Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz enzodasilva #19658 üzenetére
Nekem megy köbe a letöltés. És úgy is jó.
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #19658 üzenetére
Kimi első szektora nagyon erős
mod: Kova is jó az első részen
Remélem a FP2 napos és "tiszta" lesz, Kimi be fog nézni 19 alá érzem
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #19699 üzenetére
Utóbbi, ezt bizonyítja Webber, és Vettel ideje is. Ők még nem a hosszú etapokra gyúrnak.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #19706 üzenetére
-
törölt tag
válasz enzodasilva #20314 üzenetére
én úgy éreztem, hogy mindenki óvatos volt, és inkább a Ferrari és a Renault kockáztatott valamivel többet, mivel ők vártak a 'river'-re, nem a 'board'-ból játszottak.
(most nyertem csak azért.. )Szal egy full esős gumival nagyon sokat lehetett volna nyerni a Ferrari-nál, meglett volna a kiállás és még hoztak volna sokat (Massa-nál meg is lehetett volna tesztelni).
Rubinho a Honda-val 10mp-t hozott körönként, szépen döntöttek a Honda-nál. -
AMD Power
titán
válasz enzodasilva #20738 üzenetére
Forrás?
-
Vandit.
addikt
Jó ízlése van.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
brownus
veterán
fúj
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21075 üzenetére
Hogy jon ez ide valaszkent? (Tudom olvastam egy cikkben Schumi tegnap hazankban volt.) Mar egy lepest sem tehet meg anelkul, hogy az ujsagirok ne tudnak? Fogadok, hogy Schumi ugy akarna elni az eletet, hogy ne mindig tudja a media (es a rajongok), hogy mikor hol van es mit csinal. Mar az is baj, hogy ez neha sikerul neki? „Szeretek a versenyek után együtt lenni a fiúkkal, meginni egy sört, elszívni egy szivart és egy kicsit szakmázni. A fiúknak én nem Forma-1-es világbajnok vagyok, hanem egyszerűen csak Michael. Egy a sok közül." „Nem szeretem a városokat, a lármát, a dugókat, a környezetszennyezést. Itt, a Genf környéki vidéken jól érezzük magunkat - az emberek barátságosak és visszahúzódóak. Élvezzük, hogy nem vagyunk a középpontban."
Szerintem marhara nincs szuksege arra, ami miatt hoborogsz.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21079 üzenetére
Ha Schumi szerette volna, hogy a media tudja, hol van, ertesitette volna oket. Lehet, hogy tudja kezelni a rajongokat, de, hogy legtobbszor nincs rajuk szuksege a mindennapi tevekenysegei kozepette az vilagos.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21081 üzenetére
Latom neked nem esik le a lenyeg. Schumi halas lenne erte, ha a media nem jarna allandoan a nyomaban. Nem akarja, hogy a media mindig teljesitse az altalad neki tulajdonitott feladatat.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #21075 üzenetére
Teljesen egyetétek, engem is szétbaszott az ideg, amikor félálomban megláttam valamelyik híradóban... de igazából mit várunk? Magyarországon?
mod: off..
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21083 üzenetére
Nem tartunk a szemelyeskedesnel.
Te aztan 'nagyon szeretheted' Schumachert, ha meg akarata ellenere is ra akarod szabaditani a mediat. Pont az ilyen rajongoktol szeretne tavol tartani magat.
Latom a formula.hu-n is kiosztottak rendesen.
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
válasz enzodasilva #21131 üzenetére
hát nem tényleg...ráadásul egy viszonylag szűk jobbosban érte utol, egy pillanatig azt hittem leesik a pályáról Lewis.
Morcos is volt gondolom, nagyon lassan cammogott Bourdais ott.[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21131 üzenetére
Bourdais huzodott le keson es ugyetlenul (hirtelen fekezve) rossz helyen, Lewis gyorskoron volt.
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
válasz enzodasilva #23533 üzenetére
Lesz még belőle itt autó zúzás.
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #23533 üzenetére
hunny: 305km + 1 kör
[ Szerkesztve ]
-
aesir
veterán
válasz enzodasilva #23938 üzenetére
Tudomásom szerint az egész hétvége ingyenes.
Van saját életem...
-
brownus
veterán
válasz enzodasilva #23988 üzenetére
mennyi az annyi?
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #24477 üzenetére
Re'meket latsz. Ha egy kicsit is nekem szantad az iromanyodat, kikerem magamnak mind a tartalmat, mind a stilusat (alpari mivoltat).
Amugy, ha nem nekem szantad volna, akkor is "szanalmas undorito koholmany" es enyhen szolva is nevetseges, hogy lazadsz a Kimit kritikakkal illeto portalok vagy velemenyek ellen.
Es, ha velem lenne bajod, idezzed mar az tegedet zavaro megjegyzeseket. En nem szoktam olyan szinvonalra lealacsonyodni, mint a te stilusod.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
válasz enzodasilva #24477 üzenetére
Nekem erről más a véleményem.
De a véleményemtől függetlenül tudom, hogy ha Massa-nak lenne egy ilyesmi gyenge sorozata, akkor pont sok Kimi drukker taposna Massa-t, hogy semmi keresnivalója a Ferrari-ban.
Szal én az mellett, hogy szintén nem szeretem ha saraznak egy versenyzőt, abba a hibába sem esnék, hogy többet feltételeznék a Kimi hívők 'masszájáról' mint amennyik valójában.A véleményem meg valami olyasmi, hogy rossz szériája lehet valakinek, pl. mondjuk Solberg-nek...de ehez technikai hibák kellenek (az mellett, hogy Solberg-t már évek óta tapossa ez a ló, és még mindig feszül).
Egy versenyző, ha nyerő technikát kaphat maga alá, akkor versenyez vele, mert az az élete, azért hajtott egész életében, hogy ha majd az F1-be ér, akkor kifussa magát.
Nyerő technikával ne nagyon legyen senki hullámvölgyben pláne sokáig, mert előbb-utobb a hullámvölgy marad, de a nyerő technika más alá kerül.
Ezért vannak sportpszihológusok, akár MS-t, akár Loeb-t, akár Rossi-t nézem...nem azt látom, hogy ha versenyt nyerni képes technika van alatta, akkor leüllnének a dobogós helyek valamelyikére. Nyerni mennek a pályára. -
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #24490 üzenetére
Muszaj volt igy szmajlikkal kiszinezni a tolem idezetteket?
Most mar vilagos, hogy velem volt/van bajod, ujra kihangsulyoznam, alaptalanul. En csak elmondtam a magam szubjektiv velemenyet tiszteletteljes modon. Az ovodas stilushoz te allhatsz inkabb kozelebb.
Ervekkel nem tudnal reagalni? Kulonben is bizonyos dolgokban nem is a magam, hanem kimisek velemenyet visszhangoztam.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #24493 üzenetére
Miert lenne nekem objektiv velemenyformalasom? Olyan neked sem nagyon lehet.
Kozhelyek, sztereotipiak? En olyanokat meg veletlenul sem irtam, ami te itt felsoroltal.
De nem mindent a media talal ki, es nem mindent alaptalanul talal ki.
Ha te olyan okos vagy keszits mar nekunk egy pontos jellemrajzot Kimirol es Massarol. Es ugye a mester kivalo teljesitmenye, kepessegei es szemelyisege, amit a media kozolt rola, az is csak PR es kitalacio?
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #24498 üzenetére
Dávid Sándorra és Niki Laudára
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #24498 üzenetére
Fenntartom ezek zomet.
Egy-kettot ki is fejtenek. Nem reg volt egy videointerju, en linkeltem be. Kimi egy szot sem beszel olaszul (miota is van az olaszoknal? haho? egy nyavajas szo sem ragadt meg ra?), pedig a szerelogarda es a vezetes nagyresze olasz. Ez mar egy kis info, hogy mennyire osszejarhat veluk es mennyi baratja lehet a csapaton belul. Tudomanyos felmeresek alapjan elso helyre tettek a finn nepet, mint a messze legkevesebbet beszelo nepet. Egy finn alapbol keveset beszel, Kimi erre nagyon nem cafolt meg ra. Massa regebb ota van a csapatnal, szerintem tobb baratja is van a cspatnal, mint Kiminek. Massa szokszor konzultal MS-sel es ad a velemenyere, Kimi nyilatkozataiban olvastam, hogy o abszolute nem kivancsi MS tanacsaira. A munkakapcsolatot mar emlitettem: a Rob Smedley - Felipe Massa duo egyszeruen lesopri a Kimi - mittudomenki parost.
Massa pedig idei teljesitmenyevel igenis sokakat bamulatba ejt, fenntartom, hogy beerni latszik es kezd felnoni a feladathoz.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #24503 üzenetére
Mi harom? Az osszeset fenntartom! De ne farasszal mar azzal, hogy mindet a szadba kelljen ragni.
Erdekes modon eddig meg semmi erdemi ervekkel kifejtett cafolattal nem szolgaltal, egyik pontban sem. Ha valamelyik nem tetszik, mondd el te mit gondolsz. De meg az sem biztos, hogy sok befolyassal lesz az en sajat szabad szubjektiv velemenyemre.
Neked egyszeruen csak nem tetszik a velemenyem. Sajnalom, nem all szandekomban megfelelni neked. Te ekkora nagy Kimis lettel az MS era utan? Amikor McLarenes volt, akkor is ennyire odavoltal erte?
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
aesir
veterán
válasz enzodasilva #24629 üzenetére
Az ugye lehetséges, hogy nem csetelsz a topikban...
Van saját életem...
-
AMD Power
titán
válasz enzodasilva #24682 üzenetére
A Mester már csak motorozik.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz enzodasilva #24691 üzenetére
Többször szóltam. Szabadedzés után újra hozzászólhatsz.
Feel Good Inc.
-
D@ni88
addikt
válasz enzodasilva #26223 üzenetére
elment. nem az örök vadászmezőkre, csak elment
-
veterán
válasz enzodasilva #26222 üzenetére
Igaz a jó öreg Jean Tott Ross Braun kettős nagyon hiányzik
duree54
-
Iron Funeral
őstag
válasz enzodasilva #26222 üzenetére
Nem lenne utolsó ha megint valami erőskezű egyén venné át az irányítást, vagy legalább ne ilyen "izé" kaliberű ember irányítaná a Ferrarit, mert idén már annyi hibát csináltak mint előtte 11 évben nem... Ne is húzzuk az időt nevezzük ki MS-t csapatfőnöknek
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
AMD Power
titán
válasz enzodasilva #26508 üzenetére
Forrás oldal?
A McLaren nem viszi túlzásba az edzést.
-
plömplöm
őstag
válasz enzodasilva #26508 üzenetére
hű, most hogy fognak megélni, egy fizetésből?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
törölt tag
válasz enzodasilva #27408 üzenetére
mármint a sajátját?....ja gondolom nem.
Miért kellene összetörnie?....és akkor mit gondoljon az ember, ...egyszer jaj de veszélyesen vezet, egyszer meg jaj miért nem töri össze valaki..F1 nézés..
-
Pompi
MODERÁTOR
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz enzodasilva #27827 üzenetére
Pályabejáró?
PazsitZ: Azért az öt büntiből négyet én is jogosnak tartok, de a vitatott Belgiumi esetet Jordan sem tartja jogosnak. Az aggályainkat jól fogalmazta meg Eddie.
2007-05-06 óta itt!
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #27827 üzenetére
Balról az első kiköpött Jockey Ewing
-
Oliverda
félisten
válasz enzodasilva #27849 üzenetére
Kár hogy ez 5 éve volt japánban, de ne is törődj vele.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz enzodasilva #27853 üzenetére
Arra viszont nem jöttem rá hogy miért kellett akkor "Singapor"-t írni, de mindegy.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
wildrain
addikt
válasz enzodasilva #27849 üzenetére
Nem kicsit volt beb@szva az öreg.
-
PazsitZ
addikt
válasz enzodasilva #27853 üzenetére
Nehéz volt rájönni, hogy nem mostani.
Bár ennyire konkrétan nem vágtam, mint Oliverda- http://pazsitz.hu -
-
Oliverda
félisten
válasz enzodasilva #27891 üzenetére
Van, nézd meg a szótárban hogy mit jelent.
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #27925 üzenetére
9 tizedhez mit szólsz?
-
Njördli
tag
válasz enzodasilva #31144 üzenetére
Bezony,annyit kérdeznék csak hogy hol írjam alá
-
Oliverda
félisten
válasz enzodasilva #31293 üzenetére
Valószínűleg nem fogja érdekelni.
-
Dashes
őstag
válasz enzodasilva #31329 üzenetére
Megkérdeztem egy gyereket, aki pont Sao Paulo-ban él, szerinte , e szerint lehetséges az eső, de estére várható.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest