Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Sziasztok!
W&L-höz kéne egy kis segítség, ha ráér valaki. Nickem ugyanaz mint itt és #2432. Köszi -
messi6502
tag
válasz pachito #46361 üzenetére
Így van, ha összejön az nagyot szól, ezért kell hagyni rá valami leszedést. Bár önmagába is sokat tud clearelni, ha nem hal meg az első körében, pl zoo ellen 3-4 kisebb miniont simán.
(#46362) DaveNo1: Így van, kérdés mennyire lassul be a meta. Eddigi új lapok alapján és tudatában, hogy a naxx+gvg esik ki, amik a tempot generálják - illetve pár nerf a basic lapokon ahol megint csak valószínűleg a tempo lapokat nerfelik, pl knife juggler -, én eltudom képzelni, hogy életképes kártya lesz. De még nagyon messze van sajnos..
-
messi6502
tag
válasz rumos XIII #47071 üzenetére
Annak idején nekem is a pala tűnt a leggyengébbnek, de meg lehet vele csinálni, hajrá.
-
messi6502
tag
válasz tomazin #47350 üzenetére
De a spare part a laphúzáson kívül nem adott előnyt a rouge-nak. Ezek pedig value lapok nagyon is, kombóba és anélkül is. Pl. ha Firebloom Toxin (Deal 2 damage)-t kapsz, akkor maly+ez és ott van 7 dmg a végén. Laphúzás 1 manáért megint value. De a többi is mind beleillik a rogue kasztba.
(#47348) 0karmacoma0 : Én jó ideje lecserelnék egy sap-et a deckemben, csak értelmes csere nem volt ezidáig rá. Először majd azzal fogom helyettesíteni, ha így marad.
-
messi6502
tag
válasz NyxNyxNyx #49158 üzenetére
Flurry-t még ha valamelyik ötleted alapján nerfelik, akkor oké lenne, azzal egyetértenék.
Sap-pal az a helyzet, hogy ha a mulch 3 mana és megsemmisít egy miniont, akkor egy spell, ami úgymond ideiglenesen tünteti el a miniont, annak olcsóbbnak kéne lennie. És a sap-nak van egy jó nagy hátránya is, battlecry-os lényt nem szívesen tetetsz vissza az ellenfél kezébe, én már nem is használok belőle kettőt, csak egyet, mert boomra nem jó, inkább 1 bgh van helyette a deckembe..Illetve ott a corruption ami 1 mana és 1 körig még él a minion, szerintem ez a 3 class spell egymáshoz képest jól van design-olva. Ha kimegy boom, akkor lehet op lesz belőle, de amíg ilyen tempó orientált a meta, addig olyan lényeket játszanak, ami a kirakásával tempót generál, majdhogynem mindegy hogy egyből utána meghal mert nyomott hagyott maga után így vagy úgy, és ezt a sap nem oldja igazán meg. Na persze egy Sylvanasra már teljesen jó megoldás ugye..Megint az a kérdés, hogy mennyit lassul a meta, a value vagy pedig a tempó felé billen a mérleg. De az, hogy a face shaman nem kapott semmi nerfet, nálam a tempó felé billenti megint. Nem hiszem, hogy a 2 crackle kiesését annyira megsínylené..Remélem így éjszaka még sikerült érthetően fogalmaznom, persze ez csak az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
messi6502
tag
válasz micafighter #56765 üzenetére
Most lehet én vagyok helikopter, de darmosgergely -re rákerestem és nem találok egy hozzászólást se, illetve az adatlapját manuálisan beütve se jön ki semmi. Ugye a miért moderáltuk topik se publikus már, szóval ott se tudok rákeresni.
-
messi6502
tag
válasz micafighter #56794 üzenetére
Nálam egy ideje nem mutatja, nagyjából az első forduló vége óta. Viszont közben rám írt az illető.
-
messi6502
tag
válasz h3lios #66607 üzenetére
Nem nagyon szeretnék beleszólni, de ha már itt tartunk, akkor én is leírom a véleményem az alábbi deckekkel kapcsolatban és hogy szerintem hogy alakul a meta.
Egyrészt a legnagyobb kérdés szerintem a hunter quest lesz, ha az működik hogy bedobunk 20+ darab 1 droppot a deckbe + a quest illetve mondjuk highmane és kill command vagy akár a még konzisztensebb fix 5. körös quest miatt csak 1 droppok és a quest vagy ezek átmenete, akkor gyakorlatilag 3 decket tudok elképzelni ami azt az early tempot tartani tudja és ezáltal valamennyire counterelni tudja a quest huntert és azok sem control deckek.. Egész egyszerűn a quest hunter ahogy kinéz jelenleg, kb 10-12 körig olyan nyomást fog tudni helyezni az ellenfélre mint most a pirate warrior az első 5 körben. Ráadásul a quest kirakása után indul neki az igazi móka, tehát a control deckekkel vagy greedy leszel és benn tartod kézben addig az aoe-kat kockáztatva a t5 halált vagy pedig kifogysz egy időután belőlük a hunter meg konzisztensen tovább pakolja majd a laphúzós 3/2-ket. Jelenleg 1 control féle decket tudok elképzelni ellene az pedig a taunt control warrior, de azzal is az elején olcsó tauntokat kell húzz és utána kellenek mindenképp a laphúzások különben kifogysz...Tehát nagyon keskeny a határ hogy elég konzisztens lesz-e ellene. A másik 2 deck ami inkább konzisztensnek tűnik számomra a hunter ellen, az az aggro rogue / aggrósabb miracoli illetve a pirate warrior. De ezt a 2 decket meg megfogja fogni majdnem minden deck ami játszik pár tauntot esetleg weapon removalt. De ha mégis sikerül valahogy counterelni a metának a full 1 drop huntert és lassulna ez miatt a meta, akkor jön elő annak a questnek az igazi ereje, hogy kicsit csökkented az 1 droppok számát és mondjuk átlag 7. körre leszel kész vele, cserébe meg beférnek fixen még a highmane-k, leszedések, fegyó meg kitudja még mi és akkor megintcsak kb egész meccsen mész az eredmény után...Lényeg a lényeg, hogy a quest hunter és annak változata(i) lesz szerintem kizárólag a t1 (nerfig..), utána pedig ami az ellen hozhat legalább 50%-os winrate-t mint az aggro rogue / aggrós miracle, pirate warrior meg a taunt warrior. De valószínűleg olyan szakadék lesz így is a quest hunter variálhatósága miatt, illetve hogy faék egyszerű lesz vele játszani, hogy eszméletlen nagy arányban fog jelen lenni a hunter hóvégére.
Még annyit, hogy a miracle rogue nem lesz halott szerintem, én valami ilyesmiket tudok elképzelni:
[link]
[link]Na persze főként sherazin és a vilespine slayer kiesik ha gyorsabb miracoli kell illetve a 2 sap is akár, de akkor tényleg a hunter ellen készül csak a deck. Azok helyére meg nagyjából shiv, leeroy, shadowstep és talán novice engineer techelését érzem reálisnak.
Jó hosszú lett, köszi ha elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest