, fasza mondom gg.
Volt aztán még üres boardra volcanosaur topdeckje, meg topdeck warban lay on handset húz a gyerek, de a végére így is kifogyott, és egy jó frost nova mellett 2-hpval megöltem. Ja és a legjobb az egészben, hogy utána felvett és oroszul elküldött az @nyámba, így még sokkal édesebb volt ez a win. Hogy ragelhetett a nyomorult, kellett ez így hajnalba, de jót fogok ezután aludni.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest