Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3196) kaoszpapja válasza cucka (#3193) üzenetére


kaoszpapja
aktív tag

attól is függ melyik gitárja, mert pl a jackson gitárjában emg-81 volt, és a mostani esp-kben van h4. a hz csak a szériát jelöli, mert pl az összes passzív pu-jára emg-hz van ráírva és csak az aktívra van emg vagy emg-x. persze nem ez a három szériája van szerintem. és azért egy duncen designed hangszedőt ne hasonlítsunk egy emg hz h4-hez mert az emg jóval előrébb van. de itt csak a duncan designed-re gondolok amiket a squier-ekbe is raknak és nem a seymour duncan-ra. a cort vx4v-be és a vx4k-ba is h4-es pu-t raknak pedig az 120k. 140k ért meg evl szériás k6-ot vagy z6-ot veszel amiben hátul egy emg-81 van mindkettőben, a k6-ban elől 85-ös, a z6ban elől 65-ös van. szal nem hiszem hogy olcsósított változat. alexi laiho biztos hogy használ h4-et a h2ről nem tudtam de lehet hogy van olyan gitárja amiben az van és most mondom a hz ugyanúgy RENDES EMG.

én se tudom mikerülhet gey gitárban 500k-ba , de szerintem azért mer még nem fogtam a kezemben :) . egy ideig el leszek egy vx4v-vel ha összejön a következő 2héten a pénz :DD .

a hangzásról meg annyit, hogy persze sok múlik a hangszedőn de közel se akkor-ra mint az erősítő beállításain, a hangszinen, meg a többi dolgon, szal csak az biztosítékot ad arra hogy alexi is ezt használja, hogy szépen lehet vele zúzni ;]

persze a cob hangzása relatív, mert kinek hogy jön be. most nem akarom rátok erőltetni, hogy igenis a legjobb gitár hangzás, mert ez személyenként változik. nekem kifejezetten bejön a száúnd alexi vísítós, bendezős, márió szerű über játékához :)) .és mellé még az a szinti játék a csúcsra emeli számomra a hangzást :)

:R

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.