Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
válasz h3lios #66607 üzenetére
Nem nagyon szeretnék beleszólni, de ha már itt tartunk, akkor én is leírom a véleményem az alábbi deckekkel kapcsolatban és hogy szerintem hogy alakul a meta.
Egyrészt a legnagyobb kérdés szerintem a hunter quest lesz, ha az működik hogy bedobunk 20+ darab 1 droppot a deckbe + a quest illetve mondjuk highmane és kill command vagy akár a még konzisztensebb fix 5. körös quest miatt csak 1 droppok és a quest vagy ezek átmenete, akkor gyakorlatilag 3 decket tudok elképzelni ami azt az early tempot tartani tudja és ezáltal valamennyire counterelni tudja a quest huntert és azok sem control deckek.. Egész egyszerűn a quest hunter ahogy kinéz jelenleg, kb 10-12 körig olyan nyomást fog tudni helyezni az ellenfélre mint most a pirate warrior az első 5 körben. Ráadásul a quest kirakása után indul neki az igazi móka, tehát a control deckekkel vagy greedy leszel és benn tartod kézben addig az aoe-kat kockáztatva a t5 halált vagy pedig kifogysz egy időután belőlük a hunter meg konzisztensen tovább pakolja majd a laphúzós 3/2-ket. Jelenleg 1 control féle decket tudok elképzelni ellene az pedig a taunt control warrior, de azzal is az elején olcsó tauntokat kell húzz és utána kellenek mindenképp a laphúzások különben kifogysz...Tehát nagyon keskeny a határ hogy elég konzisztens lesz-e ellene. A másik 2 deck ami inkább konzisztensnek tűnik számomra a hunter ellen, az az aggro rogue / aggrósabb miracoli illetve a pirate warrior. De ezt a 2 decket meg megfogja fogni majdnem minden deck ami játszik pár tauntot esetleg weapon removalt. De ha mégis sikerül valahogy counterelni a metának a full 1 drop huntert és lassulna ez miatt a meta, akkor jön elő annak a questnek az igazi ereje, hogy kicsit csökkented az 1 droppok számát és mondjuk átlag 7. körre leszel kész vele, cserébe meg beférnek fixen még a highmane-k, leszedések, fegyó meg kitudja még mi és akkor megintcsak kb egész meccsen mész az eredmény után...Lényeg a lényeg, hogy a quest hunter és annak változata(i) lesz szerintem kizárólag a t1 (nerfig..), utána pedig ami az ellen hozhat legalább 50%-os winrate-t mint az aggro rogue / aggrós miracle, pirate warrior meg a taunt warrior. De valószínűleg olyan szakadék lesz így is a quest hunter variálhatósága miatt, illetve hogy faék egyszerű lesz vele játszani, hogy eszméletlen nagy arányban fog jelen lenni a hunter hóvégére.
Még annyit, hogy a miracle rogue nem lesz halott szerintem, én valami ilyesmiket tudok elképzelni:
[link]
[link]Na persze főként sherazin és a vilespine slayer kiesik ha gyorsabb miracoli kell illetve a 2 sap is akár, de akkor tényleg a hunter ellen készül csak a deck. Azok helyére meg nagyjából shiv, leeroy, shadowstep és talán novice engineer techelését érzem reálisnak.
Jó hosszú lett, köszi ha elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs