Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem parkolt be.
Tessék: "A nagy káoszban pályafutása első futamát teljesítő Markus Winkelhock állt az élre, aki egyedüliként, minden mindegy alapon esőgumival kezdte meg a versenyt. A többiek viszont csúszkáltak ide-oda, a célegyenes végi jobbos kanyarban többen is kisodródtak. Itt fejezte be az idei Európa Nagydíjat Jenson Button, Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi, Nico Rosberg, Scott Speed és majdnem Lewis Hamilton is. A szombati időmérőn bukó brit azonban nem szállt ki autójából, és miután a darus traktor visszaemelte az aszfaltra, a McLaren pilótája folytatta a körözést. "Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
legiaap
félisten
Tudod fejlődik ez a világ,neki is tovább kellett lépnie.
Amíg a Forma 1-ben volt addig TV játékon gyakorolt 1 dimenzióba ezért ment neki olyan rosszul,de most már 3 D-be nyomja.Ha most visszavennék mondjuk kapásból a Ferrárihoz,akkor tuti tudna szerezni 1-2 pontot.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
proof88
addikt
Azt én is hülyeségnek tartottam, mivel semmi oka nem volt rá, akár saját magát is megszívathatta volna. Félig poénnak írtam, amit írtam, de komolynak is olyan szinten, hogy mivel nem kedvelik egymást, és Alonso most előrébb van, mindent megtenne azért, hogy maga mögött tartsa Hamiltont, Hamilton meg mindent meg fog tenni, hogy megelőzze Alonso-t.
-
7Heads Drago
veterán
Pont ezt akartam én is írni.
2 db SC után nem tudom hogy lett volna előnyük.
Főleg hogy a 2-ik SC után nem sokkal be kellet jöni a kemény gumiért, amivel egy kicsit jobb a Mclaren és a Bmw is.
A monitorokon látható adatokat nem ártana néha látni is, nem csak beszélni a vakvilágba.
Remélem egyszer lesznek majd ettől jobb müsor vendégek is.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
PazsitZ
addikt
Eddigi teljesítményük alapján Piquet és Nakajima elég rossz vásár volt.
(#15573) 7Heads Drago: Egész futam alatt Hamilton istenítését szeretnéd hallgatni vegyítve egy kis Meki ellenes összeesküvéselmélettel?
Mondjuk a jelenleginél lehet ez is jobb lenne(#15566) Peat;) : Kovalainen helyett is egyszer Webbert hajtogattak
Tegnap Coulthard is Renault-s lett. (bár ott legalább a motor renault)
Aláírásgyűjtésben benne lennék.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Peat;)
veterán
-
-
Zé_Mester
őstag
NAGYON HELYES !!!!
de ettől még a BOX-os szabály baromság, és ha nem változtatják meg akkor megint lesz belőle cirkusz.
igaz a francia pálya annyira nem szokott izgalmas lenni, legalábbis számomra nem.
de lesz majd még itt izgalmas futam, ahol az SC szinte 100%.[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Persze, hogy megérdemelte, meg nyer, akkor nyer...legyen VB..
de ez ugy jön lö, hogy azt mondja, én agyok legjobb, és első számvá kell teni a bmw-nek, és alap hogy heidfeld elengedett... stb...
leet tényleg enyire elferditették a forditást?? nagyon szimpatikus, és ez a második, már volt egy hasonló.
azt kellet volna mondania, hogy kösz heidfeld, kösz bmw, vezetem a pontversenyt, majd kiderül, hogy mi lesz ezután, mégha nem is igy gondolja..
-
PazsitZ
addikt
-
hossszú
őstag
Az F1-Live is hasonló hirt közölt
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Oliverda
félisten
Ahogy mondod. Amúgy én sem értem hogy mit sír. Annyit megtanulhatott volna még Alonso-tól hogy ilyen esetben meg kell előzni azt aki lelassít majd utánna ügyesen befékezni előtte.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
wildrain
addikt
A saját drukkerei nem fordulnak ellene. Aki ellene fordul akkor, amikor nem megy neki annyira, az soha nem Kiminek drukkolt, hanem az eredményeinek. Ezt hívják divatdrukkernek, aki csak addig szurkol valakinek, amíg topon van, amikor jönnek a nehéz idők, akkor meg másik kedvenc után néz.
Nem kell velük foglalkozni, saját magukról állítják ki a negatív bizonyítványt az ilyenek. -
wildrain
addikt
Aki kritizálja, az még szurkol neki, esetleg éppen azért kritizálja olyan élesen, mert nagyon szeretné, ha jobb eredményt érne el. Aki elfordul tőle, az meg nem is kötődött hozzá sosem.
Én nem tartom bajnak, ha idén nem jön össze neki a vb cím, mert szerintem ez csak méginkább felkelti benne a vágyat, hogy maradjon, mert amíg versenyképes autóban ülhet, addig meglesz az esélye győzni. Egyébként meg az sem ciki, ha megkopnak a reflexei, vagy idővel elfogy a motivációja. Ez mindenkivel megtörténik előbb-utóbb, neki legalább előtte összejött egy vb cím is. -
borsi
tag
Hát ja, a kis köpcös állandóan csinálta balhét. Volt benne előzni akarás(sokszor lett nyögés a vége), de sajnos a mai mezőnyben aki előzni akar lemarad.
Vagy megbüntetik, vagy ha nem sikerül az előzés, a mögötte lévő megelőzi. Sajnos a kivárás meg a kocsikázás, pláne a pozicióvédés még lassulás árán is kifizetődöbb.
Alonso is pórul járt idén nem egyszer, több verseny is volt ahol akciózott, és folyamatosan esett csak vissza. Ha marad a helyén, és csak védi helyét, néhány ponttal több lenne neki. Én a kitessékelést előbb büntetném mint a sikánlevágást.
És jöhettek nekem, hogy Kimi meg Hami fel tud jönni hátulról. Ők egy másik ligában mennek, amelyikbe néha bevesznek egy harmadik csapatot.dokar: Alonsonak érik már az idei dobogó
[ Szerkesztve ]
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
proof88
addikt
Én most azért védeném meg Kimi 3. helyét, szemben azzal, hogy 2. is lehetett volna, hogy ha valóban érdemi sérülés érte a keréknél a hűtőt és nem volt rendes fékhűtés, akkor főleg ha Kubica szélárnyékában megy a célegyenesben, nem hűl le eléggé a fék, vagy nagyon felmelegszik fékezésnél és köv kanyarnál nem lesz elég jó a fékhatás, arról nem is beszélve, hogy mennyire kopik el a fék, ha túl nagy a hőmérséklete.
Továbbá, Kiminek most már úgysem az a feladata, hogy jól megverje Kubicát, hanem hogy biztosan hozzon pontot a Ferrarinak.
Szingapúrban is a végén baltázta el a dolgot. Szerintem ezen a versenyen nem kell leírni Kimit. -
gV
őstag
Az időmérők a McLaren-es korszakban jobban mentek neki, még az utolsó évében is (bár akkor sokszor könnyű autóval küldték ki), 2006 óta viszont szerintem többet hibázik, ráadásul általában elég rosszkor.
most azért az időmérője jól sikerült 1.5kg nehezebb kocsival alig 1 tizeddel maradt el Felipe idejétől, persze az elvárás sokak szerint az lenne h ennek ellenére gyorsabb legyen, én viszont a tavalyi évből kiindulva azt mondom ha mindig egál közel teljesít (suly/idő arányban) vele az jó
-
-=Sziszi=-
aktív tag
"Tavaly meg az elbénázott ausztrál futam után jöttek az eredmények, majd egy kiadós pechsorozat után a Német Nagydíj körül totálisan elvesztette a fonalat."
Aztán az utolsó két futamra feltámadt, mert leszedték a sok fejlesztést ami miatt nem feküdt neki a kocsi. Látni lehetett, hogy más a kocsija mint Massanak.
Eddig azt nyilatkozta Kimi, hogy sokkal jobba érzi magát az idei gépben, ezért mindenképp jobb évet jósolok neki mint a tavalyi."Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók