Hirdetés
Aktív témák
-
Petya25
őstag
Hamiltonnál is bejött az év végi hiba faktor.
Amilyen szépen ment eddig, most szerintem nagyot hibázott, korábban kellett volna a boxba látogatnia. Remélem tanult ebből a rally-s csúszkálásból és az uccsó futamon szerez elég pontot.Button végre szerzett pár pontot és remek időket is tudott menni.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Első Massa, Hamilton a második, Kimi a harmadik, Alonso csak a negyedik...
-
Petya25
őstag
A rajt tipikus feltartós volt.
Most meg Hamilton autója....
Még a végén Kimié lesz a VB.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Hamiltonnak szurkoltam, de vígasztal, hogy a hispán fakutya csak a harmadik lett.
Gratula Kiminek, már ráfért volna korábban is a VB.
Majd legközelebb Hami, az uccsó két futamot elszúrtad......Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Nagyon jó futam volt, hiba volt a végeredményt utólag módosítani. Remélem Lewis és a Merci visszakapja a pontokat. Nem fair ahogy osztogatják mostanában a bümtetéseket.
Lewis egyértelműen visszavett az ominónus kanyar után és maga elé engedte Kimit. Hogy utána a következő kanyarban már megint előtte volt arról csak Kimi tehetett.
-
Petya25
őstag
Sanyi bácsi meglepően értelmes írása: [Kölcsönkenyér visszajár...]
-
Petya25
őstag
Az egész mai F1 egy vicc, csak kár hogy nem nevetek.
Valahol a háttérben eldőlnek a dolgok, mindegy mi történik a pályán.
Sorozatban olyan döntések születnek, amik a Ferrarinak kedveznek csak. Egy pont innen egy pont onnan, mi ez valami hendikep rendszer?
Simán elvenném a Ferrari csapatpontjait amúgy is, mivel a múltkor majdnem felgyújtották a boxutcát az egyértelműen balasetveszélyes startlámpa használat miatt.Ha Massa és a Ferrari nyeri az idei vb-t, akkor az a sport arcul csapása.
-
Petya25
őstag
Nagy gratula Hamiltonnak. Teljesen tisztán, erőből meg tudta csinálni.
Massa elég gyengén muzsikált és megint csak ajándék pontokkal tud lépést tartani.
Meglátjuk mit hoz az uccsó futam, izgalmas lesz.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Na lássuk ki hozta el a kiskacsát otthonról.
Már süt a nap....
Szerintem inkább essen rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Hát ez ritka izgalmas volt, és ritka bunkó volt Kubica is, a töknek zavarta meg körhátrányból az elejét... Viszont az uccsó kör-kanyar-előzés egy állat volt.
Nagy grat Hamiltonnak, megkapta végre a tavaly elbukott címet.
Haminak nem szerencséje volt, hanem Massa kapott ajándék pontokat korábban azért lett szoros.ui: Button autója a végén kigyulladt , remélem jövöre jobb lesz
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #31831 üzenetére
Ezeket a pontokat a Ferrari maga bukta el, a plussz pontokat viszont ingyen szórták neki.
-
Petya25
őstag
Kiábrándító a mai F1..
A globális válságra most sok mindent rá lehet fogni, de szerintem alapvetően az évek óta tartó rossz bevétel elosztás és szabályozás az oka a kialakult helyzetnek.
Amíg Börni-Max-FIA és társaik csak a pénzt veszik ki a sportból és nem forgatják azt vissza, addig az F1 csak lefele mehet. Értelmetlen szabályokkal nyomorgatják a top kategóriát, csökkentsünk költséget, de fejlesszük ki a KERS-t, tegyük biztonságossá, de vegyük el leszorító erőt, a teszt lehetőséget korlátozzák, de mindent kibíró gépet kell építeni, közben pedig az egyen motorokkal és váltókkal a csapatok sokéves fejlesztéseit szarják telibe.
Miért kell rögtön betiltani azt, ha valaki kitalál a gépére valamit? Szabad kezet a csapatoknak, a konkrét biztonsági előírásokat megtartva. Börni kapna a szervezésért 5%-ot a bevételből, a többi pedig a pályáké és csapatoké...A Honda csak a kezdet...
-
Petya25
őstag
Na ennyit a jövőről... [link]
Teszt nuku, tankolás nuku, egységes KERS.
Nem normálisak.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Márkakupa lesz ez, én már látom, csak még az nem dőlt el hogy, milyen fajta...
Sebaj, az autó színeit talán majd a csapathoz alakíthatják.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
-
Petya25
őstag
válasz Integra #33156 üzenetére
Remélem egyszer minden "jónak" vége szakad és jön a világbéke.
Ideje lenne már a reformoknak, de nem így, remélem borul a bili hamarosan.Még szerencse, hogy télen van NFL, megyek nézem inkább azt...
Motion: de jó, hogy írod, na legalább az egy fair küzedelm lesz holnap
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Végre-végre-végre...
Button a legnagyobb.
Fene gyors ez a Brawn, nagy szercse, hogy nem ment kárba a sok fejlesztés.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Nekem tetszett a verseny az előzgetéssel, tankolással, gumiválasztással, esővel együtt és a végén Button nyert. El se hiszem, hogy tavaly ilyenkor hol volt a csapat...
Jól megy a szekér, remélem a KERS-t ők is beteszik előbb-utóbb és akkor továbbra is jönnek majd a jó eredmények.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Buttonék ugyan most nem bírtak a Redbullosokkal, de szerintem jól alakult a futam.
Merci talán magára talál, de a Ferka egy rakás kaka.
Méghogy Kubica odaérhet... hát persze, mindig valaki seggébe.Ez a díjátadás tipikus kínai színvonalú volt.
Két ferdeszemű tök más ritmusban húzta fel a zászló két oldalát, ami gondolom még mindig olcsóbb volt, mint egy kis villanymotor.
A díjátadók meg nevetséges műanyag zsákokban pózoltak, hát nagy gratula. Arra a két percre igazán levehették volna, mikor egy világ nézi őket. Mindegy, ez a kínai gagyi.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #39637 üzenetére
Én csak tényszerű voltam, nem állítottam valótlanságot.
Peat;)
Én nem azt írtam, hogy nincsen benne mindenben a kezük, hanem azt, hogy gagyi.[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Button a csúcson!
Jól alakul az idény, Barika is szerzi szorgalmasan a pontokat.
Szegény Honda, a kardjába dőlhetett már párszor Ausztrália óta....Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Button juhéééé!!!!
Mekkora volt, hogy az uccsó pillanatban bejöt az elejére...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
A mai futam megint egy álom volt....
Buttonék remek húzással váltottak taktitkák és végül is Bari is bejött másodiknak.
Nagy gratula a Brawn-oknak.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Kíváncsi vagyok, mit lép a FIA, hogy többen kilépéssel fenyegetőznek...
Szerintem a "nagyok" többféle képpen meg tudnák kerülni a költséglimitet, kár vergődni:
1, Most költenének mint állat a jövőévi kocsira, mint anno a Honda
2, Még idén egy rakás pénzért megbíznak egy "külső" céget, hogy végezzen neki fejlesztést jövőre
3, Jövőre "pár" fejlesztést külső cégre bíznak, az elkölt egy rakás pénzt és átadja bagóértNem éppen találékonyak, vagy csak én vagyok magyar?
-
Petya25
őstag
Megnézem mégegyszer a futamot a Sportklubbon, Button fantasztikus!!!
6/5 és benne Monaco...Jövőre a Toyota végülis kiszáll?
Lehet úgy járhatnak mint szegény Honda...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz !Overdose! #43305 üzenetére
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy mit fog kezdeni a FIA azokkal a nevezésekkel, amik a 40-es limittel jelentkeznek. Elég csúnya lesz, ha azt mondják az újaknak: bocsi öreg, mégsem 40 milka, hanem 400... mehetsz szépen haza a gokartoddal...
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
válasz !Overdose! #43452 üzenetére
Én már mentem rajta, igaz csak bringával. Szerintem sem unalmas.
14 perc volt egy kör , úgy hogy bohóckodtunk közben, direkt behajtottunk a sóderágyba, meg hasonlók.
A Mansell utáni egyenes fel a dombra az nagyon durván emelkedik.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Button megint a maximumot hozta ki magából és a gépből is.
Szegény Bari, nagyon elkámpicsorodott a szája a boxban... kár volt azért a rajtért...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
A Forma1-es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit és magyar cigányokat fogadott fel helyettük, mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket.
Később megbánta döntését.
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett 3 másodperc alatt cserélték le a kerekeket, viszont a maradék 7 másodperc alatt átfestették a karosszériát, átütötték a gyári számot és eladták a kocsit a Hondának.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Hát ez a ma délutáni FIA-FOTA huzavona megint rúgott egyet a haldoklóba. [link]
Szerintem hetekkel ezelőtt azért engedett végül a FIA, hogy bent tartsa a csapatokat és ezzel a másik szériát még csírájában megfolytsa. Most meg hogy már bőszen telnek a hetek, egyre kisebb az esély egy másik sorozat indítására. Addig-addig fogja húzni az időt a FIA, hogy már ne lehessen a másik szériát megszervezni így a csapatok kényszerből fognak bent maradni.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eBay
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- XPEnology
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest