- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
Glocké a 2. edzés. 1:18.383
-
törölt tag
valami nem volt egyértelmű Massa-nál..lehet mérlegelni kellett volna.
-
AMD Power
titán
Ez a Vettel gyerek egy állat abban a TR-ban.
-
laci666
senior tag
Vettel beindult
-
soulcube
aktív tag
Hami nyerte az első edzést. Bővebben
-
válasz
hunnylander #29168 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #29173 üzenetére
Szerintem is nagyon vicces.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29176 üzenetére
-
soulcube
aktív tag
Force-India + Mercedes ? Elég érdekesnek tűnik link
-
hunnylander
őstag
Kevesebb, mint 6 ora az elso szabadedzesig, ami 'hajnali' haromkor kezdodik.
A masodik edzes meg hetkor lesz.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29176 üzenetére
De a jelenlegi meg nem igazságos, mert kifogyhat a benzin a kocsikból.
[ Módosította: didyman ]
-
soulcube
aktív tag
válasz
Ez a szabály se valami könnyen értelmezhető, de a jelenlegitől szvsz jobb.
-
hunnylander
őstag
válasz
Igy is annyi kutyu van a kormanyon. Mar elore latom, lesz itt drive-through jovore is boven.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Dragbajnok #29169 üzenetére
Gratuláció a magyar csapatnak. Remélem jól alakul a japán futam is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #29169 üzenetére
Bakker, erről szépen lemaradtam! Thx a linket
-
Dragbajnok
tag
Monzai útikalauz egy magyar győzelemhez Óriási eredmény ez a magyaroknak!Grat Norbinak az eredményhez.
Már nagyon várom a következő wtcc futamot. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #29164 üzenetére
Van nekunk egy Ferrarink, egy McLaren-Mercedesunk, egy BMW-nk, egy Renault-nk, egy Toyotank, egy Hondank. Jonne a Lancia is, a Peugeot-rol es a VW-rol is hallottam mar, hogy kacsingatnanak az F1 fele, csakhogy az egesz rakfeneje a Mosley uralta FIA es a Bernie uralta FOM. A gyartoknak szovetkezniuk kellene es egy nagy fityiszt mutatva (az FIA-nak es Bernie-nek) letre kellene hozniuk a sajat igazi kiralykategoriat, ami egy igazi high-tech konstruktori autosport lenne. Ha vinnek a sztarpilotaikat, garantalt lenne a sikeruk es a Bernie-Mosley tragyadomb osszeomlana es erdektelenne valna.
Csak a szeria nevet kellene megvaltoztatni es johetnenek vissza a kiraly palyak is. FOTA Formula First, Hi-Tec Formula stb. Ha e szeriaban lenne az osszes kedvencunk es a legcsucsabb csucstechnika es autok, ezt neznenk. Berniek meg hulyeskedhetnenek tovabb az egysegesitesi baromsagaikkal, a kutyat sem erdekelne. Meg vegul Bernie is atfanyalogna, de mar alarendeltkent egy kis morzsaert es cserebe adna a jogvedett F1 nevet, de mar nem o lenne a fonok, hanem a konstruktorok es ok diktalnanak, MaxFIA meg mehetne a sullyesztobe, ok most is csak eloskodnek, semmi szukseg rajuk. A csapatok tudnak szabalyozni a sajat szeriajukat, nem kell a dilettans FIA.
-
Shabranigdo
tag
válasz
AMD Power #29161 üzenetére
egy komment a hírnél:
"A szabály konkrétan azért marhaság mert lehet vele ugyanugy
csalni. Ha valaki nem lassítja le magát nyom egy durva kört míg a
többiek 40-50 másodperccel lassabban mennek, majd kiintik egy
10mp stop&go-ra akkor is röhög a markába mert nyert 10-20
másodpercet. Aztán már mindenki nyomni fogja, és mindenkit
megbüntetnek."
és teljesen igaz, főleg, hogy nem is stop&go-ról ír a hír, hanem áthajtásos büntetésről -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29163 üzenetére
Pont azert, mert nekik ugyis mindegy. Ha bevalik nyernek vele nehany tizedmasodpercet (kell a Force ellen
), ha elviszik a kigyot, akkor is maradnak ott, ahol eddig voltak. Csalafinta ez a Brawn.
-
PazsitZ
addikt
válasz
MPowerPH #29162 üzenetére
Nem, az volt a hülyeség, hogy befagyasztották a fejlesztéseket. Aztán most mégsem, de persze csak azért, mert mégis.
(#29163) Motion_Blur: Én is kétlem.
Sőt, mint párszor már jeleztem nem látom még mindig azt a hatalmas veszélyt pusztán a lámpa miatt.
A ferrari mostani bénázásait, egy földből kijövő acélrúd sem gátolná, de egyébként is szvsz hülyeség a lámpára fogni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #29156 üzenetére
"Kegyetlen fricska lesz ez RB-tol"
Valóban nagy fricska egy tök utolsó csapattól
Inkább szánalmas, ha ez egyáltalán fricska akart lenni, amit én egyébként kétlek. -
MPowerPH
félisten
Szerintem óriási hülyeség. Akkor mi értelme van gyári csapatként szerepelni? Nemsokára nem lesz igazi F1, ha így mennek a dolgok. De szerencsésnek érzem magam, hogy még normális szabályok mellett néztem végig az F1 -et, fiatal koromtól kezdve.
Amúgy beszélnek itt a barmok a költségcsökkentésről... Nem tom egy éjszakai verseny milyen költségekkel járhat, de szerintem sokszorosa a normálnak. Az nem zavarja ezeket a nyomottakat? -
AMD Power
titán
Módosul a biztonsági autós szabály
Jó lesz nekünk?
-
soulcube
aktív tag
Ha Japánban kiütik egymást, Raikönnen akkor még mindig 10 pontra lenne Massától, Lewistól meg még messzebb. Az idei év (be kell látni) sajnos elúszott Kiminek.
-
george11
addikt
-
soulcube
aktív tag
Na vajon melyik kié ? Kép
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander #29147 üzenetére
Tudtam, hogy lesz aki veszi a lapot.
-
Integra
titán
a hülyeség ragadós...
ez biztos valami upgrade verzió lehet tanulva a ferrariból.. -
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #29149 üzenetére
Szeret felhobe burkolozni, de iden talan meglathatjuk a futam alatt is.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #29139 üzenetére
Biztosan látványos lesz, ahogy a célegyenes "végében" ott magasodik majd a Fuji.
Kár, hogy tavaly a rossz idő miatt nem lehetett semmit se látni. -
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT #29146 üzenetére
Mi koze a Ferrari sikerehez egy kozepkori festomuvesznek?
-
JJános
addikt
válasz
proof88 #29144 üzenetére
Eső, úgy gondolom nem lesz, bár nagy meleg sem, ami nem kedvez a Ferrarinak.
Sajna a Ferrari csapatból nagyon hiányoznak emberek, akik miatt most nincs igazán egység, akik miatt most több a hiba a szokottnál, a megszokott profizmus sajna hibádzik.
Volt ott egy egérarcú úriember is, és mások is hiányoznak, mint RB.
Most a McLarennek áll a zászló!
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda #29142 üzenetére
Igen, én is ezt mondom.
Most ha leesik nagy eső, akkor Hamiltonnak az nagyon jó.
Massa meg Kimi nem tudnak olyan jól menni benne, az most nem érdekes, hogy miért.
Ha nem esik le, akkor is az lesz, hogy nem lesz elég jó a tapadásuk, meg megint nem sikerül megtalálni a beállítást, blabla.
Na jó, igazából most jobban bízok Kimiben, mint eddig, elvégre nincs minek nekicsapnia az autót, meg nem szűk utcai pálya. Mondjuk az utolsó esetét nem értem. Azt mondta, azért igyekezett minél közelebb lenni Szingapúrban a végén az előtte lévőhöz, mert ha csak kicsit is hibázik, akkor meg tudja előzni. Nem értem, miért nem ment a biztos pontszerzésre, a csapat számára. Olyan szépen tudott volna szerezni a Ferrarinak x pontot, de megint túlrángatta az autót, legalább annál a rázóköves sikánnál lett volna több tekintettel a pontszerző helyére. Ehh. Én örülök Kiminek, de egyszerűen az nemtetszik benne, hogy mindig azt látom belső kamerából, hogy idegesen rángatja a kormányt, és ilyenkor már tudom, hogy na, megint oda fogja csapni. A Kubica is így rángatja, de ő legalább nem csapja oda. Ez mondjuk elégláma dumának hangzik, de én ezt így látom. Mindenki szokta rángatni kicsit a kormányt, korrigál, ahogy érzi, de Kiminél ez mindig bajjal végződik. -
Oliverda
titán
Most elsősorban Raikkonen-ről volt szó. Hogy ő idén már nem lesz VB arra bármiben mernék fogadni. Massa még természetesen simán lehet. Persze remélem nem lesz.
proof88: A Ferrari gyorsabb de a technikai bakik és a csapat egység sem olyan jó mint a McLaren-nél. Tavaly a McLaren-nél volt nagy a feszültség most a Ferrari-nál van némi ideg.
-
proof88
addikt
De most Hamilton is erősebb, meg az autója is, a Ferrari autója meg nem elég megbízható. Továbbá, milyen vicces lenne, ha megint eljátszanák a szokásos boxos jelenetüket, csak most nyalókával (kíváncsi vagyok, lesz-e kockázatos helyzet, és kiengedi-e valaki elé a nyalókás az autót, meg hogy már akkor felemeli-e, amikor még csak azt hiszi, hogy lejön a tankolócső, stb...).
-
hunnylander
őstag
Japan legmagasabb hegye: Fuji, 3776 meter, aktiv tuzhanyo, pontosan 300 evvel ezelott tort ki utoljara.
A Toro is megkapta az upgradet.
Gyulaeknak lesz szemuk hozza? Option!
-
proof88
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #29133 üzenetére
Hondákon biztos jól fog kinézni
proof88: szvsz nincs olyan technikai előnyben a Ferrari, hogy hozza a kettős győzelme(ke)t.
-
proof88
addikt
Fuji előzetes
A Ferrari (...) milyen felállásban képzelik ezt el: Massa elsőségével és Kimi Räikkönen második helyével, a finn feladata ugyanis az idén már csak az, hogy pontokat raboljon Hamiltontól. Zárójelben jegyezzük meg, hogy ha a finn megtörné április óta tartó nyeretlenségét, Hamilton pedig - urambocsá' - nem szerezne pontot, Räikkönen hátránya 17 pontra olvadna. Ugyanannyira, amennyi tavaly volt Fuji után...lol
Bár ha így is lenne, nem hiszem, hogy Kínában tudnák folytatni olyan könnyen a harcot. Én Massára csak Brazíliában számítok.mod: ne feledjétek, szombat este ismét megjósolom, hogy milyen lesz a vasárnapi futam. Egyelőre nem érzek semmit ...
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #29133 üzenetére
Elég csúnya.
-
hunnylander
őstag
Ez a szin nem passzol a McLaren designhoz, szvsz.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #29129 üzenetére
Ez így most reggel kicsit sokk volt.
Mosley szerint hamarosan becsődölhet az F-1
Ez a Mosley beteg??
-
Incubus
tag
válasz
ajjaj a mellbimbója már félig kint van....hogy lehet ennyire push up-olni???
RG
-
Integra
titán
válasz
ahogy idősödik, úgy lesz egyre gyönyörűbb ez a nő...
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #29126 üzenetére
Lehet, ezért nem volt eddig túl sok eredménye a pályán?
-
wildrain
addikt
Én meg remélem, hogy nem teszik meg, mert ahhoz az kellene, hogy vagy az első kanyarkombinációt építik át, vagy a boxutca végénél vezetik bele a célegyenesbe a boxkijáratot, amiről viszont tudjuk, hogy balesetveszélyes (Schumacher <-> Frentzen), hiszen régen is úgy volt.
-
Dragbajnok
tag
A BMW és a Honda még több zöld technológiát akar az F-1-be Remélem ezeket a fejlesztéseket véghez tudják majd vinni!És ha igen akkor ésszerűen.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #29118 üzenetére
Salma nem tüdő beteg egy kicsit?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29118 üzenetére
Én szívesen keresztbe raknám a Salma szálakat... pontosabban inkább szét.
-
Oliverda
titán
Szegény Vettel...
-
AMD Power
titán
Coulthardot bántják az igazságtalan kritikák
Megértem DC-t is meg azokat akik kritizálják. Ez nem az ő éve az biztos.
-
hunnylander
őstag
válasz
c.zsolti #29114 üzenetére
Szep, szep ez a zold csikos gumi. Habar, amikor a festeszetrol, a tradicionalis festekek alapanyagairol tanultam, ugy tanultam, hogy a zold festekek az egyik legmergezobbek (pl. schweinfurti zold; rez es arzen), persze a szintetikus festekek megjelenesevel sokat javult a helyzet.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29112 üzenetére
Kiegyenlitett kuzdelem varhato, bar nem tudom, hogy a Ferrari utolso javitocsomagja mekkora fejlodes lehet, vagy di Resta mit lendit az auton a tesztekkel. Lewis is leginkabb szaraz versenyt akar, az eso es foleg a valtozo aszfalt csak bekavarhat. Monzaban is tonkretette a versenytaktikat, hiaba volt az esomenes.
-
Motion_Blur
félisten
Teljesen száraz hétvége várható Fujiban a mai előrejelzések szerint
24-25 fokos edzések és 18 fokos futam.
Persze a már említett mikroklíma boríthat mindet.
-
nemcso
őstag
Zöld gumik a japán nagydíjra : [link]
-
AMD Power
titán
Sajnálom nagyon a Kanadai futamot. Egyik kedvencem pedig...
-
PazsitZ
addikt
[link] Inkább hagynák a fejlesztéseket és kész.
A Red Bull örülne a csapat-vb 6. helyének is
Ahhoz képest, hogy a 4. hely volt a cél. Remélem ha már így elszarják az idei évet, akkor már a jővő évi kocsit nyomatják.
-
soulcube
aktív tag
Mod-ba nem fért bele, de jövőre Nürburgring lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged