Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74701) vicze válasza darvinya (#74699) üzenetére


vicze
félisten

Bárcsak tisztában lennél vele, hogy ez a hamisított változat és az eredeti kerámia ház, ami nem éppen filléres... A többi elemről nem is beszélve.

(#74702) darvinya válasza vicze (#74701) üzenetére


darvinya
titán

Kerámia ház.?
Ilyen kis méretben mennyire lenne tartós kerámia, mert erősebb megfogástól is apró darabokra törik.
A többi elem is beszerezhető.
Mondjuk legtöbb gyári kábel ugyanaz a filléres kínai gyártmány.

Mutas olyan fülhasogatót ebben a kategóriaban, ami tényleg nem kínai gyártmány.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#74703) #16820480 válasza darvinya (#74702) üzenetére


#16820480
törölt tag

Olyan nem nagyon van, hogy "a kerámia", ez egy gyűjtőnév, és rengeteg anyag tartozik bele. Valami jó kis kompozit lehet éppen, ami ilyen méretben is megfelelő.

(#74704) Tulku válasza darvinya (#74702) üzenetére


Tulku
veterán

Nagyjából a kínai kérdésedre az lehetne a válasz, hogy ami nem Kínában készül az hamis...nyilván túloz a poén, de egy zennhejzer nem fog felépíteni némethonban gyárat, inkább megbízza Xiang-Hu-Yüang műveket, aki felránt egy gyáregységet és két hónap múlva megkezdődik a termelés...annak rendje módja szerint ellopják a terveket, a kasznit, szinte mindent...és persze nem is biztos hogy a meghatározott darabszám után leáll a gyártósor :)

Na már most, amit linkeltél - még ha anyagminőségben, gyártástechnológiában, egyebekben tartalmazza is az eredeti felállást, amit nagyon kétlek - az egy know-how eredménye, tehát egy szimpla lopás...
És persze azt magyaráznom sem kell, hogy ilyen kis méretben nem csak az anyagok minősége, hanem az illesztések, a finomhangolás is nagyon számít, erre kínai embertársaink az ilyen garázs termékeknél rendszerint nem kellő hatásfokkal ügyelnek...

Attól hogy én átépítettem Jerry Harvey Layláját, a know-how és a megépítés még az övé marad, tehát nem tekintem cseppet sem sajtá terméknek, agyszüleménynek...például...

(#74705) xtremetuning válasza Tulku (#74704) üzenetére


xtremetuning
addikt

"Attól hogy én átépítettem Jerry Harvey Layláját, a know-how és a megépítés még az övé marad, tehát nem tekintem cseppet sem sajtá terméknek, agyszüleménynek...például..." - :R

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

(#74706) darvinya válasza #16820480 (#74703) üzenetére


darvinya
titán

Kerámia az kerámia, nem kompozit.
De kompozitnak is kell 1.5mm fal vastagság, hogy ne roppanjon össze.
Itt legkisebb fal vastagságot alumíniummal lehet elérni, aztán ezt szépen porfestékkes lakkal bevonni, ami kerámia felületű hatást ér el.

Tulku

…és persze nem is biztos hogy a meghatározott darabszám után leáll a gyártósor

Ennyi, gyár felhúzása kis tételben még kínaiknak sem éri meg.
Nem kell mindig legendát gyártani minden gyártóhoz.
A tényleg egyedi gyártás mára min. $1000-ba kerül, az összes többi gyártósori termék.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#74707) vicze válasza darvinya (#74702) üzenetére


vicze
félisten

Pont megint sikerült, egy teljen "Made in Germany" termékbe belekötni... :U Ahogy amúgy minden felső kategóriás termékünk német.
Pont úgy ahogy Sony esetében minden XBA maláj, vagy tájföldi és még sorolhatnám(AKG...). Aki nem akarj, hogy egyből másoló sorra kerüljön a terméke nem viszi Kínába a gyártást, nyilván kevés ilyen van és csak felsőbb kategóriákat érint.
Az hogy hol készül a termék tök lényegtelen lesz minőség biztosítás mindenhol lehet ugyan olyan, a nem kínai gyártás csak arról szól, hogy ne vigyenek be valós új technológiát, mert onnantól már nem az övék, a bérgyártó kapásból elnyúlja.

(#74708) vicze válasza Tulku (#74704) üzenetére


vicze
félisten

"ilyen garázs termékeknél rendszerint nem kellő hatásfokkal ügyelnek..."
Van Alin is olyan ki igényeset csinál, a te megrendelésedre pont ugyan úgy, ahogy egy 64Audio, de az is az 1000$+ kategória lesz. Most mondhatnám, hogy az én U6-omnál se mm-re egyezik a két vetőcső dőlésszöge, de ez van hogyha kézzel illesztesz, az ember nem gép. Manufaktúra esetében mindig lesz hiba.

(#74709) f4lcon


f4lcon
őstag

nem tudom ti voltatok-e már kínai gyártósoroknál. én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy több kínai gyárban is volt szerencsém lenni, ahol különböző nagy európai gyártóknak készítenek termékeket. eltérő termékeket, személyautó fékbetéttől a kerékpár hajtókarig.
nyilván nem voltam az ÖSSZES kínai gyárban, de azt hiszem az analógia jó eszköz a kezemben most:
egy bármilyen magát komolyan vevő márka bármelyik random kínai gyártósorán ha a gyártás leállt, akkor az le van állva. ott nem lesz még ötven darab legyártva fusiban, ez nem a szocializmus odakinn, hanem a vadkapitalizmus. ha hiányozna az alapanyag, az szerintetek nem tűnne fel senkinek? vagy azt meg fusiban viszik BE a gyárba, hogy este a soron X+1-edik terméket gyártsanak neked?
ami kínai, és hamisnak látszik, az az. hamis. a gyártósorok nem mennek még egy extra batch-nyit, és főleg úgy nem, hogy a nyomorult munkásnak a s*ggébe is belevilágítanak mikor ki-be megy az üzembe. az alapanyagokat grammra pontosan tudják, hogy mennyi van a gyártás melyik folyamatában éppen, és a selejt is marginális - amihez meg általában nincs hozzáférése senkinek. és a legtöbb üzemben európai vagy amerikai mérnökök felelek a gyárástechnolgiáért, komoly gyártók kihelyezett mérökcspattal garantálják azt, hogy a) a terékmefelelő legyen b) ne hamisítson senki (ezt mellesleg a komolynál is komolyabb szerődések extrán védik)
egy-egy normális kínai üzemet úgy kell elképzelni, hogy a világon bárhol máshol is lehetne, és az különbözteti meg a németországi üzemtől, hogy kínában van. semmi más, sem a berendezések, sem a munkaszervezés, sem az alapanyagok nem másak. voltam olyna kínai gyárban, ahová a szerszámokat Japánba hordták még újraélezésre is és a padlón műteni lehetett volna. 10.000 négyzetméterre pedig 7 munkás jutott, a többi robot volt.
én elhiszem, hogy az ezeréves szocializmus alatt kialakult ösztönök és az emberi hit együttesen képes elhitetni, hogy vannak gyártósorok, ahol második műszakban ugyan az készül ami az elsőben csak ez töredékéért kerül ki a piacra, és igazából nem is hamisítvány hiszen ugyan azon a soron készül, de ez nem igaz, soha nem is volt igaz, és soha nem is lesz igaz.
az a gyártó, aki ilyet megcsinál, az holnap lehúzza a rolót. és bármennyire hihetetlen, az emberek ott is pénzből élnek és ilyet nem engednek meg maguknak.

[ Szerkesztve ]

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#74710) schawo válasza f4lcon (#74709) üzenetére


schawo
titán

Köszönöm, hogy ezt leírtad, nem nekem kellett.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#74711) #16820480 válasza f4lcon (#74709) üzenetére


#16820480
törölt tag

Mondjuk az meg a másik, hogy nincs olyan a legtöbb helyen, hogy még extra műszakban fusiban gyártsanak, mert folyamatosan mennek a gyártósorok, nincs holtidő. Gondolom ha kifut egy termék, akkor hozzák helyette a másikat, ne legyen holtidő.
De amúgy az is igaz, hogy a kínai gyáraknál nagy a minőségi szórás, bárki felhúzhat egy gyárat, aki valamiből hirtelen elég pénzt szerzett (tőzsde, ingatlan, akármi), aztán majd pár hónap múlva csődbe megy, mert nem ért egy gyár üzemeltetéséhez. Ez mondjuk nem annyira érinti a nagy cégeket, mert azok kvázi saját gyárakat üzemeltetnek ott, de azért ilyen is rengeteg akad. Kint a kapitalizmus mellett hihetetlen mértéket ölt a csordaszellem: valaki elért valamit, az összes szomszédja megpróbálja lemásolni, mert biztos úgy ők is sikeresek lesznek. Csak közben a másolók részéről nincs hozzáértés általában, így hamar bedőlnek.
A kínai gazdaság szerintem egy folyamatosan épülő kártyavár, aminek részei időnként lepotyognak, bedőlnek, de alulról mindig jön újabb kártya, mivel innen-onnan támogatással, befektetéssel (állami vagy egyéb is nyilván) folyamatosan támogatják, hogy épüljön a vár. A nagyobb cégek ebből emelkednek ki, de az ilyen Ali eladókra a sok "nevenincs márkára" ez nagyjából így igaz.

(#74712) f4lcon válasza #16820480 (#74711) üzenetére


f4lcon
őstag

egy Sennheiser vagy egy Brembo vagy egy Bosch nem áll össze olyanokkal, akik tegnap nyitottak gyárat.
az ilyen komoly cégek kínai gyártása az európaihoz képest is kétszeres, ötszörös ellenőrzéssel fut.
szóval ha nem is megy 24/7-ben az üzem, akkor is ott nincs extra műszak extra termékkel
azokat amiket úgy 'hirdetnek' vagy más szóval élve az terjed róluk, hogy 'ugyan ott készülnek' azok jellemzően sima hamisítványok.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#74713) crazygamer75


crazygamer75
tag

Megérkezett a Rock Zircon füles. Igazatok volt, nem kellett volna :) Még szerencse, hogy 5 $-os akcióban vettem. Szeretem a sok basszuszt, de ez csak brummog és minden mást elnyom. Így egyenlőre marad a JBL J22 az új Zishan Z1 lejátszóhoz. Kezdhetek újra gondolkodni, hogy akkor mi is legyen a következő füles.

(#74714) crazygamer75 válasza crazygamer75 (#74713) üzenetére


crazygamer75
tag

Kétesélyes a Rock Zircon. Fiam megkapta tőlem Sansa Clip+ t, mondtam próbálja ki a Zircon-t vele és pl Nickelback igen jól szól rajta. Ez tényleg egy Rock-os Rock Zircon :) Nekem a dance mix-ekkel megfájdította a fejem.

(#74715) Seraph 16 válasza crazygamer75 (#74713) üzenetére


Seraph 16
őstag

Azért járasd be rendesen. Lehet nem lesz akkor sem csoda, de azért javulhat.

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#74716) Ochocinco46 válasza crazygamer75 (#74713) üzenetére


Ochocinco46
aktív tag

Nekem pár nap használat után finomodott sokat, megéri bejáratni.

(#74717) Bodz válasza monti0222w (#74674) üzenetére


Bodz
nagyúr

Itthon a Muzix árul Audiofly füleseket. Azt nem tudom, hogy náluk meg lehet-e hallgatni.

[ Szerkesztve ]

(#74718) monti0222w válasza Bodz (#74717) üzenetére


monti0222w
addikt

Köszi szépen, :K helyileg merre van? Jó ára van az AF 180-nak! :Y

(#74719) Bodz válasza monti0222w (#74718) üzenetére


Bodz
nagyúr

Elérhetőségeink:
Nyitva tartás: H-P 9.00-17.00
Cím: 1139 Budapest., Fáy u. 20.
Telefon: 061 907 0 709

(#74720) Tulku válasza Bodz (#74719) üzenetére


Tulku
veterán

Hihi...mennyit jártam ott... :)

(#74721) Bodz válasza Tulku (#74720) üzenetére


Bodz
nagyúr

Akkor áruld el, fülest van esély meghallgatni náluk? :)

(#74722) Tulku válasza Bodz (#74721) üzenetére


Tulku
veterán

Mindig van...telefonon azért egyeztetni kéne velük...de elég sok mindent meg tudnak oldani...

