Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7201) Peetör válasza Telefunen (#7198) üzenetére


Peetör
csendes tag

Hmm...eddig nem gondolkoztam fejesen, de te elgondolkoztattál :D Milyen egyébként ezzel mászkálni az utcán?

Jah és azért továbbra is érdekelne,ha vki tudna vmit az AKG 317ről...

(#7202) Telefunen válasza Peetör (#7201) üzenetére


Telefunen
őstag

Én nem vagyok túl szemérmes, így nem aggaszt, hogy hogyan festek benne (egyébként egészen diszkréten mutat, star trek feeling). A kényelemmel nincs baj, az legalább olyan jó, mint egy earbud-al. A szigetelés nem túl jó, de ebben a sima earbud fülesek sem jobbak. Ellenben ez ott van az ember fején (legalábbis a porta), ha futok a buszhoz, akkor sem esik le, és nem is csúszhat ki:).

mod: Nekem volt K311P-m, aminek ugyanilyen alakja van (mint a K317-nek), és egészen egyszerűen borzalmas volt az ergonómiája. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez illjen a fülébe.. Ezen a szivacs sem segít (csak a reszelő.. és a 317 még vastagabbnak tűnik középen, szal lehet hogy még rosszabb). Feládozták a kényelmet a dizájn oltárán. Én biztosan nem vennék ilyet, még ha meg is előlegezem neki, hogy a legjobb hangú earbud, amit kishazánkban kapni..

[ Szerkesztve ]

(#7203) Hugo85 válasza celf (#7200) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Elég sokat olvasgattam (itt is) vásárlás előtt, többek között ezért is voltak elvárásaim a CX400-al szemben. Ugyanakkor nekem sajnos a lélektani (és most anyagi is) határ az valahol 10k körül húzódik.

A CX500 mennyivel jobb a 400-nál. Valakinek van közvetlen összehasonlításról tapasztalata? Vagy csak nüansznyi az eltérés? Annak legalább normális kábele van (bár sajnos az sem aszimmetrikus), illetve a hangerőszabályzó is jól jönne, mert a jövőben esetleg használnám telefonnal is. Kár hogy nem lehet ezeket kipróbálni valahol... vagy lehet?

(#7204) bigmasterg válasza Hospitaller (#7195) üzenetére


bigmasterg
addikt

Nekem előtte egy cx300 volt, több számnál mondhatni meglepődtem, hogy jéé, ilyen magas hangok is vannak benne?! :D Persze lehet, hogy több hasonló kategóriájú/drágább fülesnek jobbak a magasai, de a sennheiser-nél sokkal jobbak.
Igen, tényleg nem olyan kényelmes, mint a cx300 volt, de nekem eddig nincs vele bajom. (mondjuk sokat, egy huzamban még nem hallgattam, max 30perc, egy órát.)
Próbáltam, hogy más párnával hogy szól, de a gyárival jobb.

(#7205) Hospitaller


Hospitaller
csendes tag

Meg is rendeltem a Denon-t. Olvastam hogy először be kéne "járatni" ahhoz hogy kihozzam belőle a maxot, de mivel még új vagyok ebben a témában, nem tudom hogyan kell. Egy fórumon azt írták hagyjam egy éjszakára bedugva a gépben úgy, hogy közben valami pink noise szól végig, de azt se tudtam miről van szó. Valaki el tudná magyarázni légyszi, ( ha nincs jobb dolga ), hogyan is kell bejáratni? Nagy segítség lenne. Köszi.

(#7206) celf válasza Hugo85 (#7203) üzenetére


celf
őstag

pana hje 300 asszimetrikus kabellal van szerelve. olcsobb. nem biztos, hogy jobb, de alapvetoen kiegyensulyozottsagra torekszik hangkepet illetoen. CX400-nal valoszinu jobb. ha van modod ra probald ki.

ezt tudom ajanlani.
illetve vegyel metro.fi 150-et amazon.co.uk-rol, de kulfoldrol online vasarolastol mindenki retteg, ugyhogy en is csak vonakodva tanccsolom mar ezt.

(#7207) Hugo85 válasza celf (#7206) üzenetére


Hugo85
aktív tag

HJE-300-ra ránézek valahol.

Ez az UE Metro.Fi 150 sem rossz ötlet. Van is egy barátom Londoban, aki jön haza decemberben (nem rettegek az online vásárlástól, vettem már cuccot kínából is, csak így megúszom a szállítási költséget ;)). Lehet megkérem hogy vegyen nekem egyet és hozza haza, ha addigra nem lelek megoldást. Elég baráti áron, már 20 Font körül lehet ezeket kint kapni, annyit meg simán megérne :K

Nem akarok bunkónak tűnik de a szó helyesen "aszimmetrikus" :B

[ Szerkesztve ]

(#7208) Mtt


Mtt
tag

Sziasztok!
Ellopták a suliba a CX300-am tehát új füles után kell néznem.
Van egy pár alternatíva, mit javasoltok? Sennheisert most nem nagyon akarok, legyen valami más márka.
- JBL 200 Reference
- AKG K324P
- Sony MDR-XB20EX
- Philips SHE9501
(Vagy legyen Senn? :)) )
Ti melyiket vennétek? Esetleg nem néztem jól körül és van jobb ebben a 8-10000Ft-os kategóriában?

"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"

(#7209) Hugo85 válasza Mtt (#7208) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Csak egy pár dolgot mondok:
- Az AKG 324p az egy az egyben megegyezik a CX300-al, lényegében ugyanaz a beszállító gyártja őket.
- Manapság 7000-ért CX400-at, 10000-ért pedig CX500-at kapsz, mindkettő valamivel jobban teljesít mint a CX300.
- JBL-t nem szokták ajánlani, állítólag az áráért nem éri meg.

A többi kérdésedre majd felel valami kompetensebb ember :B

(#7210) Mtt válasza Hugo85 (#7209) üzenetére


Mtt
tag

Értem...
Akkor AKG kilőve, csináltam egy táblázatot a fülesekről, amit edigitalon lehet kapni, igazából nem nagyon akarok máshonnan venni, mert nem bízom ebben a "tuti eredeti, bolti ár alatt jóval" szövegben. (illetve ha azt mondjátok, hogy XY-tól már vettetek és eredeti volt, akkor beadom a derekam..)
TÁBLÁZAT
Igazából nem tudom milyen és mekkora különbség van egy 100dB-s vagy egy 114dB-s füles között, de frekitartomány alapján a Sonyk jobbak, de érzékenység pedig a Senneket favorizálja.
Melyik a fontosabb?

[ Szerkesztve ]

"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"

(#7211) Hugo85 válasza Mtt (#7210) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Amit én írtam árakat azok speciel MédiaMarkt-os árak voltak (azon belül is BP-Westend [ez nem a reklám helye], de gondolom máshol is annyi). Azt hiszem ott eredetit árulnak, legalább is én 3 napja eredetit véltem venni, 2 év helyi cseregaranciával.

Az érzékenység maximum annyit fog változtatni, hogy bizonyos hangerőálláson hangosabb a nagyobb értékkel rendelkező, de igazából teljesen mindegy. Ezek mind 100dB felett vannak, vagyis elég hangosak. A frekvenciatartományra meg össze-vissza írnak valamit, illetve az alsó és a felső határ még nem mond semmit a hangképről, hogy milyen a frekvenicamenet.

Azt hiszem már egy párszor le lett írva ebben a topikban, hogy ezek az adatok nem mondanak semmi érdemlegeset. Meg kell hallgatni, vagy olyan emberrel kell beszélni, aki már meghallgatta, a puszta számok teljesen haszontalanok. Legfeljebb a kábel hossza lehet érdemleges információ.

Én azt tudom mondani, ami én hallottam. A Koss Plug-ot nem érdemes megvenni, kiegyensúlyozatlan, szinte csak mély van, de az nagyon, bár van pár pozitívuma is, illetve már elég olcsó, de nem egy tuti füles. Én most újítottam egy CX400-at, de egyelőre nem vagyok elégedett vele, viszont még szokom, úgyhogy egyelőre nem mondanék kőbevésett véleményt róla. Ha neked tetszett a CX300, akkor szerintem ezzel is meg lennél elégedve (mármint a hangzásával, szerintem a kábelezése botrányos), egyelőre nekem ez a benyomásom róla.

[ Szerkesztve ]

(#7212) kitkat001


kitkat001
csendes tag

Semmihez nem kapcsolódik, de gondolom megosztom a néppel: olyan másfél éve használok/tam Sony mdr-ex32-t, (5900 volt) aminek a hangzásával abszolút semmi bajom nem lehetett, viszont 4-szer cseréltem be, mert ritka gyenge volt a forrasztása fölül, mind a 4 esetben ott lett kontakthibás - nemrég viszont eljött a szériaváltás, és az 5. csere után már az új szériából kaptam (mdr-ex33), ami eddig tökéletes, de majd írok róla később is - ne legyen így, de - hátha előjönnek ugyanazok a hibák. Eddig viszont csak ajánlani tudom, kényelmes a szilikondugó, jó a hangzás, és csak 6900 újonnan!

No ozt vótá' fönn szombaton?

(#7213) celf válasza Hugo85 (#7207) üzenetére


celf
őstag

nem vagy bunko, kosz hogy kijavitottal :)
mentsegemre szolgaljon, hogy mivel en is angliaban elek, mar nem nagyon hasznalom a magyar nyelvet, kiveve a forumokon. tudom nem kibuvo :D

(#7214) bigmasterg válasza Hugo85 (#7211) üzenetére


bigmasterg
addikt

azon belül is BP-Westend [ez nem a reklám helye],
de gondolom máshol is annyi

Hát a debreceni MM-ben, csak cx300 volt, az is 12 ezerért, se cx400, se cx500.
Ennyiért tuti egy cx500-at vettem volna.
Most már mindegy, van szebb, jobb (drágább).

[ Szerkesztve ]

(#7215) Hugo85 válasza bigmasterg (#7214) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Hát fura az árképzések az MM-nek az fix.

CX500-ból csak fehér volt 9900-ért, pedig ha valamilyen értelmes színben van még el is gondolkodtam volna rajta. CX400 6990 és 3 színben van (aqua, silver, white). Ugyanakkor a CX300-II Precision ECO csomagban (ilyen full színtelen karton) is 8500 Ft, rendes blisterben pedig 12000 Ft volt. A CX200 is 10 felett CX350 meg 15 felett. Nagyon fura árképzés, de a CX400 és a CX500 jelenleg ott van a legjobb árban, többek között ezért is lett CX400 a választásom és nem CX300 (tekintve hogy gyakorlatilag CX300 árban megkaptam ugye).

Amúgy azt hiszem eldöntöttem, decemberben mindenképpen hozatok magamnak egy Metro.Fi 150-et ha másnem karácsonyi ajándékba (mert nekem Én vagyok a legkedvesebb ;]). Aztán, hogy addig megmarad-e a CX400 az a következő hétben dől el, illetve valahol meghallgatok már egy HJE-300-as Panát (vagy megveszem, bár az már nagyon burzsuj lenne :B).

(#7216) Hugo85


Hugo85
aktív tag

Bakker nem hiszem el. Beraktam a fülembe öcsém sima fülbedugós Sennheiser MX460-asát. Anno kapta ajándékba tőlem mert valami olcsó és jó kellett. Hát nem mondom halkabb, mint a CX400 és nincs is olyan basszusa, de mennyivel szebben szól középen és fent. Van énekhang, és a cintányérok sem idegesítőek, ugyanakkor a gitár olyan mintha előttem szólna. Ugyanakkor kell neki egy kis adag mélyhangkiemelés. Mennyibe is kerül most? 2200 Ft? Jó a zajszigetelést azt elfelejthetjük, az biztos, de akkor is... :(

Még a végén elcserélem vele a CX400-ra :Y

[ Szerkesztve ]

(#7217) fi:zi'k


fi:zi'k
nagyúr

@celf
Ha a következő 3 füles közül kellene választani, mit döntenél a legjobb ár/érték VAGY 'teljesítmény' esetén.
metro.fi 150
Pana HJE-300
Razer Moray
Jelelnleg ipod shuffle-t használok, és a gyári füles :O
Zene tekintetében rock, jazz. Laikus megítélésem szerint fontos lenne a tiszta közép és magas,de a mély se szenvedjen. Jól szigeteljen.

@Hugo85
Ha esetleg a metro.fi 150 lesz a befutó, akkor tudnál 2-t hozatni? Decemberig még várok, ha tuti jó lesz.

Köszi mindkettőtöknek!

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7218) ChrissTa válasza Hugo85 (#7216) üzenetére


ChrissTa
tag

A múlt héten 3990-ért vettem egy MX460-at a debreceni fukarban. Asszem a MM-ben is hasonló áron van.

Eddig én is meg vagyok elégedve vele. Az MX360-hoz képest sokkal szebben szól. Mélyet tényleg kell neki adni, de erre találták ki a Clear Bass-t Sony-éknál. :DD A zajszigetelése tényleg nulla, de ez minden hasonló típusú fülesre igaz. Viszont legalább meghallom, ha közeledik egy autó az úton. :)

(#7219) mcs válasza fi:zi'k (#7217) üzenetére


mcs
veterán

Én az elmúlt napokban vettem Panasonic RP-HJE300at.
Egyenletes hangképe van, szóval nem olyan, mint a legtöbb olcsó füles, hogy a magas rovására emeltek a mélyein. Mivel neked fontos a szigetelés, nem tetszene, mert szódával elmegy kategória ebből a szempontból.

[ Szerkesztve ]

(#7220) Peetör


Peetör
csendes tag

Szerintetek 10000 Ft-ig melyik a legjobb füles (NEM agybadugós).
Eddig az AKG 317en gondolkoztam, de elbizonytalanított a fülbe illeszkedése...Szerintetek?
Vagy esetleg sennheiser mx sorozatbol valamelyik,vagy más gyártó?(Shure, stb stb)

(#7221) picur220 válasza mcs (#7219) üzenetére


picur220
veterán

Én amint írtam a múltkor kipróbáltam egy CX400-at, szinte újan, és sokkal jobb, mint ez a Panasonic bejáratva. :K Akkor gondolom a metro.fi 150 sokkal jobb mindkettőnél. A Pana is jól szól, de a CX400-hoz képest elmehet a p....ba.

(#7222) Hugo85 válasza fi:zi'k (#7217) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Ha Metro.Fi 150 lesz (szerintem igen), akkor még mielőtt aktualizálódna a téma, akkor feldobom itt, hátha kell több embernek is. Kint tényleg elég alkalmi vételek is vannak, és a barátom csomagjába mindenképpen befér még párszor néhány grammnyi fülhallgató. Aztán majd mindenki ad 1-1 ajándék sört a fáradozásért ;)

Közben, ahogy itt olvasgatom a HJE-300 se nem szigetel, se nem szól jobban, mint a CX400 (persze ez erősen szubjektív, lehet nekem jobban bejönne), lehet mégse lesz kipróbálás...

[ Szerkesztve ]

(#7223) mcs válasza picur220 (#7221) üzenetére


mcs
veterán

Hát igen, csak más kategória a kettő. :)
Mondjuk a sima CX300 is sokkal erőteljesebb ám a Panánál.

(#7224) picur220 válasza mcs (#7223) üzenetére


picur220
veterán

CX300-at nem próbáltam, erről nem írok, azért írtam a 400-asról, met a Panát meg a 400-ast egy időben próbáltam, így nagyon jól összehasonlíthatóvá vált a két füles.
Árul most egy ember itt a HA-n AKG-kat, nagyon olcsón, K330 5,5k; K340 7k. Páran vettek már tőle, és nem panaszkodnak hangzásügyileg. Esetleg innen valakinek van tapasztalata az illetővel?

(#7225) slymblzs


slymblzs
csendes tag

Hello
A véleményetekre vagyok kíváncsi erről 3 db fülesről.
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni.
- Sennheiser CX 400-II
- Sennheiser CX 500
- AKG K 330
Vagy ha van más azt is szívesen megnézem, ha lenne akkor ebbe az árkategóriába mint ezek vagy max 2000-3000-rel drágább.
Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#7226) celf válasza fi:zi'k (#7217) üzenetére


celf
őstag

sztem az UE. razer moray-t nem isemrem. anno vettem egy razer iem-et (siberia volt a neve?) ami vegulis valami OEM gyartmany volt sztem, a dobozon sehol nem lattam, h razer.
nem volt jo vasar.
egyedul a szilikonharangjait hasznaltam :D mas, tomorebb anyagbol keszultek, igy kicsit
mas veluk a hangzas.

amugy lehet az ujabb metro.fik jobbak a 150-nel.
de denon-t sem rossz otlet venni sztem.

[ Szerkesztve ]

(#7227) fi:zi'k válasza celf (#7226) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Az UE = utolsó előtti? Az a HJE-300.
Milyen újabb metro.fi-k? Melyik Denon?
A korábbi elmondásod alapján akkor ez elég jó árnak számít, nem?!
Köszi!

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7228) Hugo85 válasza fi:zi'k (#7227) üzenetére


Hugo85
aktív tag

UE=Ultimate Ears (azaz Végső Fülek :DDD) azaz a Metro.Fi 150 gyártója. És igen az egy nem kifejezetten rossz ár. :K

(#7229) vili13 válasza fi:zi'k (#7227) üzenetére


vili13
őstag

UE = Ultimate Ears, újabb a metro.fi 170/220

[ Szerkesztve ]

(#7230) fi:zi'k válasza Hugo85 (#7228) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Bázzeg, de picsa késő van már. :))
Pedig nem egyszer jártam a honlapjukon, illetve láttam leírva. Köszi :R
Nem vagyok benne abszolút a témába, így nem egyértelműek ezek a rövidítések.

Amúgy a 170es 8 fonttal (£24.99), a 220-at már meg sem említem igazán (£39.99). CSóró vagyok, na.
A 'vi edition' potméterrel gazdagabb, vagy mi az a plusz dolog?

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7231) vili13 válasza fi:zi'k (#7230) üzenetére


vili13
őstag

A "vi" változatokon mikrofon van, ami állítólag iphone vagy blackberry esetén használható.

(#7232) fi:zi'k válasza vili13 (#7231) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Érdekes 'rövidítése' a mikrofonnak.
Köszi! :R

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7233) gizda válasza fi:zi'k (#7232) üzenetére


gizda
senior tag

voice input :)

gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com

(#7234) fi:zi'k válasza gizda (#7233) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Azt hiszem már meg se szólalok :O

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7235) PonPon


PonPon
senior tag

Sziasztok!

olvasgattam a topicok, én is klipsch image s4 -t akartam venni...de most a forum hatására lemondtam róla...
MetroFi 170/220-at hogy lehetne kis haznában beszerezni? tipp, hogy honnét rendeljek?
előre is köszi

(#7236) Peetör


Peetör
csendes tag

Szerintetek 10000 Ft-ig melyik a legjobb füles (NEM agybadugós).
Eddig az AKG 317en gondolkoztam, de elbizonytalanított a fülbe illeszkedése...Szerintetek?
Vagy esetleg sennheiser mx sorozatbol valamelyik,vagy más gyártó?(Shure, stb stb)

(#7237) mcs


mcs
veterán

Hehe, sikerült több mélyet csiszolni a kis Panából. :)
A legkisebb harangok helyett most rátettem a közepest, és a szokásosnál bentebb nyomtam a fülembe. Kísérletezni kell ezzel, úgy látszik. :DDD
Így már határozottan jobban tetszik. :)

[ Szerkesztve ]

(#7238) picur220


picur220
veterán

Celf: Megvan még a K330? Ha igen, akkor gondolom használtad, bejárattad, milyen a hangja? CX550-hez képest? Amint írtam árul most egy fószer itt, 5500+posta, a vevői meg vannak vele elégedve!:K

(#7239) mcs


mcs
veterán

Bátran kijelentem, hogy mélykiemeléssel egy dübörgő állat ez. :C
Csak azért jártam jól a CX300al, mert kiválthattam új routerre... :DDD

(#7240) fi:zi'k válasza picur220 (#7238) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Celf a #7122-ben írja:
a K330-amat meg kolcsonvette a hugom h azzal utazzon haza m.o-ra ott meg elloptak tole az ipodjaval egyutt. home sweet home...
Szerintem már nincs meg. Ha csak a 'becsületes megtalálók'....

Azoktól az AKG-tól sokan ódzkodnak. Igazából egy az egybe kellene összehasonlítani bolti példányokkal. Bár az árukat tekintve kis teljesítménybeli különbség belefér.

fizik

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7241) Hugo85 válasza fi:zi'k (#7240) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Azok az AKG-k (két ember is árul aprón) állítólag csomagolássérültek, meg újonnan kábel és/vagy csatlakozócserés példányok olcsón. Az eredetiségüket eddig senki sem vonta kétségbe, illetve eddig a működésükkel sem volt senkinek gondja. Az merült csak fel, hogy esetleg egyes darabok nem újak, egy srác fülzsírt vélt felfedezni az egyik in-ear fülesben, de ez egyszeri eset volt tán, de az tuti hogy garancia nem nagyon van max az a pár hét, bemondásra.

(Hát igen, honnan is lenne ennyi csomagolássérült füles, és attól miért menne tönkre a kábel/dugó, szerintem reálisabb, hogy egyes tönkrement és kicserélt füleseket megszereznek a szervízből emberek, majd azokat megjavítva eladják, de ez szigorúan az én találgatásom, kérem ne hivatkozzon rá senki.)

Amúgy lassan azért szokom a CX400-at, sőt ma a hosszú kábelét is tudtam értékelni. Még a végén összebarátkozunk. Illetve lehet szegény (öskövület, matuzsálem 2003-as) MP3 lejátszómra is ráférne a csere, mintha öcsém MPIO-ja szebb hangzást csiholna ki belőle...

[ Szerkesztve ]

(#7242) Fulmi


Fulmi
senior tag

en tudom ajanlani a sennheiser fuleseket, nekem egy cx 55-om van, baratomnak 500-asa, masiknak 400-asa es mindegyik iszonyat jol szol. szemely szerint nem sok kulonbseget velek felfedezni koztuk, de nem en vagyok az abszolut hallas mestere. :D

az AKG K324p is eleg jo, foleg hogy 5 000 forint es palee1989-et szemelyesen is ismerem, szoval nyugodtan meg lehet bizni benne (itt ph-n hirdet).

(#7243) PonPon


PonPon
senior tag

hali!
Találtam ebay-en Ultimate Ears Super.Fi 4 -et elég jó áron.
ebben biztos nem csalódnék, nem?

(#7244) Mtt válasza Fulmi (#7242) üzenetére


Mtt
tag

Nincs most neki sajnos... :(

"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"

(#7245) celf válasza picur220 (#7238) üzenetére


celf
őstag

sajnos nincs meg, hugomtol elloptak az ipodjaval egyutt amig otthon volt m.o-n.... :U

amit emlekezetbol el tudok mondani:
nem voltam a K330-al teljesen megelegedve. a magasak nagyon elenkek voltak, de gyanitottam, hogy ez burn-innel lenyugodott volna. a basszus es a kozep viszont tetszett. kifinomult hangzas-ra emlekszem. , az imaging es soundstage is bejott.
a K330-nak volt eddig a legnagyobb diameteru hangszorokimenete, ezt is megjegyeznem, talan ez mond valamit.. :)
hangszigeteles lehetett volna jobb, a kabel sem volt a legtutibb..
de alapvetoen semmilye sem volt tul zavaro. leszamitva talan a beszteroidozott magasakat, amit mar irtam feljebb.
ja, CX550 II-nek dobozhangja volt a K330-hoz kepest. alapvetoen mas hangjuk volt egymashoz viszonyitva.
mas a houseing-juk is. az AKG inkabb plasztikszeru puhabb, rugalmasabb anyagbol van, mig a CX550 II a kopogos muanyagbol.

az eredetinek kulon AKG-s dugasza van, a kabelen magan van egy kis lifego akg zaszlocska, ezek elegge jellemzo ismertetojegyek szerintem.
tudok nagyfelbontasu kepet kuldeni a dobozrol es az accessories-rol. a fulesrol magarol sajna nem :(

[ Szerkesztve ]

(#7246) picur220 válasza celf (#7245) üzenetére


picur220
veterán

Tehát a CX550-II-höz képest a hangzása hasonló volt, vagy annál jobb? 5,5k-ért jó, nem?:D Vagy vegyek k340-et, az talán jobb? Az kemény 7k.

(#7247) slymblzs


slymblzs
csendes tag

hello
valaki tudna segíteni, 7225 komment.

(#7248) celf válasza slymblzs (#7247) üzenetére


celf
őstag

hasznald a keresot sztem :R

(#7249) celf válasza picur220 (#7246) üzenetére


celf
őstag

k340 elvileg ugyanaz csak hosszabb kabellal es hangeroszabalyzoval. asszem.

melyik a jobb cx550 vagy k330...
attol fugg sztem, hogy mit preferalsz illetve utalsz egy fulesben.
5k-ert megeri, de csak ha genuine.

(#7250) picur220 válasza celf (#7249) üzenetére


picur220
veterán

Gondolom nem a hangerőpotiért meg a kábelért kell 5kt fizetni plusszba... Vagy ez is csak simán parasztvakítás? elvileg eredeti, és van teljesen eredeti, nem cserélt jackes is. A cserélt jackre sem panaszkodnak amúgy...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.