Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#18244) #86952448


#86952448
törölt tag

Hát, szummázni nem igazán tudom a kalandom tanulságait, mert annyi minden aspektusfüggő. Mindenesetre ideblogolom az utókornak.

Van egy vasam, ami adatai lapján tök arányos. Szar a hűtése. Na ez például aspektusfüggő. Ha az értékeket (90+ fok max) a köztudatban elfogadott értékekhez mérjük, akkor szar. De ha az értékek nem érdekelnek minket, akkor nem is lényeges. Alkalmas-e arra, amire szántam? Igen. Vannak kérdőjelek? Vannak.
A MM most írt, hogy értékeljem a terméket. Megvárom, hogy javítsák az elbaszott garanciajegyet, aztán döntök, aztán publikálom az értékelésemet a terméklapon. Tényleg: 3 év garanciával leszarom, hogy mekkora a hőmérséklet, ha ennek nincsenek hatásai a használati élményre. Igazából úgy járnék jól, ha a vas a 35. hónapban beszarna a melegtől. És az első teszt után ez volt az első gondolatom.

Szóval, legszívesebben már visszavittem volna nekik. Kapnék 300.000-et. Sok pénz. Mit vennék belőle? Most szétnéztem a webshopokban, és arra jutottam, hogy ennyiért ez jó. Kell a 256 SSD? Még több is kéne. Kell mellé 1 TB hdd? Ja. Kell a 8 GB ram is, még több is kéne. A cpu nekem elég, a gpu szinén, és örülök, hogy végre van egy jogtiszta w10-em, világít a billem, és hajszál híján, de nem infantilis a design. Minden számít. Majdnem minden. A cpu max hőmérsékletében nem vagyok biztos. Lehet, hogy az nekem ebben a konkrét esetben nem számít. Erre kellene válaszolnia az acer szerviznek, de még gondolkodnak. Ahogy a media markt a garancián. Én meg azon, hogy megtartsam-e ezt a vasat. Amivel igazából elégedett vagyok, ha éppen nem a hőmérőt nézem.

Hát, biztos járhattam volna jobban is.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.