Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
SZULTA
tag
válasz
Kapitány #5999 üzenetére
Hát sztem amennyi bevétele van simán tudná szolgáltani azt amit elvárnak tőle az emberek...
és azt amit szolgáltatnia is kéne neki...Ha meg nem tudja szolgáltatni miért ad ki 10megás netet? adjon akkor csak 512 eset...nekem ez a véleményem...
korrektül ne ilyen gerinctelenül... -
Kapitány
tag
Imádom ezt a sok hozzáértőt!
Ahogy a fejleszt-nemfejleszt témát boncolgatjátok!
Fejleszt. Bármilyen hihetetlen, de fejleszt, folyamatosan.
Persze ha a ti zsebetekre menne (mint befektető-tulajdonos) mindjárt más lenne a hozzáállás ...
Érdekes, hogy minden ügyfél, akitől ezt anno megkérdeztem, hasonlóan nyilatkozott: ha az övé lenne a cég, ő is így csinálná, mivel első a Nyereség! végülis ezért csinálja a céget, nem?!K
-
flavio
tag
válasz
Csabee. #5994 üzenetére
Már elég régen náluk vagyok,kezdtem még régebben:256/64kbps aztán volt náluk emelés akkor let 512-es netem,de mivel lejárt a hüségem váltottam 1024/256kbps-ra,tavaly év elején megnégyszerezték lett 4 096/256 kbps de váltottam 1 hétel késöbb 8 192/384 kbps-ra és idén meg 10 240/512 kbps-ra.Végig stabil volt mindegyik ezzel sincs bajom kivéve hogy egy ideje naponta többször (elég sokszor) is megszakad.Szóval nincs bajom velük csak a nevetséges feltöltéssel és a nem fejlesztéssel az egyhelyben topogással.Érdekes hogy a 2.5 megás csomaghoz adnak 1 megás feltöltést!
-
Csabee.
nagyúr
eddig nálam is stabil volt az interet 10mbit-en!
de 24.én lejárt a szerződés, és most nincs meg a 10mbit... érdekes, szerintetek van köze hozzá hogy egy utcával arréb haverom is 10mbit-es netet kötetetett be? mert szerintem nincs közeVan valakinek tapasztalata az új 2,5/1mbit-es nettel? mert olyanom lesz 10/512 helyett
-
Spirit
őstag
-
flavio
tag
-
flavio
tag
Szerintem aki ide ír az valamivel nincs megelégedve,legyen az a szolgáltatás minőségéve,kis sebbesség fel vagy le,marha drága stb. Na nekem mind a 3 meg van,kivéve hogy meg van a sebesség rendesen, hanem naponta legkevesebb 5-ször megszakad de volt hogy minimum 50-is volt. Szakadás ftp feltöltésnélnél nagyon szar,mig torrentnél nem érdekes!
Kb csúcs idö van de mint irtam sebesség meg van: -
P.O.C.
tag
hja mindent értek. köszönöm a reagálásokat!
Már csak azt bánom, de kegyetlenül, hogy 2 éves hűségnyilatkozatot, vagy mi a halált kötöttünk velük.
2009 nyarától hallani sem szeretném a fibernet szót a közelembenÜdv!
ui.:elnézést azoktól, akiknek jó tapasztalatai vannak.
-
egle
tag
Namost a fejlesztés nálam azt jelenti hogy valamit kicserélek/átépítek stb., hogy szebb, nagyobb, gyorsabb legyen. A karbantartás pedig ennek a szinten tartása addig, amíg nem fejlesztek megint. Namost fibernetnél kb. 1.5-2 éve rendszeresen karbantartanak, és nem fejlesztenek. Innentől kezdve, azt hiszem nincs is miről tovább beszélni.
-
P.O.C.
tag
Hát itt Budaörs óváros részében már a falba verem a fejem
... Délután mikor hazaérek és lenne időm netezni, össze-vissza ingadozik a sebesség. Semmit sem tudok kezdeni vele, egyszer jön minden 600k-val, utána meg 1k-val. De inkább az utóbbi.
Most másnál is ilyen, vagy csak nálam?
Elnézést ha lett volna róla szó, de kb annak is örülök, hogy negyed óra alatt eljutottam odáig, hogy írjak egy hozzászólást.Üdv!
-
F_Zolee
nagyúr
Nekem köv.hónapba kell bemenni szerződést hosszabbítani. Kíváncsi leszek milyen új akciókat találnak ki. Remélem nem szívom meg, nehogy rosszabb legyen az ár, mint most ami meg van hírdetve... Mindig lecsúsztam eddig mindenféle normális akcióról. Remélem most másképp lesz.
-
flavio
tag
Már nem maradt idöm beszurni az elöbb,igy ide irom! Ha lenne fejlesztés náluk ezen a téren a honlapjukon kint viritana hogy mi várható és nem csak az átvágos ,,Szörfözzön nagyobb sebességgel az interneten- sávszélesség bővítés! Mint tudjuk ekkor volt utoljára sávszélesség bővítés:
És ez nem most volt, hanem több mint 1.5 éve!
-
flavio
tag
válasz
GrandeP #5980 üzenetére
Szia, bocs, de nem fejlesztést irtak hanem csak karbantartás,ami mint tudjuk szinten tartást jelent jó esetben! Örülnék is nagyon ha fejlesztenének végre valahára,sajnos itt nagyon régen nem láttam a nyomát fejlesztésnek!
,,Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2008. október 7-én, társaságunk karbantartási munkálatokat végez.
Ennek következtében 2008. október 7-én, hajnali 00.30 és 12.00 óra között, az internet- és telefon szolgáltatás nem lesz elérhető.
Továbbá felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolgáltatás-kiesés minden szolgáltatási területünk alá eső települést érint; azonban nem lesz folyamatos, csak szakaszosan fordul elő.
A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen.,, -
GrandeP
addikt
Nekem több mint egy éve probléma mentesen üzemelt a net.... szerződésben aláírt sebességek, max 80-as pingek.... éjjel -nappal - hétvégén- ünnepeken
Múlt hétvége óta csinálja azt amit mondtam...
És ha belegondolsz, minél többen használják a rendszert, annál inkább sz@r, tehát muszáj fejleszteni, átépíteni.... és ezzel minden szolgáltató így van... ki bevvalja ki nem..
Pl az upc is állandóan karbantart, csak nem szól előre és éjszakánként teszi...Ha nem így csinálnák, hanem évente/ 2évente egyszer lecserélnek 1-2 gépet, akkor mindenhol olyan szar lenne net h csak na!
Én aztmondom fejlesztgessenek csak...
-
egle
tag
Figyi, az hogy ők azt mondják hogy karbantartás lesz az csak egy dolog.
Tavaly volt 4 vagy 5 ilyen "karbantartás"-nak nevezett humbug és minden alkalom után, a "szolgáltatás" minősége változatlanul ugyanolyan maradt. Nem is értem, hogy milyen mentalítás vezérelhet egy olyen céget, akik lazán, minden szemrebbenés nélkül az emberek szemébe hazudnak, pedig ők is tudják hogy kamu az egész. Döbbenet.
Azóta eltelt egy év, most van mindjárt október, ez lesz most talán az ötödik vagy a hatodik karbantartásuk az idén, és mivel látható hogy eddig minden ilyen móka után semmi nem változott, akkor most miben reménykedünk? Eljátszották már ezt nagyon sokszor, ugyanaz a lemez minden egyes alkalommal, évek óta.
Náluk egy dologra jó a karbantartás, addig sem kell "szolgáltatniuk", viszont a pénzed ketyeg benne ugyanúgy. Persze nem mintha lenne bármi eredménye. Hiszen ősbalkáni cégről van szó, 25 évvel ezelőtti mentalítással.
Mennyire lehet minőségi egy olyan cég, ahol évente több mint 4 karbantartásra van szükség? Pár hónap és máris tönkremegy a felszerelés? Érdekes... -
GrandeP
addikt
Tegnap küldtem egy szaftos levelet, h sz@r a net...
Nem tudom mitcsináltak vele, eddig nem volt problémám... msot meg 15 után már alig érem el az 1mbitet és feltöltés is ilyen 3-4 kb-s...
Erre milyen válasz jött.. október 7. én vagy mikor hálózat felújítás lesz... kiváncsi leszek mit művelnek most...
-
dbius
veterán
Nem tudom, hogy olvassák-e, eddig nekem sem válaszoltak soha...
Ha már cc-be berakod, kezdheted úgy is az emailt, hogy első sorba beírod figyelemfelhívásként - kiemelve -, hogy a fogyasztóvédelemnek is megy egy példány belőle... az feltűnőbb...
szerk: és több, mint valószínű, hogy arra sem fogsz választ kapni
még jó, hogy pár hete olvastam az oldalukon, hogy a fibert megbüntették a fogyasztókkal való kapcsolattartás miatt (telefonos üfsz.), a hosszadalmas ügyintézés okán.... ci..ny egy banda sorry, de ez kijött belőlem, de sajnos nekem is ők az egyetlen lehetőségem a netre...
bárcsak ne így lenne, mennék máshoz egyből...
-
Chili7
őstag
Hali!
Az emailes ügyfélszolgálatból sikerült már valakinek választ kicsikarnia?
Nekem nem megy.
Ha igen, akkor milyen címen és milyen módszerekkel?köszi
-
Spirit
őstag
Na megint volt 3 és 4 napja egy egész éjszakás leállás, azóta semmi. Nem akarom elkiabálni, de valamit nagyon eltaláltak nálam. Ez nem a Fibert dícséri, mert gondolom most másnál rossz(új node-ot nem hiszem hogy telepíettek volna, nem rájuk vallana).
Most este 6-kor 11900kbit/900kbit-et mérek átlag 10-es pinggel(ahol minimum 7 max 19). Ez mitől lehet?Elszedték Egle-től a maradék sávot is és nekem adták?
-
gozi
tag
Érdekes:
[link] -
SZULTA
tag
Megrendeltem az invitelnél a 8/512 csomagot kiváncsi lexek és király h jár az 1 hónap próbahónap
kiváncsi lexek
-
flavio
tag
válasz
Jégkokó #5962 üzenetére
SHABBARULEZ irását olvastam a DIGILANOS topikban,de ide is bemásolom,mert nagyon jól és érthetöen válaszolt egy srácnak ott, mindenki leszürheti belöle mekkora fejlödés ez kishazánkban!
,,Ez egy fejlesztési terv a 2009-2013 közötti 5 éves időszakra, mivel hálózatot nem egy nap alatt szoktak kiépíteni 2013 december 31.-én ahogy azt te próbálod beállítani. 2009 végére vgyis az első évben 200 ezer FTTH háztartást írnak hogy elkészül, plusz a mellé kábelneten további 400 ezret DOCSIS 3.0-ával. A Digi 2 éve építi az FTTB+UTP hálózatát és gyanítom jővő év végén amikor már 3. éve teszi sem fogja elérni azt a 200 ezer háztartást amivel MT nekiindul az első évben.
Azért hozza le ezt az összes it portál, mert a Tí kirak az oldalára egy sajtóhírt és azt átveszik. Láttál te már Digi oldalán sajtóhírt, amit érdemes lenne bármely oldalnak átvennie és jővőbeli fejlesztések ütemtervével kapcsolatos? Mert én nem igazán láttam az elmúlt 2 év alatt, a nélkül pedig egyetlen oldal sem írni róluk. Az más kérdés hogy mivel MT törzsére bejegyzett cég így kötelessége is a pénzügyeit érinti minden lépéséről publikusan tájékoztatni, míg Digire nézve semmi ilyen kötelezettség nem vonatkozik. Ezért is nem tudni a Digiről vagy akár az anyacég RDS szinte semmit, ott akármilyen pénzügyi susmus folyhat a háttérben, hisz senkinek nincs rátekintése.
Ráadásul az MT 3 millió háztartásnak szolgáltat és abből 800 ezernek akar FTTH-t és 400 ezernek DOCSIS 3.0-át nyújtani, ami összes háztartás 40%-a. Ez az arány megegyezik más országok hasonló fejlesztési projectjeinek ütemével, ahol első fejlesztési körben hasonló lefedettségi arányú és hasonló időtartamú fejlesztéseket jelentettek vagy jelentenek be és még lesz lesznek olyan országok akik a később fognak hasonlót meglépni.
A Digi fejlesztései nagyon jók, csak nem érintik a háztartások ilyen magas százalékát, nagy valószínűséggel 5 év múlva sem fognak elérni 5-10%-nál nagyobb háztartási lefedettséget. A GigaLan is aranyos kis cégecske, de csak Nyíregyházán szolgáltat, ott is csak lakótelepi részeken kínálnak magas sebességet. Az egész cégnek van úgy 1500 ügyfele amiből nagy sebességű LAN-os talán csak pár száz van. Terjeszkedésre pedig nincs igazán túl sanszos esélyük, főleg nem arra hogy millió közeli háztartást érjenek el, így a magyar net egészére nézve a cég hatása gyakorlatilag elhanyagolható. A Diginek valamivel nagyobb hatása van, de messze nem domináns szereplője a piacnak. Hisz van úgy 30 ezer ügyfelük, az MT-nek meg 750 ezer, a UPC-nek meg 300 ezer.
Az ADSL minőségi jellemzőit én nem igazán vetném össze egy FTTH infrastruktúrával, egész más a kettő. Az ADSL a fizikai törvényeszűségei okán a távolság függvényében csökken az elérhető maximális sebesség, így aki távol van a központtól annak egyre kisebb az esélye a magas sebességre, egy adott távolság úgy 5km után pedig nem is nyújtható a szolgáltatás. Ezzel szemben optikán egész más fizikai jellemzők mellett lehet szolgáltatni. Ott 10-20-40 km távolságra is elér a jel és teszi ezt úgy hogy nincs sebesség csökkenés a távolság függvényében, a legtávolabbi ügyfél is ugyanazokat a minőségi jellemzőket kapja mint egy közeli. G-PON esetén 2.5/1.25 Gbps a szabvány sebesség ami egy üvegszálon biztosítható, ezt osztják szét maximum 32 vagy 64 végpont között. És 2-3 év múlva már érkezik az utód szabvány ami már 10 Gbps-es lesz.
A FTTH-s PON technológia nagy 10-20 km-es hatótávolsága teszi lehetővé azt hogy ezzel a technológiával idővel akár a teljes szolgáltatási területet elérjék, míg ugyanez a Digi által használt FTTB+UTP megoldással sosem lesz kivitelezhető. Ott az UTP 100 méteres hatótávja alaposan behatárolja a használhatóságát, épp ezért korlátozódik a felhasználása csak sűrűn lakott lakótelepi vagy lakóparki környezetre és épp ezért nem is várható a háztartások igen magas százalékát lehessen majd ezzel lefedni."
Mindenki jól rágja meg és gondolkodjon el erröl amit SHABBARULEZ volt szives kifejteni!
Ha ez megvalosul nagyon-nagyon nagy fejlödés lesz! A többi szolgáltató is kénytelen lesz fejleszteni,mert lemarad! -
yuri11
csendes tag
Skacok! Az új KIT csomagokat néztétek?
Nekem az ütött szemet, hogy ezekben a feltöltési sebesség 1M.
Ami furcsa: minden digitális KIT csomagban 2.5/1 M internet van.
10M/1M internet a legnagyob analog csomagban van, de abban van +ban HBO is már.Nekem még KIT PRO-m van, abban 10M/512 van és családi csomag HBO nélkül.
Az jó lenne, ha az eddigi csomagok mindegyikénékl a feltöltést megnövelnék 1M-ra.
Illetve nem értem, hogy Dgitális csomagban miért nincs nagyobb internet.
Nem értem mit kavanak a KIT csomaggal.Mit szóltok ehhez?
-
flavio
tag
válasz
Brett apó #5953 üzenetére
,,Magyarország: újgenerációs hálózat 2013-ig
A Magyar Telekom 1,2 millió háztartásban teszi elérhetővé.
A Magyar Telekom új generációs optikai és kábelhálózatok fejlesztésébe kezd, hogy ügyfeleinek a jelenleginél is gyorsabb vezetékes szélessávú hozzáférést nyújtson. 2013 végére a Magyar Telekom körülbelül 780 ezer háztartást tervez elérni fiber-to-the-home (optikai kábel a fogyasztó lakásához, FTTH) hálózattal, valamint további 380 ezer kábelhálózattal lefedett háztartásban EuroDocsis 3.0 technológiával fejleszti tovább hálózatát. Az új hálózatot nagyobb sávszélesség és költséghatékonyság jellemzi: akár 100 Mbit/s-t elérő sávszélességgel az ügyfeleknek lehetőségük lesz arra, hogy egyszerre használjanak több sávszélesség-igényes szolgáltatást, mint a HDTV, a videóletöltés és a gyors internet-hozzáférés.Új generációs hozzáférési stratégiájának megfelelően a Magyar Telekom 2009 végéig elsősorban G-PON technológiát felhasználva kívánja elérhetővé tenni az optikai hálózatot mintegy 200 ezer háztartásban, valamint 2013 végére a lefedett háztartások számát 780 ezerre tervezi növelni. Ezzel egyidőben, 2009 végére a Magyar Telekom mintegy 380 ezer háztartásban az EuroDocsis 3.0 technológiát felhasználva továbbfejleszti kábelhálózatát alkalmassá téve azt hasonlóan nagy sebességű alkalmazások biztosítására. 2013 végére a tervezett hálózatfejlesztések eredményeképpen összesen mintegy 1,2 millió háztartásban lesz elérhető új generációs hozzáférési hálózat.
Technológia Az optikai hálózat kiépítése során elsősorban FTTH G-PON (Gigabyte Passive Optical Network, gigabites passzív optikai hálózat) technológiát használnak, ugyanakkor az egyedi körülmények figyelembevételével, eseti alapon egyéb technológiák használatára is sor kerülhet. A G-PON technológia egy pontból több fogyasztó lakóhelyéig viszi el az optikai szálat, az egyetlen optikai szálon pedig áramellátást nem igénylő (passzív) eszközök osztják meg a sávszélességet. Az EuroDocsis 3.0 a jelenlegi kábelhálózat (HFC) továbbfejlesztését jelenti, amely azonban nem igényel a fizikai hálózatban további beruházásokat, csupán a fejállomásnál és az ügyfelek lakóhelyén van szükség a berendezések fejlesztésére."
Ez nem kevés fejlesztés szerintem! Ez a többi szolgáltatót arra kényszeriti hogy ők is fejlesszenek,és ez a fő!!
-
SZULTA
tag
Hát pedig nekem szinte csak 3 választásom van Fiber,Invitel,Enternet elsö kettő akkor hagyagolható... Enternetröl van valami véleményetek?tapasztalatotok?
-
F_Zolee
nagyúr
Október 7.-re újabb karbantartás minden érintett településen ahol fiber van... Leveleket csekkoljátok.
-
egle
tag
Invitelről annyit tudok, hogy 1 félreszámlázás után kivertük náluk a balhét, hogy ugyan miért kell többet fizetnünk akárhányezer forinttal, majd amikor következő hónapban is volt párezer forint plusz, akkor mentünk át a fibernethez. Invitelnél nem tudtak konkrét választ adni, hogy ez a félreszámlázás most így mi akart lenni. Ez egy évekkel ezelőtti történet.
Most Rubicom lesz, ez már 100%, szóval Invitelt azt most hanyagoljuk, fibert meg kösz de soha többet, egy életre elég volt. -
flavio
tag
Ezt most olvastam és remélem tényleg meg fog valósulni amit benne irnak: Magyarország: újgenerációs hálózat 2013-ig
[link] -
Snooker
senior tag
Megéri átváltani T-online-os 1 mbites netről, fibernetesre ami 10 mbit? Nem szakadozik meg a kapcsolat, és van olyan sebessége, mint amit írnak (10 mbit) ?
-
Csabee.
nagyúr
hihetetlen, de igaz, egész idáig nemvolt gondom a fibernettel, ma belassult az internetem, sőt tegnap is! vajon mitől? pontosan ma járt le a hűségnyilatkozatom, és nemhosszabítottam meg! szerintetek ez lehet az oka?
na most aztán döntsön az ember hogy maradjon- vagy menjen..
most csak 4mbit-en fut
estére megnézem mit visz majd
-
egle
tag
válasz
grabber #5944 üzenetére
Sokat ne remélj, mert az csak egy dolog, hogy nem érdekli őket a problémád. De még csak erőfeszítéseket sem tesznek azért, hogy jobb legyen. Nekünk mostmár lassan 1.5 éve ilyen a net, mint ami a képen látható az előző kommentemben. A legdurvább, hogy ez most jónak mondható, mert volt olyan elég sokáig (hónapokon keresztül), hogy a letöltési érték nem érte el a 200kb/s sebességet, 350+ pinggel!! De mint mondtam, marhára nem érdekli őket. Nekünk kb. 4 hónap azzal ment el, hogy telefonálgattunk, e-mailt küldtünk, személyesen bementünk, és nem történt semmi. Egyszerűen nem érdekli őket a saját ügyfeleik problémája, nagy ívben tesznek rá.
Nekünk most októberben lejár a szerződésünk, és azonnali hatállyal megyünk át a Rubicomhoz. Ezektől akkor se kellene többet netszolgáltatás, hogyha ingyen adnák.Teljesen mindegy, hogy milyen áron kínálják, ne dőlj be a mocskos kis trükkjeiknek. Ez egy velejéig romlott és korrupt cég. A "szolgáltatás" amit a pénzedért cserébe adnak, az vetekszik egy 15 évvel ezelőtti kábelmodem minőségével.
Szóval neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha lehet menj át másik szolgáltatóhoz, és ismerőseidnek, barátaidnak is mondd el, hogy ezekkel semmi pénzért ne kössenek szerződést!! -
egle
tag
8 mbit fibernet módra, egy állítólagos "karbantartás" után 6 nappal.
Mit mondhatnék. Csak gratulálni tudok ehhez a "minőségi szolgáltatáshoz" egy ilyen profi és "fejlődőképes" céggel az élen. Végülis havi majdnem 12 ezer forintért, örüljek hogy egyáltalán megy, nem igaz?
-
De,csak az vezeték nélküli.Még nagyobb pingel gondolom és 35k bekötési díj.
Igaz csak egyszer mértem fáradt voltam este,de lassaú volt a net abból aszempontból,hogy lasasn jött be az oldal.Ping lesz szerintem.
Kábelnet van,Bicske mellett lakom.
A speedtestnél nekem nem Fibernetet írt kiÚgy rémlik és valami Budapest szervert választottam.
Majd este megnézem mivel nem otthon vagyok. -
Kicsirics77
veterán
üdv emberek
valaki tud már valamit a fiberlan csomagokról
hol mikor lesz elérhető
mert a weblapjukon semmi infó nincs csak az áraik -
flavio
tag
Ha jól emlékszem amit belinkeltél ott volt egy szolgáltató amelyiknél az volt irva ,,az első hónap próbahónap" kérdez rá ez mit takar náluk!Talán kilehet próbálni 1 hónapig és nincs hüség addig,ha van ilyen akkor próbáld ki a 8 megást és ha nem tudja adni kérdezd meg lehetne e modositani lefelé 4 vagy az 1 megásra!?
-
flavio
tag
Nézd meg/kérdezd meg kitöl mit kapsz a pénzedért és ha lehet méresd be a vonalad hogy mennyire van a központ,amelyikre kötve vagy (sajnos a haveromnál pl nem a közelebbire kötötték hanem arra amelyik 2.5 km-re van töle,nagy a fejetlenség)! Ha lehet legyen próba hónap mert ha nincs akkor zsákbamacskára kötöd le magad 1-2 évre!Nehéz ez,ha lehet a környezetedben érdeklödj(sajnos attól még nálad lehet szar a vonal)de meglátod hogy állnak az ügyfélszolgálaton az emberekhez!Röviden ennyi
.
-
flavio
tag
A 8M / 512k netnél vigyázz mert NEM sok szolgáltató tudja hozni ezt az elméleti max sebességet! Attól függ mennyire vagy a központtól, ha nagyon messze örülhetsz ha jön a fele! Utána kéne járnod kb. mennyire van a központ és beméretni a telefon vonalad mennyit tud! A UPC az jó, de ha torrentezel akkor lassítanak vagy kijátszod őket a legújabb utorrentel, bár ezek sokszor rossz adatokat küldenek a tracker felé és kirúgnak ezért az oldalról csalásért! A másik meg a havi 250Gb max forgalmazás náluk! A hűségnélküli csomag meg akkor az ha van mellé még egy előfizetésed mondjuk tévére! A fibernél meg szemét üzletpolitika van, bár a többi szolgáltató sem külömb kis hazánkban! Mint írták már felettem a kit csomagoknál van egy olyan sebesség, hogy 10/1 mega a kissebbeknél meg ha jól emlékszem 2/1 mega, na ez a nem semmi!
-
SZULTA
tag
én erre gondoltam telkopiac ADSL 8M (modemmel)A havi díj az első 6 hónapban 4645 Ft, a 7. hónaptól pedig 9290 Ft.
de az upc-s hüségnyilatkozat nélkül ilyen sebességel nagyon korrekt :Smég most is csak csodálkozok...vicc a fibernet az upc-s ajánlathoz képest... -
SZULTA
tag
Mondom aszonta a az "ügyfélszolgálat" h nagyon sokan panaszkodnak és csak annyit tud tenni h kiküldi a szerelöt aki kb már 3x volt megméri és annyit mond h "jó hát az elméleti maximális sebesség stb..."
szval
nem csak nekem van problemám ...mondta azt is h már sokan leléptek tölük... én is ezt fogom tenni...
-
flavio
tag
Naponta minimum 10 szer,legalábbis amit észre veszek amikor használom és a gépnél vagyok pont,mert elöször az óra melett látom felugrani a hálozati ikont és rögtön utána a netmetert is hogy nincs net.Ez akkor szopás amikor FTP-vel cuccot szedek le a szerveremröl vagy teszek fel valamit mert sokszor hiányoznak bitek amikor újra kapcsolodik a szerverhez és a végén javitanom kell mert eltüntek a csomagok és teljesen mind 1 milyen FTP klienst használok ilyenkor,már próbálkoztam nagyonsokkal.Én amit hiányolok még nagyon az a feltöltés mert egy 10 megás nethez 0.5 megás feltöltés társul az nevetséges mire feltolok valamit a szerverre az rettenetesen sok idö.Neked meg ha eddig nem javitottak nem is fognak(lett volna idejük a sok bejelentés után),jobb ha kipróbálod az invitelt!
-
Sziasztok!Mától én is ide tartozom.Csak 52 napba tellett,hogy bekössék,ma is csak azért kötötték be,mert 4. vertük ki a balhét.Kicsit messze volt a 30 napos határidőhöz képest.Nem a legjobb minőségű a net de egyelőre megteszi.Ping az nagy 200 ms és a letöltés is ugrál,de 110 körül.
Röviden ennyi. -
gozi
tag
Szomszédunknak be van kötve, igaz, hogy nem nagy szám a beltéri, de az eddigi analóg képminőséget (nálunk sok csatorna zajos) még a kompozit kimeneten (CVBS) is veri a digitális adás. Ha pedig teljes bekötésű scart-al van összekötve a cucc, az RGB kimenet (komponens video) segítségével tovább javul a képminőség. Van EPG is, igaz ritkán van benne hibás rekord.
Ezzel lényegében össze is van foglalva minden fontosabb dolog.
-
PimpDaddy
csendes tag
Elvileg a KIT csomagokknál megemelték a feltöltést 1mbit-re!!!
Illetve nem.
Mert nálam is ilyen van és ugyananyi a feltöltés mint elötte!!
Valószinüleg csak az új elöfizetök kapnak majd 1mbitet.
Irtam is nekik hogy bekaphatják mert ez egy nagy geciség!!!
De hát ugyebár az ilyen már megszokott a Fibernettöl!!!
-
flavio
tag
Amilyen nálad annál csak jobb lehet az invitel mert az siralmas azért a pénzért! Nálam a sebességgel nincs gond soha,mint annyiszor leirtam,de eljárt már az idő ezeken a sebességeken , már mint a kábelnél! Sajnos az látom máshol fejlesztenek de itt nem és ezt fájlalom ezért a pénzért!
-
deph
tag
Van valakinek otthon digitális kábeltévéje by Fibernet?
Tapasztalat? -
flavio
tag
Szulta,Egle ha többszöri bejelentésre sem csinálták meg ott kell öket hagyni (persze ha van más alternativa) mert 1-1.5 megás netért nem fizet az ember ezeknek ~ 8-10 ezer forintott, mert ez nevetséges sebesség 8-10 megás netnél!
-
SZULTA
tag
hi all
akkor most kérnék egy kis helpet + magyarázatot
rendbe van h a maximum értéket irják ki a netnél ...
fibernetnél nem tom mennyi a minimum de a lényeg h nálunk már 1 éve ilyen netet biztositanak a 10240 Kbit / 512 Kbit csomagba...
azért ez egy kicsid durva...
hétvégén ilyen a net hétköznap csúcsidön kivül elmegy de este 6 tolmár megint semmmitérö vmi ötlet? invitel jobb? (még mielött megkérdezné vki h nem e töltöttem le közbe vagy bármi NEM!)thx sűrgős -
flavio
tag
Most találtam ezt a cikket.Én invitel területen vk remélem jó és értelmes vezetöségü cég veszi meg az invitelt és akkor lesz végre konkurenciája a fibernek!
-
egle
tag
Ha jól emlékszem a legutóbbi karbantartásuk volt talán a negyedik ebben az évben, vagy az ötödik? Namost ennél a tehetségtelen, ultraprimitív tolvajbandánál 5 karbantartás után is így néz ki egy 8 mbites vonal.
Namost ezek után mit lehet tenni? De most komolyan?
A telefonos bejelentés nem érdekli őket.
A személyes bejelentés nem érdekli őket.
Az e-mail-en beküldött bejelentés nem érdekli őket.
A tisztelt cég, tényleg úgy gondolja, hogy az általuk mutatott minden tiszteletet nélkülöző, és úgy általában ez a semmilyen hozzáállás az ügyfelek felé, ez célravezető?
Tényleg csak az erőszak lesz az egyetlen járható út!?? Mert mostmár tényleg itt tartunk. -
Jégkokó
veterán
Eltelt egy hónap és a fiber még mindig képtelen volt megcsinálni a digit tv jüknél, hogy ne búgjon a hang és a kép se legyen kásás és csíkos. Amikor meg kijönnek a szerelők, természetesen senki nincs itthon. Nem tudom, hogy gondolják ezek, hogy 12 kor bárki is itthon van.
-
flavio
tag
Ahogy látom a fiber honlapján volt változtatás a fő oldalon, kivéve a felháborító átvágós sávszélesség bővítés részt
! De ahogy látom se egy akció se egy sávszélesség bővítés semmi haladás
!Az utóbbi 2-3 hétben naponta annyi megszakadás volt mint évek alatt összesen nem volt (szerencsére nem játszom mert akkor megsz..nám ezzel) , reménykedtem abban, hogy váltás lesz csinálják a hálozatot sebesség növeléshez nehogy még jobban lemaradjanak a többi szolgáltatótól, vagy legalább árat csökkentenek majd! Hogy én milyen balga vk és mit várok egy ilyen cégtöl, más cégeknél hónapok óta látom hogy van előrelépés, szépen sorban fejlesztenek! Ennél a cégnél 1.5 éve nincs semmi előrelépés!
-
Spirit
őstag
Bejelenteni nem is szándékozom, úgy sem csinálnak semmit. Az a baj,hogy itt semmi alternatíva nincs, a 8-as adsl is alig megy 2mbit-et, pedig épp tegnap volt hír,hogy Mo. leggazdagabb települése Budaörs.
VDSL, Chello vagy digi kellene, esetleg valami helyi mikrós ami normális. (láttam már 4/4mbit-es mikrós netet, ami 3-4-es pinggel ment bix-re, asszem bevállalnám
Megjegyzem jelenleg visszajött a down 11,8mbit, de felfelé 255kbit. Majd a 12k-s számlából én is befizetek 3e ft-ot. Olyan alacsony az uppom, hogy már a böngészésnél is rendesen érezni a hiányát, lassú,mint a tetű.
-
flavio
tag
Úgy látszik a végén lehozzák a mi szintünkre a le és feltöltésed nehogy nagyobb sebbességet kelljen adni nektek!Ráadásul még nem is szólhatsz(ha meg szólsz a fülük botját sem mozditják)mert a garantált felett van,jól kivan ez találva a f..e esne beléjük!Úgy veszem észre össze tehetem a két kezem hogy nálam ritkán van gond.
-
Chili7
őstag
válasz
Mecy_Lacee #5904 üzenetére
Megmondták, hogy nekik hol jön, de nekem ott sem jön be, mint ahogy korábban is írtam.
Jah! A hűségnyilatkozat nem vonatkozik a kábeltévére, ugye?
-
Spirit
őstag
Pár napja volt ez az egy napos kiesés. Valamit nagyon ügyesen csinálhattak, mert eddig ugye esténként a feltöltés volt gáz, mostmár a letöltés is, de ma már hozzájött az is, hogy napközben se max a letöltés, a feltöltés pedig az eddigi esti állapotot mutatja du. 3-kor.
12mbit/1mbit jelenleg 10mbit/210kbit-el átlag 100-as pinggel. Gyönyörű -
flavio
tag
válasz
Jégkokó #5902 üzenetére
Nekem 3 ismerösöm van akiknek a digi szolgáltatt ezek közül 1-nek lan a másik kettönek kábel van és elégedettek ritkán szakad nekik!A dömping ár pedig pedig szerintem elöfizetö csalogatás de ezzel nincs is baj pláne ha nincs hüség.Egyébként a fibernél sem jobb a szolgaltatás minösége csak ráadásul drágán is adja!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest