Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz DefJamHUN #88401 üzenetére
Zárd el a vizet (sarokszelepet) egy mosogatás után. Ne kapjon vizet a gép. Várj 1-2 napot. Ha lesz víz megint, akkor a leeresztőszeleppel van gond (ami lehet O-gyűrű akár). Ha nem lesz víz, újabb mosogatás utáni teszt. 3-4 eredménytelen teszt után (nincs víz), a bejövő vízre gyanakodnék (ami szintén szelephiba (beeresztés), akár O-gyűrű). Ha megvan, hogy melyik szelep, akkor vagy szelephiba, vagy a szigetelés átereszt az adott szelepnél. Itt kezdeném a hibakeresést. Menet közben változhat. Tippre csak valami filléres gumigyűrű lesz, legrosszabb esetben az egyik szelep cseréje. De ez csak tipp. De a bizonytalan hibajelenség, és hogy kikapcs után is hibázik, kizárnám a komoly, költséges hibát (szivattyú, vezérlés).
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz balojazz #88402 üzenetére
Oke, megpróbálom, köszönöm!
Az a baj, hogy teljesen rendszertelenül csinálja. Van, hogy hetekig sem aztán mint most is már a héten másodjára. Végez a programmal, kikapcsol nincs víz - 1-2 óra múlva meg ömlik ki belőle annyira visszatöltődik, de nem gondolnám, hogy a lefolyó csőben ha maradna is az van ennyi mennyiségű víz." Vegyetek jót ha tudtok "
-
balojazz
aktív tag
válasz DefJamHUN #88403 üzenetére
Jó megfigyelés a sok víz. A leeresztőcső kb 1 colos, métere fél liter vizet tart, 2 méterre számolva is csak 1 liter. Az alig látszana, ha ugyan. A sok víz a bejövő szelepre mutat.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz balojazz #88384 üzenetére
attolfugg. az augusztusi vasarlasnal nagyon talcas evoeszkoz tartot akartam, de rajottem, hogy csak akkor praktikus ha az evieszkozos fiok mellett van a mosogatogep. amugy sokkal egyszerubb kivenni a kosarat es bepakolni a kanalakat a fiokba ha meg kell a hely akkor ki lehet venni a kosarat. altalaban van annyi evoeszkoz egy haztartasban, hogy kibirszbegy programot villamosas nelkul.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
balojazz
aktív tag
válasz bandus #88405 üzenetére
Azt mondom, a mosogatás praktikusabb a tálcással. De ha már így belemegyünk a részletekbe, és a kirámolást nézzük, én kimarkolok egy csomó azonos evőeszközt egyszerre, és csak beszórom a fiókba fajtánként. Normális konyhában nincs messze a fióktól a gép, nálam szembe vannak, 2 lépés és fordulással megvan. A kosár kivétele és elrakása valahova, ahol nincs útban, majd visszatenni kirámolás után nagyobb macerának tűnik, mint a tálcára dobálni néhány tányért és tetőt, ha nincs koszos evőeszköz. De kinek mi jó. Nekem volt mindkettő, soha többé kosarat. Neked az a jó, elfogadom. De ha megnézed, az új gépeknél az olcsó, alsó szintre pozicionált gépekben van kosár (110-160 ezer mondjuk), a felsőbb kategóriában fiók van, de a fiókoshoz vásárolhatsz... (tádám) kosárkát is, ha az kell, na de tegyél már tálcát egy kosaras gépbe, légyszi. (Na ugye.)
-
-
bandus
veterán
válasz balojazz #88407 üzenetére
csak megemlitettem, hogy van elonye is a kosarasnak. nekunk pl a tavolsag adott. olcsonak se mondanam a gepet (800 eur), de mi ezert dontottunk vegul a kosar mellett, mert egyszerubb a konyha masik vegebe cipelni igy az evoeszkozoket. a talca meg a magassagbol vesz el, ennyi erovel
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
balojazz
aktív tag
válasz DefJamHUN #88409 üzenetére
Gondolom, meg kell bontani. De franc tudja. Én nem szaladnék előre ennyire. Igazolnám (vagy cáfolnám) a bejövő szelep hibáját, Ellenőrizném, hogy az aqua stop tud-e ilyet kezelni, és aztán mivel a gyökérok kezelése mindig elegánsabb, inkább a szelep vagy szelepgumi kérdést tisztáznám, és megoldanám a problémát, ha nem túl bonyolult. Azután (úgyis meg kell bontani) kicserélném AS-ra a csövet, ha érdemes.
-
Power17
tag
Sziasztok!
Most le van akciózva 119 ezerre a Dyson V8 Advanced porszívó az Euronicsba. Feleségem nagyon akar Dysont, gondoltam Karácsonyra megveszem.... de kis segítséget szeretnék. Ugye ez az Advanced az alap verzió semmi extra kiegészítő. Az Absolute az 170 ezer, de ahhoz jár sok minden, főleg ez a Fluffy fej amit istenítenek padlóra.
De 178 ezerért már V10 Absolute verziót lehet venni, ami gondolom még jobb.
Tudom a pénz kérdés, mert az alap 119 ezerérét most gondolom jó ár. Nem tudom mennyire jó ez az alap gép? Vagy várják hátha lesz még valami akció többire is?
Köszi! -
Nagya21
addikt
válasz Power17 #88413 üzenetére
HAli!
Ha nincs sok szőnyeg, akkor teljesen jó az alapgép is.
A kefés fej is felszedi a sima padlóról a cuccost, a fluffy a nagyobb darabos dolgok felszívásánál jön jól.
Ha mégis lenne még kraft a pénztárcádban, akkor a V10 minden téren jobb.
De hogy adjak én is egy tippet.....
[link]
Én ezt venném......
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Power17
tag
válasz vodrosjozsi #88416 üzenetére
A V8 as szeria 40 perc kb. V10 az 60 Perc, V11 90 perc Csak most midn akciós.... eddig azt hittem a V8 alap az bőven jó. Most az is akciós és közel is van, de nem tudom a kiegészítőket fogjuk-e használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mára elég volt a reklámokból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest