Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74748) monti0222w


monti0222w
addikt

Sziasztok, megvolt az Audiófly AF180 meghallgatása a Muzixnál, pár szó az üzletről a dolgozókról: kulturált irodai környezet a Fáy u. sarkán, maga az üzletrész is irodaibb jellegű mint üzleti. A dolgozók kedvesek, segítőkészek, 1-5-ig skálán 5 pontot kapnak tőlem. :K
Előzetes telefon egyeztetés után mentem el hozzájuk, lebeszélve az AF180 meghallgatását. Egyébként már a tekefonbeszélgetésnél kialakult a szimpátia az üzlet iránt.
V
S végül a meghallgatás: nem hittem el Bodznak hogy lehet ennyi különbség a kategóriák között, de az a helyzett hogy van, és van a lejátszók között is, nekem a telefonom szolgáltatta a zenét ( Axon 7 ami ha van ilyen kategória a zenei telefonok közé tartozik) ZTE saját lejátszója adta a zenét, Santana, Kiss, illetve Spotify-n hallgatva Nemesis, Epica, Tarja. A hang összevetve az AF 78-l, szerintem hasonlóan kiegyenlített hangzás kapok csak mindezt klasszisokkal szebben (Bodz van basszusa és így nyersen, bejáratás nélkül is nagyon jó) közepek tiszták, nagyon részletesek, minden hangszer szépen külön hallatszódott. Magasak, szintén lehetetlen rosszat írni róla, gyönyörűen tisztán szólaltatja meg a hangokat, lehetne vitatkozni ki mit hall még hozzá, de nekem ez így tökéletes. :K Emlékeim szerint BigBlackDog keresett ilyesmi magassakat.
Mivel felajánlották hogy az ottani notebook+dac kombóval is meghallgathatom a fülest, így azzal is hallgatoztam, és itt is kijött a topictársak régóta hangoztatott véleménye, mi szerint komolyabb dac-ról, AMP-ről hallgatva a zenét jobbat, többet kapunk általa, sajnálatomra így van! (Ennek ellenére maradok a zeneibb teloknál, mivel amit az Axonnal hallottam sem volt rossz éppenséggel.)
Zenék amiket hallgattam jazz, Vivaldi, Ennya, stb. mit mondjak most... Jócskán többet hallottam mint a telefonomról, iszonyat jó füles még így nyers állapotban is hallgatva, minden hang ott volt ahol kell, kicsit a dinamika nem volt néhol elég, de betudható mint az eladó mondta a nem a legjobb minőségi zenei fájlnak.
Szóval a konklúzió: kell nekem ez a füles! :D
Nem is említettem azt hogy fülfeleti füles, de ennek ellenére nagyon könnyedén a helyére tudtam rakni, pedig féltem ettől, hogy ott fogok majd szerencsétlenkedni, de nem, pluszba még kényelmes is volt, majd egy órát a fülemben volt.
A kábele minőségi mint amit az AF78-nál megszoktam, csak ez pluszba cserélhető is, 3 pár kábelt adnak hozzá. A füles szigetelése is nagyon jó, bedugva a fülembe úgy hogy a zene még nem indult el, nem hallottam sokat a hozzám szóló eladó hangjából. :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.