- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
madster #28760 üzenetére
Szerintem azt kellene, hogy a verseny előtt 5 perccel minden csapatnak le kellene adni, hogy mikor lesz tervezett kiállás, erről csak egy illetékes tudna.
ha SC bejön és pont akkor van a tervezett kiállás, akkor kimehetsz, ha nem akkor maradsz kinn. Nagyon ritka lenne, és csak annyit nyerne vele, hogy összehúzzák előtte a mezőnyt.
Így még azzal sem lehetne taktikázni, hogy később megváltoztatod a taktikát pl. 3 kiállásra. Már szombaton el kéne dönteni hogy mikor lesz kiállás. Csak akkor változtathatsz, ha letörik a szárny, vagy defekt van, stb.. akkor szolnak telo-n az illetékeseknek, és módosíthatnak az előre leadott kiálláson. -
Peat;)
veterán
válasz
madster #25201 üzenetére
Köszönöm, erről lemaradtam. Nagy kockázat volt, mert pár száz méter alatt hozott két pozíciót
Heidfeld is ügyesen sakkozott.
Hamilton lehet hogy sokaknak ellenszenves(nyilatkozat után...
), de most itt nem ezen múlt a győzelme. De a Dávid Sanyi Kimi utálatát már a műsorvezető is unja, ez azért kemény. Inkább Sanyi bácsi büntessék, szvsz
-
7Heads Drago
veterán
válasz
madster #13499 üzenetére
[Vagy itt!]
Massa utolsó körében a 3-ik utolsó szektorban fél másodpercet hagyott ott a pályán.
És ha azt nézzük , hogy Kovi jobb időket ment mint Hami. -
PazsitZ
addikt
válasz
madster #12988 üzenetére
No comment from FIA over Mosley scandal
A FIA nem kommentálja a Mosley-botrányt
Vajon tényleg ő van a videón?
Bár a nyilatkozatokból úgy tünik felismerni vélik...
Valahol mondjuk egyet tudok érteni ezen nyilatkozattal: Assuming it's all true, what people do privately is up to them. I don't honestly believe [it] affects the sport in any way.
Emellett mondjuk nem vitatom a dolog beteges.
-
-
JJános
addikt
válasz
madster #4948 üzenetére
Figyelj én nem másztam rá a képedre, csak egy véleményt mondtam. Nem akartam lyukat beszélni a hasadba, nem mondtam hogy egy szemét bunkó vagy, és olyan dolgokba ártod magad, amihez semmi közöd.
A topic el fogja veszíteni azokat, akik érnek valamit, az ilyen emberek miatt. Az ilyen ócskák meg be fognak ide sürülni. Csináld.Ez a többet nem reagálok rád, de azért most még beléd rugok, ez nagyon megy itt. Ez itt a divat. Nem személyeskedtem, csak hánytam, és undorodtam. de nem mondtam, hogy idióta vagy, és nem mondtam, hogy hülye, és nem mondtam, hogy félrebeszélsz. Tedd amit akarsz.
Ha már egyetlen jó szót nem tud senki mondani a másiknak, az már szegénységi bizonyítvány. Mindenn engem támadtatok, mert mertem írni ellenetek, hogy nem értek egyet veletek. Szarházi alakok vagytok. A családotok is ki van a vízből. Csak utálni, gyűlölni tudtok, szeretni, becsülni a másikat nem.
-
JJános
addikt
válasz
madster #4940 üzenetére
És mind közül te vagy az egyik legundorítóbb. És akkor még én égetem magam.
Aha, majd megsértődök, és elmegyek, és nem jövök többet. rendben, megteszem.
Majd szépen leírom kivel személyeskedj. Komolyan mondom, ha már nincs észérv, ami nem is nagyon volt, jön a másik ember kikezdése. Hányok tőled.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest