- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
SzalaiG #45268 üzenetére
Barichello már nem a legfiatalabb... ez látszik is rajta (nem úgy, mint Coulthardon, Fisicon vagy Schumin...), kicsit, mintha jobban megviselte volna "az a sok év", de ne legyen igazam
.
A fogadásról...: Először szert teszek és összerakok némi kezdőalapot - teniszhez kiscsit több érzékem van... - aztán nem kizárt a fogadás... Felőlem jöhet egy "PH-buli", ha "szakítok", amolyan babazsúr /csak azé', me' a körzetben csak 5 kocsma van.../ Mármint, milyen benzint? Red Bullosat vagy amelyiknek kakas vagy egyéb állatfajta van az elején?
-
Xirtam
veterán
válasz
SzalaiG #45202 üzenetére
Építő jellegű hsz volt! Csinálj időgépet , kezdj el gocartozni 4 évesen!Nőj fel végig autó versenyez! Aztán szerezé super licenszet ülj massa helyére csináld jobban!
Vettel adja nekik az ívet!
Nakajima kiálását pöppet elszúrták! Jobb első kereket alig tudták feltenni!
-
wildrain
addikt
válasz
SzalaiG #43337 üzenetére
Erre Kimi szurkolóként mondom, hogy egyáltalán nem igaz.
Jó példa az aesir által is említett időmérő, ami a Ferrari óta nem nagyon erőssége Kiminek (vagy Massának nagyon erőssége), de egyes versenyeken is túl nagy falat volt (meg lesz is) Massa Kiminek.
Blade: write only?
-
Ijk
nagyúr
válasz
SzalaiG #42770 üzenetére
Én is remélem, hogy holnap sikerül Kiminek Button elé kerülni, és hozni a futamgyőzelmet. A rajton sok múlhat, és ugye a kiállásoknál. Remélem az olaszok már most elkezdtek imádkozni
Engem nagyon nyomaszt már ez a Brawn fölény. Tudom, hogy ez a munkájuk gyümölcse, és Buttont is elismerem, mint kiváló pilótát, sőt még szimpatikus is. De van egy megmagyarázhatatlan rossz érzésem, persze lehet, hogy ha Kimi nyerné a versenyeket nem így lenne. -
D.Orion
veterán
válasz
SzalaiG #40356 üzenetére
Valamelyik faszagyerek mondta az rtl-nél, hogy: Massa beüzente a csapatnak, hogy a Brawn autókon hátul új szellőző nyílások vannak.
MÁS:
Toyota-nál láthattunk egy frankó kis első vezetőszárny cserét egy emelő segítségével. 3sec alatt megoldották vele, a többi csapat miért nem használja? Ott szívnak vele akár 8-10sec-ig is.. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
SzalaiG #39666 üzenetére
Jó nekik ott ahol vannak. Szerintem most senki nem akar a Ferrarihoz igazolni, mikor látszik, hogy széthullott az egész csapat.
simonzé:A Williams-től többet várok. Meg lesz a a győzelem Rosbergnek, reméljük nem is egy. Egy hét múlva száraz futam. Ebben fogadok bárkivel.
-
Pá
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
SzalaiG #38342 üzenetére
Dave Ryan hazudott. Mindig elefelejtitek, hogy ketten voltak a meghallgatáson, és Lewis már a meghallgatás előtt a médiának elmondta a dolgokat kamuzás nélkül.
Azt is elfelejtitek, hogy már kiderült, Dave Ryan kérte Lewist a pozicióvisszaadásra az SC alatt, később ezt akarta visszapedálozni neki.
Az a nagy helyzet, hogy már ezért is bántják Lewist, mert lövésük sincs Dave Ryan szerepéről és tetteiről és majd' mindenki Lewist teszi felelőssé Dave kirúgásáért (holott egyértelműen megérdemelte), de valójában a média és a világ előtt Lewis viszi el a balhét Dave helyett is.
És a leglényegesebb:
Lewis Hamilton: junior employee
Dave Ryan: senior employee -
JJános
addikt
válasz
SzalaiG #37697 üzenetére
Igen!
Én a nagycsapatokat vártam, hogy felzárkóznak. Hát a RedBullRacing nagy csapat! Meg a Toyota!
Vettel is, és Webber is nagyon szépeket mentek! Gratula.Ferrariról semmit inkább, de már ha most se hull fej a porba?
30z.Samu: Az a durva, hogy akik büntetést kaptak előrébb vannak mint Massa.
-
brownus
veterán
válasz
SzalaiG #36941 üzenetére
trulli kapott +25mp büntetést, így 12. lett. sc alatt előzött /hamilton őt majd ő vissza, de akkor már sc alatt.../
vettel meg kapott 10 rajthelyes büntetést kapott a köv. futamra mert nekiment kubicánakmár nem tudom hol olvastam: csak eszembe jutott a kép kapcsán: white is a new red vmi ilyesmit
-
törölt tag
válasz
SzalaiG #36220 üzenetére
Dehogy is....versenyzők versneyautókat vezetnek, nem történik semmi rendkivűli.
Amikor egy üzletember megveszi MS HunRing-s futamgyőztes Ferrari-ját az mi...tiszta pénz az egész.
Itt viszont versenyzők vezetnek versenyautókat...lehet 'szent' tárgyként tekinteni egy versenyautóra,..de attól az még csak egy versenyautó, amit azért építettek hogy versenypályán legyen. A legrosszabb ami történhet vele, hogy beállítják valmi vitrinbe. Egy versenypályára felkészítik a szakemberek, és egy versenyző vezeti.
Hamilton meg egy versenyző,...ez az egész nem is lényeges csak egy szempontból,..hogy Lewis Hamilton-nak bevallottan kedvence a volt versneyző Senna, és most Senna egyik legjobb verdáját hajthatja. Ez csak neki különleges pillanat,..egyébként nem az. -
hunnylander
őstag
válasz
SzalaiG #36210 üzenetére
Prost már ült ilyen autóban (nem is keveset). Mit keresne a britek fesztiválján eg francia?
Most őszintén, ki vezesse egy brit autós fesztiválon a McLaren legsikeresebb autóját show-ból, ha nem a McLaren legújabb világbajnoka?
Úgy tűnik, fogalmatok sincs, hogy az elmúlt években is ilyen híres autókat vezetgetett az összes mclarenes pilóta. Vezette Lewis már Mossét is meg rengeteg egyéb oldtimert és klasszikust, a munkája része.
-
törölt tag
válasz
SzalaiG #36199 üzenetére
Miért Anthony Davidson mennyivel kevésbé koszolja be a 'szent ülést'??! ...csak mert pl. vezette már ő is ezen a rendezvényen.
Hibátlan mennyire kevés infó is elég ahoz hogy kaszabolni kezdjetek.
Amugy is egy versenyautó arra való hogy vezessék..Ez inkább Hamilton szempontjából nagy dolog, mivel neki ez valszeg nagyon személyes élmény lesz.
-
bajuszati
tag
válasz
SzalaiG #32469 üzenetére
Én ferrarinak szurkoltam, de Massa sem nagyon...
Ez egy olyan idény volt amikor több pilóta is felállt a dobogó csúcsára....ez mindenféleképpen jó az F1 jövőjét nézve.
Sok volt a kaotikus futam..pl.Massa Mogyoród, aztán a sok esős futam.
A ferrari VB cím megvan az is épp olyan fontos az ott dolgozó több száz embernek, és szurkolóiknak egyaránt.MINEK ÁLLANDÓAN A KI MIT ÉRDEMELT DOLGOT TAGLANI?
JOBB LESZ A LELKIISMERETE TŐLE AZ EMBERNEK?
MÁSOKRA AKARJA RÁERŐLTETNI AZ IGAZÁT? -
hunnylander
őstag
válasz
SzalaiG #32469 üzenetére
Massanak lett volna az ajandek. Pontegyenloseg ajandekponttal (Bourdais) es ajandekgyozelemmel (Spa) es Kubica-Vettel-Toyota bundaval.
De azert ne sirjal a TimoTeamOrder miatt, o mar egy McLaren pilota (szeretettel varjuk), csak a Toyotahoz van beepitve, es csakis bundabol nem jott be kereket cserelni es hozta a szivbajt az egesz McLaren pitwallra. Es bundabol ment gyorsabb kort a nem megfelelo gumin, mint Trulli, es bundabol elozte meg ott kotelekben negy auto is Lewisszal egyutt, mikor neki bundabol szitalt az autoja, es bundabol maradt le nehanyszaz meteren hatmasodperccel.
Kubica es Vettel meg a Ferrarinak bundazott, sot a Toyota is. Az azert nem fair, hogy ok kimaradnak a kerekcseremokabol, vannak szeriak ahol ilyet nem is engednek. Mifele mazli lett volna ez Massanak? Ne felj, csak higyj, "Allah nem akarta ugy...".
Nehany rehabilitacios kerdes a szamodra: Honnan tudta a McLaren, hogy pont Timot kell lefizetni? Mi volt a versenyelotti megallapodas; ha a verseny vegen leesik az eso ne menj ki a boxba es kerulj Lewis ele, majd engedd el, de menj gyorsabb kort mint a csapattarsad ugyanazon a gumin?
Mi van, ha Timo feljelenti a McLarent az ajanlattetel miatt? Timo miert halalta meg a monzai furetetelt TimOrederrel? stb.
-
Sirpi
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzalaiG #10109 üzenetére
Massa egyszerűen nem érdemli meg, hogy világbajnok legyen. És nem a gyorsaságra gondolok, hanem a viselkedésre. Legtöbbször undorító, nagyképű módon ünnepelte a győzelmeit, meg amikor Alonsoval cigánykodott a Nürburgringen... Kimi ilyet soha sem tenne.
Én már akkor sem csíptem Massat, amikor Schumi mellé került. Még jó, hogy ő elkelnte a száját rendesen, megtanulta hol a helye
-
JJános
addikt
válasz
SzalaiG #10109 üzenetére
Igen erről van szó! A ferrari nem hölye, hogy két egyforma tudású pilótát szerződtessen! Jó a Maszat, nagyon is jó pilóta, és drukkolok neki!
Amikor meghosszabították a szerződését.
Ha jól tudom épp tavaly, szerintem megmondták neki:-kis Maszat villogjál, told meg a bringát! De ha a csapat érdeke úgy kívánja sorakozz fel! Kimi mögé!
-
Oliverda
titán
válasz
SzalaiG #10101 üzenetére
Már pedig be fogja.
A Ferrari elnöke Alonsót méltatta
Todt leváltása Alonso érkezését vetítheti előre
Idő kérdése...
-
Ati_X_321
aktív tag
válasz
SzalaiG #10101 üzenetére
szánalom ez a csalfonzó, mostmár heti két hírben kell hallanom, hogy így meg úgy szeretne a ferrariban ülni
Alonso a Ferrarinak drukkol az idei évben
Alonso szívesen kipróbálná az új Ferraritilyeneket senki nem mond csak úgy, remélem a ferrarinál csak röhögnek rajta
sztem kockázatot jelentene felvenni alonsot a ferrarihoz, mert lehet, ott is elkezdene hupákolni, mint a mekinél, aztán veszélyeztetné itt nekem Kimi újabb bajnoki címétJó a Massa, ebben a szezonban már be lesz idomítva a védő szerepre, ugyanolyan gyors mint Kimi, minek kockáztatni egy idiótával
azért, hogy ha lassabb lesz mint Kimi, akkor megfenyegesse a ferrari vezetőségét, ha nem használ, akkor pedig bemártsa a csapatot? hát olyan pofont kap, hogy attókódul
ez volt az utolsó elfogult hozzászólásom
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged