Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Tegnap nem volt netem, kimentem a garázsba gánykodni, nem volt áram se a forrasztónál. Kimentem a Garázs elejébe, ni, itt van egy sarokcsiszoló, ha beindul van itt áram. Há elindult, de a kapcsolóra nem volt ráírva, hogy amennyire könnyű be, olyan nehéz ki kapcsolni. Nem volt olyan egyszerű, főleg, hogy életemben nem fogtam előtte kezemben sarokcsiszolót működés közben. Félelmetes masina.
A gánykodás természetesen nem maradt el. Egy elosztó gátolt csupán (visszakövettem a páka kábelét ).
Nagynéném gépe "lelassult", de inkább fogalmazok úgy, hogy nagyon-nagyon elavult, így az annyira retyme integrált VGA helyett találtam egy őskori nvidiát(de még ez is megváltás).
Hűtő természetesen ha lett volna is csapágyas berregős kerregős. Kerestem egy MX440re valót, ami persze nem a TNT2 200nmes GPUjára készült, így kisebb volt a lyuktáv.
Íme a megoldás:
(nem jó a vidanet feltöltése, sajnos nem tudok feltölteni, de holnap leüvöltöm a fejüket, nem elég, hogy duplán számláznak, még netet se adnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- be quiet! DARK ROCK PRO 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs