Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63801) CoroStar86 válasza VoidXs (#63800) üzenetére


CoroStar86
aktív tag

Bluetooth speaker-t keresek. Amúgy egyszer volt Logitech 2.1-em, az életben nem vennék többet...

(#63802) Gombinyó válasza CoroStar86 (#63799) üzenetére


Gombinyó
őstag

[link]
Ez lesz a te topikod sztem.

(#63803) VoidXs válasza CoroStar86 (#63801) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Arra van külön topik.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#63805) PeterVargaMa


PeterVargaMa
újonc

SZiasztok :)) Segítségért folyamodnék, előre is nagy köszönettel
Meglett az Erősítő (yamaha rx-v4a )és a hangfal szett (Jamo S809) is, 2 napja bűvölöm :D de két problámán csak dadogva vagy sehogy sem jutok túl, eért kérném a segítségeteket.

Amin nem jutok túl az a PS4. Simán HDMI-vel összedugtam, kép van , hang nincs. Kikapcsoltam az erősítön a lipsyncet (valaki írta itt a fórumban hogy az megoldotta neki, nekem sajnos nem) Illetve a PS! esn is átállítottam bitfolyamra Dolby DTS (Persze a többit is kipróbáltam) de semmi. 2 kábellel is próbáltam, ismeretlenek a szekrény aljából. Van valakinek valami megmentő ötlete?

Amin Túljutottam az a YPAO, nem látta a mélyládát (Jamo S810) szóval most manuálisín beállítottam , és így hogy ráadtam az extra bass-t már hallom is, de nem így kellene ennek szólnia, Van valami ördögi tipp vagy varázsbab rá?

Egyébként a rendszer szépen szól, MP3, WAW, FLAC hibátlan.

És hogy ne csak kérjek hanem adjak is valamit :

Belefutottam hogy a külső ssd-t nem kezeli el a Yamaha, aztán persze kiderült hogy csak FAT32-FAT16 os eszközöket kezel el. A windows meg ezeket max 32GB-ig formázza... Nekem ettől több kellett. SZóval fogtam a 256 GB-s külsö SSD-t és ráengedtem egy Rufus nevű progit, ami szépen Fat32 re leformázta nekem, rátoltam olyan 32.000 Filet, KB 200 GB, és olvassa viszi a Yamaha szépen. A beolvasás is viszonylag gyorsan megtörténik.
A Program itt található https://rufus.ie/hu/ Örülök ha segíthettem, meg persze annak is ha valaki nekem segít :)
Legjobbakat!

(#63806) Kapanyél


Kapanyél
őstag

Üdv!

Most jutottam el oda, hogy a régi 5.1 erősítőmet lecseréljem egy mindent-tudóra.
A kiszemelt egy Marantz NR-1711, ami 7.2 és csak papíron tudja a 4k120p-t, de az annyira nem izgat, inkább csak a tudat, hogy ennyi pénzért egy bugos "szart" kapok.
A kérdés, hogy ti mit választanátok?

Jelenleg Dali Concept 10 frontok és surroundok vannak, meg két aktív mély, center nélkül (nem fér el sehol). Ez az eddigi 5.1-et durván kiszolgálta, mindenre rákevertem az LFE-t, a frontokra meg a centert. A subokat pedig a frontok magas jelszintjéről hajtottam, mert stereohoz úgy a jó.
Ezt a jövőben kiegészíteném még 4db mennyezeti hangsugárzóval, tehát azt Atmos Virtualizációt is ki tudnám valamelyest használni. Ezért is esett a választás erre a kis erőlködőre.
De vajon jobb-e annyival egy SR5015 a maga szofisztikáltabb áramköreivel? Vagy inkább dobjam a márkanevet, és Denonból vegyek eggyel jobbat? Vagy szarjak az egészre és a legújabb Onkyo-t válasszam, ami már tényleg tudja a HDMI 2.1-et?

TV-n nézek Netflixet, onnan jönne vissza ARC-n keresztül, ami. Ill. CoreElec-es playerről jönne a többi áldás, legfőképp HDR10+ és DV anyagok.
Érdemes elgurítani a gyógyszert és utána szaladni egy SR6015-nek? Vagy szarni a térhatású hangra, mert bőven elég a mezei 5.1 és inkább adjunk a hangminőségnek?

A héten még akciós pont az NR1711…

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#63807) BBéci válasza Kapanyél (#63806) üzenetére


BBéci
titán

Teljes mértékben szubjektív, hogy kinek, mi fontosabb, ezért ne mások véleménye alapján dönts!
Például engem a legkevésbé sem győzött meg az Atmos, inkább 5.1 vagy 5.2 felállást választottam. Sőt, a HDR10+ és a DV sem hozott lázba, elégedett vagyok a 1080p-vel.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#63808) MadKet


MadKet
tag

Sziasztok,

Van egy Denon avr-x1000 -es erősítőm ami most megadta magát. Bekapcsolom, megpróbál elindulni a szokásos módon, de aztán rögtön kikapcsol és pirosan villog a led.

Rákerestem hogy mit lehetne csinálni, első körben lehúztam a hangfalakat, de ugyanaz a szitu. Van esetleg valami amit meg tudok próbálni még mielőtt szervizbe vinném?

Köszi előre is a segítséget!

(#63809) Kapanyél válasza BBéci (#63807) üzenetére


Kapanyél
őstag

Mivel nem tudom kipróbálni egyiket sem, így nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb, vagy érdemes-e többet áldozni rá, mert valamelyik út annyival többet adna.
Az biztos, hogy a jelenlegi legnagyobb tudásút/kompatibilitásút szeretném, mert 10 évig biztosan nem lesz cserélve.
Tehát továbbra is kérdés, hogy jobb-e annyival az SR, hogy megérje a felárat a slim NR-hez képest, vagy az NR esetleg csak papíron tud mindent, de egy X2700 vagy S960H ezerszer jobb volna? És hogy hozzájuk képest egy ONKYO hol helyezkedik el hangzásban?
Hiába hallgatom meg ezeket külön-külön; ugyanott ugyanazokkal a hangsugárzókkal és szobában kellene. Na erre nincs lehetőség, ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#63810) gab1ka válasza PeterVargaMa (#63805) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Lehetséges hogy meg lett kavarva kicsit az adott HDMI bemenethez tartozó hangforrás az AVR-ben, azért nincs hang.
Anno a nem pont ugyanilyen, de Yamaha avr-el nálam a ps4-en mindenféle extra beállítás nélkül is jó volt minden, első körben biztosan visszakapcsolnám azt a lipsyncet is.
Ha az erősítőbe megy a PS4 HDMI-n, akkor a hangbeállításoknál érdemes lehet a bitstream helyett az 5.1 PCM-et használni, az az érintetlen formátum, bár nem hiszem hogy nagyon kihallanád ezt, de ha már adott a lehetőség akkor miért ne.
Esetleg próbáld ki egy másik HDMI bemenetre kötni a ps4-et, illetve a Dolby Digital bitstream formátumot kerüld, mert a mai napig bugos és feltűnően késik úgy a hang a többi lehetőséghez (DTS, PCM) képest.

(#63811) beholder00


beholder00
tag

Sziasztok!

Sajnos megadta magát egy [Samsung HT-J4500] típusú házimoziból a központi erősítő egység. Szerelő szerint az alaplap kuka, javíthatatlan. Tudtok esetleg ajánani helyette valamit? Hangfalak megvannak, nekem elég volt ez hangzásban. Ami fontos igazából, hogy bluetooth vagy Spotify legyen rajta, mivel erről szoktunk zenét hallgatni a filmek mellett.

Remélem tudtok segíteni. Köszönöm előre is.

(#63812) VoidXs válasza beholder00 (#63811) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

A passzív mélynyomó miatt ez nem cserélhető könnyen. A legolcsóbb BT + Spotify megoldás a Denon X540BT, de minimum kellene egy végfok a subhoz. Anyagilag sokkal jobban jársz a teljes cserével, még ha használtpiacon is nézelődsz.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#63813) BBéci válasza Kapanyél (#63809) üzenetére


BBéci
titán

Lapos Marantzot nem vennék, sokkal inkább SR szériásat.
Az a leginkább szubjektív, hogy Marantz vagy Onkyo. Utóbbi nekem nem tetszik, mások pont ellenkező állásponton vannak.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#63814) mola21


mola21
tag

Zenére melyik erősítő lenne jobb Denon AVR X7200Wa vagy Cambridge Audio CXR200?

(#63815) #52221184 válasza mola21 (#63814) üzenetére


#52221184
törölt tag

Én a CA-ra tenném a voksomat.

(#63816) Saughassy válasza Kapanyél (#63809) üzenetére


Saughassy
aktív tag

En NR1504et használtam évekig, amit Denon x3700h ra cseréltem. Nagy a különbség hangminőségben, még úgy is, hogy a frontokat már a 1504nel is egy külön vegfok hajtotta, amit megörökölt a Denon is.

Hogy ez kinek mit ér meg? Senki sem mondja meg helyetted. Rengeteg plusz szolgáltatas van, de arra tényleg azt mondom, hogy felesleges. Felesleges az Atmos, talán még a hd hang is.

A dinamika, a sokkal jobb tererzet és részletesség ami megjött a váltással. Az nekem sok pénzt megért.

(#63817) Gino20 válasza beholder00 (#63811) üzenetére


Gino20
őstag

Ez a fajta kompakt megoldás szerintem sajnos kihaló félben van (vagy már ki is halt) pedig sok "felhasználó" igényeit ki tudta elégíteni. Lehet tévedek, de bontatlanul pl nagyáruházi üzletből talán már nem is tudsz ilyen áron ilyen 5.1 szettet vásárolni sony/lg/samu.......vonalon.
Ilyesmi használt piacon lesz vagy esetleg outlet üzletből pl [link]
Vagy ezt a kihaló félben levő rendszert esetleg egy ilyen [link] hangprojektorral tudod kiváltani, ami bővíthető akár szatellit/surrond hangfalakkal [link]

(#63818) BBéci válasza mola21 (#63814) üzenetére


BBéci
titán

Erre a kérdésre egyértelműen CXR200 a válaszom. Ha minden szempontot nézünk, akkor kiegyenlítettebb a párharc, a Denonnak is van esélye a győzelemre.
Mindkettőt másfél-két hónapig használtam.
Amikor a CA-t visszavittem, a boltban összehasonlítottuk Primare SPA23-mal, ami messze jobban szólt sztereó zenével. Ismertem azt is, de akkora különbségre nem számítottam.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#63819) sapex


sapex
tag

Sziasztok.
Rég voltam már itt , még annó egy nagyon jó kis hazimozi szettet raktunk össze (arcam avr390+svs12nsd+dali oberon7) ,amivel nagyon meg vagyok elégedve mind házimozi ,mind a sztereó hang téren.
Viszont sajnálatos dolog történt, egy villám csapás következtében az erősítő ethernetes része tönkrement. Kérdésem az lenne hogy tudtok e olyan szervizt ,vagy bárkit , aki ezzel a hibával tud valamit kezdeni ,mivel gondolom ezt garanciában nem javítsák?
Már végső elkeseredésében nézegetni kezdtem az Arcam hálózati lejátszójat az St60t , hogy az váltaná ki az erősítőmben ezt a részt. Nemtudom hogyha ezt meglepném javulna e még valamit az amúgy is tökéletes hangminőség ,viszont ha igen az mindenképpen motiváló tényező lenne.
Szivem szerint ha nem túl költséges a javitasa , akkor inkább az mellet voksolnak,mivel ezen részével is tökéletesen elégedett voltam az erősítőnek.
Segítségeteket előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#63820) I'am Dony válasza mola21 (#63814) üzenetére


I'am Dony
őstag

Nehéz és könnyű kérdés is egyszerre, amit leginkább a szoba dönthet el. Ideális helyiségben, ahol nincsenek hatalmas gondok egyértelműen a CA-t választanám. Viszont az ilyen optimális szoba nem túl gyakori, ezért jól jöhet a Denon bemérő rendszere, amivel a másik nem rendelkezik és hiába szólna egyébként szebben, ha a szoba elrontja.

[ Szerkesztve ]

(#63821) I'am Dony válasza sapex (#63819) üzenetére


I'am Dony
őstag

Ők a hazai képviselőik: [link] Elég flegmák, de nem te leszel velük, hanem a vasad :D
A biztosító meg úgy is állja.
Ha nem javítható, még jól is járhatsz, mert akciós még újan a 390 most nem messze tőlünk. ;)

[ Szerkesztve ]

(#63822) sapex válasza I'am Dony (#63821) üzenetére


sapex
tag

Köszi.

Ha nem javítható akkor inkább egy hálózati lejátszójót nézek mert az erősítő többi része kifogástalanul működik...

[ Szerkesztve ]

(#63823) hoffman_


hoffman_
nagyúr

sziasztok,

picit off, de talán itt vagyok a legközelebb. van egy Arcam AVR250-es erősítőm, amit nagyon szeretek. sajnos távirányító már nincs hozzá és amióta nincs infrás telefonom, azóta az irányításával meg vagyok lőve. vettem a minap egy Qilive univerzális távirt és márka kóddal még meg is találja, csak működni nem akar. tanítani nyilván nem lehet gyári távkapcs hiányában.

van esetleg ötletetek, hogy hogyan tudnék működő távirányítót vadászni hozzá és nem feltétlen vagyonokért?

köszi előre is, ha akat tipp!

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#63824) Kapanyél válasza hoffman_ (#63823) üzenetére


Kapanyél
őstag

Gyakorlati tapasztalatom pont ezzel a típussal ugyan nincsen, ezért csak tipp: Logitech Harmony-t keress, az adatbázisa nálam mindig tökéletesen vezérelte minden eszközömet, beleértve az Alis kínai médiaboxokat is.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#63825) hoffman_ válasza Kapanyél (#63824) üzenetére


hoffman_
nagyúr

kerestem Harmony-kat, de nem nagyon találok már alap típust, 60 ezerért meg nem fogok távirányítót venni, drágább a leves, mint a hús. akkor veszek egy Xiaomi-t csak erre, ezt akartam elkerülni :D

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#63826) ERPY válasza hoffman_ (#63825) üzenetére


ERPY
őstag

Keress ismerősök között egy infrás telefont ami vezérli, és arról tanítsd be a tanítható távirányítódat. Így egy forintodba sem kerül az egész.

(#63827) hoffman_ válasza ERPY (#63826) üzenetére


hoffman_
nagyúr

ez talán működhet is, köszi a tippet.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#63828) spiky03 válasza hoffman_ (#63823) üzenetére


spiky03
veterán

Boardlinket ajánlom.
Olcsóbb mint a Hatmony és még sokkal több mindenre is használhatod.

Én áldom azóta is azt a havert aki ajánlotta.
1 gombbal indul minden:C

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#63829) hoffman_ válasza spiky03 (#63828) üzenetére


hoffman_
nagyúr

:R

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#63830) Tamoo válasza Tamoo (#63784) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Klipsch R-115SW. Megnéztem vagy 10-15 tesztjelenetet amiket szoktam. Nem mondom, hogy nincs följebb, de nem tudok belekötni. Nem volt puha az alja, nem brummogott, nem volt lassú egyáltalán.... ütött, voltak energiák, némi chest slam is. Igazából nem tudok rosszat írni róla. Racionálisan azt tudom mondani, hogy az én szobámban az én rendszeremben ez kielégítő. Az megint más, hogy nem racionálisan meg azon agyalok, hogy hogy helyezzek el négy szubot. :D Ez a hobbi része a dolognak. Kíváncsi vagyok hogy hová lehet fokozni még az élményt.
De ha őszinte akarok lenni, a dupla szubos felállásra is racionálisan azt kell mondanom, hogy itt nálam nem volt jó ár/érték arányú fejlesztés. Ha valaki kérdezi azt mondom, hogy jobb, de hogy megérte-e ... nem, de nem bánom.

A Klipsch magában és LCR-ekkel.

(#63831) Kapanyél válasza spiky03 (#63828) üzenetére


Kapanyél
őstag

A Harmony is egy gombbal indít mindent és pont ugyanannyi dologra használható, mint ez - csak távirányító formája van és nem kell a telefonodat tapizni.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#63832) spiky03 válasza Kapanyél (#63831) üzenetére


spiky03
veterán

Igen tudom, csak ez 10 ezerbe került. :C
De vehet Harmonyt is, én csak mondtam, hogy van más lehetőség is.:R
Én mondjuk telón meg tableten használom, távirányítók meg a fiókban vannak.
Teló kb mindig kéznél van. Nah meg a házban kb bárhonnan eltudok indítani vele bármit.:D
Pl nappali vetítésnél a redőnyöket is lehúzza, nem csak a rendszer kapcsolja be. :D

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#63833) Dorian válasza hoffman_ (#63825) üzenetére


Dorian
félisten

Van a fiókban egy Logitech Harmony 600-am, ha érdekel.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#63834) Teal'C válasza spiky03 (#63832) üzenetére


Teal'C
addikt

Szia

Erre gondolsz? Kössz a tippet, megrendeltem plusz a hő és páratartalom érzékelőt is. Melyik a legjobb mobil app hozzá?
[link]

[ Szerkesztve ]

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#63835) VoidXs válasza Teal'C (#63834) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

A hivatalos Google Home.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#63836) sapex


sapex
tag

Segítségeteket szeretném kérni hogy mi a legjobb módja egy Arcam AVR390 es egy Arcam st60 összekötésének. Melyik ki/bemenetből lehet kihozni a legjobb minőséget?

(#63837) sapex


sapex
tag

Illetve még egy kérdés lenne, ismeri valaki a Bluesound Node streamert. Mi a véleményetek róla?

[ Szerkesztve ]

(#63838) BBéci válasza sapex (#63836) üzenetére


BBéci
titán

Az ST60 kimenetei közül egyértelműen az XLR-t választanám, de sajnos az AVR390-nek nincs olyan bemenete. Ebből az is következik, hogy valami másik erősítő illene hozzá. Ha abból kell főzni, ami van, akkor próbáld ki az analóg RCA kimenetet, majd a koaxiális SPDIF-et és a továbbiakban azt használd, amelyik jobban tetszik.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#63839) sapex válasza BBéci (#63838) üzenetére


sapex
tag

Köszönöm a gyors választ.

Tudnál segíteni abban a dilemaban hogy az avr390esemen tönkrement a media streaming része , és kiváltó alternatívaként egy st60ban gondolkodom, viszont sokan ajánlják BlueSound Node lejátszóját.
Mivel árban az Arcam majdnem háromszorosa felmerül a kérdés hogy meg e éri ezt a felárat .

(#63840) I'am Dony válasza sapex (#63836) üzenetére


I'am Dony
őstag

[link] A régit egy kicsit nyomottabb áron simán elviszik pillanatok alatt és pár évig nyugodtan lehetsz. Új, garanciával... ha írsz egy emailt még faraghatsz az árból is.

(#63841) spiky03 válasza Teal'C (#63834) üzenetére


spiky03
veterán

Igen erre.
Én a gyári Broadlink appot használom hozzá.
Ezt
[link]

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#63842) sapex válasza I'am Dony (#63840) üzenetére


sapex
tag

Sajnos nincs rá biztosítás , ezért csak garancián túli szervizelésbe tudnák javítani, mivel a villámkárban sérült terméket garanciaban nem javítanak. Ha ezt választanám ki kellene küldeni Csehországba x időre ,a javítási költséget sem tudom mennyi lenne ezért gondolkodtam el egy B megoldáson.

(#63843) BBéci válasza sapex (#63839) üzenetére


BBéci
titán

Ha lenne olyan sztereó erősítőd, vagy házimozi processzorod, aminek van XLR bemenete és valóban szimmetrikus felépítésű, akkor az Arcamot ajánlanám. AVR390-hez - szerintem - bőven jó a BlueSound.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#63844) daninet


daninet
veterán

Sziasztok!
1000 EUR-ig keresek AV Reciever-t. Fontosabb a jó hangzás, minthogy 8k legyen meg mindenféle általam nem használt dolog. Főleg 1080p tartalmat nézek, 5.1 hang.
Legalább 100W kellene csatornánként és 4 hdmi bemenet.
Klipsch RP szériát hajtok majd vele.

Elkezdtem nézelődni, de azt se tudom merre induljak :DDD Minden vacak rá van írva minden erősítőre, rendes review-t alig találni. Valami támpontot ha tudtok adni megköszönném.

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#63845) VoidXs válasza daninet (#63844) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Értelmes, szakértők által írt, méréseken alapuló objektív összehasonlítást egyedül az Audio Science Review-n találsz, illetve az Audioholics egy másik nagyon hiteles forrás, de náluk nincs valami sok írás.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#63846) BBéci válasza daninet (#63844) üzenetére


BBéci
titán

Lehet kapni annyi pénzből jó hangú erősítőt, de leginkább kifutott modelleket, vagy használtat. Amit újonnan annyiért adnak, az sajnos kompromisszumos. Bár belépő szinten vagyunk, ezért feltételezem, hogy nincsenek túlzottan magas elvárásaid.
A Klipsch hazai forgalmazójánál alighanem akad olyan hangdoboz, amilyennel rendelkezel, az üzletükben többféle, árban szóba jöhető erősítővel meg tudod hallgatni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#63847) I'am Dony válasza daninet (#63844) üzenetére


I'am Dony
őstag

Egy pár példa, hogy kb. merre indulj el: [link] [link] Szerintem nagyon jó hangja van még az Arcam AVR390-nek is. Ezeken felül a Denon 4xxx szériája már egész jó hangú, Yamahából pedig az RX-A20xx és RX-A30xx sorozat. Kis alkuval ezek közül a legtöbb elérhető használtban, a célzott áron.

(#63848) #52221184 válasza daninet (#63844) üzenetére


#52221184
törölt tag

Cambridge Audio termékei is híresek a jó hangminőségről.

(#63849) VoidXs válasza I'am Dony (#63847) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Az Anthem szerintem is jó ötlet, de a Denon inkább a Klipsch-ek negatívumait erősítené, ezért nem szokták őket szettben adni. Yamahát ajánlanék, csak ritkán látni használtat.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#63850) sapex válasza BBéci (#63843) üzenetére


sapex
tag

Köszönöm a segítséget.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.