Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos amerika még nincs itt... Egyébként pedig arról van szó, hogy újabban az f1-es topikba beszabadult egykét tizenéves, akik semmi mást nem csinálnak, csak flémet gerjesztenek és a hülyeségeiket nyomják egyfolytában.
Egyébként igen, nyitott a topik, de az idiótákat ki kellene már közösíteni innen, teljesen megmérgezik a légkört.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Tudhat valamit a srác (vagy a Toyota), mert nem gyakran fordul elő, hogy valaki kétszer is esélyt kap az F1-ben, és most ráadásul egy gyári csapat igazolta le. Kár, hogy a középmezőny végén vannak
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
PazsitZ
addikt
-
-
hunnylander
őstag
Nem fog belerokkanni. Neked az miert faj, hogy en nem akarok Bridgestone abroncsot vasarolni, mikor van sok masik kedvelt markam? Bridgestone kereskedo vagy?
Muszaj ilyesmi miatt szemelyeskedni. Azzal a hsz-szel amibe belekotottel, semmi problema nincs. Ne sirjal mar a Bridgestonert!
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
Te is, és Integra is túlmentetek azon a határon, amit a moderátor eltűr. Ezekért bannolás jár. Föcsögitek a gyűlöletet. Nem jó ez így.
Személyeskedj máshol, itt ne! Moderátor, bannolás. Please.
Nehogymá ilyet megtehessenek ezek. Aztán Aesirt éltette itt valamelyik, aki szintén csak személyeskedik.Vitázz, mond el véleményed, de ne bántsd a személyt. És ne bántsd azt, aki másnak épp a kedvence.
Szálljon a fejetekre, a mocskolódástok vissza.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Én csak az obszcén szavaitokra gondoltam, ami gyűlölettel van átitatva. És bár nem szóltál hozzám, engem nagyon zavar.
Legközelebb gondolj arra, hogy a másik is ember, ha te annak tartod magad. Maradjunk meg annál a hangvételnél, ami a kultúra biztosítékát nem vágja le. Más bajom nincs. És igen is az ilyennek nincs helye a topicban. Mond el véleményed, vitatkozz, de ne személyeskedj. Jogod van hülyeségnek tekinteni bárki hsz.-ét, de neki is joga van, hogy mindezt normálisan tedd.
Pazsit(22592): Olvasd el a házigazdát. Egyébként, hogy nem vetted észre, az is zavar. 22603 hsz.
AMD POWER: Én azért üvölteni nem mertem, még mosolyogni sem, de el tudom képzelni a helyzetet. Kemény.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
En csak azokkal nem ertenek egyet akik azt allitanak, hogy Glock az idealis iven ment es nem kovetett el semmi hibat. En azt mondom, besokallt rendesen es a jobboldali kerekeit tette a kerekveto kulso elesebb peremere, raadasul hosszan, pedig a bal oldali kerekeit kellett volna a kerekveto belso reszere. Az nem szunteti meg Glock hibajat, hogy mas is vetett hasonlot.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Neked ez mar tul osszetett dolog? Hol irtam, hogy a futomu kiszakadasat csakis Glock hibaja okozta?
Nem tudod egymas melle tenni a ket dolgot? 1. A futomu serult lehetett. 2. ETTOL FUGGETLENUL Glock rosszul/ugyetlenul/szerencsetlenul vette a kanyart.
Felfogtad mar, hogy ez esetben nem egyszeruen ketpolusu a dolog, hogy Glock okozta a problemat vagy egy serult alkatreszt?
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Ennyire nehez a felfogasod? Amit most linkelsz az sem utasitja el a baleset fo okat, ha nem venned eszre. Vagyis en nem arrol beszeltem, hogy a serult alkatresz HELYETT Glock a fo hibas 100%-ban, hanem arrol, hogy a serult alkatresztol FUGGETLENUL Glock nem jol teljesitette azt a kanyart. Felfogtad mar vegre?
www.HunnyF1.com
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest