Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7701) celf válasza screwdriver (#7698) üzenetére


celf
őstag

IE8 extrem szinten kitol hangokat a szetereokep oldalaira. ez a legtobb fej es fulhallgatora igaz mondjuk, es nem is kene baj legyen alapvetoen, mert reszben szerintem ez a "benne vagyok a zeneben" jelleg adja a fulesek varazsat.
ettol fuggetlenul elektronikus zeneben egy-egy hangfalra mixdown-olt zene iszonyat szellosen tud szolni. ami mar nem termeszetes. olyan helyekrol erkeznek hangeffektek amik egyreszt meglepik a zenehallgatot, masreszt rontanak a muzikalitason.
elohangszeres felvetelekkel jobban mukodik az IE8 szvsz, es ha az armature brigad valoban olyan komoly soundstage-el rendelkezik mint az IE8 akkor lehet azokat sem eri meg elektronikus zenehez venni (soundstage szempontbol)
mondom mindezt ugy, hogy jelenleg a bejaratott IE8-al nagyon jol elvagyok, iszonyat jol szol, hangos, tiszta, pontos. minden ami kell. csak tudom, hogy lehet ennel jobban is.

Denon C751 lehet megoldas szeirntem is. Esetleg a Westone valamelyik elversenyzoje.

[ Szerkesztve ]

(#7702) Solicidium válasza celf (#7701) üzenetére


Solicidium
aktív tag

De az az érdekes szerintem, hogy az ember nagyon hozzá tud szokni a jóhoz és természetesnek veszed, hogy jól szól és minél többet használod, annál inkább elmegy ez az "extra" érzés, hogy hú milyen jól szól. Persze, ha belehallgatsz másikba akkor rájössz, hogy miért is szereted a cuccot- Én egyébként pont ezt a komoly fejhallgatókkal vetekedő soundstaget kedvelem az ie8-ban és a head-fi-n is mindenki erre hívta fel a figyelmet és ez a tényező volt az, ami miatt egyértelműen hallatlanban mellette döntöttem. Kicsit élőzenévé teszi a felvételt, ha az olyan. Szívesebben hallgatom mint a hd555-t. Ez a cx-ekkel nagyon nem így volt, mert elég jól teljesítettek a későbbiek minden hangtartományban, de olyan szűk volt a szetereótér, itt meg annyira kitágul "horizntálisan" a zene.

(#7703) mpepe20


mpepe20
tag

ezzel van vkinek tapasztalata? kb.15e pénz...nem olcsó...vajon jó is?

http://www.jaysearphones.co.uk/s-jays-earphones-12-c.asp

(#7704) screwdriver válasza celf (#7701) üzenetére


screwdriver
tag

Szia,
Köszönöm a részletes leírást. A q jays projectem kicsit tolódik. Kint a karácsonyi sale-ben elment tegnap az összes, és eltüntették a listáról az akciós árat. Egy armatúrás fülest mindenkép ki akartam próbálni, a tesztek és a mérete alapján ez így belépő szintnek jó lett volna a 90 fonttal.
Próbálok vmi jó vételt kicsípni...

Elektronikus zenét nem igen hallgatok, rap sem az én műfajom, minden más stílus megy nálam. Igazából 60%-ban gyors, ütősebb torzított gitár alapú dolgok teszik ki a gyűjteményem, 10% vegyes és 30% jazz, jazz-rock de ezek egyike sem akusztikus jazz.

Lehet nem úszom meg egy fülessel...

[ Szerkesztve ]

(#7705) vili13 válasza picur220 (#7699) üzenetére


vili13
őstag

picur220:

"miért olyan drága a cucc?"

Szerintem armatúrásat eleve drágább gyártani a dinamikus hangszórónál, ráadásul egy jobb fülesben nem 1, hanem 2-3 pár is van belőle. Nyilván jóval kisebb tételben is gyártják, mint az olcsó, népszerű füleseket, ettől megint csak többe kerül.

"de akkor is, ha ennyi hátránya van..."

A kristálytiszta hangzás abszolút előny, a hátrányai sokkal relatívabbak. A viselése és használata is jobbára megszokható, de pl. míg nekem fontos a dögös basszus, vérbeli komolyzene- és hifirajongók azt nem szokták, utálják, és megvető lesajnálással illetik.

"Akkor az IE8 sszól úgy, mint egy armatúrás füles?"

Nem egészen úgy szól, hanem másképp jól. Tényleg sokan tartják összességében jobbnak a legjobb armatúrás típusoknál, de nyilván azoknak is megvan a maguk erőssége, mondjuk olyan részleteket is meghallhatsz, amit még az ie8 sem tud.
Ne feledkezzünk el arról sem, hogy az ilyen bedugós fülesek a hallójárattal együtt egyénenként eltérő méretű és alakú üreget képeznek, így másképp szólnak mindenkinek a fülében, akiknek egyébként a hallása és az ízlése sem egyforma.

celf:

"olyan helyekrol erkeznek hangeffektek amik egyreszt meglepik a zenehallgatot, masreszt rontanak a muzikalitason"

Én pl. szeretem, ha meglepnek, és szvsz a szélesebb tér pont olyan a muzikalitásnak, mint a hab a tortának. A bármilyen szempontból gyenge vagy rosszul kevert felvételek hibái persze sokkal inkább kijönnek, de ez az ie8-nak igazán nem róható fel.

Solicidium:

"minél többet használod, annál inkább elmegy ez az "extra" érzés, hogy hú milyen jól szól"

Érdekes, én már régóta minden nap megállapítom, milyen jól szól... Csak a rosszabbhoz nincs visszatérés, remélem sokáig kitart, mert elég drága az ie8 mostanában. Persze ki tudja, mikor jön ki az ie8-II vagy az ie9. :)

mpepe20:

S-Jays Review

screwdriver:

Ilyen gitáros meg jazz-es cuccokhoz valószínűleg tényleg a q-jays lenne a legköltséghatékonyabb megoldás, a legjobb meg a shure se530 vagy a westone 3/um3x... ;]

(#7706) picur220 válasza vili13 (#7705) üzenetére


picur220
veterán

Ok, vágom. Gondolom vannak azért ott is mélyek, csak nem reped tőle a fejed szét:D

(#7707) vili13 válasza picur220 (#7706) üzenetére


vili13
őstag

Ha pl. hegedű cincogásához szoktál, akkor tökmindegy, de ha zárt térben üzemeltetett nagy teljesítményű mélysugárzók hangulatát próbálod visszaidézni, akkor nagyon nem. :D

(#7708) revezior


revezior
csendes tag

Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell bejáratni egy fülhallgatót???De ha kérhetem részletes írja le aki segít pl milyen program kell hozzá mit indítsak mit noymjak szal mindent. Meg ehez kell AMP? vagy jó hangkártya kell a folyamathoz? Előre is köszönöm a segítségeteket

(#7709) celf válasza mpepe20 (#7703) üzenetére


celf
őstag

van, en is jelentkeztem anno az egyik ingyenes darabra egy review-ert cserebe. a review-t persze nem irtam meg mert egy semmirekello link alak vagyok, de... valahogy nem is nagyon voltam lelkes a modellt illetoen. es akkor finoman fejeztem ki magam.
mennyiert tudsz te most ilyen s-jayst szerezni?
ha max 5-6ezerert akkor talan megeri. de sztem egy pana hje-300 jobban szol.

nem tudom miert, es hogyan volt kepes ennyi betut raaldozni a cikkiro erre az IEM-re.
olvasd el a pro-contrat az alljan:

Pros:
Huge bass for a single armature
Good soundstage
Solid build quality, unique design
Nice range of accessories

Cons:
Sometimes congested and veiled sound; lacking some detail and precision
Protective filters need to be replaced over time
Left/right markers on the phones are very hard to see

a Solid build quality-bol vonj gyokot,
a Huge bass.... nem is olyan huge az
Good soundstage.... mit er ez, ha minden mas szar.
Acccessories: ok. en kb ennyit hagynek meg a pro-kbol.

a kontrahoz meg hozzatennem, hogy a hosszabbito dugasza meg nagyobb mint a CX95-nek, nezd meg a kepeken
Build quality - nem csak hogy semmi extra, hanem sima asztalontarolas mellett, kb nulla hasznalattal az egyik oldal egyszeruen kettejott, magatol, eleresztett a ragasztas, es most jol belatni a belsejebe, nagyon ki van sporolva az anyag belole, es a tetejebe az is latszik, hogy az houseing feleslegesen nagy. ez a kifli forma teljeesen felesleges. kiall az ember fulebol, csak szelzajt vesz fel ha engem kerdezel....
szal.... JAYS.... nem tudom.
majd legkozelebb ha nagyon gazdag leszek kiprobalok toluk valamit.

[ Szerkesztve ]

(#7710) celf válasza revezior (#7708) üzenetére


celf
őstag

nem kell hozza semmi extra azokbol amit leirtal. egy sima kazettas magno is megteszi amin van fulescsatlakozo. annyi, hogy hagyod futni a fulhallgatot, feher zajjal (= radioallomasok kozotti sisterges kb), vagy sima zenevel, kazettarol, radiorol, cd-rol, geprol, mp3rol akarmirol, normalis hangeron, kb ami a fulednek megfelel, talan akar egy lehelletnyit annal hangosabban, olyan jo 50 oraig. fulestol fugg mennyi bejaratas kell neki. az IE8-amnak szerintem kellett olyan 100 ora minimum, hogy helyere keruljenek bizonyos dolgok.
a lenyege az a burn-innek, hogy a fulhallgatoban hangszorok mechanikusan mozgo alkatreszei kicsit egymashoz kopnak.
van aki hisz kabelek, tranzisztorok, es egyeb elektromossaggal mukodo eszkozok bejaratasaban is. en sem tartom kizartnak, hogy a hallhato hangban valtozas tortenik, ha ezek az alkatreszek kapnak egy kis hanszalatot..

amugy see for yourself.

(#7711) celf válasza vili13 (#7705) üzenetére


celf
őstag

en sem hallottam meg jobbat az IE8-nal, de sajnos azt kell mondjam, hogy mig egy rendes fejhallgato viszonylag egyenletesen dob ki mindent a a stereokep oldalaira, addig az IE8 csak egyet-egyet, es pontosan ez az ami szetzilalja az osszkepet.
de lehet csak hozza kell szokni.
egy biztos, burn-innel sokminden a helyere allt. de nehol meg mindig felkapom a fejem, olyankor tudom, hogy ez egy normalis hangrendszeren nem igy szolna.
mindegy, en is kezdek kibekulni vele.

(#7712) celf válasza Solicidium (#7702) üzenetére


celf
őstag

igen, a helyzet az, hogy piszok jol szol. nincs mit tenni :)

(#7713)



addikt

Sziasztok!

Mit tudtok ajánlani 10k-ig?
Eddig cx300-at használtam, de most lett kontaktos a második így kicsit elegem lett belőle. Persze ha nincs jobb ennyiért, akkor maradok ennél, de azért gondoltam megkérdem. Idegesítő, hogy 1 hónappal gari lejárat után megadja magát.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#7714) revezior válasza celf (#7710) üzenetére


revezior
csendes tag

Én azt vettem ki abból amit írtál ,hogy akkor is bejárodig egy idő után ha normálisan használom.Amúgy egy cx500-asom van azt meddig kéne járatni ,hogy jó legyen?És még annyi ,hogy azt írtad normális zene is jó de gondolom van olyan zeneszám vagy nemtom ami kifejezetten erre a célra van kitalálva ,hogy mindent megmozgasson egy fülesben ha van ilyen akkor küldj kérlek egy linket ahol letudom tölteni. Előre is köszi

(#7715) picur220 válasza vili13 (#7707) üzenetére


picur220
veterán

Azért a zárt térben üzemeltetett nagy teljesítményű mélysugárzók nem kis teljesítményűek, azt a szintet nem tudom, milyen füles hozhatja, esetleg IE8?

(#7716) Blood Mage


Blood Mage
senior tag

oh, bocs rossz topik...

[ Szerkesztve ]

(#7717) vili13 válasza celf (#7710) üzenetére


vili13
őstag

celf:

"hagyod futni a fulhallgatot, feher zajjal"

Állítólag sokkal jobb a rózsaszín zaj, mert általában véve a zene is hasonló frekvenciaspektrummal rendelkezik. Ezért jó egyébként a zene is. :D
Szerintem, ha már jelentőséget tulajdonítunk a dolognak, a legjobb mindenkinek a saját kedvenc zenéivel bejáratni, 1-2 hétig éjszakára rajta kell hangyni a működő lejátszón, had menjen. Személyes véleményem, hogy még jobb, ha egyúttal üzemi hőmérséklet és páratartalom mellett, a saját fülemben járatom be. :DDD

"a lenyege az a burn-innek, hogy a fulhallgatoban hangszorok mechanikusan mozgo alkatreszei kicsit egymashoz kopnak"

Mozgó alkatrész a membrán, meg a ráragasztott lengőtekercs. A tekercs kophat, ha hozzáér a légrés falához, de ettől elég hamar tönkre is megy. Normális körülmények közt semmi nem kophat, esetleg a membrán rugalmassága változhat.

"van aki hisz kabelek, tranzisztorok, es egyeb elektromossaggal mukodo eszkozok bejaratasaban is"

A hagyományos elektrolit kondenzátorokról lehet egyértelműen tudni, hogy tényleg, és nem kevés bejáratást igényelnek - meg nyilván minden olyan eszköz, amiben van ilyen. A többi komponens esetén talán akkor lehet némi változás, ha tartósan, üzemszerűen, viszonylag magas hőmérsékleten kell működniük, de ez szvsz audio eszközök esetén esetleg a nagy teljesítményű végfokokat érintheti érzékelhető mértékben, de azokban tuti eleve elektrolit kondenzátor is van.

"mig egy rendes fejhallgato viszonylag egyenletesen dob ki mindent a a stereokep oldalaira, addig az IE8 csak egyet-egyet"

Lehet, hogy az az egy-egy pont oda lett kitalálva, csak ezt másik füles nem tudja jól visszaadni... :D Másoknak meg mindenféle, a lejátszóba épített, a zenét tényleg alaposan elcsesző 3d effektet kell használniuk hasonlókhoz! :DDD

picur220:

"nagy teljesítményű mélysugárzók nem kis teljesítményűek"

Hát, azok tényleg nem! :U
Az IE8 basszusa meg rendkívül erőteljesre is állítható - a falat sajnos nem bontja, de hasonló érzés, mint ha hangfalakból hallgatnád hasonló intenzitással. :)

(#7718) atti1848


atti1848
senior tag

Sziasztok.

Szeretnék venni egy füllhalgatót és kiváncsi lennék a véleményetekre.
Ezt néztem eddig ami asszem jo: Philips SHE9550
http://www.pcx.hu/termek/philips-she9550-21841

Az kell,hogy nagyon jó legyen a basszus kiemelése és tisztán szóljon ja meg hogy fülbedugós legyen.Ha tudtok valami jobbat akkor irjatok. :Y

06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#7719) celf válasza vili13 (#7717) üzenetére


celf
őstag

van aki szerint konkretan az elektronfolyam kepes megvaltoztatni egy kabel szerkezetet, ha nagyon minimalis szinten de akkor is.
:F

(#7720) celf válasza revezior (#7714) üzenetére


celf
őstag

google-be beirod, hogy pink noise download, vagy brown noise, de a legjobb erre egy kis trash metal. pl sepultura megteszi ;]
viccelek, akarmilyen zene jo, esetleg probalkozhatsz olyannal amiben van magas, mely, minden.... de nem kell ezen tul sokat matekozni szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#7721) vili13 válasza celf (#7719) üzenetére


vili13
őstag

Persze, elég erős áramtól a kábel akár teljesen meg is olvad. Kisebb áram is kiütheti néha a kábel egy-egy atomját a helyéről, de ez szvsz nem befolyásolhatja a hangzást, és különösen nem bejáratás jelleggel. Egy kábel meghajlítása is sokkal nagyobb változásokat okoz, így lehet, hogy bejáratás alatt a fülesek kábelét is jó sokszor tekergetni meg csavargatni kellene! ;]

(#7722) mpepe20 válasza celf (#7709) üzenetére


mpepe20
tag

én 15e körül látom uk ebay-en...... de amit irsz róla, nem vagyok benne biztos,hogy megéri az árát... :)

(#7723) BujtiLaci


BujtiLaci
csendes tag

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni , hogyí az ultimate ears triple fi 10vi , és 10pro között mi a különbség?
azt írják , hogy a 10vi kompatibilis iphoneval.
De ez mit jelent?
azt , hogfy a 10pro-t nem is lehet bedugni , .-és zenét se lehet rajt hallgatni , vagy csak azt , hogy a 10vi -n van mikrofon , válaszgomb , meg mittudomén?

előre is kössz ,
Laci

(#7724) markoka001


markoka001
csendes tag

Helló!
Tudnátok segíteni? Nemigazán értek a fülesekhez :$ Ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Szeretnék venni egy fülhallgatót olyan 4-5ezer Ft-ért. Fontos lenne hogy jól zárjon szóval ne igazán halljam a "külvilágot" ilyen Tucc-Tucc zenéhez kellene :D Szóval fontosak a mély hangok.
Tudnátok ajánlani valamit ebben az árban ami megéri?

Előre is köszönöm: Márk

(#7725) fi:zi'k válasza BujtiLaci (#7723) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Szia,
A "vi" jelzés a voice input-ot jelöli kb. Szóval mikrofonos. És ez a mikrofon kompatibilis az ájfónnal.
Zenehallgatásra nyilván a másik is alkalmas.

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7726) atti1848


atti1848
senior tag

Sziasztok
Szeretnék venni egy füllhalgatót és kiváncsi lennék a véleményetekre. Ezt néztem eddig ami asszem jo: Philips SHE9550
http://www.pcx.hu/termek/philips-she9550-21841

Az kell,hogy nagyon jó legyen a basszus kiemelése és tisztán szóljon ja meg hogy fülbedugós legyen.Ha tudtok valami jobbat akkor irjatok.
:Y :Y :Y :Y :Y

06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#7727) Adam86


Adam86
tag

Üdv,

Szeretnék venni egy fülhallgatót alap célokra(laptopohoz, mp3 hoz)
Max 5000et szánnék rá.
Lehetőleg innen az apróról vásárolnék, mert itt komolyabb cuccokat megkapok ennyiért, mint boltban.

Szerintetek mit érdemes vennem?
Eddig ezeket találtam:
Sony EX51
Sennhesier CX300

Esetleg más?

Előny lenne, ha valamiféle tartó is járna hozzá, hogy ne törjön meg 1hónap alatt.

Lenovo Thinkad T500

(#7728) picur220 válasza vili13 (#7717) üzenetére


picur220
veterán

Jóvanmá, már hülyeséget sem lehet írni?:D

(#7729) picur220 válasza Adam86 (#7727) üzenetére


picur220
veterán

AKG K330, K340, K324P. Ha egy kicsit többet szánnál rá, jobban járhatnál.

(#7730) Adam86 válasza picur220 (#7729) üzenetére


Adam86
tag

Számomra már ez is sok egy fülesért. Egyszer használtam egy sennheiser cx500at szépvolt jóvolt, de nem tud annyival többet, mint mondjuk egy 5000ft-os.
Jó nekem ez az alsó/közép kategória.

Akkor Te azt mondod, hogy inkább AKG? Számomra jobban cseng a sony meg a sennheiser neve, de én nem értek hozzá.

Lenovo Thinkad T500

(#7731)



addikt

cx300 vs cx400-ban mi a különbség?

illetve miben más a precision black kiadás, mint a sima?

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#7732) picur220 válasza Adam86 (#7730) üzenetére


picur220
veterán

Akkor inkább Panasonic HJE300, újonnan. NAGYON TARTÓS! Május óta megvan, és semmi baja. Most mondjuk muterom használja futáshoz, és bírja. Járhozzá tartó is, bár csak egy sima szövetzsák.

[ Szerkesztve ]

(#7733) picur220 válasza (#7731) üzenetére


picur220
veterán

Hát nem sok minden. Design, meg nagyon piit a hang.
A precision black elvileg tisztábban szól.

(#7734) revezior


revezior
csendes tag

Sziasztok találtam egy fülest ami az árgép szerinti legolcsobb helyen is 62k ugyanezt megnéztem e-bayen és a legdrágább is csak 48 $ most akkor ezt nem értem.Persze írhatnátok hogy kamu vagy nemtom de akkor nincs ebayen egy eredeti darab sem??? na neeeeeeee amúgy az MDR-EX700ról beszélek.Valami tapasztalat??Megéri 12$ért megvenni egy amerikai eladótól?

(#7735) válasza picur220 (#7733) üzenetére



addikt

Értem, szóval a precision ugyanaz + a marketing bullshit. :D

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#7736) Adam86


Adam86
tag

Rendeltem egy AKG K340et. Remélem jól járok vele.

Lenovo Thinkad T500

(#7737) BUZSI1 válasza revezior (#7734) üzenetére


BUZSI1
csendes tag

nem mert azok tényleg mind hamisak :U

(#7738) picur220 válasza (#7735) üzenetére


picur220
veterán

Hát nagyvonalakban igen. Valamivel jobb a hangzás, de +3k-t nem ér meg...
Adam: K330 ugyanaz hangerőoti nélkül meg rövidebb kábellel.

[ Szerkesztve ]

(#7739) killer2


killer2
tag

Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek füles választásban! Jelenleg egy Creative EP-630am van, nagyon jó, de nagyon rossz állapotban van már, így gondoltam, itt a karácsony, meglepem magam egy új fülessel, ha már zenebolond vagyok. Elkezdtem körbenézni, de nem tudok választani, nem tudom, hogy mi van. A Creative-al csupa jó tapasztalatom van, a Sennheiser meg szerintem még nem csinált rossz hangtechnikai cuccot. A Sennheiserek drágábbak jóval, mint a Creative-ok, de nem tudom, hogy csak a márka miatt-e vagy valóban van alapja. Amint technikai adatokat néztem, a Creative-ok jobbak. Pl a Creative-ok többnyire 6-23000 Hz közötti frekvenciákat tudnak, míg a Sennheiserek közül a legjobb is (mindenképp fülbedugós kell) "csak" 17-22000 Hz között van.
Jöhet bármi javaslat, hogy milyen márkát és típust javasoltok. Egyelőre talán a Creative EP-830 a legszimpatikusabb. Bár nem tűnik túlértékeltnek tesztekben, de tetszik, hogy erősebb a kialakítása, mert pl a mostani fülesem jobb oldalán nem rég szakadt le a gumi a fülesből kijövő vezeték tövében.

(#7740) válasza picur220 (#7738) üzenetére



addikt

Azt tudja valaki mostanában hol érdemes beszerezni a cx300-at?

Az előző kettőt a Teréz körúton vettem az Oktogontól nem messze, most nem jut eszembe a bolt neve, így most meg sem tudom nézni mennyibe kerül ott. De akkoriban azt ajánlották.
Most az infopatikában láttam 8,9k-ért. Esetleg jobb lehetőség?

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#7741) picur220 válasza (#7740) üzenetére


picur220
veterán

Néztem egyet meg még egyet Ezen két helyen volt a legolcsóbb, 7k körül.

(#7742) picur220 válasza killer2 (#7739) üzenetére


picur220
veterán

Figyelj. A secifikációknak ne higgy, met akkorákat hazudnak benne, mint állat, te meg úgysem méred le. A füled meg 20Hz-20kHz között hall jobb esetben.
Állítólag az EP-630, a Sennheiser CX300 meg az AKG K324P ugyanabból a gyárból jön ki, csak már rajta a címke. Valami különbség biztos van, de nem túl sok. Az áruk is hasonló, de van, aki azt mondja, hogy az AKG jobb, van, aki a Sennheisert élteti. Én nem foglalok állást, mert egyikhez sem volt szerencsém.
Azt tudom, hogy a Panasonic HJE300 árában _a_legjobb_ füles.
Szerintem ha a digitall-nál most van cx300, akkor vegyél onnan. Ha nincs, akkor meg itt a H-n is találsz eleget. Vigyázz, mert sok a hamisítvány. Akik kevés napja regeltek, azokkal bánj óvatosan, nem tudhatod, mit adnak. És még vmi: sztem ha innen veszed, ragaszkodj a személyes átvételhez. Az a tuti, kipróbálod, és meglátod, hogy tetszik-e, vagy esetleg hamis-e.

(#7743) killer2


killer2
tag

Még annyit, hogy mit gondoltok a Sennhesier CX 300 vs CX 300-II Precision Black vs Sennheiser CX 400-II Precision Black dologról? Melyik éri meg a legjobban? Van-e egyáltalán bármi különbség?

(#7744) picur220 válasza killer2 (#7743) üzenetére


picur220
veterán

Sztem nem sokkal jobb, annyi plusz pénzt nem ér meg, inkább maradj a sima CX300-nál.

[ Szerkesztve ]

(#7745) killer2 válasza picur220 (#7744) üzenetére


killer2
tag

És esetleg valaki valamit a AKG K324Pről? Bocs a sok hülye kérdésért, de ritkán veszek fülest, de sajnos újabban egyre inkább érdekel, hogy jól szóljon :)

(#7746) Adam86 válasza killer2 (#7745) üzenetére


Adam86
tag

Én a K324P és a K340 között vaciláltam, de nekem többen is a 340est ajánlották inkább. Ettől függetlenül szerintem a K324P is legalább olyan jó.

Lenovo Thinkad T500

(#7747) Balage@88


Balage@88
csendes tag

Sziasztok. Az imént vettem egy iPod touchot és a gyári fülhallgató lecserélésén töröm a fejem, hogy jobb hangminőséget kapjak. Sennheiser, Denon, estleg AKG márkákban gondolkodom ilyen 10-17 ezer magasságában és főként rockzenehallgatásra használnám (AC/DC, Poison, Bon Jovi stb). Fontos hogy szépen szóljon, dinamikusan, tisztán, levegősen.
Ti mit tudnátok nekem ajánlani? Előre is köszi. :)

(#7748) killer2


killer2
tag

Tényleg, esetleg mi a vélemény Sennheiser CXbármelyik vs AKG ről, ha szinte kizárólag metál szólna rajtuk (Slipknot, Rammstein, Children of Bodom, Rob Zombie, Dope, stb)

(#7749) screwdriver válasza vili13 (#7705) üzenetére


screwdriver
tag

Ilyen gitáros meg jazz-es cuccokhoz valószínűleg tényleg a q-jays lenne a legköltséghatékonyabb megoldás, a legjobb meg a shure se530 vagy a westone 3/um3x...

Nos..megjött az egyik versenyzőm. IE7-es lett 30.295-ért.
Most égetem befele :)

Ami érdekes, most egy Edirol usb-s karin hajtom. Kis basst adok neki, a többi eq 0 dB-n van. A magasa elég nekem így. EQ nélkül még nem tudtam mp3-at hallgatni.
Kicist még azért keménynek érzem a hangját...járatom jó pár 10 órát.

A másik játékos egy shure se420 lesz, már utazik, asszem a napokban itt lesz.

[ Szerkesztve ]

(#7750) screwdriver válasza celf (#7701) üzenetére


screwdriver
tag

Szia!
IE7 lett az egyik füles. Burn in alatt van. Amit viszont észrevettem, ahogy persze írtad is az IE8-ról....a színpad az IE7-en is a két szél felé húz, többféle zenén, keverésen stb.
Kicsit még kemény, de edzés alatt van már :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.