Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5500) HartgeH3-2.8 válasza Bib (#5484) üzenetére


HartgeH3-2.8
addikt

Többszöri próbálkozásra sem indult el, minden driver a legújabb. Support hibaelhárítás lépések sem oldották meg. A demó nagyon tetszett, ott egy mikrofon kikapcsolással sikerült varázsütésre mindent megoldani. Sokat is játszottam vele ameddig engedte. Kizárólag a Hori3 nem volt hajlandó elindulni minden más tökéletes.

Egyedül az újratelepítéssel nem próbálkoztam, hisz minek ha előtte tökéletesen tudtam játszani.

Egyébként az xbox supportos is épp csak azt nem mondta, hogy ez egy kalap szar, csak valószínűleg rögzített vonal. ;] Tökéletesen megértette a helyzetet, felhasználón kívülálló (fogalmuk sincs mitől előforduló) hiba. Win10 up to date, legújabb nvidia driver, minden más megy csak a hori nem. Még azt elfogadtam, hogy a prologue alatt kidobált, de hogy most már el sem indul az már sok. Ha vissza lehet kérni, visszakérem.
A termék használhatatlan. Nem azért vettem, hogy nézegessem. Hangsúlyozom, a supportnak sincs halvány gőze sem mitől nem indulnak a Hori3-ak.

Akinek mégis elindul jó játékot.

Hagyd,ő egy kicsit mas felfogasu mint az atlag ember
Igen valószínűleg szeretném használni azt a terméket amit kifizettem, te biztos másképp vagy, meg még itt jópáran. Nem kell annak elindulni és működni ha egyszer pénzt adtunk érte. Minek..
Mekkora egy okostojás lehetsz te.

[ Szerkesztve ]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.