(#74723) kányabé


kányabé
csendes újonc

Helló,
Adott egy AKG n20 fűhallgatóm. 3 pár szilikonharang jár hozzá, de egyiknél sem érzem olyannak a hangzás mint amilyennek kéne lennie. Van olyan hely Budapesten ahol lehet harang-szettet vásárolni? Szeretném megtalálni a legjobban illeszkedő darabot.
Köszi :)

(#74724) #16820480 válasza kányabé (#74723) üzenetére


#16820480
törölt tag

Szokott lenni időnként a Spicy Fish étteremben, vagy néha egy Segafredo kávézóban ilyenre lehetőség. De n a felszolgálóktól próbáld kérni, az úgy nem fog sikerülni :D

(#74725) monti0222w válasza Tulku (#74722) üzenetére


monti0222w
addikt

Ez biztos? Akkor is ha abban a pillanatban nem akarom megvenni, csak szeretném meghallgatni a kiszemelt fülest?
Ha így lenne, meghallgatnám az AF 180-t. :K Akár már a jövő héten megejtem.

(#74726) Jamespapa


Jamespapa
csendes tag

Sziasztok!

30-40 ezres kategóriában keresek: Funk/Soul esetleges Rock hallgatásra olyan fülest, mely fül feletti és cserélhető!!! kábeles, lehetőleg kiegyenlített legyen, szeretem a tiszta hangzást. Az összefoglaló alapján nem találtam ilyet(főleg a kábel miatt)

Oh közben észrevettem, hogy a UE900 cserélhető, vélemények? Néztem elemzéseket, a cserélhető kábellel rengeteget problémát jelentettek, hogy szakad néha az érintkezés szemcsék miatt. Alternatíva?

[ Szerkesztve ]

(#74727) -FreaK- válasza monti0222w (#74725) üzenetére


-FreaK-
veterán

Ne tedd, kérlek. Vagy ha megteszed ne írd le milyen volt. Mert akkor én is fel akarok meghallgatni, de az már lejtő eleje... :D

(#74728) Csápájev


Csápájev
őstag

Sziasztok

Olcsóbb -AWEI,QCY stb.- BLUETOOTH fülhallgatókból van bestbuy?
Egyáltalán melyik a legújabb awei pl?
Nézegettem a 990-et, 960-at,mindről 1 éves videók vannak. :F

(#74729) Bodz válasza monti0222w (#74725) üzenetére


Bodz
nagyúr

Azért ezt a boltban ne hangoztasd! :D Általában csak kedvesebbek, segítőkészebbek mindenhol, ha vásárlónak tűnsz. :)

[ Szerkesztve ]

(#74730) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv! Egyik oldalon a fülhallgató berezonál bizonyos hangoknál. Gyengén, olyan mint amikor egy bogár próbál kiszabadulni valahonnan és a szárnyaival küzd, ha érthető a példa. A nozzle végén a filter mesh-t ecsettel lesöpörtem de ez nem oldotta meg. Valamit lehet még tenni?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#74731) silboy


silboy
aktív tag

Sziasztok, in-ear fülhallgatómat szeretném zsírtalanítani. Van olyan szer ami az se baj ha bele megy mert nem bánt semmit és elpárolog?

Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800

(#74732) Seraph 16 válasza silboy (#74731) üzenetére


Seraph 16
őstag

Patikai alkoholt szokták javasolni, de én már mosogatószerrel is csináltam,

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#74733) #16820480 válasza Seraph 16 (#74732) üzenetére


#16820480
törölt tag

Mondjuk teljesen elmeríteni nem annyira jó dolog, mert vagy túléli, vagy nem. Armatúrát tartalmazó fülesek nem szokták.

(#74734) Seraph 16 válasza #16820480 (#74733) üzenetére


Seraph 16
őstag

Mármint az alkoholban is? Én eddig így csináltam Xiaomi Piston 3, Xiaomi Hybrid és Sennhezser cx95 esetében is.

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#74735) wolfman válasza Jamespapa (#74726) üzenetére


wolfman
veterán

Itt ajánlott füles, tesztekben is kifejezetten elégedettek vele, szeretik. Csak az a fránya mocsokdrága ára.
Most én is UE900s-t akarok venni, novemberben tudtam is volna, 50-ből meg lehetett volna oldani, azóta is csak 70 fölött van. Így már nem buli. :(

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#74736) #16820480 válasza wolfman (#74735) üzenetére


#16820480
törölt tag

Mondjuk még annyi pénzért sem tudok nagyon más 4 armatúrás fülest. Kb csak a Bw B400 van még, és ennyi.

Seraph 16: Olvastam már itt olyan tapasztalatot, hogy az alkohol megölt armatúrát.

[ Szerkesztve ]

(#74737) kemcso válasza Seraph 16 (#74734) üzenetére


kemcso
Ármester

Armatúrát tilos alkoholozni és bármilyen folyadékot belejuttatni, ott van vége a fülesnek. Már az alkohol gőzétől vagy a párától is tönkre tud menni.

(#74736) sheratan Primo8 :P

(#74738) #16820480 válasza kemcso (#74737) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ja, ha valaki sarokcsiszoló hangját szereti, akkor a Primo8 is időnként akciós tud lenni :D

(#74739) Bodz válasza #16820480 (#74736) üzenetére


Bodz
nagyúr

Sony XBA-40, Magaosi K5 (5 armatúra). Utóbbiból már kiadtak egy frissített verziót más (elvileg jobb) kábellel. Több nekem sem jut eszembe, de biztos van még.

[ Szerkesztve ]

(#74740) #16820480 válasza Bodz (#74739) üzenetére


#16820480
törölt tag

Hát igen, aztán ezek meg vagy jók, vagy nem, még nem nagyon hallotta senki innen :)

(#74741) Laby


Laby
senior tag

Sziasztok!

Olvastam a bevezető, de ennek ellenőre szeretnék egy kis segítséget Tőletek.
Earbud fülhallgatót keresek, nem tudom elviselni a fülbedugósat hosszabb távon bazi kényelmetlen nekem.
Tudom, hogy az Earbud-ból nehezebb kihozni basszust, és szép hangot, de még is a kényelem az elsődleges nálam, és így csak az Earbud jöhet szóba.

A bevezetőben említették a Yuin, Ve Monk, Seahf és Piston, vagy akár itthon AKG, Sennheiser, Sony termékeket is.
Van aki ezek közül megelégedéssel használ 1-1 konkrét típust, és tudna róla írni néhány sort?

Korábban vásároltam egy Sennheiser MX 375 fülhallgatót, de hogy egyetértsek az utólag olvasott bevezetővel, a Sennheiser olcsó kategóriája eléggé gatya. Nagyon gyengén szól. Szóval ezt szeretném lecserélni egy jobb fülhallgatóra.

Felhasználás: Zenehallgatásra, játékokra, és filmezésre használnám.
Ár: 15-20 ezer a tető, és használtat nem szeretnék vásárolni.

Köszönöm előre is!

Üdv,
Bence

(#74742) Bodz válasza #16820480 (#74740) üzenetére


Bodz
nagyúr

Ez így van. :) De léteznek. Ki lehetne próbálni őket (nyilván nem fogja senki, tudom). A Sony legalább anyag minőségben tuti köröket ver a B400-ra.

(#74743) kemcso válasza Laby (#74741) üzenetére


kemcso
Ármester

Mi a bajod a Sennheiserrel? Miben akarsz jobb hangzást annál?

(#74744) Laby válasza kemcso (#74743) üzenetére


Laby
senior tag

Leginkább basszusban vannak hiányosságai, pedig én nem vagyok egy basszus májsztró ember. Tehát nem várok el túl sokat, főleg egy earbuds-tól nem is lehet, de ami van iPhone 7-hez fülhallgatóm az jobban szól (csak nem jack dugós). Szóval remélem, hogy van olyan earbuds amiben több a basszus, és nem olyan erőtlen az egész hangzása.
Nincs nagy fülem a zenéhez, ezért nem tudok ilyen magas-alacsony-színes...stb kifejezésekkel dobálózni.

(#74745) kemcso válasza Laby (#74744) üzenetére


kemcso
Ármester

Ettől a választól féltem :) Jobb hangzású earbud van pár (pl Ve Monk, Piston-ok, Yuin-ok), de olyat, amiben több mély lenne nem tudok. Valahol a Sennheiser-Sony-AKG hármasban nézelődj, azokban van esélye a több mélynek (még ha az mocsaras, mindenre ráülő típus is)

(#74746) f4lcon válasza Laby (#74741) üzenetére


f4lcon
őstag

ha van kedved, nálam van egy Seahf és egy Monk is kipróbálható.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#74747) Laby válasza f4lcon (#74746) üzenetére


Laby
senior tag

Sajnos a közeljövőben nem járok Budapesten így nem tudom kipróbálni, de azért köszönöm.
Esetleg a tapasztalataidat letudod írni, meg a pontos típusokat?

(#74745) kemcso
Köszi!!

[ Szerkesztve ]

(#74748) monti0222w


monti0222w
addikt

Sziasztok, megvolt az Audiófly AF180 meghallgatása a Muzixnál, pár szó az üzletről a dolgozókról: kulturált irodai környezet a Fáy u. sarkán, maga az üzletrész is irodaibb jellegű mint üzleti. A dolgozók kedvesek, segítőkészek, 1-5-ig skálán 5 pontot kapnak tőlem. :K
Előzetes telefon egyeztetés után mentem el hozzájuk, lebeszélve az AF180 meghallgatását. Egyébként már a tekefonbeszélgetésnél kialakult a szimpátia az üzlet iránt.
V
S végül a meghallgatás: nem hittem el Bodznak hogy lehet ennyi különbség a kategóriák között, de az a helyzett hogy van, és van a lejátszók között is, nekem a telefonom szolgáltatta a zenét ( Axon 7 ami ha van ilyen kategória a zenei telefonok közé tartozik) ZTE saját lejátszója adta a zenét, Santana, Kiss, illetve Spotify-n hallgatva Nemesis, Epica, Tarja. A hang összevetve az AF 78-l, szerintem hasonlóan kiegyenlített hangzás kapok csak mindezt klasszisokkal szebben (Bodz van basszusa és így nyersen, bejáratás nélkül is nagyon jó) közepek tiszták, nagyon részletesek, minden hangszer szépen külön hallatszódott. Magasak, szintén lehetetlen rosszat írni róla, gyönyörűen tisztán szólaltatja meg a hangokat, lehetne vitatkozni ki mit hall még hozzá, de nekem ez így tökéletes. :K Emlékeim szerint BigBlackDog keresett ilyesmi magassakat.
Mivel felajánlották hogy az ottani notebook+dac kombóval is meghallgathatom a fülest, így azzal is hallgatoztam, és itt is kijött a topictársak régóta hangoztatott véleménye, mi szerint komolyabb dac-ról, AMP-ről hallgatva a zenét jobbat, többet kapunk általa, sajnálatomra így van! (Ennek ellenére maradok a zeneibb teloknál, mivel amit az Axonnal hallottam sem volt rossz éppenséggel.)
Zenék amiket hallgattam jazz, Vivaldi, Ennya, stb. mit mondjak most... Jócskán többet hallottam mint a telefonomról, iszonyat jó füles még így nyers állapotban is hallgatva, minden hang ott volt ahol kell, kicsit a dinamika nem volt néhol elég, de betudható mint az eladó mondta a nem a legjobb minőségi zenei fájlnak.
Szóval a konklúzió: kell nekem ez a füles! :D
Nem is említettem azt hogy fülfeleti füles, de ennek ellenére nagyon könnyedén a helyére tudtam rakni, pedig féltem ettől, hogy ott fogok majd szerencsétlenkedni, de nem, pluszba még kényelmes is volt, majd egy órát a fülemben volt.
A kábele minőségi mint amit az AF78-nál megszoktam, csak ez pluszba cserélhető is, 3 pár kábelt adnak hozzá. A füles szigetelése is nagyon jó, bedugva a fülembe úgy hogy a zene még nem indult el, nem hallottam sokat a hozzám szóló eladó hangjából. :K

(#74749) #71562240 válasza #16820480 (#74740) üzenetére


#71562240
törölt tag

Az XBA-4-et igen, az nem rossz. Nem lehet nagyon eltérő a 40-es.

(#74750) Nigér válasza monti0222w (#74748) üzenetére


Nigér
őstag

A 1120-at nem hallgattad meg?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.