Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Dejó neked! Mondjuk én inkább a feleségével
Vagy magával Massával találkoztam volna!
Remélem visszatérhet a srác, tegnap a BLIKK-ben ami nem az igazságról híres olyat olvastam, massa belei is roncsolodtak, de hogy hogyan nem igazán értem...Kubica meg Kovalainen belei se sérültek legutóbb akkor az ővé mért is?? 
-
Bár a Forma-1 kereskedelmi jogainak birtokosa direkt nem mondta ki, hogy bármilyen jogi lépést is tervezne a Ferrari ellen, ha a maranellóiak valóban úgy döntenek, hogy kiszállnak a sorozatból, de a brit állítólag írásban hívta fel Luca di Montezemolo elnök figyelmét arra, hogy visszaköveteli a tévés jogdíjakból az olaszoknak átutalt pénzt, ha a csapat megsérti a FIA-val kötött kontraktusát. Úgy tudni, hogy az összeg több százmillió angol font lehet.
Nem kevésbe..
Nowhereman:

-
Nowhereman
őstag
Nézd, ha muszály, én a Ferrari helyében neveznék, és csinálnák egy egész szezont kibíró autót 1M$-ból - a költségcsökkentés nevében, beleültetnék két feka zsidó spinét - hogy örüljön max és börni. A Kimi-Maszat duót pedig a FOTA kollegákkal meg léterhozott szériában versenyeztetném. Aztán nem tetszik nekik, mehet a két vén f@sz a biróságra!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Nemá. Akkor én ki sem merek menni az utcára, rövid barna hajjal, mert nem vagyok trendi.

venember83: Úgy, úgy. Éljen a XXI. század.
Motion: Végre egy kép amin látni, hogy tényleg más difivel mennek, mint 2 hete. Bár nem nagy a változás. Az, hogy Kimi és Massa különböző difivel mennek az mit takat? Az egyik a régivel a másik az újjal, vagy hogy?
-
Motion_Blur
félisten
-
7Heads Drago
veterán
A kasztni cellofánból, celluxból, meg festékből áll már csak. A menet közben feleslegessé vált daraboktól így könnyebb lesz megválni. Illetve ha most már tényleg megbízható is lesz az autó, akkor a szerelő ládát is ki lehet venni a kocsiból. Az meg biztos van 15 kg. De az is lehet hogy a Ferrarinál végre megtanultak origamizni.

Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy magával Massával találkoztam volna!
Remélem visszatérhet a srác, tegnap a BLIKK-ben ami nem az igazságról híres olyat olvastam, massa belei is roncsolodtak, de hogy hogyan nem igazán értem...Kubica meg Kovalainen belei se sérültek legutóbb akkor az ővé mért is?? 

mind1, jobb 2x mint 1x sem..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)