Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
A kasztni cellofánból, celluxból, meg festékből áll már csak. A menet közben feleslegessé vált daraboktól így könnyebb lesz megválni. Illetve ha most már tényleg megbízható is lesz az autó, akkor a szerelő ládát is ki lehet venni a kocsiból. Az meg biztos van 15 kg. De az is lehet hogy a Ferrarinál végre megtanultak origamizni.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Nemá. Akkor én ki sem merek menni az utcára, rövid barna hajjal, mert nem vagyok trendi.
venember83: Úgy, úgy. Éljen a XXI. század.
Motion: Végre egy kép amin látni, hogy tényleg más difivel mennek, mint 2 hete. Bár nem nagy a változás. Az, hogy Kimi és Massa különböző difivel mennek az mit takat? Az egyik a régivel a másik az újjal, vagy hogy?
[ Szerkesztve ]
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
Nowhereman
őstag
Nézd, ha muszály, én a Ferrari helyében neveznék, és csinálnák egy egész szezont kibíró autót 1M$-ból - a költségcsökkentés nevében, beleültetnék két feka zsidó spinét - hogy örüljön max és börni. A Kimi-Maszat duót pedig a FOTA kollegákkal meg léterhozott szériában versenyeztetném. Aztán nem tetszik nekik, mehet a két vén f@sz a biróságra!
Utánam a kondenzcsik!
-
MODERÁTOR
Bár a Forma-1 kereskedelmi jogainak birtokosa direkt nem mondta ki, hogy bármilyen jogi lépést is tervezne a Ferrari ellen, ha a maranellóiak valóban úgy döntenek, hogy kiszállnak a sorozatból, de a brit állítólag írásban hívta fel Luca di Montezemolo elnök figyelmét arra, hogy visszaköveteli a tévés jogdíjakból az olaszoknak átutalt pénzt, ha a csapat megsérti a FIA-val kötött kontraktusát. Úgy tudni, hogy az összeg több százmillió angol font lehet.
Nem kevésbe..
Nowhereman:
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Xirtam
veterán
Dejó neked! Mondjuk én inkább a feleségével Vagy magával Massával találkoztam volna! Remélem visszatérhet a srác, tegnap a BLIKK-ben ami nem az igazságról híres olyat olvastam, massa belei is roncsolodtak, de hogy hogyan nem igazán értem...Kubica meg Kovalainen belei se sérültek legutóbb akkor az ővé mért is??
-
Oliverda
félisten
Ja, befigyel egy kis anti-stall.
Arra kíváncsi vagyok hogy Rai milyen rajtot tud majd összehozni a KERS-szel de szvsz Button-t nem lesz majd nehéz lehagynia.
Grosjean a Q2-ben csak 3 tizeddel maradt el Alonso-tól. Nem rossz...
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Tőzsde és gazdaság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest