Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dzsozi0öt #28103 üzenetére
Ahoz előznie kell, Kimi-nek nem jött össze a mért kör. Hamilton sem érezte teljesen jól magát a keményen sztem...én arra tipppelnék, hogy neki jobban feküdt a lágyabb. De itt már nem nagyon lehet rizikózni.
Abból ahogy az elején ment a keményen...ahol nagyon közel is ment a falhoz..ott nagyon mozgott az autó még. Aztán lehet hogy jó lett, de ahogy Kovalainen lenyilatkozta egyszer, a lágy-szuperlágy eltérés az is lehet hogy máshogy melegítik a gumikat. Nem biztos hogy két versenyző egyforma autóban ki tudja autózni uazt a sebességet egy mért körre....és persze lehet hogy uaz gumit hamarabb el is használja hosszabb távon, az egy mért körön sikeresebb versenyző. -
-
Peat;)
veterán
válasz
Dzsozi0öt #19320 üzenetére
Tavaly jobban forogtak a dolgok, ő maga is beleszédült a falba
Szerintem nem élvez nagyobb kiváltságokat mint bármely mostani vagy egykori f1 csapat elsőszámú pilótája, aki mellett a csapat kiállt. Most Fiskó pl elengedésnél bénázott ami miatt Alo is elcseszte és elmehetett mellette Pique, Alonso csak minimálisan harcolt. Ezüstnyilaknál meg már nem egyszer láttam idén arra példát hogy Kova egyértelműen alárendelt szerepet játszik, vagy csak nekem tűnt úgy.
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Dzsozi0öt #19274 üzenetére
Az sem Kimi hibája volt, hanem a Mclaené, nem ö épitette azt a taligát, a csapatnak kellet volna behivnia...
Most is elkerülhető lett volna a bünti ha szólnak a team radion, hogy
jogtalan előnyre tettél szert, enged el Vettelt mert ezért büntetést kapsz, ha nem teszed... ezt simán megtették volna...A gyulám vagy a Palik lenne a Mclaren vezetőségében, ők szóltak volna neki, mert nekik lesett, akkor nem tartom kizártnak, hogy nekik is, csak szunyin lapitottak ahogy szoktak, hátha meguszák.......normális körülmények között sem szerzett volna pontot a csoka, hisz azt a szet gumit amivel vaki 40 kört ment alig 10-12 kör alatt szarrá rongyolta a kifinomult vezetésével, igy ron bá megint benézte a számitásait..
még elörébb megyek, eleve nem szabálytalankodik -->nincs bünti
Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest