- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #39273 üzenetére
Á köszi szépen.Azért mákja van az olyan csapatoknak ahol a felfüggesztés lehetővé teszi ilyen hamar felrakni az új elemeket.PL.:a BMW-nél ott tök más a hátsó felfüggesztés.Ott már szerintem komolyabb változtatásokra kell számítani.
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Valaki tudna mutatni egy képet a Renault új diffúzoráról? -
Dragbajnok
tag
Hamilton saját interjúját visszahallgatva is tagadott LOL Ezt a két f@szt.
-
Dragbajnok
tag
[FP2 idők]Csak ráleltem.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Oliverda #37545 üzenetére
"Azon véleményemet pedig továbbra is fenttartom hogy mózli utazik Hamilton-ra és a csapatára is."
Idekeverni már megint a a nácikat.Pont erre értettem azt hogy a szint az nálad is megvan.Ha egy szinesbőrüt elítélnek vagy felelőségre vonnak vagy neagyisten szidnak akkor azok náci fasiszta raszista köcsögök ugye? -
Dragbajnok
tag
Valaki tud más alternatívát az FP2 körök letöltésére mint az FIA honlapja?Mert ott az FP1 időket rakták az FP2 helyére.
Oliverda:
Szint az nálad is megvan.[link] -
Dragbajnok
tag
Vettel nyilatkozat:"Nagyon meleg van az overallban, és függetlenül attól, hogy milyen keményen készültél, az első etap mindig kellemetlen meglepetés, bár utána könnyen hozzá lehet szokni. Amikor visszatérsz a boxba, az az érzésed, mintha zuhanyoztál volna. Szerencsére tartok ott egy zacskó szárazjeget, amit a golyóim mellé teszek, hogy legalább azokat hűthessem."
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
Teljes körű online F-1 közvetítést ad a BBC
Ez azért nem semmi lesz.Jó lenne ha ez elterjedne és mondjuk kis hazánkban is lenne egy tvtársaság aki ezt megcsinálná. -
Dragbajnok
tag
Képek és videók a bahreini tesztről
Durva mikor teherautóval porszívózzák a pályát.
-
Dragbajnok
tag
válasz
zed1983 #34335 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogyha más az autó akkor más beállítások is kellenek hozzá.Márpedig az idei autó nagyon más a 2008-astól.Főleg a gumik terén nagy a változás.Ugye már nem barázdáltak és a bridge változtatott a keverékeken is.Amiatt hogy slick gumik vannak az autón és az első kerekek futófelületének méretét nem csökkentették jelentősen megnőtt a tapadása ezért sokkal nagyobb mértékben lehet rájuk terhelni.Előrébb kell hozni az autó súlypontját.Ezért az autók inkább a túlkormányzottság felé hajlanak.Ráadásul a hátsó kerekek tapadása is nagymértékben megváltozott mert a hátsószárny már nem termel annyi leszorító erőt mint tavaly és az előre tolt súlypont is terhelést vesz le róluk.Tehát nagyon más a két autó nagyon sok mindenben.Ezért nem lehet összehasonlítani őket.
Már megelőztek.
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
válasz
!Overdose! #34314 üzenetére
Hát az már elég öreg de felőlem tolhatunk egy pár kört valamelyik nap.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #34312 üzenetére
Hát arra még várhatunk egy darabig szerintem.Akkor inkább majd a Codemasterses új F1-el kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Dragbajnok
tag
Valaki valamit tud az eheti Barcelonába tervezett tesztekről?Elmard vagy áttették későbbre?
JColee: rFactor-ban tényleg kéne menni egyet a fórumtársakkal.
-
Dragbajnok
tag
Klien megelőzte Räikkönent Bahreinben
Ma végre tökéletes idő volt és mindhárom csapat rengeteg kört tett meg. -
Dragbajnok
tag
válasz
laci666 #34239 üzenetére
Igen valószínű hogy nemvolt túl sok az autójában de nagyon kevés se mert elvileg 5-nél több kört tett meg.Itt van három egymást követő köre:1:20:047, 1:21:361 y 1:20:208.Ez azért elég jó.Lehet hogy nem is olyan rossz a Renault.Vagy a többi csapat nem erölteti a gyors köröket.
-
Dragbajnok
tag
Na úgy néz ki ha javul az idő Bahreinben akkor kitolják a tesztidőt vasárnapig.
"Spanyol források szerint ugyanakkor az istállók a két elvesztegetett nap miatt máris leültek tárgyalni a bahreini pálya elöljáróival a teszthét esetleges meghosszabbításáról, így nem kizárt, hogy a kieső időt szombaton és vasárnap végül pótolni tudják."
[Homokviharban Räikkönen] -
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #34195 üzenetére
Hát igen a BMW-nél pedig Quick.
Sebastian Vettel Red Bull 00:01'20''738 Ő viszont totál 09-es autóval.Nagyon javulnak az idők.Nem tudom a Mclaren mért erölteti annyira a 08-as hátsó szárnyat.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #34193 üzenetére
Köszi!
"In Bahrain the drivers did a few installation runs but testing has been stopped once again indeed. The current weather forecast even predicts this weather is going to last till Friday."
Ez meg nemhiszem el mekkora szívás.Kidobtak az ablakon egy csomó pénzt. -
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #34190 üzenetére
Á ezt honnan?
Mindenkinek írják valahol az összes körét?
-
Dragbajnok
tag
A Renault-s témához kapcsolódva feltűnt már másnak is hogy az első szárnynak milyen kicsi a dőlésszöge?Szinte vízszintes.[itt látszik]
Amúgy éppen most ment vele Alonso egy elég gyors kört: F. Alonso Renault R29 1:21.307
-
Dragbajnok
tag
1.F. Massa Ferrari F60 1:33.656
2.R. Kubica BMW Sauber F1.09 1:33.793 +0.137
3.T. Glock Toyota TF109 1:33.968 +0.312
Egyenlőre nagyon szorosak az idők.Jó lenne ha olyan egyben lenne a mezőny mint tavaly. -
Dragbajnok
tag
Felbőgnek a motorok, rajtol az utolsó előtti tesztblokk Itt végre majd lehet látni a Ferrarit más csapattal együtt.Kíváncsi leszek az eredményekre.
-
Dragbajnok
tag
Későn jelentették be a Honda eladását, véli Richards
"David Richards szerint a Honda kapkodva és megfontolatlanul hozta meg a bejelentést, ennek is köszönhető, hogy az alakulat még nem talált gazdára, és még motorszállítójuk sincs. "Amennyiben jobban átgondolják és megtervezik az egészet, biztos vagyok benne, hogy minden másképp alakult volna" - közölte az autosport.com-mal Richards"
Totál igaza van. -
Dragbajnok
tag
válasz
wildrain #33814 üzenetére
Értem.Tehát akkor teszteken semmilyen fia szabályt nem kell betartani.
"Aztán az általános biztonságról csak annyit, hogy tavalyig normális (vagyis inkább extra gyors, és szakszerű) orvosi ellátást sem kaphatott az, aki balesetet szenvedett tesztelés közben, mert egész egyszerűen a pályán csak alap dolgok voltak meg, és a versenyzők szakszervezetének kellett kiharcolni a változásokat."Szép ezt nem is tudtam. -
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #33809 üzenetére
Azt nem értem hogy egyáltalán hogy tesztelhetnek olyan autóval ami nem felel meg maradéktalanul az előírásoknak?Nem veszélyes ez így?Mert teszteken is teljes tempóval mennek és akkor akár rosszul is elsülhet egy baleset.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #33798 üzenetére
Szebb mint amire számítottam. Nagyon letisztult formája van kár azért az órmótlan elsőszárnyért.
-
Dragbajnok
tag
Dennis távozik a McLaren csapatfőnöki posztjáról
Áh inkább nemírok semmit. -
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #33583 üzenetére
Hát itt nagyon szembetűnő hogy mennyivel dagattabb a Mclaren a másik két autónál de főleg a Ferrarinál.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #33526 üzenetére
Egész "szép".Legalábbis rondábbat vártam a toyotától.
-
Dragbajnok
tag
válasz
venember83 #33507 üzenetére
Hát itt pedi pont az a lényeg hogy így maradhat ballaszt is az autóban és azt oda helyezik el ahol nekik jó.Régebben sokat írtak erről a ballaszt dologról, minden csapat sírt hogyha bentlesz az autóban a kers akkor nem marad elhelyezhető + súj.Ezekben az írásokban elég nagy jelentőséget tulajdonítottak neki.
-
Dragbajnok
tag
Mini KERS-t is fejlesztenek a csapatok?
Érdekes megoldás lenne. -
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #33401 üzenetére
Bár, ha már olyan sok mindent betiltottak (pl. kopoltyúkat, hídszárnyakat, és egyéb "winglet"-eket, az ilyen tükörtartóelemeket sem lenne logikus megtűrni, mert túl nagy felületű kanyarstabilitást fokozó része van, vagyis elméletileg wingletnek is minősíthető, cockpithez rögzítettnek kellene előírni a tükröket szvsz.)
Én is erre gondolok hogy ebbe lehet belekötnek még.És lehet jogosan. -
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
A Ferrarira is ráraktak valami dudort az oldaldobozra.Ez is elég érdekes.[link]Ja és a BMW-re ráraktak egy áramütésre figyelmeztető matricát.És az autóhoz csak nagy gumikesztyűben nyúlnak hozzá.Biztos akkor a kers is bennevan már.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #32646 üzenetére
Aha értem mostmár.Amúgy durva hideg van Barcelonában 6fokos a levegő.Nemlehet valami kellemes ilyen időben tesztelni.Biztos fáznak a csapatok.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #32643 üzenetére
Te jó ég ugye nem ez lesz a végleges forma?Iszonyat ronda!Amúgy nemcsak két részből állhat az első szárny?
-
Dragbajnok
tag
válasz
#70869248 #32574 üzenetére
Az a baj hogy már te is olyan lettél mint hunylander élből véditek Hamiltont tökmindegy mitírunk ide ti elkezditek védeni."ezért aztán simán gyengét csinálsz belöle, nehogy Hamilton legyen erős...ilyen egyszerű."Ez nekem megsem fordult a fejemben nektek szinte már fóbiátok lett hogy mindenki Hamilton tehetségét vagy eredményeit akarja kisebbíteni vagy el nem fogadni."ezért aztán simán gyengét csinálsz belöle, nehogy Hamilton legyen erős...ilyen egyszerű."ennek meg különben sincs értelme mert hát Hamilton 1 lett Kova meg 7-ik így nem kell gyengét csinálni belőle mivel gyengébben végzett nála.Ez tény! Hamilton pedig tényleg jobban teljesített nála.A lényg hogy nemvolt szándékomban Hamiltont nem erősnek beállítani mint ahogy írtad csk mindig bemagyarázzátok magatoknak hogy mindenki szapulja.Ez a rasszista dolog is csak a ti szemetekben létezik!
-
Dragbajnok
tag
válasz
Integra #32571 üzenetére
"tény, hogy button stabil és nagyon gyors. már amikor jó autó volt ugye alatta"És ugye az sem volt egy topp autó csak szimplán jó és azzal is tudott futamot nyerni!Szóval szerintem is Button egy igen erős és tapasztalt pilóta.
b-type: Mondjuk az nem nagy teljesítmény hogy befejezte a versenyeket ha nincs műszaki probléma .Ami igaz az igaz Gp2-ben nagyon ottvolt. de Utána nekem nagy csalódás pedik nagyon vártam hogy mitfog produkálni Hamilton ellen.
-
Dragbajnok
tag
Szerintem ez nem nagyszájúság csak nyilván egy kicsit irigy a fiatal angol világbajnokra.Viszont abban igazavan szerintem is és más pilóták szerint is hogy abban az autóban a mezőny fele megtudta volna nyerni a bajnokságot.És ennek ellenére ő megérdemeltnek tartja Hamilton győzelmét a kollégáival együtt.Szóval szerintem semmi baj sincs ezzel a nyilatkozattal.
-
Dragbajnok
tag
Button: A McLarennel én is világbajnok lettem volna
Coulthard: Ha Hamiltont bántják, az máris rasszizmus
Szerintem Coulthard nagyon jól látja ezt a dolgot Bernievel együtt. -
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
Na hogy egy kis on is legyen a topikban.
F1 2008 - A Honda 2009-re gyúrva bukdácsolt idén
A BMW jövőre nem követné el újra az idei hibákat
Az FIA cseh tagja szerint Todt és Briatore sem lesz FIA-elnök
A Toro Rosso három pilótát tesztel Barcelonában
Paul di Resta 2009-ben a Forma-1-ben akar vezetni
Lauda: Massa idén Räikkönen fölé nőtt
Senna ott akar lenni, amikor a Honda elkezd nyerni
A BMW megállt a lejtőn, állítja Theissen
A Forma-1 adóssága miatt lázonganak az istállók
Bourdais és Sato párbajozhat a Toro Rosso üléséért
Ecclestone nem akarja Jean Todtot az FIA élén látni? -
Dragbajnok
tag
válasz
Oliverda #32428 üzenetére
"Ez is jól mutatja hogy rossz talicskával senki sem képes csodára." Pontosan de ettől még ugyanolyan jó pilóta.Csak ti mégsem így méritek egymáshoz a pilótákat.Ha pl.
aikkönen,Massa vagy Hamilton ült volna Vettel autójában lehet ők sem tudtak volna többet nyújtani azzal az autóval.
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #30239 üzenetére
Igen erre a jó szó az érdekes.
"Hamilton semmit sem tanult: ezt láthattuk Japánban. Meg kellene mondani neki, hogy ő egy forma-1-es versenyző, nem pedig egy marslakó. Ő nem Muhammad Ali. Ő csak egy ifjonc, akinek még mindig bizonyítania kell rátermettségét"
ez tetszett a legjobban.
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
Na szép ez nem túl jó hír.Kíváncsi lennék majd az egyenmotorok specifikációira,ha újítanának a motorokon és pl.:egy kisebb köbcentis közvetlen befecskendezéses turbós motort tennének egységessé akkor aztmondanám ám legyen.Így legalább fejlődne a sportág és talán izgalmasabb versenyeket is láthatnánk.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #30153 üzenetére
Kubica jóarc mindíg megmondja a tutit!
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
Monzai útikalauz egy magyar győzelemhez Óriási eredmény ez a magyaroknak!Grat Norbinak az eredményhez.
Már nagyon várom a következő wtcc futamot. -
Dragbajnok
tag
A BMW és a Honda még több zöld technológiát akar az F-1-be Remélem ezeket a fejlesztéseket véghez tudják majd vinni!És ha igen akkor ésszerűen.
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
válasz
Iron Funeral #27593 üzenetére
Hát igen a V12-es BMW szív azért nemkevésbé hozzájárult a Mclaren F1 sikeréhez!Durva egy gép.
-
Dragbajnok
tag
Ohó egész jó az idő!
-
Dragbajnok
tag
válasz
manutdzoli #25289 üzenetére
Nem kellett volna még egy kör sem csak még két kanyar és megnyerte volna.
-
Dragbajnok
tag
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Quick Nick
-
Dragbajnok
tag
Quick Nick POWER
-
Dragbajnok
tag
Sutil durvákat driftel!
és Alonso is jól nyomja.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24599 üzenetére
Értem 17 eves korom ota mar haldoklok ezt azért erős túlzásnak érzem.De azert tegyetek csak 'kellemesse' a napjaimat az allando igazsagtalan piszkalodasaitokkal, csak mert masnak szurkolok vagy mas a velemenyem. itt pedig egyáltalán nem a véleményeiddel van a probléma (na jó néha azzal is) hanem a stílussal ahogy másoknak írsz nemritkán lekezelően, utasítgatóan, felsőbbrendűen mintha csak valamilyen szakértő lenné és nem utolsó sorban Ron és Lewis jóbarátja lennélmindíg a keresztevükun írva őket.Úgylátszik otthon egy kis hunnylander világban élsz és F1-es szakértő vagy.A lényeg hogy azzal semmi gond hogy linkeled a legújabb infókat mert az hasznos + ha megmondod a véleményed egy esetről vagy bármiről ha az valójában vélemény. Csak a "modorodon" kéne javítani hogy ne akaszd ki eme topik olvasóit.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24594 üzenetére
Igaz ezt nem kellet volna rontsa a levegőt de megkérdezhetem ,hogy mivel foglalkozol hogy ennyi szabadidőd van?
PazsitZ: Á köszönöm.
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24117 üzenetére
"Nem azt mondta, hogy kettejuk kozul ki lenne a jobb, hanem arra, hogy nem koteles meghunyaszkodni, akarki is a csapattarsa." én erre válaszoltam mert olyan nincs, hogy
nem köteles meghunyászkodni ha rosszabb lenne egy csapattársánál akkor kénytelen lenne
vagy kereshetne másik csapatot. -
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24114 üzenetére
Na de ha nem ő lenne egy csapatban a jobb vagy legalább közel ugyanolyan jó mint a másik
akkor automatikusan másodikszámú lenne.Persze ettől még mondogathatná magában hogy elsőszámú vagy ok elsőszámú vagyok de ettől még nem lenne az. -
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24069 üzenetére
SZVSZ ezt a topikot inkább tőled kéne megkímélni!
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #20477 üzenetére
Az oké hogy te nem írtad de én ezzel nem értettem egyet:A Barika meg a Szoros becenev, es nem tiszteletlensegbol volt hasznalva, hanem epphogy meltato szovegben, gratulacioban mert szerintem a szőrös neméppen kedves becenév de még a barika vagy a bárány sem túl hízelgő ránézve de ez az én véleményem.Bár amit én írtam az való igaz hogy kicsit keményebb de már a sok ömlengésedtől LH kapcsán kikívánkozott belőlem.
Hát komolyan eszem megáll ezt úgy mondod mintha te olyan sokkal hozzájárultál volna a topik vagy esetleg a PH színvonalához.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #20471 üzenetére
Hát ha Barrichello lehet bárányozni meg szőrösözni akkorr LH-t mértnelehetne igy?
Amúgy meg meglehet nézni ki regelt hamarabb csak én inkább olvasója vagyok a fórumnak mint hsz gyűjtője. -
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #20460 üzenetére
Milenne ha LH-t porchmonkey-nak (küszöbmajomnak) becéznénk?
-
Dragbajnok
tag
-
Dragbajnok
tag
válasz
FireKeeper #17519 üzenetére
Lekéne szedniük az autó orráról azokat az elefántfüleket.Utána talán jobban menne nekik az egyenes szakasz.A BMW is leszette az orrkúpról a szarvakat.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #17517 üzenetére
Quick Nick visszatért!!!
Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AM2 és AM"+ Ritka darabok!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- i5-6400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS