Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
itt megy, egész jó
-
madster
tag
"... and how long gonna alonso brake in the first corner tomorrow!"

-
madster
tag
szépen összegyűltek búcsúztatni az öreg kockát.
csak a két torrós késett el.
Jobb oldalt spanyol és finn tömörülés
haminak meg nincs sok barátja
[link] -
madster
tag
Ennek kettő baja van:
- minden csapatnak két autója van, és miután felsorakoztak a SC mögé nem tudnak olyan távol lenni egymástól, hogy ne tartsa fel az első a hátsót. Így a hátsót többen is megelőz(het)ik
- másrészt akinek az volt a taktikai előnye, hogy több benzinnel vágott neki a versenytávnak, az ekkor jól megszívná
szvsz ez ugyanolyan, ha nem rosszabb megoldás
-
madster
tag
Pozsgay:"Írd le mit érzrel, amikor a lassító kör után..." pff
-
madster
tag
válasz
Adrián29
üzenetére
Alonso "észszerű" benzinmennyisséggel lett 4.
jó lenne, ha holnap tudná a lépést tartani a spanyol és nem esne vissza. -
madster
tag
na piké épphogy bekerült, most hogy buttonnak elromlott a kocsija és vettel sem indult...
Viszont alonso tempója bíztató -
madster
tag
válasz
venember83
üzenetére
talán nem is az a lényeg, hanem hogy ki milyen időket ment vizes pályán
mod:nocsak...
-
madster
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
azzal a 23 ezreddel ne kukacoskodjál már, pláne, hogy a meki lassabb mint a ferka...
Egyébként meg ez a milyen erős gumit gyártunk sokkal rosszabb lett. Csak egy beszállító van 4 fajtával, és egy versenyhétvégén mind2 lehetségest használni kell. Régen a csapat oylan keményet kért mndig amilyen kellett neki, nem kellett mind a 10-11 csapatnak igazodnia ehhez a szűk kínálathoz és arra tervezni a konstrukciót... Így az új szabályokkal, a bridgestonnak "nehéz" dolga van, mert ha változtat a gumik összetételén azzal egy csapatnak jót tesz míg a másikat lassítja.
-
madster
tag
Barcelonához képest nagyon jó kis futam volt. Végre magára talált a meki, csak a bmw nem. Bár egyáltalán nem a szívem csücske, de nagy grat Hamiltonnak, szépet ment ma.
Red-Bull és Renault most a középmezőny elején, Toyotáék visszaestek.
gV: Azért nagy tételben nem fogadnék rá, sztem várjuk ki a végét.
-
madster
tag
gyula egyedül??? úristen, lehet inkább itvn nézem...
-
madster
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Jaja, minden plusz elem egy már meglévő másolása

-
madster
tag
-
madster
tag
Oké, te kiálltál mellette. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy Hami mellett többen kiálltak, ezért nagyobb vita lett.
"ha hibázik Felipe elismeri a hibáját. v te nem hallgatad az időmérő után mit mondott?"
Melbourne után mit mondott? Sepang után mit mondott? Nekem úgy rémlik nem akarta elismerni azt, hoy ő hibázott, így a saját csapata közleményéből derült ki.
-
madster
tag
válasz
JJános
üzenetére
Szvsz Massát is érte malajzia után annyi támadás mint most Hamiltont, csak akkor nem állt ki mellette senki, illetve mivel itt nem ő a "nagy kedvenc" nem igazán lehetett kit megbántani a fikázásával.
A Hami szurkolók most meg annak örülhetnek, hogy legalább beismerte a hibáit, nem úgy mint a kis pösze.
-
madster
tag
-
madster
tag
Massa autójával történt vmi?

-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ezaz
thx -
madster
tag
válasz
venember83
üzenetére
akkor rosszul fogalmaztam...
Arra a listára gondoltam, ahol az összes lefutott kör van. FIA oldalán, csak nem találom.
erre azért még ráakadok

-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hogy mozgatja a kezét a zenére

-
madster
tag
bulvár[link]
-
madster
tag
válasz
JJános
üzenetére
Hát, szvsz nem lett volna dobogó, most nem volt tempó a mclarenekben
Ferrari most ellógott
BMW, Mclaren, Toyota, kb egy szint
Kicsit lemaradva Red Bull, Renaulteléggé együtt van a mezőny
maszat helyett nem kell jobb, különben nem lesz meg a hierarchia...
Melyik csapatnak kell egy olyan vb elbukás mint tavaly a mclarennek? -
madster
tag
Kiváncsi vagyok egy szép Hami vagy Heikki feljövetelre, Go!
bár sztem a bmw-k en nem fognak túljutni...
-
madster
tag
[I]A hivatalos indoklás szerint Kovalainent Heidfeld és Alonso, Hamiltont viszont csak Heidfeld akadályozása miatt sújtották ezzel az ítélettel. Hamilton ugyanis, miután Heidfeld elszáguldott mellette, gyorsan áthúzódott a jobb oldalra Webber és Kubica közé, ezért Alonsót már nem tartotta fel. Kubica szerint Alonso mégis rosszabbul járt, mint Heidfeld.
"Tisztán láttam, hogy Alonso körét elrontották, mert Kovalainen utána is az ideális íven maradt" - mondta. - "Nick valamivel szerencsésebb volt, ugyanis a féktáv előtt érte utol a McLareneket, ezért még vissza tudott húzódni a jó ívre. Alonsónak viszont belül kellett fékeznie, amivel biztosan sok időt vesztett. Nagyon veszélyes szituáció volt." [/I]
[link] -
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Életemben először szurkoltam az öregnek
Hiányzik ő az f1ből, bármennyire is "unalmassá tette" -
madster
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Emlékszem, a tavalyi magyar nagydíjon volt ilyesmi Lonzival, pár másodpercig csak gurult aztán egyszercsak magáratalált és ment tovább, mintha mi se történt volna. Az mondjuk nem egy kritikus helyzetben volt, mert vagy fél perccel vezetett...
Asszem briós le is nyilatkozta,hogy azt hitték, hogy megállt alatta a vas, de csak ő nyomta félre.
Ron helyében én is azt mondtam volna,hogy váltóhiba, csak fura, hogy utána gond nélkül versenyzett végig. Ez azonban tényleg újabb táptalaj azon hihetetlen elgondolásnak miszerint előre le volt zsírozva a vb...
-
madster
tag
Hamiltont nem büntetik meg [link]
-
madster
tag
"És mind közül te vagy az egyik legundorítóbb"
Köszönöm a megtisztelő címet. Na akkor ki is személyeskedik?
"ha már nincs észérv, ami nem is nagyon volt"
Mi az, hogy nincs észérv??? Te értelmezted is, hogy mit írtunk az esetről, vagy csak elolvastad?Többet nem reagálok Rád.
-
madster
tag
Na ne égesd már tovább magad. Saját érdekedben mondom én a helyedben már leléptem volna (megint)
Írtam, hogyha feltételezzük hogy a feltartás nem volt szándékos, akkor viszont biztos hogy figyelmetlenség volt,(elnézést nem tettem nyilat a kettő közé, azt hittem így is értitek) mivel rá is szóltak a boxból. Érted már?
Ha jól tudom Lonzi kapott büntetést a csalásokért, Hamiltonról meg lassan listát lehet írni, hogy hányszor nem kapott mikor jogos lett volna, de mindez csak szvsz
-
madster
tag
Az az igazság, hogy annyi hülyeséget írsz egységnyi idő alatt, hogy azt nehéz nem észrevenni. Hamiltonnak mondták a boxból kifelé jövet, hogy Kimi mellé ér majd vissza és nem fogja látni a tükrében mert vibrálni fog, erre ő mitcsinál? Még véletlenül se a balszélen megy.
Ez mi, ha nem szándékosság?
Esetleg figyelmetlenség.
Akadályozta?
Igen, tehát jár(na) büntetés.De leszálltam rólad nehogy rosszul érezd magad.
-
madster
tag
Lewis Hamilton has apologised to title rival Kimi Raikkonen for disturbing his final qualifying lap at Interlagos today but emphasized he did his best to get out of the Finn's way.
Hamilton was coming out of the pits following his last tyre change in the closing moments of qualifying, just as Raikkonen was on his final flying lap.
The McLaren driver was seen slowing down off the racing line as the Ferrari powered past him, but Raikkonen went wide and lost crucial time in the process, eventually qualifying in third behind Hamilton.
Asked about the incident, Raikkonen stated: "For sure it didn't help. I ran wide after I went beside him and lost some time.
"I don't know exactly [how much time] we lost - I haven't seen the data - but for sure there could have been a slightly easier way to let me past.
But it is what it is now. I would rather be in the front, but third is an OK place to start the race from. We should have a good car and see what we can do tomorrow."
Hamilton himself said he was warned by the team of Raikkonen's presence and did the best he could to get out of his way.
"I came out of the pitlane, and the team said 'you will be coming close to Kimi, at that speed your mirrors are vibrating and you can't see'.
"I apologise if I got in his way, but I didn't think he was that close to me. I stayed where I was and braked. I didn't feel I hindered his lap, and I did get out of the way.
"I did the best job I could do," added Hamilton. "And I did apologise to him."
Ez alapján nem úgy tűnik,hogy Kimi nem szólt. De hát Hami bocsánatot kért, úgyhogy spongyát rá...

Aktív témák
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is csodálkoztam, hogy a verseny elején, mikor még lett volna miről beszélni, elkezdte a kismonológot, de muszáj volt(neki) mert a nézők 70%a bealszik...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

thx