Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
-
válasz
venember83
üzenetére
10 év kihagyás, de az újoncok jobban mentek, mint Badoer.. Nem számítottam tőle húde nagy időkre, de szvsz ez nagyon gáz..
-
Mégsem jön Schumacher

-
Basszus, csak most olvasom
jön Schumacher
Érdekes lesz újra pályán látni. Kíváncsi leszek, mit tud majd kihozni a kocsiból, meg a körülményekből. Ha meg netalántán dobogóra kerülne, mekkora lesz már, hogy az interjún ott fog tolongani
Csak ne kellene több mint 3 hetet várni

-
Nem sérült Massa szeme!! Azt is tudja, melyik a jobb és bal keze.
Mondta az RTL-nek Massa saját orvosa. Az itteni orvosok azt mondják, teljesen biztosan, azért majd pár nap múlva lehet csak tudni. -
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hopp, az első linket sikerült elcsesznem

A valenciai szervezők enyhítenék a Renault büntetését
Még Massához kapcsolódóan:
Noha a Hungaroring paddockjában szombaton és vasárnap számtalan meg nem erősített hír keringett Massa állapotáról, az orvosok egyelőre úgy látják, nem szenvedett maradandó károsodást, amikor a Rubens Barrichello autójának központi lengéscsillapítójából kiszakadó rugó fejen találta, és a bal szeme fölött átütötte a sisakját. A kábult Massa Ferrarija nyílegyenesen a gyors 4-es kanyar gumifalának csapódott.
-
Hát, részben jó hírek Massáról, már csak azt lenne jó hallani, hogy semmi maradandó károsodása nem lett. Ha idén nem is ülhet már autóba(amit valószínűsítek), jövőre szeretném ott látni a Ferrari színeiben

-
válasz
andy83
üzenetére
Arról lemaradtam du, csak most láttam a hírekben. De akkor ez ultraLOL
Mert ők ezt az alkatrészt mutatják, hogy fejbetalálta, amiről szépen látszik, hogy ottmarad az aszfalt közepén: [link]De inkább ez volt az: [link]
De a videón amennyi látszik, ezt sem lőtte ki. Magyarán ők sem tudják, hogy került oda..

-
-
Ha ugy vesszük, Kiminek Webber boxhibája nélkül is meglett volna a második hely, mert neki meg a második kiállásánál volt malőrje, ugyhogy ott vissza is kapta Webber, amit elvesztett.
Szeptemberben lesz a következő, hogy 4 hét szünet lesz?

-
Vettel autojának hátulja ráz, füstöl, az első felfüggesztést nézik... na akkor most mi?
-
Asszimetrikus diffuzor a Mclarenen? Ezt se tudtam eddig..

Wááá ez a boxkiállás
Kimi 
-
Basszus Alonso
Az a kerék meg 
Kimi már 3.

-
Kimi alakul

-
Azért vicces, hogy mindenki azt várja, hogy mi van Massával, ennek ellenére fél1 van, de egyetlen magyar F1-es oldal sem közölt le semmi bővebb infót. Elvileg már felébresztették, akkor nyilván csak tudják, mi van vele, vagy bármi..
Fogadni mernék, hogy a futam előtti felvezetőben is azon lesz a hangsúly, hogy Hungaroring így meg ugy..
-
válasz
remington2
üzenetére
Hehe, az ilyen "De sok értelmes ember van itt" --- "Ennyi hülyeséget nem olvastam még" stb. hozzászólókat én is bírom. De nem ír ő sem semmit, pedig néha félek, hogy megvakulok itt a monitor előtt, amikor majd valamelyik hozzászólásban szembe jön az EGYETEMES NAGY IGAZSÁG.

Na mentem kajálni, aztán jöhet a futam
Bár kicsit szar lesz így nézni Massa drukkerként, de bízom Kimiben
-
-
Massa állapota stabil, nem lépett fel komplikáció
Reautersnek nyilatkozó brit üzletember megnyugtatásként azt is hozzátette, hogy Massa "orvosai elégedettek az állapotával." Ezt a fenti közlemények is megerősítik, de erre a brazil pilóta személyi orvosa, Dino Altmann is ráerősített, mondván: "minden jel poziítv!". Remélhetőleg az újabb vizsgálatok is ezt fogják majd megerősíteni!
Szóval nem csak magyar orvosok vannak/voltak
Közben a Motorsport-Total.com úgy értesült, hogy a Ferrari fontolóra vette, hogy másik pilótáját, Kimi Räikkönent sem állítja rajthoz a vasárnap délutáni (14:00) Magyar Nagydíjon. Ezt az olasz istálló még nem kommentálta.
ezmeg

-
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Pont most akartam linkelni.
Amugy nincs itt köztünk pesti? Nem lehetne odamenni a korházhoz? Vagy most be sem engednek oda(nem Massához, hanem ugy a korházhoz) senkit? -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor sem kellene szvsz olyanokat írni, hogy vége a karrierjének, mivel a semminél éppen csak egy hajszállal több az, amit tudunk..
hobizoli: Senki nem mondta, hogy nem pattanhat fel.. de vedd figyelembe azt is, hogy mivan ha oldalán ért földet? Már nem is számít semmit, hogy egy rugó
-
válasz
Nimrod
üzenetére
Én is úgy látom.. nézd meg amit korábban feltettem videót úgy, hogy képkockánként lépteted. És ne a rugót, hanem az aszfalton az árnyékot. Azon egyértelműen látszik, hogy kivülről jön befele.
shteer: értem én, de valóban látszik, hogy miután Massa az egyenesbe ért, akkor megy a következő kanyarban keresztbe Barichello. Mivel a Massa háta mögötti kanyar gyorsabb, mint amiben épp Bari volt, akinek lassulnia kellett emiatt, szerintem 10-15, ha nem több másodpercig kellett annak a rugónak elmásznia 3-400 métert, és akkor még mindig fél méter magasra pattant? Meg egy hengeres tárgyról beszélünk.. ha már menetirányba pattan le, és viszi a lendület, szerintem előbb utóbb csak gurulna..
-
-
Most néztem sport klubbon az ismétlést, és még valahogy mindig nem tudom elképzelni, hogy egy közel egy kilós cucc, hogy a fenében tud másodpercekig, 3-400 méterrel arrébb pattogni úgy, hogy még mindig fejmagasságba van, és a pálya széle felől érkezik..
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Reméljük mielőbb rendbejön

-
Most lesz a Fókuszban a baleset
JJános: hát azt én sem értem hidd el..
-
-
válasz
Frenky89
üzenetére
De szerintem az a rugó akkor is Massa felé mozog, és nem el előle(még ha lassan is).. a pálya szélénél tűnik fel, és a közepén csapódik. A lendület meg pont az ellenkező irányba vitte volna. Azt meg még nehezebben hiszem, hogy nekicsapódott a palánknak, és onnan vissza, mert annyit még egy gumilabda sem pattog.
Egy ilyen rugó meg azért tetemes súlyra, és igénybevételekre van méretezve, még azt is megkockáztatom, ha egy ember rááll, akkor meg sem kottyan neki, ergo nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk, hogy rugó, egy fémdarab meg, mégha 200-nál is esik le, nem pattog több másodpercekig félméter-méter magasra, méterekkel arrább.. -
válasz
Frenky89
üzenetére
De az attól messze volt szerintem. A szél nem visz el egy ilyen tárgyat csak úgy, meg azt sem lehet mondani, hogy a lendület vitte arra.. szóval fene tudja..
Nekem nem egyértelmű ebből, míg nem tudom, hogy került el odáig. Arról nem beszélve, hogy dobj le egy ilyet, nem fog sokáig pattogni, pláne nem ilyen magasságig.Viktor77: de biza ezért nem:
Rubens Barrichello percekkel a baleset után megerősítette: "elvesztettem valamit a kocsi hátuljáról, ami miatt meg is kellett állnom a pályán" (a brazil nem jutott tovább a Q3-ba). Nicolas Todt, a Ferrari pilótájának menedzsere pedig azzal nyugtatta meg a Ferrari motorhome-ja körül hangyabolyként nyüzsgő újságírókat, hogy beszélt Massával a pálya ambulanciáján, tehát hamar visszanyerte az eszméletét
-
Hát azt nemtudom.. Elvileg az előtte lévő kanyarban, ha igaz, tehát amit már Massa maga mögött hagyott. Viszont ha nem is gyorsan, de úgy tűnik számomra, hogy az a rugó, szemből jött, tehát ha a szél vitte, akkor előszőr hátulról fujt, hogy eljutott odáig a rugó, aztán meg megfordult, és szemből küldte Massának
...hát.. 
Lauda: az a földút érdekes ott, de abban a bódéban, ahol volt az eset, én úgy nézem van valaki(gondolom valami pályamunkás) és ő nem vett volna észre semmit?

-
válasz
8nemesis8
üzenetére
Én tettem a képet, de pont hogy azért, hogy szerintem nehezen lehet, hogy az repült fel, mert nem is ott volt, meg meg is állt az úton, akkora szél meg nem lehet..
Na feltettem videót is, ha nem is a legjobb tisztán látszik, hogy a szallagkorlát felől jön a cucc, a fent linkelt képen meg az, hogy Bari egy kanyar közepén hagyta el a motyót, ami ott is maradt..
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rajta vagyok csak lassú a netem

-
-
-
Hát nemtudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Megnéztem volna egy külön bajnokságot, de azért az örömteli, hogy nem szakad szét a jelenlegi széria. Mosley-nak meg adjon már valaki egy headshot-ot, mert rohadtul nem bír magával
Hihetetlen egy ember 
-
Vettel: "ha akarod így mondani akkor igen, domináltunk"

-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem, a lekörözöttek sorában
Ferrari/Massa drukker vagyok, de ugy érzem most esélytelenek..
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát még Kimi..

blazsey2: hát az mind szép és jó, ha ezt így gondolja, de azért benne van ugy érzem a csalafintaság.. rendben, költsél amennyit akarsz, de kötelezd el magad 5 évre, aztán ha legközelebb majd azt mondjuk, hogy ezt se csinálhatsz, azt se csinálhatsz, a motort igy meg ugy fogd vissza, mert ez a szabály, akkor meg kénytelenek lesznek megtenni, mert lekötelezték magukat.. szóval azért így sem tiszta még a dolog

-
Webber nyilatkozata
"Kimi nemtudom mit csinált ott, vodkát ivott?"

-
Időmérő mikor lesz?
-
Ez igen
Most már akkor meg kell csinálni a fiuknak, innen már nem szabad visszalépni. Így az elején biztosra vehető szinte, hogy bárhogy is alakulnak az új sorozat futamai, bárhol is lesznek, sokkal több érdeklődésre számíthatnak, mint a visszamarad, és lesüllyedt F1. És erre tuti, hogy a TV csatornák is ráharapnak, érdekes is lenne ha nem.Sok sikert FOTA!

-
Nem tudja valaki mi volt éjjel, hogy hosszú biztonsági autós rész volt?(le mans)
-
Mindjárt kezdődik a Le Mans-i hajrá! Kezdődhet a kikapcsolódás

-
válasz
venember83
üzenetére
Tudom, de a forma 1-es csapatra gondoltam
Egyébként meg az euro2-n beszélték a dolgot.. -
Most mondták euro2-ön, hogy Luca di Montezemolo ott van Le Mans-on.. Megy oda a ferrari?!?

-
Két ferka megint sehol.. ez szomorú
Buttonnal meg egyre unalmasabb a verseny, semmi gondom vele, hogy ő győz, de egy kis izgalom kellene bele, ne mindig ilyen sima győzelem 10 kör után
Vettelnek meg minek kellett már beszólni? Pláne ilyet..
a 16:9 öröme meg sokáig tartott

Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Powerbank topik
- Napelem
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jól ment, és megérdemelte már végre. A következő futamra meg már jó lenne Kimit látni az élen.
Emlegetett valami fejlesztéseket, arról tud valaki valamit?

jön Schumacher

Annyira megviselte volna Kimit a dolog, hogy nem képes versenyezni?